این افراد حتما صبحها ناشتا آب جوشیده ولرم بنوشند !
افرادی که کمردرد دارند
افرادی که زودعصبانی میشوند
افرادی که بیماریهای عفونی دارند
افرادی که استرس بیش از حد دارند
حالا خواص نوشیدن آب فاتر درصبح :
روده بزرگ راپاک میکند
خون جدید تولید میکند
وزن بدن درافراد چاق کم میشود
چهره راصاف وشفاف میکند
جلوگیری از سکته قلبی
👤شیخ کلینی (الکافی)
➣ @zangeashpazi
‼️صبح آب بنوشید 🤗
🔷روده بزرگ را پاک میکند
🔶خون جدید تولید میکند
🔷وزن بدن در افراد چاق کم میشود
🔶چهره راصاف وشفاف میکند
🔷کلیه ها راشستشو میدهد
🔶سموم بدن را دفع میکند
➣ @zangeashpazi
#خوراک_کوفته_قلقلی
💃💃🤗
طرز تهیه 👇👇
صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده پروری رو با یک عدد سینه مرغ متوسط چرخکرده ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده ، نمک ، فلفل ،پودر سماق ، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ، زردچوبه ، یک عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم . قلقلی درست کردم و اول با حرارت زیاد سرخ کردم ، کمی که سرخ شد ، شعله رو کم کردم ، در ظرف رو گذاشتم تا مغز پخت بشه
کدو و سیب زمینی و گوجه رو هم سرخ کردم .
برای ماست هم دو عدد کدوی متوسط ، یک عدد خیار متوسط ، نمک ، فلفل سیاه ، نعنا خشک ، شوید خشک و پودر گل محمدی رو توی ماست کم چرب ریختم . خیلی خوشمزه و سالم هست . می تونید کمی گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #چغوک_بریزو 🍳
این غذای کرمانی خیلی راحت و ساده درست میشود و خیلی هم خوشمزه است. خیلی زود تهیه می شود و برای خودش یک پا فست فود است. البته در کرمان بیشتر با نان خورده می شود ولی می توان به عنوان خورشت هم از آن استفاده کرد و با پلو میل نمود.
چغوک در گویش کرمانی یعنی گنجشک و بریزو یعنی سرخ شده.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چغوک_بریزو 🍳 این غذای کرمانی خیلی راحت و ساده درست میشود و خیلی هم خوشمزه است. خیلی زود
#چغوک_بریزو
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
مواد اصلی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- پیازها را کاملا ریز کرده و با روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.
۲- گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سرخ که شد نمک و فلفل و زردچوبه و رب را اضافه می کنیم.
۳- سیب زمینی ها را نگینی و ریز خرد و سپس سرخ می کنیم و به پیاز و گوشت سرخ شده اضافه میکنیم.
۴- می توان به قدر کافی گوشت را سرخ کرد یا برای اطمینان از مغزپخت شدن بعد از این مرحله به مواد آب اضافه کرد بقدری که روی مواد را بگیرد. به جوش که آمد شعله را کم کرده و می گذاریم جا بیفتد. زمانی که به روغن نشست آماده است.
🔻سایر نکات
می توان به جای رب از گوجه فرنگی تازه استفاده کرد. البته بعضی از کدبانوها اصلا از رب یا گوجه در این غذا استفاده نمی کنند.
می توان موقع سرو به این غذا آبلیمو اضافه کرد و همراه با برنج یا نان سرو کرد.
#خوراک
#فست_فود
#غذای_کرمان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #باقلوای_یزدی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #باقلوای_یزدی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#باقلوای_یزدی
🔻مواد لازم برای ۸ نفر
مواد لازم برای خمیر:
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
کره آب شده یا روغن جام ۲ قاشق سوپ خوری
🔻مواد لازم برای داخل باقلوا
پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق سوپ خوری
کره یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
بادام (پوست گرفته و پودرشده) ۵۰۰ گرم
مواد شربت :
شکر ۵۰۰ گرم
آب 1.5 پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا خمیر را آماده کنید. شیر، بیکینگپودر، روغن آب شده و زردهها را با هم مخلوط کنید. آرد را کمکم تا جایی اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر باید طوری باشد که به دست نچسبد و خیلی سفت هم نباشد. آن را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در دمای محیط به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید. مواد داخل باقلوا به جز روغن جامد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۲- بعد از زمان ذکرشده فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مستطیل مناسبی را با روغن چرب کنید. مقداری از خمیر را بردارید و آن را باز کنید تا کاملا نازک شود. قالب را روی خمیر قرار دهید و کمی بزرگتر از قالب آن را برش بزنید
۳- سپس خمیر را کف قالب قرار دهید. این کار را 2 بار دیگر انجام دهید تا 3 لایه خمیر کف قالب داشته باشید. حالا روی خمیرها مخلوط داخل باقلوا را بریزید، خوب پخش کنید و با پشت قاشق فشار دهید. مقداری گلاب هم روی مواد بریزید. 4-2 لایه خمیر را به روش قبل برش بزنید و روی مواد فشار دهید. باقلوا را با چاقوی تیز بهصورت دلخواه برش بزنید. روغن جامدیا کره را آب کنید و بهآرامی روی باقلوا بریزید. قالب را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید.
