eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه اصل آبادان😍🧕تندو خوشمزه🌶️ . 📍مواد لازم: سیب زمینی پخته ۳عدد تره یک دسته کوچیک جعفری یک دسته کوچیک فلفل قرمز فلفل سیاه نان لواش پیاز یک عدد زردچوبه . . پیاز را خرد کرده و سرخ کنید سپس زردچوبه اضافه کرده اجازه دهید کمی باهم سرخ شوند سپس جعفری و تره خرد شده را اضافه کرده و باهم کمی تفت دهید سیب زمینی پخته شده را به وسیله ی یک چنگال خوب له کنید و پیاز داغی و سبزی را به آن اضافه کرده در نهایت فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید باهم ترکیب کنید . نان لواش را به شکل فیلم برش دهید و مثلثی شکل تا بزنید و سه قاشق از مواد را داخلش قرار داده و داخل روغن داغ فراوان سرخ کنید بی نهایت خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥪 🔺يك قوطي تن ماهي رو بيست دقيقه بجوشونيد بعد در آبكش بريزيد تا روغتش بره.حالا در يك كاسه ،تن ماهي+يك ق مايونز+دو ق جعفري ساطوري+يك ق غ سر خالي آبليموي تازه و در صورت تمايل يك ق غ پيازچه و يك و نيم ق غ خيارشور رو مخلوط كنيد.روي نان تست كاهو و مخلوط تن ماهي بذاريد و سرو كنيد.👩‍🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
نریز خانومی 🤔 همینجوری یه مشت گوجه خیار رو‌ سالاد 🥗 تزئینش کن ،عشق بده بهش ♥️🌱 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏹اگر گوشه ی فرشت بلند میشه و برمیگرده،این ترفند رو انجام بده!😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
اضافه کردن برش های ترش در زمان خیساندن حبوبات باعث هضم سریع و بهتر شدن طعم حبوبات میشه برای خیساندن حبوبات رو به مدت هشت تا ده ساعت تو آب نگه دارین بعد آبکش کنید وقتی آبش کشیده شد بسته بندی کرده و تو فریزر بذارین اگر هم قرار باشه نیم پزش بکنید زمان پخت تو آب حبوبات برگ بو بندازین🌷💜 ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون پختن جداگانه عدس😱 ✍مواد لازم برای هفت نفر(اگر تعدادتون کمتره همه مواد رو نصف کنید) ⬅️برنج ۴لیوان ⬅️عدس ۳لیوان ⬅️گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم ⬅️پیاز درشت ۲عدد ⬅️کشمش زرشک خلال بادام برای تزیین ⬅️نمک پودر دارچین فلفل سیاه زردچوبه و زعفران به میزان لازم ⏹برنج و عدس رو از شب قبل هرکدوم رو جدا خیس میکنیم. (دقت کنید ۱۲ساعت از خیس کردن عدس باید بگذره بعد شروع به پخت کنید). ⬅️یک عدد پیازها رو خلالی خورد و تفت میدیم (برای تزیین غذا) یدونه دیگه رو نگینی خورد و تفت میدیم زردچوبه و گوشت رو اضافه و تفت میدیم. ⬅️نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین رو به همراه کمی اب جوش اضافه و میزاریم گوشت بپزه و ابش کاملا جمع بشه. ⬅️داخل قابلمه اب رو میزاریم به جوش بیا، وقتی بجوش اومد برنج و عدس رو اضافه و بعد از چند دقیقه ابکش میکنیم. ⬅️ته قابلمه روغن و سیب زمینی یا نون بندازید و برنج ابکش سده رو داخل قابلمه بریزید، لابه لای برنج پودر دارچین بریزید. ⬅️برنج رو بصورت گنبدی شکل دربیارید، کمی اب جوش اضافه با دمکنی درب قابلمه رو بزارید بعد از یک ساعت عدس پلوی ما آمادست. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دلت یه یا فوری و خوشمزه میخواد این بهترین انتخابه😍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطیف ترین دنیا ساده ترین همینه 👍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