🌻 #ای_بهترین_رفیق:
ای بهتریـن رفیـق درونـم ظهـور کـن
یعنی بِبـار و ظرفِ مـرا غرق نور کـن
با التــماس درپـی تـــو زار میزنـــم
کـز لابهلای ظرفِ سیاهم عبـور کـن
با آتشـی عجیب در این نشئه سوختیم
مـا را از این جهنّـم تـاریک دور کـن
چون کاروانیـان حسینـی به یک نگـاه
مـا را ز ما بگیر و تو در ما حضور کـن
قلبـم بـه اشتیـاقِ ظهـورِ تــو میتپـد
برآن بتـاب و در حـرمِ خود ظهـور کن
در جستجوی نور تو از خویش رفتهام
در ظرفِ این مســافرِ آواره نــور کن
وز جنس نور فاطمه بهر ظهور خویش
آن را به گوشهگوشه عالم صـدور کـن
🔖 #شاعر: سید محسن مسعودی
@Torab_bash
📚 نسخە نجات جوامع از فساد (۵_۵)
💠 #ایمان به #ولایت_اهل_بیت(ع) نسخه فرازمانی و فرامکانی برای #نجات جامعه از انواع مفاسد و #عذاب_الهی.
💠 #ایمان به #ولایتِ اهلبیت (علیهمالسلام) موضوع عجیبی است. به صرف ایمان به ولایت اهلبیت(ع)، ﴿إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً﴾ خداوند همە گناهان را مشمول مغفرت قرار داده و عذاب را برمیدارد.
✍🏻... به این ترتیب، ﴿بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنینَ﴾ فقط #نسخە_نجات #قوم_شعیب نیست، بلکه نسخە نجات #تمام_اقوام و زیرمجموعە اقوام، تمام افراد است...
🔺 پس نسخە نجات تمام اقوام و زیرمجموعه آنها یعنی تمام افراد از عذاب، ﴿بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنینَ﴾ است؛ کل این ماجرا هم یک آیه الهی است.
💢 در #این_زمانه اگر میخواهیم از این همه مفاسد مختلف نجات پیدا کنیم؛ باید ایمان به بقیةالله در جامعه ما پررنگ شود، #ایمان به بقیةالله یک #لقلقە_زبان نباید باشد. این نیست که بگوییم ما قبول دارم. بلکه #ایمان یعنی #اعتقادی که بیاید در #قلب و در وجود انسان و اعمال او جریان پیدا کند، وقتی در قلب بیاید، جریان و میل شدید به سمت مثبتات ایجاد میکند...
⛔️ نه اینکه ما امام زمان(عج) را قبول داریم؛ فدایشان هم بشویم، اما در عمل هر کاری میخواهیم بکنیم؛ اگر ایمان باشد، دیگر انسان به فساد کشیده نمیشود.
🔚 پایانِ بحث بقیةالله
@Torab_bash
☁️ #عمر_آدمی مثل #ابرها میگذرد:
✍🏻... #ماه_محرم، ماهِ همراهی با کاروانِ امام حسین علیهالسلام است، ماهِ محضریتِ خدا، به واسطهی محضر امام حسین علیهالسلام است؛ لذا بیایید سعی کنیم در این ماه، با حس و حالِ بهتری و با #معارفِ دقیقتری کاروان حسینی علیهالسلام را همراهی کنیم.
🌷 دوستان! بیایید توکل به خدا کنیم و از روزها و شبهای باقی مانده تا ماه محرم و سپس از خود این ماه، بهترین استفادهها را ببریم. سعی کنیم که #غافل نشویم؛ از برنامههای #غفلتانگیز دوری کنیم؛ جامعهی امروز ما، #توجه بیشتری به خدا و اهلبیت علیهمالسلام را نیاز دارد؛ جامعه امروز ما در آستانهی ماجراهای جدیدی قرار دارد؛ لذا بیشتر شدن نور و پررنگ شدن ولایت اهلبیت علیهمالسلام را نیاز دارد؛ ما باید #توشه اضافه کنیم؛ باید #نورانیت اضافه کنیم؛ نه اینکه غافل باشیم؛ یا جامعه را صرفاً به عزاداری سوق دهیم؛ این ایام پر شور حسینی که در پیش داریم؛ فرصتی مناسب برای کسب نور حسینی و حسینی شدن است؛ باید از «بهخاطر حسین» جلوتر برویم و به پلهی «حسینی شدن» برسیم.
