eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.8هزار دنبال‌کننده
495 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ درمان ضعف کودکان 🔻نخودآب 🔻عصاره گوشت 🔻شیربرنج 🔻شیربادام 🔻سویق کودک 🔻حریره بادام 🔻خیسانده انجیر 🔻شیره‌انگور و خرما و توت روزی سه قاشق م 🔻فالوده سیب هر روز 🔻نخودچی و کشمش 🔻سنجد 🔻برگ‌چغندر در غذاها 🔻روغن مالی کل بدن 🔻پرهیز از تنقلات کارخانه ای 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
مقداری سویق گندم یا سویق جو ویا ترکیبی ازسویق گندم وسویق جو وسویق سنجد راباهم مخلوط کنید وسپس مقداری شیر طبیعی جوشیده شده که با آب رقیق شده است(شیررابمدت30دقیقه بجوشانید) رابه سویق اضافه نموده وبصورت سرلاک درست نموده وبه فرزندان دلبند خودبدهید وفرزندان خود راازدست سرلاک های وارداتی اسرائیلی نجات دهید وآینده روشن بهمراه سلامتی جسم وروح برای فرزندان وعزیزان خود که نسل محبان وشیعیان ائمه اطهارعلیهم السلام بعدی این مرزوبوم می باشند را بسازید. : استحکام استخوانها،رشدقد،چاقی،رویش گوشت،جلوگیری ازپوکی استخوان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
مغز پستهٔ خام تازه ۵۰ گرم عسل یا شیرهٔ انگور ۳ قاشق غذاخوری آب سرد یا شیر ۳ لیوان : تمام مواد را در مخلوط کن ریخته تا یکنواخت شود. 🌓این نوشیدنی خوش عطر و گوارا،برای بیمارانی که دچار کمبود آهن هستند بسیار مفید است 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇یک روش دیگر از ۱کیلوانگور رادرظرف بادست له کرده یک تکه نان تست بیات داخلش بندازید ۳لیترآب بریزید نخودیابلغور گندم هم میشه ریخت هرروز هم بزنید و بجای در پارچه بگذارید ۳۰روزبعدصاف کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
سینه بوقلمون ( مرغ نخورید) رب انار رب زرشک یا پودر زرشک گردو دوقاشق پیاز درشت یه دونه نمک وفلفل سیاه گوشت رو تکه های کبابی خرد کنید وباپیاز وروغن زیتون تفت بدین نمک وفلفل بزنید رب انار ترش وشیرین ورب زرشک وگردو رو با یه لیوان اب به مخلوط گوشت وپیاز اضافه کنید در ظرف رو بزارین تا کاملا ابش کشیده بشه ...کباب ترش وابدار😋اماده اس 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
✴️مواد لازم: 🍇برگ مو:  ۵۰۰ گرم یا چهل برگ 🌾بلغور جو یا نیمه برنج معطر« دو پیمانه 🫛لپه یا باقلا: نصف پیمانه 🥩گوشت ریز خورد شده یا گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم 🧅پیاز متوسط: دو عدد ☘️سبزی عطردار جعفری، گشنیز، نعناع، شوید و ترخون: ۳۰۰ _ ۴۰۰ گرم 🧃رب انار: یک قاشق غذا خوری 🍋آبغوره یا آبلیمو یا سرکه« بمقدار لازم 🧂نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: بمقدار لازم 🍾روغن زیتون: به مقدار لازم : ⏮ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید و پس از سبک شدن زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید و تفت دهید. ⚠️گوشت ریز شده یا چرخ کرده به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. 📌بلغور جو یا برنج و لپه مدتی خیس کرده بعد آبکش کنید و پیاز و گوشت و سبزی خرد شده را به آن اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید و رب انار و نمک هم اضافه کنید. ☑️برگ موها را شسته و مواد آماده شده را داخل هر برگ مو به اندازه یک قاشق مرباخوری بریزید و لوله ای یا بقچه‌ای بپیچید و در قابلمه بچینید. ⚠️می توانید کف قابلمه را کمی روغن بریزید و برگ انگور پهن کنید. 