هفتهنامه زن روز
#نمای_نزدیک
ریشه دار بودن انسان مهم است
فائقه بزاز
مشکلی که در آخرالزمان پیش می آید، این است که انسان های کم ریشه پیدا می شوند. ریشه دار شدن انسان خیلی مهم است. اعتقاد محکم به خدا مثل
درختی است که در برابر بادهای شدید مقاومت می کند.
آخرالزمان انسان ها کم ریشه یا بی ریشه می شوند. شجره خبیثه ریشه اش روی سطح است و قرار ندارد. باد که بوزد بوته از زمین کنده می شود. خود را ارزان فروختن هم به همین برمی گردد. این به خاطر قدرت فرش قرمز و عکس های یادگاری و فوکول و کراوات و آنجا نیست، به خاطر ریشه و تفکر و ایمان و اصالت و اعتقادات بوته ای است.
آیت الله حائری می گویند: «چرا می گویند قرآن بخوانید؟ چرا می گویند برای امام حسین گریه کنید؟ چرا می گویند خدا را... خدا را... در نظر بگیرید؟ برای اینکه درخت بشوید با ریشه هایی عمیق در دل لایه های سخت و کلفت زمین برای همین که گریه بر مصائب حضرت اعتقادات را آبیاری می کند و ریشه قوی و پایدار می شود.
✨✨
آن زن می گوید از صبح که بیدار می شویم در حال مبارزه ایم. دیروز هم ادعا می کرد شنای زنان و دختران در ایران ممنوع است! و البته هیچ کس از او سؤال نکرد در صورت چنین خفقان و سرکوبی چگونه او توانسته در بیش از بیست فیلم و سریال نقش آفرینی کند، کتاب به بازار نشر بفرستد و از جشنواره های دولتی ایران جایزه دریافت کند و اصلا در صورت چنین خفقانی چطور آزادانه می آید اینجا حرف های اعتراضی اش را می زند و دوباره برمی گردد ایران؟ و چطور حالا که دایه مهربان تر برای مردم ایران شده حاضر نیست دستمزد میلیاردی اش از اموال غارت شده صندوق فرهنگیان را به جیب صاحبانش برگرداند.
دیگری شان می گوید خرابی یخچال فریزر طبقه اجتماعی را تغییر می دهد.
کارگردان فیلم هم که انگار تمام عقده های هویتی و اختلالات و رنج های عصبی خود را در قالب شخصیت اصلی عنکبوت خلاصه کرده و به نمایش گذاشته می گوید: «این رنج رنج و عقده یک فرد نیست بلکه مربوط به کل جامعه است.»
یکی انتقام گذشته خصوصی خود و دوستانش را از مردم ایران می گیرد و دیگری ذهن و روان بیمار خودش را با ساختن فیلمی سیاه به نمایش می گذارد.
همان ها که ایران بهشت شان است بهشتی که در آن پول ها در می آورند و همه شان را یک شبه روی فرش قرمز خارجی ها خرج می کنند.
البته مشخص است جشنواره ای که با پیام ویدئویی زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین آغاز می شود و در قوانینش قید می کند به علت جنگ شرق اروپا، ورود فیلم ساز روسی ممنوع است، به وضوح اعلام کرده همه معیارهایش کاملا هنری نیستند و سیاست نقشی تعیین کننده در بخش عمده ای از رفتارهای این سیرک بزرگ اما حقیر دارد.
✨✨
این چند نفر تشنه اند. تشنه دیده شدن. انگار می خواهند از هر آنچه مربوط به تمام جلوه های کهن و باستانی است، از تاروپود فرش اصیل ایرانی و شکوه بی بدیل امام رضا انتقام بگیرند. امام رئوف ما مظلوم هم هست. و این مظلومیت اهانت آن جماعت تشنه را دگرگون کرد. قلب ها را همدل کرد. حتی قلب های خاکستری که روزگاری برای رژه رفتن این چند نفر روی فرش های کثیف اما قرمز هورا می کشیدند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
کفیر را به برنامه غذایی تان اضافه کنید
کفیر درواقع نوعی شیر تخمیر شده غنی از پروبیوتیک است که به خاطر قوام خاصش می توان آن را ماست نوشیدنی نامید. باکتری های مفید و فعال زیادی در کفیر وجود دارند که می توانند برای حفظ تعادل و سلامت فلور روده مناسب باشند. این نکته برای افراد مسن تر و سالمند اهمیت بیشتری دارد، زیرا حفظ سلامت و تعادل میکروبیوم روده برای آن ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پاسخ_به_شبهات
‼️چرا در میان اینهمه داستان در قرآن، قصه عشق یوسف و زلیخا، احسن القصص شد؟! قصه عشق زن متأهل به پسر مجرد، عشق زن مسن به پسر جوان، عشق ملکه به غلامش (پسرخوانده)؟ آیا عشق یک زن متأهل به مرد دیگر، ناپسند و گناه نیست؟ چرا اصلا هیچ حرفی از شوهر زلیخا نزده؟ چرا با اینکه قرآن این قصه رو گفته و در آخر به هم میرسند، عیبجویی و تحقیر در بیان داستان صورت نگرفته؟! و حظ عشق رو به کام خواننده به وجود میاره؟ چرا قرآن این قصه رو با آبوتاب و شیرین و دلچسب و بهاصطلاح تا این حد رمانتیک و دراماتیک تعریف کرده؟!