📌 عزیزان! بياييد مواظبت کنیم و غافل نشویم. #فرصتها مانند #ابر میروند، هر یک ثانیهای که میگذرد؛ ما یک ثانیه به #پایانِ_عمرمان و به #مرگمان نزدیکتر میشویم؛ بیایید #غیور باشیم؛ و این محرم را به آسانی از دست ندهیم.
@Torab_bash
🌸 مولا امیرالمؤمنین علیه السلام به امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود:
۱. در هر حالتى #حق را بگو و #مدافع آن باش!
۲. #دوستى و معاشرت با افراد #باتقوا را ادامه بده!
۳. از #فاسقین و معصیت كاران كناره گیرى كن!
۴. از #منافقان دورى و #فرار كن؛ و از همراهى و همنشینى با #خیانتكاران بپرهیز!
📚 أمالى شیخ صدوق: ص ۹۵ و بحارالأنوار: ج ۶۸، ص ۱۸۱، ح ۳۵.
@Torab_bash
May 11
🏴 #برنامه_های_حسینی(ع)
⁉️چه مقدار به #اهداف و #برنامه_های امام حسین(ع) در ماجرای #کربلا و #عاشورا فکر کردهاید؟
✍🏻... آیا میدانستید که مولایمان #امام_حسین(ع) در #ماجرای_عاشورا، حداقل #هفت_سطح برنامه داشتند که برخی از آنها تا #قیامت ادامه خواهد داشت...؟
🗂 برخی از #برنامه_های امام حسین(ع) عبارت است از:
۱. حرکت به سوی کوفه
۲. مبارزه با یزید ملعون
۳. ثارالله و شهادت (تا دوران قبل ظهور)
۴. به سوی انتقام (دوران رجعتها)
۵. برپایی بهشت ظهور
۶. برنامه قیامت
۷. برنامه بهشت پس از قیامت
▪️ ان شاءالله به مناسبت #ایام شهادتِ مولایمان #امام_حسین(ع)، مقدار کمی به این بحث خواهیم پرداخت.
◾ #به_مناسبت_ایام_محرم
🏇🏻 #با_ما_همراه_باشید
@torab_bash
🏴 بیانِ برنامههای حسینی ع (۱-۷)
۱ـ برنامهی حرکت بهسوی كوفه:
✍🏻.... پایینترین [اما نه اولین] برنامهای كه امام حسین علیهالسلام در پی آن بودند، یک برنامهی فرعی با عنوان «حرکت به سوی كوفه» بود. طبق این برنامه، #كوفیان خواستار آمدن امام علیهالسلام به كوفه شدند. اما نكته حائز اهمیت و درخور دقت این است كه میزانِ معرفت و شناختِ كوفیان از امام علیهالسلام در چه حدّی بود؟! و ایشان طالب چه امامی بودند؟
⁉️برای یافتن پاسخ این سؤال كه «كوفیان چه نوع امامی میخواستند؟» خوب است كه انسان به فرمایشاتِ خودِ امام حسین علیهالسلام توجه نماید.
💢 آنگونه كه از فرموده امام حسین علیهالسلام فهمیده میشود، كوفیان خواهان یک امام [در حد رهبرِ دینی و سیاسی و اجتماعی] برای شهر خود بودند، تا گرد او جمع شده و شیعه چنین امامی باشند. آنها امام حسین علیهالسلام را به عنوان یک چنین امامی میخواستند، نه به عنوان امامِ معصوم یا امامِ عالَم که دین و دنیای خود را در اختیار ایشان بگذارند؛ لذا وقتی به ظاهر با دنیای بهتری مواجه شدند؛ همان هزاران محبّی که به ایشان نامه نوشته بودند؛ در صفِ دشمنان قرار گرفتند و خواهان #جنگ با حسین بن علی علیهماالسلام شدند؛ کسی که امام، از جانب خدا در زمین بود.
🔹#ادامه_دارد...
@torab_bash
🏴 #نکته_مهم_تربیتی!
«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ، وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ، وَ لا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ»
✍🏻... دوستان! #سلام بر مولایمان امام حسین علیهالسلام به انسان، #توجه میدهد، سلام بر امام حسین علیهالسلام برای قلبِ مؤمن #نور است، سلام بر امام حسین علیهالسلام از انسان مشتاق، #رفعِ_غفلت میکند.
