eitaa logo
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مقدار مواد و نکات در کپشن🍩👇 این پیراشکی نوتلا طعم و بافتش بینظیره کسی نمیتونه در برابرش مقاومت کنه🍩 آرد 2 پیمانه شیر ولرم 3/4 پیمانه تخم مرغ یک عدد درشت مخمر1 قاشق غذا خوری پودر قند2 قاشق غذا خوری اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری نمک1/8 قاشق چایخوری کره2 قاشق غذا خوری روغن  به میزان لازم(بستگی به تابه تون داره) نوتلا و شکر هم برای تزئین و شکلاتی شدنش مقدارش دلخواهه و قابل حذفه 📌این خمیر دوبار به استراحت نیاز داره: یکبار زمانی که خمیر میگیرید باید اجازه بدید یک ساعت استراحت کنه بعد از یکساعت سطح رو آرد پاشی کنید و ورزش بدید و پهنش کنید 🍩قالب پیراشکی بزنید یا از دست استفاده کنید پهنای خمیر یکسانت باشه کافیه 🍩بعد از گرد کردن روی سطح سینی بذاریدشون و بعد با پارچه بپوشونیدشون تا بیست دقیقه 🍩بعد دونه دونه تو روغن خیلی داغ سرخش کنید در ضمن باید تو روغن غوطه ور باشه وگرنه پفش می‌خوابه مدام زیرو رو کنید، مدام ✋🏻 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍مواد لازم: 🧅پیاز ۱ عدد 🥩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم 🫑نصف فلفل دلمه 🍄قارچ خرد شده ۳۰۰-۴۰۰ گرم 🥫رب گوجه فرنگی ۲ ق غ 🧂نمک و ادویه های دلخواهتون (من زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و کره، دارچین، ادویه فست فود و ادویه ایتالیایی ریختم) 🧀پنیر پیتزا 🍽لازانیای پیش پخت 🔻برای سس بشامل: 🧈کره ۵۰ گرم 🥡آرد سفید ۲ ق غ 🥛شیر ۱ لیوان 🧀پنیر پیتزا ۱ ق غ 🧂آویشن، فلفل سیاه و کمی نمک ‌🔻کره که آب شد آرد رو اضافه کنین و ۱-۲ دقیقه تفت بدین خامیش گرفته بشه، کم کم شیر همدمای محیط رو اضافه کنین و هم بزنین. بذارین روی حرارت ملایم کمی غلیظ شه، در آخر ادویه و پنیر پیتزا بریزین و زیرش رو خاموش کنین. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ته چین🤩• خیلی خوشمزه و آسونه😋 ۲ پیمانه سر ‌پر برنج برای قسمت ته چین ۴۵۰ گرم مرغ تخم مرغ ۱ دونه ماست ۱ لیوان نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم زرشک من یک کاسه کوچولو ریختم عرق هل و عرق دارچین ۱ ق غ 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه ی بچه مدرسه ای باید تنوع داشته باشه. یک روز در هفته این خوشمزه رو براشون درست کنید. مواد مورد نیاز نان تست ۲عدد تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۴ لیوان پودر دارچین ۱ ق چ یا ( وانیل نوک ق چ) عسل ۲ ق غ نون تست رو دورگیری کنید. داخل ظرف تخم مرغ، شیر و پودر دارچین (وانیل) رو مخلوط کنید. نونها رو داخل ظرف بزارید با مواد کامل بپوشونید. و لایه لایه نونها رو روی هم قرار بدید .