🔻یک یا دو پیمانه آب با آبغوره روی دلمه ها بریزید. 🔹در این مرحله می‌توانید بجای آبغوره، شکر قهوه‌ایی اضافه کنید و می‌توانید آبغوره و شکر یا سرکه و شکر با آب اضافه کنید! 🔸 بستگی به ذائقه افراد دارد چون بعضی‌ها طعم ترش را ترجیح می‌دهند و بعضی‌ها شیرین و بعضی‌ها ملس! ⏮دلمه ها را روی آتش ملایم بمدت دو ساعت قرار دهید. ✅میتوانید برگ موها را قبل از پیچیدن با آب جوش اندکی بپزید تا نرم‌تر شود و راحت‌تر فرم بگیرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🥤 نوشیدنی آرام‌بخش : شیر: دو لیوان🥛🥛 پودر زعفران (نوک قاشق چایخوری) هل دو دانه عسل یا شکر (یک قاشق غذاخوری؟ 🍯 : 1-شیر را خوب با زعفران و هل مخلوط کنید. 2-حالا آن را روی اجاق گاز بگذارید تاجوش بیاید. بعد،شیر را در لیوان بریزید.بگذارید کمی خنک شود. 3-اگر دوست دارید به شیرتان شکر یا عسل اضافه کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
از و سنین بالاتر 🔅سیب زمینی ابپز دو عدد متوسط 🔅شلغم خام رنده شده دو عدد کوچک 🔅سیر یک حبه 🔅تخم مرغ دو عدد 🔅نمک و ادویه دلخواه سیب زمینی رو بکوبید شلغم و سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید با تخم مرغ و ادویه و نمک مخلوط و درکمی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید واسه شلغم نخورها گزینه مناسبیه و هیچ طعم خاصی هم نداره! 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
47.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 💢بدون بیکینگ پودر 💢بدون جوش شیرین 👌با مواد سالم و طبیعی ➖➖➖➖➖➖➖ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
این کباب زردک در واقع یک نوع شام شیرین اصفهانیه که چاشنی اون به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشه. برا مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده میشه گوشت چرخ شده گوسفندی  ۲۵۰ گرم زردک متوسط  ۴ عدد آرد نخودچی به مقدار لازم پیاز کوچک رنده ریز شده  ۱عدد شیره خرما یا انگور  به مقدار لازم  سرکه انگور طبیعی به مقدار لازم آب یک چهارم لیوان نمک دریا، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم روغن ارده کنجد یا دنبه به مقدار لازم : ابتدا گوشت چرخ شده رو همراه کمی نمک،زردچوبه،پیاز و زردک مخلوط ‌و خوب ورز میدیم. آرد نخودچی رو قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم و مالش میدیم تا مایع بباب سفت بشه. از مایه گوشتی به اندازه گردو برمیداریم و حالت میدیم وتوی روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ میکنیم. برا درست کردن شهد کباب ، شیره خرما یا انگور رو با سرکه و آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا حل بشه، سپس زعفران رو اضافه و شهد رو کنار بزاریم. بعد از اون کبابهای سرخ شده رو کف تابه میچینیم و شهد رو روی کبابها میریزین ،بعد روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار میدیم تا شهد به خود کباب ها بره، بع توی ظرف مورد نظر میچینیم و نوش جون میکنیم☺️☺️ تقویت بنیه جسمی کمک به مشکلات ناباروری تقویت چشم سرشار از آهن و هموگلوبین 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