💛 بعضی وقتها ما آدمها #غرق در یک کار تحقیقاتی میشویم؛ بعضی وقتها خدای ناکرده غرقِ #دنیا میشویم؛ غرق در #غفلتها میشویم؛ اما بدانیم که با چندبار #سلام بر #امام_حسین علیهالسلام، قلب جَلا داده میشود و انشاءالله انسان به سرعت از غفلتها بیرون میآید؛ لذا سعی کنیم ولو به بهانهی چند سلام در روز، بیشتر در #نور اهلبیت علیهمالسلام و در نور امام حسین علیهالسلام #چقرار بگیریم.
▪️ما باید طوری به #محضرِ مولا عرض #سلام کنیم؛ که مولا #دل_ما را با خود ببرند؛ وگرنه معلوم نیست که چه #بهرهای از #سلام دادنِ به ایشان بردهایم.
@torab_bash
🏴چند سلامِ عاشقانه به پیشگاه مولا!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلام کسی که دیگر نمیخواهد به خودش فکر کند، جریان این کلام را نگاه میکند به سوی شما.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی که غِل و غش در آن نباشد.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی که از هر ظرف میوهای شادابتر و دلنشینتر باشد.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی که سرتاسر به لطافتِ نور باشد.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی که گویندهاش معلوم نباشد؛ بلکه سلامی باشد از جانب خدا.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی که سراسر مملو از ارادت به پیشگاه صاحب باشد.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ امید که این سلام، سلامِ فرستاده باشد، سلام فرستاده شده از جانب بهترین شخص به سوی بهترین شخص و ما هم خودمان را کنار بکشیم تا سلام را خراب نکنیم، سلام را کثیف نکنیم.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی صادقانه به پیشگاه اَباعَبْدِاللَّه.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی توأم با نهایت حیا به پیشگاه مولا.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی توأم با یک دنیا درخواست به پیشگاه مولا.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی که جلوی پاهای مولا را جارو کند و حیاط خانهی مولا را تمیز نماید.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامی که دیوار شود دور خانه امام حسین علیهالسلام، سلامی که محافظت کند از امام حسین علیهالسلام تا حریم مولا پیوسته سلام باشد و سلام باقی بماند.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلامِ خدا و سلام رسولِ خدا بر شما باد ای مولای خوب ما.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلام مولا امیرالمؤمنین علیهالسلام و سلام مادر بزرگوارتان حضرتِ فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها نثار شما باد.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ سلام همهی اهلبیت علیهمالسلام بر شما و دلی هم همراه این سلامها به سوی شما میخواهد روان شود. آیا کسی تحویل میگیرد؟ آیا کسی اعتنا میکند؟ آیا شما قبولش میکنید؟!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ؛ بهترین سلامها نثار شما باد مولا جان و شما لایق بهترین سلامها هستید.
@torab_bash
هدایت شده از @Torab_bash
enc_16842540419328756575852.mp3
2.79M
🌸ما هرگز شما را فراموش نمیکنیم
🌹#امام_زمان(عج) فرمود: «...إِنَّا غَيْرُ مُهْمِلِينَ لِمُرَاعَاتِکُمْ وَ لَا نَاسِينَ لِذِکْرِکُمْ وَ لَوْ لَا ذَلِکَ لَنَزَلَ بِکُمُ اللَّأْوَاءُ وَ اصْطَلَمَکُمُ الْأَعْدَاءُ...»
🌤️ما هرگز نسبت به شما #بیتوجه نيستيم و هرگز شما را #فراموش نمیکنيم؛ و اگر غیر از این بود، #بلاها [پیوسته] بر شما #نازل میشد؛ و #دشمنان [بیدرنگ] شما را #ريشه_کن و #نابود مینمودند.
📚 #احتجاج_طبرسی، ج ۲، ص ۴۹۲
@Torab_bash
هدایت شده از @Torab_bash
📚 #کاروان_نور_بهسوی_ظهور
💎 کتاب کاروان نور بهسوی ظهور در ۳۲۰ صفحه با قطع رقعی، درباره ارزشهای حسینی(ع) صحبت کرده و خواستگاه این ارزشها را در دورانِ ظهور بیان میکند.