۴- در این فاصله شربت را آماده کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا شربت غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
۵- روی باقلوا شربت خنک را بریزید و سپس سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دمنوش_لاغری 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دمنوش_لاغری 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دمنوش_لاغری
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
به لیمو (یا 7 برگ) ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق غذا خوری
چای سبز ۱ قاشق مربا خوری
چوب دارچین ۲ تکه
پودر زنجبیل (اختیاری) نوک قاشق چای خوری
لیمو ترش (اختیاری) ۱ عدد
عسل (اختیاری) ۱ قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- برگ به لیمو خشک یا تازه و زیره و دارچین و چای سبز رو توی قوری بریزین و آب جوش که کمی از داغی افتاده تو دمای ۸۰ درجه رو به قوری اضافه کنین و بزارین ده دقیقه تا یک ربع رو بخار کتری دم بکشه ..و بعد موقع خوردن درصورت تمایل عسل و پودر زنجفیل و لیمو بهش اضافه کنین.پودر زنجفیل و لیمو اثر دمنوش رو بالا می بره
این دمنوش رو می تونین بعد صبحانه ناهار و شام میل کنین
نوش جان
🔻سایر نکات
دمنوش مخلوط به لیمو زیره و چای سبز و دارچین ی دمنوش لاغری عالی است.ک از ریزه خواری جلوگیری می کنه و سوخت و ساز بدن رو بالا می بره و همچنین ی چربی سوز عالی برای حذف چربی های اضافی بدنه
به لیمو باعث آرامش اعصاب
کاهش اضطراب و تعادل در اعصاب
کاهش ریزه خواری است و همچنین
یکی از مهمترین خواص به لیمو خاصیت آرامش بخش و تسکین دهنده اعصاب است. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در این گیاه می تواند بر تعادل هورمونی در بدن تاثیر بگذارد. خاصیت آرام بخشی این گیاه به خوبی شناخته شده است و برای افرادی که استرس مزمن و مشکلات عصبی دارند توصیه می شود. همچنین این گیاه می تواند باعث سهولت و آرامش ذهن و بدن شود.
بطور کلی خواص دارویی گیاه به لیمو شامل: مسکن، تب بر، آرامش بخش، ضد نفخ، رفع درد شکم، کمک کننده به هضم غذا، رفع تپش قلب، دل پیچه است و اثرات خوبی برای معده دارد و همچنین برای کاهش درجه حرارت بدن و رفع درد های عصبی بسیار موثر و مفید است.
افرادی که در حال تلاش برای کاهش وزن و لاغری هستند، دمنوش به لیمو را نیز مصرف نمایند. این گیاه غنی از ترکیبات عالی می باشد که باعث کاهش خوردن در وعده های غذایی دیگر و بروز ریزه خواری می شود. علاوه بر اینها چای به لیمو طی فرایند های مختلف، موجب سوختن چربی در بدن می شود. در نتیجه این گیاه معطر و پر خاصیت موجب کاهش وزن شما می شود.
به لیمو وقتی با زیره وچای سبز و دارچین ترکیب میشود خاصیت چربی سوزی ان بالا میرود.این دمنوش مدر و ادرار اور است..و همچنین باد معده نفخ معده راهم ازبین میبرد
#دمنوش_لاغری
#تسکین_اعصاب
#کاهش_اضطراب
#آرامش_بخش
#ضد_نفخ
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #شیرینی_نان_برنجی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #شیرینی_نان_برنجی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شیرینی_نان_برنجی
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
آرد برنج الک شده ۲۵۰ گرم
روغن کرمانشاهی یا جامد ۱۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
گلاب ۱/۴ پیمانه
تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزئین به مقدار لازم
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۷۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- روغن و پودر قند را مخلوط و می زنیم تا کرم مانند شده و پف کند ( روغن را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کناری قرار دهید تا روغن سرد شود سپس اضافه کنید ).
۲- سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم
۳- حال آرد را که حتما باید 2 تا 3 بار الک شده باشد اضافه کرده و مخلوط می کنیم
۴- سپس گلاب را برای نرم شدن خمیر اضافه می کنیم توجه کنید که گلاب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر قابل فرم گرفتن شود و وقتی که در دست به شکل گلوله در می آوریم در دست متلاشی نشود
۵- خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم و 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا شکل بگیرد بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم تا با دمای محیط یکسان شود
۶- سپس از خمیر به اندازه یک گردو بر میداریم و در دست گرد می کنیم و در سینی فر می چینیم و روی آن را با مهر یا هر وسیله دیگر طرح می اندازیم
۷- سپس کمی تخم خرفه رو شیرینی می پاشیم و در فری که از قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه ,یعنی تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی به نظر برسه میپزیم
۸- بعد سینی را از فر خارج کرده و کمی صبر می کنیم تا شیرینی ها خنک شود و در مرحله آخر از سینی جدا می کنیم
🔻سایر نکات
1: نوع ارد برنج نرم و ریز بودن ان در کیفیت شیرینی بسیار مهم است
2: برای رنگ زعفرانی, زعفران دم کرده را به خمیر اضافه کنید
3: برای رنگ کاکائویی 1 ق غ پودر کاکائو را با 1 تا 2 ق غ اب گرم حل کنید و به خمیر اضافه کنید
4: استفاده از کاغذ روغنی به این دلیل است که ته شیرینی ها تیرگی کمتری داشته باشد
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽
💫 یا قاضیالحاجات 💫
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌸🌱
💫 دوشنبه💫
💫 ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۲۲ رجب ۱۴۴۴
💫 ۱۳ فوریه ۲۰۲۳
دوربین مخفی پلاس +
https://eitaa.com/joinchat/1645346824Cac28c0da79