زلیخا مهمونی ترتیب میده، و زنان مصر رو دعوت میکنه و چاقو و ترنج دستشون میده و یوسف وارد میشه و!؟ چرا بهجای تنبیه و سنگسار زلیخا، او فرصت پیدا میکنه تا حقانیت این عشق رو به دیگران اثبات کنه؟! چرا متدینین و مسلمانان با خدا، سر این داستان نمیجنگند؟ فکر کنید اگر غیر از قرآن، قرار بود این داستان چاپ و منتشر بشه، محال بود از ممیزی ارشاد بتونه رد بشه! منظورم الگوی عشق متأهل به غیرهمسرش! چرا در قرآن وقتی شرح عاشقی زلیخا رو میده، شوهرش و خانوادهاش اون رو به جرم ناموسی، نمیکشند؟ چرا تو قرآن نمیگه زلیخا باید سنگسار بشه؟ و داستان بهجای اینکه به وصال برسه به سنگسار نمیرسه؟!
✨پاسخ
اولا احسن القصص بودن سوره یوسف مربوط به کل داستان حضرت یوسف (از ابتدای کینه برادرانش تا رسیدن به اوج عزت و قدرت ایشان) است. ثانیا داستان عشق زلیخا به حضرت یوسف در قرآن با رعایت کامل حیا و عفت نقل شده و از بیان جزئیات غیر ضرور اجتناب شده و تنها نکات عبرتآموز آن نقل شده است. سوم اینکه علیرغم دعوت زلیخا، گناهی اتفاق نیفتاد که حکم سنگسار اجرا شود.
رفتار همسر زلیخا و حکومت آن زمان مصر، که بتپرست بودهاند، نمیتواند ملاک حسن و قبح و صحت و غلط آن برای یک مسلمان باشد. مضافا اینکه بوتیفار برای حفظ آبروی خود بر مسئله سرپوش گذاشت نه اینکه این رفتار زشت را تأیید کرده باشد. اگر کسی واقعا قرآن را قبول دارد، در همین کتاب مقدس و در سوره نور، برای زناکار مجازات وضع شده است. در هیچجای قرآن، حقانیت این عشق اثبات نشده و برعکس تقببح شده است. رسیدن عاشق (زلیخا) به معشوق نیز در قرآن بیان نشده است. نهتنها کتابهای مجوزدار زیادی در بازار هست که حاوی بیان داستانهای عاشقانه و به مراتب رمانتیکتر از این داستان قرآنی است، بلکه (متأسفانه) برخی سریالهای تلویزیونی نیز با همین مضمون در تلویزیون پخش میشود.