(میتونید ۳ یا ۴ تا نون بزارید، ولی برای بچه ها ۲ عدد کافیه) توی تابه ۲ ق غ روغن مایع و کره بریزید بعد از آب شدن نون رو قرار بدید و سرخ کنید. در آخر روی نون عسل بریزید و وقتی گرم شد از تابه خارج کنید. میتونید کنارش موز یا میوه دلخواه بچه ها رو قرار بدید 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اوماج درمان سریع سرماخوردگی ما آذربایجانی هاس بخاطر نداشتن پیاز داغ و روغن حال بیمار سریع خوب میشه پرازسیر و پیاز کنید تمام سموم بدن رو دفع میکنه مواد لازم عدس خیس شده دولیوان سبزی شامل ریحون مرزه جعفری گشنیز ۵۰۰گرم ادویه نمک زردچوبه فلفل سیاه یک قاشق کهلی اوتی اوماج یک پیمانه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سالاد پاییزی خوشمزه که دوتا سس براش در نظر گرفتم😋😍 . کلم بنفش پیاز انار شوید گردو لبو سس اول مایونز ماست چکیده نمک فلفل سیاه آبلیمو سس دوم آب انار نصف لیوان آب لیمو ترش دو ق.غ روغن زیتون دو ق.غ نمک فلفل سیاه گلپر همه رو میریزی تو شبشه و تکون میدی تا ترکیب بشه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
💝 گروه ختم قرآن 🌸 ✅ هر روز با ✅ حتی با یک آیه از ✅آثار دنیوی و اخروی ❤️ أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ❤️ ارتباط با خادم👇 ╔═.🌱🌸.═════════╗ @AdmineKhob ╚═════════.🌱🌸.═ اگه میخوای حتی با خوندن یک آیه😳 تو شریک بشی حتما روی لینک زیر کلیک کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/3829531466C7cd59b84b3
هدایت شده از 🌸خوب بخند😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 خدایا یه دوماد خرپول برام بفرست 😂 بیا تو کلی بخند😂 😍 از خنده میترکی😆 خوب بخند😁 https://eitaa.com/joinchat/1624048369Cf73b2a82b6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۱ لیتر ( ۴ لیوان) شکر ۳/۴ لیوان اب سرد ۱/۲ لیوان پودر ژلاتین ۴ ق غ خ کرم لوتوس۳ تا ۴ ق غ خ خامه صبحانه ۲۰۰ گرم اول شیرو شکر رو بزارید روی تا فقط شکر اب بشه بعد بردارید خامه صبحانه رو با کمی شیر ولرم ترکیب کرده همدمای شیر شد به شیر اضافه کنید پودر ژلاتین رو روی اب سرد ریخته اسفنجی شد بزارید روی کتری شفاف بشه ازداغی افتاد به شیر اضافه کنید و در اخر کرم لوتوس هم اضافه کرده کمی همزده و مجددا روی حرارت بزارید کمی هم بزنید تا کرم لوتوس اب بشه و مواد یکدست بشن ( اصلا نیاز نیست شیر بجوشه) در اخر هم کمی وانیل بزنید و مواد ازداغی افتاد رو تو قالبی که کمی چرب کردید بریزید و تو یخچال به مدت ۱۲ ساعت بزارید خودشو ببنده! و بعد هم دور دسر رو از قالب جدا کرده و تو ظرف سرو برگردونید و با کرم لوتوس اب شده ولرم تزیین کنید ✅شیر اصلا نجوشه ✅قالب حتما چرب بشه ✅تو یخچال ۱۰ تا ۱۲ ساعت ✅تو فریزر ۳ تا ۴ ساعت بمونه کافیه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فینگرفود دو سوته و فوری ، سفره هاتونو خوشمزه تر و رنگین تر میکنه پودر سوخاری رنگی رو لوازم قنادیا دارن هم میتونید داخل روغن سرخش کنین هم داخل سرخکن بدون روغن با درجه ۱۸۰ حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طلایی میشه 😋 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۲ عدد فلفل دلمه رنگی ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۲ عدد سیر ۱۰ حبه زنجبیل تازه ۵۰ گرم روغن زیتون ۱ پیمانه نمک ۲ ق‌غ فلفل سیاه ۱ ق‌چ زردچوبه ۱ ق‌غ سبزیجات خشک معطر شامل