این کوکو و هستش به همراه چند مدل سبزی دیگه از جمله (تره،جعفری،شوید،پونه ) البته برای طعم بهتراین کوکو اگه یه مقدار گردو وزرشک وبه مقدار خیلی کم کشمش پلویی البته ساتوری شده توش بریزین دیگه واقعا عالی میشه ومزش هیچ وقت فراموشتون نمیشه😉😉 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ماماجی پز😋 بلغور گندم ۱ لیوان ماش ۱لیوان عدس نصف لیوان اردسنگک ۱لیوان نمک روغن زیتون عدس وماش و بلغور رو بزارین بپزه خوب که پخت میتونید آردسنگک ونمک رو درحال جوش بهش اضافه کنید البته کار سختی هست چون گوله میشه وهم زدن زیاد میبره ( میتونید ارد رو تو اب سردحل کنید واضافه کنید ) بعد یه استکان روغن زیتون اضافه کنید خوب مخلوط کنید و با شعله کم نیم ساعت دمش کنید با شیره خرما یا کره محلی یا روغن زیتون میل کنید میشه هرسه تارو هم مخلوط کنید ومیل کنید☺️ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ترشی افزایش عقل😊 اول شستن ها، بعدش با آبکش خشکش کن. بعدش خرفه ها را ریز ریز کن. اینبار با یکم آب میذاری دوتا قل بزنه. بعدش میریزی تو آبکش، آبش که رفت، رو یه پارچه تمیز میذاری که خوب نمش جمع بشه. دوباره تو ظرف مناسب بیریز و روش سرکه. کمی رب انار، سیر و نمک ... از همین موقع آماده خوردنه. تو یخچال هم میشه تا مدتها نگه داشت. اگه بچّهات بخورن میرن المپیاد ریاضی. اما بهتره بدونی اهل بیت علیهم السلام قبلن فرمودن سرکه، خرفه، کدو، به، برگ چغندر، سداب، کندر و عقل را زیاد میکنن.👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍆بادمجون_کباب خوشمزه شمالی😋 ✍ بادمجان ۵ عدد پیاز یک عدد مغز گردو سابیده ۲۰۰گرم رب انار یا رب آلوچه دو قاشق غذاخوری ملس باشه سبزی معطر شمال مقداری(چوچاق و نعنا، پونه ، خنش ) اگه سبزی محلی در دسترس نبود از جعفری و گشنیز و نعنا ،مرزه استفاده کنید یا سبزی معطر خشک‌مثل نعناع مرزه ترخون سیر دو حبه 🍜 ابتدا بادمجونها رو پوست میگیریم ته بادمجونو نمیبریم نمک میریزیم نیم ساعت میذاریم بمونه. بعد تلخی بادمجونها رو گرفته دوتا برش میدیم عمودی میدیم به صورت بعلاوه طوریکه تا ته نره که دو طرف بادمجون باز‌شه و داخل روغن سرخ میکنیم کنار میذاریم . برای مواد : پیاز رو رنده میکنیم کمی تفت میدیم سپس سیر رنده شده و سبزی رو داخلش میریزیم کمی که تفت خورد رب انار و آلوچه رو اضافه کرده و در آخر گردو را داخلش میریزیم نمک و فلفل وزردچوبه و به اندازه ی یک استکان آب میریزیم و میذارم مواد با هم بجوشه و گردو هم یکم بپزه به روغن بیفته مواد دیگه آب نداره اصلا. در آخر از موادمون دو قاشق کنار میذاریم و بقیه رو داخل شکم بادمجون ها پر می‌کنیم بقیه موادمون که کنار گذاشته بودیم رو داخل تابه میریزیم و یه استکان آب میریزیم بادمجون ها رو داخل تابه میچینیم و با حرارت ملایم میذاریم جا بیفته و به روغن بیوفته خیلی غذای لذیذی هست حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍆 بادمجان قلمی:8 عدد (1200گرم ) پیاز : 1عدد بزرگ( 140گرم ) سیر :8 عدد (80 گرم ) نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه : به میزان لازم روغن حیوانی یا روغن زیتون یا روغن کنجد به میزان دلخواه : بادمجان هارا با پوست روی اجاق گاز، یاروی زغال کباب میکنیم. بادمجان بایددر حدی کباب شود که پوستش نازک شود سپس آن ها را داخل آب ریخته وبه آرامی پوستش را جدا کرده ودر نهایت آبکش میکنیم تاکاملابدون آب شود. پیاز را با روغن و زردچوبه کمی تفت می دهیم. سیر را ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه می کنیم ومقداری کمی تفت می دهیم. نمک، فلفل، زنجبیل به پبازوسیر افزوده ومدتی حرارت میدهیم بادمجان ها را کمی کوبیده یا ساتوری کرده وبقیه مواد اضافه می کنیم ومدتی حرارت میدهیم تا آماده شود. نوش جان گوارای وجود😋 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