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#زیرگذرتاریخ
حادثه در مهرآباد
عاطفه میرافضل
ظهر روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ هجری شمسی در خیابان امیری آبادان. فاجعه ای رخ داد و برج ۱۰ طبقه متروپل بر اثر شکست سازه ای فروریخت. این ساختمان یکی از دو برج پروژه برج های دوقلو متروپل متعلق به هلدینگ ساختمان سازی عبدالباقی بود گویا مطابق گمانه زنی ها عدم رعایت ضوابط فنی و استانداردهای لازم در سازه این برج سبب بروز این ماجرا شده. ماجرایی که مردم ایران را در ماتم و اندوه فرو برد. سوء استفاده برخی جریان های فرصت طلب از این اتفاق سبب شد تا در «زیرگذر تاریخ» این هفته نگاهی به رویدادهای این چنینی در دل تاریخ داشته باشیم. در بخشی از این نوشتار میخوانیم:
از شب چهارشنبه ۱۳ آذرماه سال ۱۳۳۷ برف سنگینی در نقاط مختلف کشور شروع به باریدن کرد که تهران نیز از آن بی نصیب نبود. شدت و پیش بینی تداوم بارش ها به اندازه ای بود که به گزارش روزنامه های وقت به یکباره بهای زنجیرچرخ و لاستیک یخ شکن به صورت سرسام آوری بالا رفت. تداوم بارش سنگین برف در روز پنجشنبه ۱۴ آذرماه باعث لغو بسیاری از پروازهای داخلی و خارجی شد و تنها چند پرواز بین المللی و پروازهای مربوط به زائران بیت الله الحرام جریان داشت. همین موضوع باعث شده بود تا برخلاف روزهای دیگر جمعیت حاضر در سالن انتظار فرودگاه نسبت به روزهای پیش از آن بسیار کمتر باشد. فاجعه زمانی اتفاق افتاد که امور مربوط به ورود و خروج از فرودگاه به صورت طبیعی در حال انجام بود، جمعیت در سالن انتظار منتظر پرواز و کارکنان فرودگاه نیز به کارهای روزمره خود مشغول بودند که در یک لحظه همه چیز دگرگون شد. انباشت برف سنگین بر سقف سالنی که استحکام پیشین را نداشت باعث شد سقف فرودگاه به دلیل اشتباه در محاسبات طراحان و ضعف مصالح آن تاب وزن اضافی را نیاورد و ناگهان به صورت یکپارچه فروریزد. سقف سالن انتظار با وزنی معادل ۱۰۸ تن بتن و مصالح به یک باره از ارتفاع ۱۵ متری بر سر جمعیت حاضر در سالن فرو ریخت و باعث مرگ ۱۶ نفر از آن ها و زخمی شدن بیش از ۷۰ نفر دیگر شد. بر اساس گزارش روزنامه ها سقف سالن فرودگاه پیش از آن ۵ بار تجدید آسفالت شده بود. این آسفالت کاری ها بدون برداشتن آسفالت قبلی انجام شده و قطر آن به ۷۵سانتی متر رسیده بود که فشار مضاعفی را روی تیرآهن های ساختمان می گذاشت که بررسی ها نشان می داد به صورت اصولی جوشکاری نشده اند. طبق گزارش های بعدی، بست های فلزی هم زنگ زده بوده و ۱۶ستون اصلی نگه دارنده سقف ساختمان نقطه اتکایی نداشتند.
شما میتوانید متن کامل زیرگذر تاریخ این هفته را در مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#کدبانوگری
شربت نارنج خانگی
👩🍳مواد لازم:
آب نارنج: ۴ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
شکر: ۵ پیمانه
رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق مربا خوری
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا باید نارنج را آبگیری کنید که یکی از مهم ترین مرحله هاست. باید دورتادور نارنج را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید و نباید همه نارنج را پوست بگیرید یا بدون پوست گرفتن آب نارنج را بگیرید. این کار باعث تلخ شدن نارنج می شود. یک پرتقال را بردارید و با رنده یا زست گیر قسمت نارنجی رنگ آن را به اندازه ۱ قاشق مربا خوری رنده کنید. آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و بدون هم زدن روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر داخل آب کاملا ذوب شود برای ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت بماند.
بعد از گذشت ۱۵ دقیقه باید آب نارنج را به همراه رنده پوست پرتقال اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا شربت قوام پیدا کند. برای ۲۰ دقیقه بگذارید روی حرارت بماند در همین حین باید کف روی شربت را مداوم بگیرید. این کار باعث می شود در انتها شربت با کیفیتی و شفافی داشته باشید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید. شربت خنک شده را داخل شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید و هر موقع برای استفاده با کمی آب و یخ رقیق کنید.
✨نکته:
🍹رنده پوست پرتقال باعث خوش رنگ شدن شربت می شود و اصلا نباید قسمت سفید رنگ را رنده کنید وگرنه شربت شما تلخ می شود.
🍹میزان شکر بستگی به ترشی نارنج شما دارد و می توانید کم و زیاد کنید.
🍹شربت باید در یخچال باشد و اگر شکر را هم بزنید امکان شکرک زدن شربت وجود دارد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#آن_سوی_شهرت
تظلم خواهی در خانه ظالم!