📚 این کتاب به ابعاد نورانی کاروانی حسینی(ع) پرداخته و رفتار اصیلِ تبعیت در قبال ولی الهی را از جنبههای مختلف رشد مورد بررسی قرار داده و مبحث تبعیت از ولیّ را در یک فصل کامل تبیین میکند؛ و در نهایت بدین نتیجه میرسد که راه نجات امتها در آخرالزمان، حرکت از مسیر کاروان مهدوی(عج) با الگوی کاروان حسینی(ع) و الزام به تربیتهای این کاروان آسمانی است.
📜 برخی از عناوین کتاب عبارت است از:
۱. نقد و بررسی نگاه جاری در جامعه
۲. همراهی با امام ع بر اساس شاکله
۳.
زینبِ شاهد در میان شاهدان۴. ایام قیامت و شهادت اصحابُ الاعراف ۵.وقوع آخرالزمان به خاطر اشراق نور ۶. اثرگذاری فرا زمان و فرا مکان عاشورا ۷. و... ☎️ #شماره_تماس جهت #تهیه_کتاب: آقای حسین صالحی +989306262232 @Hoseinsalehi133 🆔️ @torab_bash
@Torab_bash
📚 #کاروان_نور_بهسوی_ظهور 💎 کتاب کاروان نور بهسوی ظهور در ۳۲۰ صفحه با قطع رقعی، درباره ارزشهای حس
❤️دوستانِ جویای #معارفِ_حسینی علیه السلام، مطالعه کتاب معرفی شده را از دست ندهند!👆
📍انشاءالله با معرفتی عالیتر و اعمالی بهتر، وارد ایام پیشِرو شده و از ابعاد بالاتری کاروان مولایمان امام حسین علیهالسلام را همراهی کنیم!
@torab_bash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐ابا صالح کجائی، یابن الزهرا ؟🥀
🎙️ سرود؛ ترکی و فارسی
@torab_bash
@Torab_bash
🏴 #برنامه_های_حسینی(ع) ⁉️چه مقدار به #اهداف و #برنامه_های امام حسین(ع) در ماجرای #کربلا و #عاشورا ف
🏴 بیان برنامههای حسینی ع (۲-۷)
۲. ادامه برنامه مبارزه با امثال یزید:
✍🏻... مفاهیم دینی در خلال زمان، از آدم(ع) به سوی خاتم(ص)، به تدریج رشد داده شدهاند؛ تا اینكه در دوران سید بشر و #ظهور_اسلام این مفاهیم به اوج خود رسیدند و ما در این دوران با اوج «مفاهیمِ عظیم» مواجه هستیم.
💢 اما پس از رسولالله(ص)، #خواصِ جامعه شروع به مطرح نمودن تعاریفِ #نفسانی از برخی مفاهیم اسلام و قرآن كردند، و از آن بدتر اینكه، برای بسیاری از این مفاهیمِ مرتفع و عظیم، #تعاریف زمینی و سطحی مطرح كرده و سپس به ساختن «معادلِ جعلی» برای آنها اقدام نمودند.
🔹 از بارزترین مصادیق و قیمتیترین مفاهیمی كه دستخوش این تحریفات و معادلسازیها قرار گرفت، مفاهیم «امامت» و «خلافت» بود. بر اساس تعریف اجتماعی و سیاسی[به جای تعریف عرشی] كه از «امامت» و «خلافت» صورت پذیرفت و به تبع آن، نوعی «مدل امامت» و «مدل خلافت» كه بعد از رسولالله(ص) در جامعه اسلامی برقرار شد، شأن و جایگاه «امامت و خلافت»، در اذهان مسلمین افول پیدا نموده و در پی آن، افراد زیادی به خود جرأت میدادند كه مصداق آن باشند و در این امر خود را همپا و همتای اهلبیت(ع) میدیدند و با ایشان احساس رقابت میكردند؛ همچنین بر اساس آن نوع «مدلِ حكومتی» كه بعد از رسولالله(ص) در جامعه اسلامی برقرار شد، افرادی مانند معاویه و یزید (لع) خود را شایسته امیرالمؤمنینی میدانستند.
💬 #دو_دلیلِ فوق، به علاوهی #نفسانیات و ضعفِ شخصیتی و فرهنگی عمومی، باعث شد تا كمكم جامعه اسلامی از درون تهی شده و پذیرای حاكمیت فردی چون #یزیدِ ملعون گردد.