(برای کودکان بالای یک سال) 🍱 : ۱. ، ، ، و دوبار چرخ‌شده: یک قاشق غذاخوری ۲. ماهیچه گوسفندی: دو تکه خورشتی ۳. کوچک: یک عدد ۴. قهوه‌ای یا نیم‌دانه ایرانی: ۳-۲ قاشق غذاخوری ۵. روغن حیوانی: یک قاشق چای‌خوری ۶. عام: یک قاشق مرباخوری (دلخواه) ۷. نمک بدون ید: به مقدار لازم ۸. : به مقدار لازم ♨️ : ابتدا و مغزها را همراه پیاز خُردشده، با آب و روغن و زردچوبه و نمک، بگذارید تا بپزد. می‌توانید گوشت را ریزریز کنید تا زودتر بپزد. پس از یک ساعت، برنج خیس‌شده را بیفزایید و بگذارید تا خوب بپزد. در پایان کار، سویق را با کمی آب مخلوط‌کنید و سپس به بقیه مواد بیفزایید تا گلوله نشود و پس از یک ربع، خاموش‌کنید. در اینجا می‌توانید کمی هم بیفزایید. خوراک خوش‌مزه و مقوی کودک دلبند شما آماده‌است. ✅ در صورت سابقه حساسیت یا آلرژی به هرجزء از این خوراک، از مصرف آن پرهیزشود. ✅ بهتر است هربار از یک نوع مغز استفاده‌شود. بادام به‌خاطر طبع گرم و تر خود، برای رشد بهتر کودکان بسیار مفیداست. ✅ حتماً از مطمئن و سالم استفاده‌شود. ✅ بین ۶ تا ۱۲ ماهگی، برای تغذیه کودکان همچنان در اولویت است و غذای سفره، غذای کمکی است. پس خوب است پیش‌از ۹ماهگی از این خوراک استفاده‌نشود و بهتراست بین ۹ماهگی تا یک‌سالگی نیز صرفاً نقش غذای کمکی داشته‌باشد و جای غذای اصلی یعنی را نگیرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍵 💢 🔸 یا بلغور جو ۲پیمانه 🔸 گوسفند بره نر ۲۰۰گرم 🔸 یک پیمانه 🔸 ۴پیمانه 🔸سبزی برگ چغندر ۱۰۰گرم 🔸سویق سنجد یک قاشق غذاخوری 🔸هسته سنجد ۲ قاشق غذاخوری 💢 ✅ جو را به همراه گوشت گوسفند روی شعله گذاشته، بعد از یک ساعت باقلا را اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ در حال آماده شدن است شیر را به آن اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد برگ چغندر خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از ۱۵ دقیقه خاموش کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
‍ ‌ 🍪 🥟یک لیوان شیر محلی گرم 🥟نصف لیوان روغن محلی و حیوانی 🥟نصف قاشق سیاه دونه 🥟نصف قاشق بادیان 🥟یک قاشق مربا خوری شکرسرخ 🥟یک قاشق مربا خوری نمک دریا 🥟آرد گندم به میزان لازم تمام مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تقریبا از خمیر نون سفت تر باشه بذارید یکساعت استراحت کنه تا پف کنه در طی این مدت خرما رو هستشو دربیارید و با دو قاشق روغن سرخ کنید وخوب له کنید با قاشق پنج دقیقه کافیه ازخمیر با وردنه پهن کنید گرد قالب بزنید و وسط خمیر از خرما بریزید و سه گوش ببندید و روی کلوچه رو با شونه کوچک شونه بزنید و با سوزن بزرگ یا یه چیزی شبیه اون چندتا سوراخ ایجاد کنید چون پف زیادی نکنه شونه هم برای زیبایی کلوچه هست وبعد داخل فر بذارید تا پخته بشه خیلی خوشمزه میشه👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍎 گل گاو زبان، کاسنی، سیب چهار برابر، گلاب دو برابر بجوشونید صاف کنید با شکر سرخ قوام بیارید و میل کنید. نوشیدنی عالی برای فصل تابستان🌞 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥫 بهترین آلو برای خشک کردن یا در