eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه#پیراشکی #سیب_زمینی_با_تخم_مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~
🔻مواد لازم برای ۲ نفر 🔻مواد لازم خمیر آرد سفید ۲ لیوان تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری آب ۱/۲ لیوان 🔻مواد میانی : سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- اول خمیر مایه و شکر رو با نصف لیوان آب مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل بیاد. ۲- همه ی مواد خمیر رو با هم مخلوط می کنیم تا خمیر به دست بیاد. ۳- روی خمیر رو آرد پاشی کنین و به مدت یک ساعت استراحت بدین تا خمیر برسه. ۴- حالا دوتا سیب زمینی آب پز کنین. ۵- پیاز رو هم سرخ کنین و بهش ادویه بزنین. ۶- سیب زمینی رو رنده کنین و به پیاز اضافه کنین. ۷- وقتی خمیر آماده شد اندازه ی یه گلوله ی کوچیک ازش بردارین و مواد آماده شده رو بینش بریزین و به شکل دلخواهتون فرم بدین. ۸- حدود نیم ساعت باید استراحت کنن پیراشکیا و بعد داخل روغن داغ سرخ شن. 🔻سایر نکات خمیرش فوق العادس حتما امتحان کنین. مواد میانی هم اختیاریه میتونین هرچیزی استفاده کنین. توی فر هم‌ میشه پخت. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه  دوستان این فلافل بافت فوق العاده و تردی داره به نظر خودم و خونواده م خیلی خوشمزه تر از فلافل های بیرونی هست ان شاءالله درست کنید و لذتش را ببرید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #فلافل_با_سس_انبه #سلام دوستان این فلافل بافت فوق العاده و تردی داره به نظر خودم و خونواده
🔻مواد لازم برای ۴ نفر نخود ۱ لیوان سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۲ حبه سس انبه ۱ قاشق غذا خوری آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔻مواد لازم برای سس انبه سرکه ۱/۲ لیوان آب ۱/-۱ لیوان پودر انبه ۲ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- نخود را حداقل ۲۴ ساعت خیس کرده و دائم آب نخود را عوض می کنیم بعد از این زمان سیب زمینی را پوست کنده و داخل گوشت چرخ کن چرخ کرده و آب اضافه اش را می‌گیریم. ۲- نخود را دو بار چرخ می کنیم و بعد پیاز و سیر را داخلش چرخ کرده و سیب زمینی را هم به مواد اضافه کرده نمک و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاری و سس انبه را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم مایه ی فلافل نباید خیلی سفت باشه نه خیلی شل اگه سفت بود یه مقدار آب بهش اضافه کنید البته خیلی کم ۳- این مواد را حسابی مخلوط کرده و داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کنند و بعد از چند ساعت از یخچال بیرون آورده و با قالب مخصوص فلافل قالب زده ( در صورت نبودن قالب می تونید با دست بهش شکل بدهید ) و با روغن داغ تو یک ظرف گود سرخ می کنیم ۴- سس انبه هم نصف لیوان سرکه و نصف لیوان آب و دو قاشق پودر انبه را مخلوط کرده سس انبه ما آماده هست و تا یکسال هم می تونیم داخل یخچال نگه داریم ( و برای انواع کتلت و شامی و کوکو خوشمزه مناسب هست ) ولی اگر غلیظ تر دوست داشته باشیم روی حرارت می گذاریم تا بجوشه و غلیظ بشه ولی با این روش حتما سس باید زود مصرف بشه وگر نه خراب میشه. 🔻سایر نکات پودر انبه را از عطاری ها می تونید تهیه کنید بعد از سرخ کردن فلافل ها آنها را توی صافی گذاشته تا روغن اضافی اون گرفته بشه یا روی دستمال آشپزخونه مقدار فلفل این غذا هم که از اسمش پیداست باید زیاد باشه ولی من به خاطر این که شاید همه نتونند تندیش را تحمل کنند فلفل کمتری می ریزم ولی بعد موقع خوردن از سس فلفل استفاده می کنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کرم_پرتقالی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۱ نفر آرد ۱ قاشق غذا خوری شکر ۳ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ۱ قاشق مربا خوری آب پرتقال ۱/۲ پیمانه کره ۱ قاشق مربا خوری شکلات سفید ۵۰ گرم آب سرد ۱/۴ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- نشاسته را در آب سرد حل کرده ۲- تمامی مواد را بجز نشاسته ذرت مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم ۳- بعد از آب شدن شکلات مخلوط نشاسته و آب را اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد ۴- مایع را داغ روی کیک سرد می ریزیم. 🔻سایر نکات اگر از آب پرتقال بازاری استفاده کردید میتونین از میزان شکر کمتری استفاده کنین اگر رنگ کرم پرتقال کم رنگ بود میتونین از رنگ خوراکی مجاز نارنجی یک قطره استفاده کنین من برای این مقدار موادم یک قطره رنگ ژله ای نارنجی ریختم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