تو راست می گویی! از صبح تا شب در حال مبارزه ای؛ مبارزه ای نابرابر برای سیاه و تیره نشان دادن وضعیت زنان ایران. زنانی که شجاعانه در همه صحنه ها، تأکید می کنم همه صحنه ها دوشادوش مردان بوده و هستند. هر فردی به راحتی می تواند مصداق یا صحنه ای از حضور قدرتمند زن ایرانی در جامعه ملی و در جوامع بین المللی را در گوشه ذهنش مرور کند و به زبان بیاورد. اما شما فیلم های سیاه می سازید و به جهان القا می کنید که مردم ایران خاصه زنانش در فلاکت به سر می برند. در چنگال مردان، جامعه و حکومتی مستبد و زورگو گرفتارند.
اگر همه بانوان ایران در این شرایط روزگار می گذرانند و اجازه اظهار وجود و رشد ندارند، شما هر سال چطور از دل این جامعه عقب مانده! راهی فستیوال های خارجی می شوید و با آن شکل و شمایل روی آن موکت قرمز راه رفتن کبک ها را تقلید می کنید؟ پدر و برادر، حکومت و... مانعتان نمی شوند؟ دست و پایتان را نمی بندند؟ یکی هم نیست این وسط این همه تناقض را بکوبد توی سرتان.
در برخی از کشورهای اطراف جمهوری اسلامی ایران زنان حتی حق رأی و رانندگی هم ندارند. در هیچ جشنواره ای هم حق شرکت ندارند. اگر برای زنان این جوامع فیلم بسازند و ناله سر دهند رواست. اما شمایی که هر سال با لباس های زرق و برق دار و رنگارنگ و اغلب بدقواره روی فرش قرمز رژه می روید، چرا زبانتان این قدر دراز است؟همه جای دنیا سلبریتی ها حامی مردمانشان هستند و از مهم ترین جوایز و جشنواره ها به خاطر اعاده حق ملت خود می گذرند. اما برخی سلبریتی های ایرانی هستند که روی فرش قرمز کشورهایی با افتخار راه می روند که بانی تحریم و فشار علیه کشور و مردمشان هستند. و درباره ظلم و شرایط ناگواری که مردم کشورشان به واسطه ظلم همین گرگ های در لباس گوسفند روزگار می گذرانند و هیچ حرفی نمی زنند. این مضحک ترین و حماقت بارترین نمایشی است که این بازیگران به نمایش می گذارند. چطور می شود نزد ظالم رد مظالم کرد؟!
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان_هفته
دهه شصتیا
مریم ابراهیمی شهرآباد
نفیسه افشار از نسل پر خاطره دهه شصتی هاست، یک دختر چهارده ساله به اسم سارا دارد و یک پسر پنج ساله به اسم کیا. اتفاقاتی که در زندگی فعلی نفیسه رخ می دهد دغدغه هایی که در زندگی دارد و مشغله های بی پایانش باعث می شود او به گذشته سفر کند و از خاطرات دوران کودکی و نوجوانی اش برای ما بگوید. این شما و این هم ماجرایی تازه از نفیسه.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خدایی که زیباست و زیبایی را دوست دارد...
✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨
🌸🍃سلام! صبح زیبای اولین روز هفتهتون بهخیر و شادی. ولادت باسعادت خورشید پرنور ایرانزمین، ثامنالائمه امام رضا علیهالسلام مبارک باد🍃🌸
امام جعفر صادق علیهالسلام میفرمایند: «امام صادق علیهالسلام فرمود: عافیت، نعمتى سبکوزن است. تا هست، فراموش مىشود و چون رفت، به یاد مىآید.» (تحفالعقول، ص۳۶۱)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#نگاه_نو
موازنهای برای خانمها و آقایان
نیلوفر حاج قاضی
«کی داده و کی گرفته» با پشتوانههایی مثل رقابت، چشم وهم چشمی و نبود فرهنگ لازم در زمینه ازدواج دامادهای زیادی را پشت میله های زندان انداخت. قوانینی که قرار بود در مواقع بحرانی پشتوانه زن شود تا کرامتش حفظ شده با آرامش زندگی اش را مدیریت کند به خاطر نبود پشتوانه های فرهنگی یا اخلاقی زمینه را برای معامله های سنگین فراهم کرد. معامله هایی که در آن سوء استفاده های زن و ناآگاهی مردان سبب اتفاقات تلخ تر و بحران های بعدی شد. در نگاه نو این هفته میخواهیم به بررسی اصلاحات قانون مهریه بپردازیم. در بخشی از این نوشتار میخوانیم:
به گفته رئیس هیأت امناء ستاد دیه کشور، با تأکید مکرر مراجع تقلید در خصوص «عذر حبس بدهکاران دیون غیرمعوض» و نیز «دغدغه مندی مسئولین قوه قضائیه» در این راستا، تعداد مردان زندانی بدهکار مهریه به ۹۴۵ نفر در سال ۹۹ ،۸۲۱ نفر در سال گذشته و کمتر از ۶۰۰ نفر تا هفته پایانی اردیبهشت امسال تقلیل یافته است.