🔻امام حسین(ع) در منزل بَیْضَه در برابر لشگر خویش و لشگر حرّ، در اینباره چنین فرمودند: هان اى مردم! همانا رسول خدا(ص) فرمود: هر کسی كه #فرمانروایى ستمگر را ببیند كه حرامهاى خدا را حلال مىشمارد، پیمان خدا را مىشكند، با سنت رسول خدا(ص) مخالفت كرده و در میان بندگان خدا با گناه و تجاوز رفتار مىكند؛ و او با كردار و گفتار خود بر او نشورد، بر خداست كه او را در جایگاه آن ستمگر در آورد.
🗽بدانید اینها به #پیروى_شیطان چسبیده و اطاعت خداى رحمان را ترک گفته، تباهیها را آشكار ساخته، حدود خداوندى را تعطیل كرده، بیتالمال را در انحصار خود در آورده، حرام خدا را حلال و حلال خدا را حرام ساختهاند و من از هر فردِ دیگری سزاوارترم كه بر اینان شوریده و در برابرشان بایستم. این كلام امام حسین(ع) گویای درجهای از برنامه ایشان تحت عنوان برنامه #مبارزه با #امثال_یزید میباشد.
💢 #برنامه_مبارزه_با_یزید مدّتها در ذهن و كلام امام حسین(ع) مطرح بود. لیكن این برنامه، از زمانی كه خبر مرگ معاویه(لع) و جایگزینی #یزید(لع) و نیز درخواست #بیعت از امام حسین(ع)، در مقرّ والی مدینه مطرح گردید، به صورت عملی شكل گرفت.
⚔ «برنامه #مبارزه با ظلمِ یزیدی» به تدریج پُررنگ شد. این برنامه به طور پیوسته در #کاروان_حسینی(ع) جریان داشت تا اینكه در روز عاشورا با رشادت و شهادت پایان یافت. اما این رفتار امام(ع) برای بسیاری از كسانی كه در خلال دورانهای بعد، نمیخواستند ظلم را تحمل كنند، به صورت یک #الگو تثبیت گردید [و از این جنبه، این برنامه تا زماِ #ظهور هم ادامه خواهد داشت. از جمله اینكه در #آخر_الزمان، خوبان به تأسی از این الگو، به مقابله با سفیانی (لع) برمیخیزند یعنی همان خلف ناصالح یزید(لع) كه در پی آن است كه حكومت را در #سوریه و #عراق و .... در دست بگیرد.]
🔹️ #ادامه_دارد...
@torab_bash
🏴 بیان برنامههای حسینی ع (۳-۷)
۳ـ برنامه #ثار_الله [برنامه شهادت] (۱)
✍🏻... یكی دیگر از #درجات برنامه حسینی، برنامه #ثار_الله است.
بر اساس این برنامه، میتوان هدف امام حسین(ع) از حركت خویش را تحقق مقوله ثارالله دانست. برای آشنایی بیشتر با این برنامه، ابتدا به بیان مفهوم ثار الله میپردازیم.
🔺 #مفهوم_ثار_الله: اَعمال ناشایست خلایق، به خصوص انسانها، مدام تبدیل به #حجاب میشود و این حجابها، راه بشریت به سوی آینده خدایی را سدّ میكنند. هرچه اَعمال بدتر باشد، به حجابهای خشنتری تبدیل میشود. بدترین اَعمال تاریخ بشر، بعد از رحلت رسولالله(ص) واقع شد؛ تا حدّی كه به خاطر آنها، حتّی امامت نیز باید پس از امام حسین(ع) منقطع گردیده و دیگر ادامه نمییافت، لذا خداوند سالها قبل از وقوع آنها[حدوداً در سال سوّم هجری]، به رسولالله(ص) وحی میفرستد كه اگر میخواهید امامت تا #امام_مهدی(عج) ادامه یابد، باید فرزندی[حسین(ع)] به دنیا بیاید كه چنین و چنان شهید شود.
📚 از احادیث متعدد برمیآید كه رسولالله(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و حضرت زهرا(س) بهخاطر همین موضوع بود كه راضی به #ولادت_چنین_فرزندی شدند [رجوع به احادیث مربوط به «وَ وَصَّینَا الْإِنْسانَ بِوالِدَیهِ إِحْساناً حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهاً وَ وَضَعَتْهُ كُرْهاً» (احقاف ۱۵)].