هدایت شده از آرامکده
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یک هدیه از طرف خداست همین که امروز هم میتوانی از نعمت دوباره دیدن دوباره شنیدن و دوباره لمس کردن 🤍این جهان زیبا لذت ببری خداروشکر کن.. و روزتو زیبـا بساز صبح زیبـاتون پر ازنور امید وعشق به خالق مهربون🌹
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_برنج_با_مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۶ نفر ماست‏ (سفت) ۱/۲ پیمانه کره (آب شده) ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد پسته (خام) ۱۰۰ گرم بادام (خام) ۱۰۰ گرم مرغ (بدون استخوان) ۵۰۰ گرم برنج ۷۰۰ گرم عصاره مرغ (کوچک) ۱ بسته جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری آرد ۵۰۰ گرم ادویه پلویی ۱ قاشق سوپ خوری زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری کنجد به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا مرغ را خرد كنید و آن را با مقداری كره كمی سرخ كنید و سپس با كمی آب بپزید.برنج را در ظرفی مناسب كته كنید و آن را داخل دیس بكشید تا خنك شود. ۲- كمی كره یا روغن را داغ كنید و بادام و پسته را درون آن تفت دهید و بعد همه ادویه ها را به آن اضافه كنید و بعد كم كم آرد را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و آن را از روی شعله برداشته و عصاره مرغ را در 1 لیوان آب جوش حل كرده و به آن اضافه كنید و ماست و تخم مرغ را هم اضافه كرده و ماده خمیر مانند را با دست خوب مخلوط كنید. ۳- قالب كیكی مناسب انتخاب كنبد و داخل آن را با روغن كاملا چرب كنید .حالا بیشتر از نیمی از خمیر را برداشته و با وردنه صاف كنید و آن را روی قالب بیندازید و كاملا به دیواره قالب بچسبانید. ۴- درون آن را یك لایه برنج كته شده و یك لایه مرغ بریزید و تا انتها ادامه دهید تا پر شود و در انتها اضافه خمیر را روی مواد آورده و خوب صاف كنید تا شبیه كیك شود و روی آن را با برس كمی زعفران بزنید و كنجد بپاشید و درون فر قرار داده و اجازه دهید حدود 35 دقیقه بماند. 🔻سایر نکات 1)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب همان مرغی كه پخته اید 1 لیوان استفاده كنید. 2)می توانید روی كیك را كمی زرده تخم مرغ بزنید تا براق تر و زیبا تر شود. 3)برنج را خیلی هم شفته دم نكنید چون بعدا قرار است دوباره بپزد و اگر خیلی برنج نرم دوست ندارید برنج را آبكش كنید و داخل قالب بریزید. 4)بهتر است پسته و بادام را از شب قبل داخل آب و شكر و گلاب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار این‌ مافین شکلاتی یه بافت نرم ‌پنبه ای داره که وقتی می‌خورید کاملا تو دهن آب میشه و بشدت خوشمزست و پیشنهاد می کنم حتما درست کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کاپ_کیک_شکلاتی_با_روغن_مایع با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار این‌ مافین شکلاتی یه بافت نرم
با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار 🔻مواد لازم آرد ۲/۵ لیوان فرانسوی سر خالی شیر ۱ لیوان فرانسوی سر خالی روغن ۱ لیوان فرانسوی سر خالی پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل کمی بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سر صاف تخم مرغ ۳ عدد شکلات تلخ ۵۰ گرم شکلات شیری ۵۰ گرم 🔻دستور پخت در ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو‌ مخلوط کنید. اول با همزن خاموش کمی هم بزنید تا شکر به اطراف پخش نشه سپس با دور تند همزن ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد حجمش دوبرابر و کاملا کرم رنگ و پوک بشه. سپس شیر و روغن رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید نه بیشتر، مواد خشک که شامل (آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو) رو باهم مخلوط و الک کنید و طی سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با دور کند همزن یا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید. در نهایت شکلات شیری و تلخ خرد شده رو اضافه کنید و‌ کمی هم بزنید و کف قالب ها رو‌ کمی چرب و کپسول کاغذی رو‌ کف قالب بزارید و‌ فیکسش کنید و از مواد کیک توی قالب بریزید بطوری که ۲/۳ قالب پر بشه و روش هم شکلات چیپسی نسوز بریزید. در آخر بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه، دقت کنید که دمای فرها متفاوت هست و بعد از ۲۰ دقیقه حتما با یه سیخ چوبی چک‌ کنید اگر سیخ تمیز بیرون اومد پس مافین شما آمادست. من از قالب کیک یزدی استفاده کردم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