می توان گفت تغییر روند پیگیری مطالبه مهریه طی یک سال و نیم اخیر در کاهش آمار زندانیان مهریه بی تأثیر نبوده است.
قانون مهریه از جهات دیگری نیز در حال رسیدگی و تصویب است. با مصوبه کمیسیون قضایی در جریان بررسی طرح اصلاح قانون مهریه، حبس زدایی و قضازدایی صورت گرفته و مردها دیگر به خاطر مهریه حبس نمی شوند.
علاوه بر این، بر اساس این مصوبه کمیسیون قضایی مجلس در مورد مهریه، اگر خانمی بخواهد مهریه خود به اجرا بگذارد بدون طی کردن مراحل دادرسی و با مراجعه به بخش اجرائیات دادگاه خانواده، مهریه خود را به اجرا می گذارد. بر این اساس پس از به اجرا گذاشتن مهریه اگر مرد تمکن مالی داشته باشد دارایی های وی توقیف و به عنوان مهریه در اختیار همسر وی قرار داده می شود و در صورتی که تمکن مالی نداشته باشد مهریه قسط بندی می شود. بر اساس این مصوبه چنانچه مرد مدعی شود که مهریه را پرداخت کرده و بخواهد سند مربوط به آن را ارائه کند آن وقت کار آن ها وارد فرایند دادرسی و رسیدگی قضایی می شود.
از شما دعوت میکنیم متن کامل این نوشتار را در مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#کدبانوگری
سمبوسه رولی
👩🍳مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فلفل سبز: ۲ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
بادمجان: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۴ عدد
نان لواش: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود و بعد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه و فلفل سبز و بادمجان را اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید و در ادامه یک گوجه را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. در انتها رب را اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا بوی خامی رب گرفته شود. مواد میانی سمبوسه ما آماده شده است. نان های لواش را به صورت طولی برش بزنید و روی هر نان کمی پنیر و مایه گوشتی بریزید و دوباره کمی پنیر قرار دهید و نان را رول کنید. ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ شود و بعد رول گوشت را روی شعله کم سرخ کنید تا طلایی شود.
✨نکته:
🌶می توانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید.
🌶میزان فلفل سس را تغییر دهید.
🌶بهتر است بعد از سرخ شدن سمبوسه رولی را روی دستمال کاغذی قرار دهید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پاسخ_به_شبهات
‼️در حکومت کوروش برده داری نبود ولی حتی در قرآن محمد برده داری وجود دارد...
✨پاسخ شبهه:
برده داری در تمام دوره تاریخ هخامنشی وجود داشته است و در هیچ قسمت از منشور کوروش نیز سخنی از لغو برده داری نیست. او هیچ گاه برده داری را لغو نکرد. تنها اسیران یهودی را از بند آزاد نمود. بله یکی از اقدامات کوروش قرار دادن جیره ای بسیار اندک برای بردگان بود که این در مقابل حقوق بسیار زیادی که اسلام برای بردگان قرار داده بسیار ناچیز است.
روشن است که برده داری در عصر هخامنشیان (در زمان حکومت کورش و پس از آن) امری کاملا رایج بود. بردگان، همواره بخشی از بدنه جامعه طبقاتی بودند، بردگان و کنیزان، رسما خرید و فروش می شدند و در مقابل دریافت جیره ای اندک، مجبور به کار کردن برای اشراف و ثروت مندان بودند.
در مکتوبات پژوهشی دیودور سیسیلی (متوفای ۳۰ قبل از میلاد) آمده است:
خشایارشاه (نوه کورش بزرگ) به عنوان هدیه تعداد زیادی برده و ظروف گران بها به تمیستوکل اهدا کرد.