آووردن و یا شدن؛ آلو سیاه هستن که بهشون شابلون و کونسانتره سانتوریزه میگن 🌱 با بقیه آلوها هم میشه لواشک و ترشک درست کرد امیدوارم این ویدئو بدرتون بخوره و شمام درست کنین چون خوب میدونیم که قیمت آلوی خشک ۶ برابر آلوی تازه هستش😊 👈آلوهای سفت رو اتخاب کنین و بشورین 👈 آب رو جوش بیارین و آلوها رو بندازین توش 👈منتظر بشین ترکهای ریزی روی آلو دیده بشه بردارین و روی سینی که دستمال پهن کردین بزارین 👈جلوی آفتاب یک هفته ای خشک میشه ✋✋✋هرازگاهی یه بار پشت و روشون کنین تا هر دو طرفشون آقتاب بخوره😁 👈جلوی پنکه هم میشه 👈فقط یه نکته بگم و تمام 👈من آلوها رو قبل ازینکه کامل خشک بشه برمیدارم یعنی حدودا ۴ روز جلوی آفتاب میمونن 👈و بعد میزارم فریزر 👈موقع پخت کافیه یکبار بجوشونین و آبشو بریزین دور و دوباره آب بریزین روش با یک یا دو قاشق شکرقهوه ای 👈همیشه مواظب آلو باشین چون شکر میریزین توش اولین چیزی که توی مهمونی ها میسوزه و غیر قابل خوردن میشه همین آلوئه👌👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
سلام یه غذای نونی میگم بزارید کانالتون🌸 سیر داغ وپیاز داغ بعدخرفه ریز شده وباهاش مخلوط کرده وتفت میدیم زردچوبه وفلفل اضاف میکنیم بعدم کشک وبایکم اب رقیق میکنیم نه خیلی،ی قل زد خاموش میکنیم به نظرمنکه خوشمزه بود😋👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
📷جوری که یک شکمو نقشه ایران رو میبینه😁😁 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
🥫 بهترین آلو برای خشک کردن یا #رب در آووردن و یا #شربت شدن؛ آلو سیاه هستن که بهشون شابلون و کونسانت
سلام بابت آلوی خشک ما اول میشوریم الو سیاه یا الو زرد رو بعد میزاریم جلوی افتاب چند روز بعد که خوب باد کرد و درحال پوکیدن بودن میاریم تو پوستشونو جدا میکنیم بعد دوباره میزاریم جلوی افتاب بعد دیگه الو خشکمون بزودی اماده هست 🌸🌺🌸🌺🌸🌺 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 یکی از روش های نگهداری میوه برای مدت طولانی کردن آن است یعنی مخلوط نمودن آن وپرورده کردن آن با که به آن مربای عسلی هم گفته میشود . بعنوان مثال مقداری 🍒آلبالو را خوب شسته وبعداز خشک شدن با عسل مخلوط وسپس بایک قاشق چوبی کاملا مخلوط کرده ودر هوای اتاق بمدت دو روز داخل ظرف در باز نگهداری وهر روز یکی دو بار خوب هم بزنید وسپس داخل ظروف شیشه ای ریخته وپنجاه وهشت روز دیگربدور از نور خورشید در جای خنک ویا یخچال نگهداری وسپس استفاده نمائید . بهتراست بعد از ریختن میوه معسل در ظرف نهایی قبل از بستن در ظرف آن راخوب تکان داده وچند بار به ته ظرف ضربه بزنید تا هوای داخل آن کاملا خارج شود اگر در بین میوه های فضای خالی بود میتوانید کمی عسل بدون موم روی آن بریزید . 🍒این قبیل مرباهای معسل علاوه از خواص خود میوه حامل خواص عسل وخاصیت سوم یعنی داروی حاصل از این دو نیز میباشد . سایر میوه هارا هم به همین روش میتوان معسل نمود . ✅آ🍒لبالوی معسل یکی از بهترین گزینه ها برای رفع پلی سایتمی وغلظت خون، روماتیسم ،کبد چرب،تریگلیسرید بالا ، بیماران سرطانی ، افراد کم خون خصوصا کودکان، وجزو بهترین غذاهای دارویی برای کنترل فشار خون است .اگر گرفتگی عروق دارید شکایت به آلبالوی معسل ببرید . 🔴خانم های باردار ومبتلایان به زخم های گوارشی ودوهفته اول بعد از جراحی نباید از آلبالو ومحصولات آن استفاده نمود 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat