10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه اصل آبادان😍🧕تندو خوشمزه🌶️
.
📍مواد لازم:
سیب زمینی پخته ۳عدد
تره یک دسته کوچیک
جعفری یک دسته کوچیک
فلفل قرمز
فلفل سیاه
نان لواش
پیاز یک عدد
زردچوبه
.
.
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید سپس زردچوبه اضافه کرده اجازه دهید کمی باهم سرخ شوند سپس جعفری و تره خرد شده را اضافه کرده و باهم کمی تفت دهید
سیب زمینی پخته شده را به وسیله ی یک چنگال خوب له کنید و پیاز داغی و سبزی را به آن اضافه کرده در نهایت فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید باهم ترکیب کنید .
نان لواش را به شکل فیلم برش دهید و مثلثی شکل تا بزنید و سه قاشق از مواد را داخلش قرار داده و داخل روغن داغ فراوان سرخ کنید
بی نهایت خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید
#سمبوسه #فینگرفود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ساندويچ_تن_ماهی 🥪
🔺يك قوطي تن ماهي رو بيست دقيقه بجوشونيد بعد در آبكش بريزيد تا روغتش بره.حالا در يك كاسه ،تن ماهي+يك ق مايونز+دو ق جعفري ساطوري+يك ق غ سر خالي آبليموي تازه و در صورت تمايل يك ق غ پيازچه و يك و نيم ق غ خيارشور رو مخلوط كنيد.روي نان تست كاهو و مخلوط تن ماهي بذاريد و سرو كنيد.👩🍳
#آشپزی #ساندویچ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
نریز خانومی 🤔
همینجوری یه مشت گوجه خیار رو سالاد 🥗
تزئینش کن ،عشق بده بهش ♥️🌱
#تزئین_سالاد #دیزاین #ایده
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری
⏹اگر گوشه ی فرشت بلند میشه و برمیگرده،این ترفند رو انجام بده!😍
#ترفند #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترفند_آشپزى
اضافه کردن برش های #لیمو ترش در زمان خیساندن حبوبات باعث هضم سریع و بهتر شدن طعم حبوبات میشه برای خیساندن حبوبات رو به مدت هشت تا ده ساعت تو آب نگه دارین بعد آبکش کنید وقتی آبش کشیده شد بسته بندی کرده و تو فریزر بذارین اگر هم قرار باشه نیم پزش بکنید زمان پخت تو آب حبوبات برگ بو بندازین🌷💜
#ترفند #پخت_حبوبات #آشپزی #خانه_داری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عدس_پلو_نذری بدون پختن جداگانه عدس😱
✍مواد لازم برای هفت نفر(اگر تعدادتون کمتره همه مواد رو نصف کنید)
⬅️برنج ۴لیوان
⬅️عدس ۳لیوان
⬅️گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
⬅️پیاز درشت ۲عدد
⬅️کشمش زرشک خلال بادام برای تزیین
⬅️نمک پودر دارچین فلفل سیاه زردچوبه و زعفران به میزان لازم
⏹برنج و عدس رو از شب قبل هرکدوم رو جدا خیس میکنیم.
(دقت کنید ۱۲ساعت از خیس کردن عدس باید بگذره بعد شروع به پخت کنید).
⬅️یک عدد پیازها رو خلالی خورد و تفت میدیم (برای تزیین غذا)
یدونه دیگه رو نگینی خورد و تفت میدیم زردچوبه و گوشت رو اضافه و تفت میدیم.
⬅️نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین رو به همراه کمی اب جوش اضافه و میزاریم گوشت بپزه و ابش کاملا جمع بشه.
⬅️داخل قابلمه اب رو میزاریم به جوش بیا، وقتی بجوش اومد برنج و عدس رو اضافه و بعد از چند دقیقه ابکش میکنیم.
⬅️ته قابلمه روغن و سیب زمینی یا نون بندازید و برنج ابکش سده رو داخل قابلمه بریزید، لابه لای برنج پودر دارچین بریزید.
⬅️برنج رو بصورت گنبدی شکل دربیارید، کمی اب جوش اضافه با دمکنی درب قابلمه رو بزارید
بعد از یک ساعت عدس پلوی ما آمادست.
#عدس_پلو #پلو_مخلوط #پلو #ناهار #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دلت یه #شام یا #نهار فوری و خوشمزه میخواد این #تست_مرغ_و_قارچ بهترین انتخابه😍
#فستفود #آشپزی #اسنک
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطیف ترین #دسر دنیا
ساده ترین #چیزکیک همینه 👍
#دسر_کاراملی #آشپزی #بدون_فر
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دو_رنگ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