همچنین بنا بر اسناد تاریخی و الواح به جای مانده، در عصر هخامنشیان در مقابل دادن قرض (وام) معمولا يک خانه یا يک تكه زمين، يا يک برده به عنوان گروگان (ضمانت) گرفته می شد. در زمان داریوش، (که سال ها پس از کورش بزرگ حکومت می کرد) استفاده از بردگان در توليدات، به شدت افزایش یافت و بردگان بسیاری به عنوان نیروی کار در دسترس بودند.
برده داری در اسلام بر خلاف تمام انواع برده داری، یک روش معقول برای مجازات مهاجمین بوده است. آن برده داری که در جنبش های مردمی اروپا مورد نکوهش قرار گرفت و سپس لغو شد، عبارت بود: «از دزدیدن انسان های بی گناه از سر مزارع و کشاورزی ها (عمدتا در آفریقا) و بردن آن ها به کشورهای خود و فروش به عنوان برده.»
اما اسلام با غیرمشروع شمردن همه انواع برده داری، تنها سبب برده گیری مجاز را اسیر کردن مهاجمان به وطن اسلامی دانست. طبیعی است وقتی دشمن به کیان ما حمله ور می شود یا کشته می شود یا اسیر. در حالت دوم اسیر یا باید کشته شود، یا در زندان های عمومی مجازات شود که دارای تبعات و هزینه های زیادی است. اسلام با واگذاری مجازات آن ها به بخش خصوصی (یعنی کار برای افراد):
۱ـ مهاجمین را مجازات کرد.
۲ـ به کار و تولید کمک کرد.
۳ـ زمینه آشنایی اسرا با اسلام و سپس آزادی آن ها را مهیا ساخت.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
علائم هشدار دهنده ابتلا به ام.اس
محمد علی صحرائیان، نایب رئیس انجمن ام.اس ایران در خصوص علائم هشدار دهنده ابتلا به ام.اس گفت: «تاری دید یکطرفه، ضعف اندام ها در حدی که اختلال در راه رفتن ایجاد کند و علائم حسی جزو علائم هشدار دهنده ام.اس است. البته همه این ها باید با معاینه به اثبات برسد و توسط پزشک بررسی شود.
وی تأکید کرد: «همه علائم مذکور در بسیاری از افراد و بیماری های دیگر ممکن است وجود داشته باشد حتی ممکن است فرد با اضطراب دچار گزگز دست ها شود. بنابراین این علائم حداقل باید ۲۴ ساعت طول بکشد و در معاینه یافته مثبت داشته باشد و توسط پزشک به اثبات برسد.»
نایب رئیس انجمن ام. اس ایران در رابطه با روش های پیشگیری و کنترل بیماری ام.اس گفت: «ورزش، دوری از استرس و ترک سیگار عوامل مهمی در کاهش ابتلا به بیماری و کاهش تشدید علائم این بیماری هستند.»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#بر_سر_دوراهی
مهمانی خانوادگی
قدسی خان بابایی
تصویرساز: حورا
خدایا! باز این سعید شروع کرده. مامان راست می گوید که این مردها بعضی چیزها را متوجه نمی شوند. انگار اصلا توی باغ نیستند. من که حرف بدی نزدم. لیست خرید را گذاشته بودم روی میز و با خودکار زیر بعضی چیزها خط می کشیدم که حواسش باشد حتما ماهی قزل آلا بگیرد و میوه را هم از میوه فروشی سر چهارراه بگیرد نه از میوه فروشی محله خودمان. درست است که قیمت میوه هایش دو برابر محله ماست ولی عوضش میوه مجلسی و درجه یک دارد. بعد تأکید کردم ماهیچه یادش نرود چون می خواهم کنار باقالی پلو بگذارم. گفتم حالا که بعد از مدت ها داریم خاله این ها را دعوت می کنیم باید یک جوری پذیرایی کنیم که آبرویمان حفظ شود. داشتم همین ها را می گفتم که یک دفعه دیدم صورتش سرخ شد...
از شما دعوت میکنیم بر سر دوراهی این هفته را در کانال زن روز بخوانید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
بسم الله الرحمن الرحیم...
✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨
🌹سلام! صبح یکشنبه گرم بهاریتون به خیر و نیکی. روزتون بانشاط و پر تلاش🌹
امام موسی کاظم علیهالسلام میفرمایند: «از ما نیست کسی که هر روز حساب خود را نکند، پس اگر کار نیکی کرده است از خدا زیادی آن را بخواهد، و اگر در آن کار بدی کرده، از خدا آمرزش طلب نموده و به سوی او توبه نماید.» (اصولالکافى، ج ۴، ص ۱۹۱)
@zane_ruz