▫️ خداوند متعال #خون_شهید را مؤثر و شكافنده و زایل كننده بدیها قرار داده است. البته خون هر شهید مقداری در این موضوع مؤثر است. #ثار_الله، خون آن شهیدی است كه خداوند مقرر داشته تا بوسیله آن: حجابهای سخت و قطور اعماق را تا مسافتهای زیاد بشكافد.
🔹 همانگونه كه مشاهده میشود در اینجا ما با دو مفهوم شهادت و #ثار_الله مواجه هستیم و به تبع هر یک از این دو مفهوم، میتواند برنامهای مطرح باشد و در نتیجه مولا حداقل دو برنامه تحت عناوین «برنامه به سوی شهادت» و «برنامه ثار الله» داشتهاند.
⁉️ اكنون سؤال این است كه آیا «برنامه به سوی شهادت» با «برنامه ثار الله» یكی است؟ در ظاهر، «برنامه به سوی شهادت» مربوط به قبل از شهادت امام حسین(ع) است و
«برنامه ثار الله»مربوط به بعد از شهادت ایشان. اما اگر از این جنبه نگاه كنیم كه فلسفه «برنامه به سوی شهادت» چیست و اساساً چرا باید چنین برنامهای وجود داشته باشد؟ آنگاه در پاسخ میتوان چنین گفت كه این برنامه بخاطر «برنامه ثار الله» باید محقق گردد. یعنی اینكه «برنامه به سوی شهادت» مقدمه «برنامه ثار الله» است و «برنامه ثار الله» #محصول «برنامه به سوی شهادت» و بلكه در حقیقت این دو برنامه، دو بخش از یک برنامه هستند. 📌 در نگاه کسی که از منظر «برنامه شهادت» به ماجرای امام حسین(ع) نگاه میكند، #عاشورا_و_شهادت، به نوعی، پایان كاروان حسینی(ع) است و بعد از عاشورا فقط میتوان به آن «تأسّی» كرد. چنین شخصی میگوید: ایشان شهید شدند و به بهترین سرانجام رسیدند. شهید پیش خدا مأجور است، نزد خدا متنعّم است «بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یرْزَقُونَ» بلكه زندهاند كه نزد پروردگارشان روزی داده میشوند؛ آلعمران ۱۶۹) #شهید در بهترین جایگاه است، آنها به تكلیفشان عمل كردند و به بهترین سرانجام رسیدند. 🔸️ در نزد كسی كه اوج برنامهاش، «برنامه به سوی شهادت» میباشد، امام حسین(ع) ۱۴۰۰ سال پیش شهید شده است و طبیعتاً پس از آن دیگر كاروانی وجود نخواهد داشت. لذا دیگر کسی نمیتواند وارد كاروان حسینی(ع) شود، بلکه تنها میتواند با #یاد كاروان حسینی(ع) زندگی كند. او چون از منظر برنامه پایینتری به نام «برنامه به سوی شهادت» به حركت امام(ع) نگاه میكند، عاشورا را ماجرایی در گذشته میبیند و معتقد است که ما باید #روحاً به گذشته برویم و در آنجا از عاشورا بهرهمند شویم. اما زمانی كه انسان از منظر برنامه بالاتر یعنی «برنامه ثار الله» كه زیرمجموعهاش برنامه به سوی شهادت میباشد، نگاه میكند، كربلا و عاشورا را محدود به یك مكان و یک روز خاص نمیبیند. شاید بتوان گفت كه از بارزترین مستندات «برنامه ثار الله»، خطبه امام حسین(ع) در عصر هفتم ذیالحجه در مكه میباشد. برای مطالعه و آشنایی بیشتر با این برنامه باید دانست كه... ▪️#ادامه_دارد... @torab_bash
🌺 #امام_صادق_عليهالسلام: «إنّ شِرارَكُم مَن أحَبَّ أن يُوطَأ عَقِبُهُ، إنّهُ لا بُدَّ مِن كَذَّابٍ أو عاجِزِ الرَّأيِ»
✍... #بدترين_شما كسى است كه دوست دارد پشت سرش راه روند، چنين كسى ناچار، يا #دروغ_پرداز است؛ و يا #سست_رأى.
📚 الکافی جلد ۲، صفحه ۲۲۹.
@torab_bash