ریحان، نعنا، ترخون، مرزه، تره از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری برای سس کوفته: رب گوجه فرنگی ۳ ق‌غ پیاز ۲ عدد آب ۲ لیتر نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم نکات: سینه های مرغ رو بعد از شستن به تکه های کوچک خورد میکنیم . کوفته هارو داخل سس میندازیم و به مدت ۴۰ دقیقه با در باز میگذاریم تا بپزه و بعد از اون حرارت رو کم کرده و در ظرف رو گذاشته تا ۲۰ دقیقه دیگه هم کامل بپزه نوش جان😍 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی جنوبی یه چیز دیگه اس میگی نه ؟؟؟امتحانش كن بايه سالاد فصل پر از سس ليمو عماني سياه،زردچوبه ،ادويه مخلوط تره ۳۵۰ اسفناج۳۵۰ 🌱🌱🌱 جعفری۳۵۰☘️☘️ گشنیز۲۰۰☘️☘️☘️ ليمو عماني :٥-٦عدد🍋🍋🍋 آبليمو:نصف فنجان پودر سير 🧄🧄🧄🧄 فلفل سياه :١ ق م🌶️🌶️🌶️🌶️ ادويه قرمه سبزي :١ق غ سر پر ادويه مخلوط:١ق غ زرد چوبه:١ق م خ شنبليله :خشك ١ق پر غذاخوري☘️☘️☘️☘️ پياز درشت🧅🧅🧅 گوشت گوسفندي : ٥٠٠گرم🥩🥩🥩 لوبيا چيتي:به ازاي هر نفر ٢قاشق غذا خوري 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
هدایت شده از هنرکده خوب🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اگر سینک ظرفشوئیت کیپ شده و آب ازش رد نمیشه با دو قلم مواد تو خونت خودت درستش کن 😍 1⃣جوش شیرین 2⃣سرکه هم میتونید با هم ترکیب کنید هم جدا جدا بریزید جوش شیرین مقدارش زیاد باشه✅ 🔴یه کانال با کلی ترفند😍 💫هنرکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3080192769C63805fac79
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱عدد فیله مرغ دوعدد رون مرغ ۳ق غ پودرسوخاری(خورده نون باگت) ۵۰گرم کره(میتونید از دنبه حیوونی استفاده کنید)خیلی خوشمزه تر فلفل دلمه قرمز۲تیکه پیاز۱عدد متوسط ادویه(۱/۲ق چ‌ زردچوبه،فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک) جعفری (به مقدار لازم) اب ۳ق غ همه مواد باهم میکس کنید بعد کره هم دمای محیط(ینی که نیم ساعت قبل گذاشته باشینش بیرون) اضافه کنید میکس کنید کف برگر ساز یا وسیله گردی که دارین بزارین فشرده کنید بزارین یک ساعت داخل فریزر بعد دربیارین 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌بهترین رسپی برای تهیه سرکه سیب خالص 👌🏼 بدون اب و شکر ❌ با این روش ، سرکه سیب رو درست کنید تا طعم واقعی سرکه سیب رو باشید🙂👌🏼 بهتره از سیب های رسیده و شیرین استفاده کنید ، بشورید کامل خشک کنید ، اضافات و یا اگر خرابی داشت رو ازش جداکنید و نگینی خوردش کنید چندتا از سیب ها هم با غذاساز ، ریز ریز خورد کنید توی شیشه های تمیز بریزین (ظرف پلاستیکی نباشه❌) و روشو پارچه بکشید و ده روز توی کابینت قرار بدین ، تاریخ هم بزنید که فراموش نکنید چه تاریخی اقدام به درست کردنش کردین بعد از ده روز بیرون بیارین با قاشق چوبی تمیز و خشک ، سیب ها رو زیر ورو کنید و دوباره با پارچه ببنیدید و توی کابینت یا جای گرم قرار بدین تا یکماه هر ده روز اینکار رو تکرار کنید ولی دفعه سوم که سیب ها رو هم زدین به هر شیشه ، یک قاشق مرباخوری نمک هم اضافه کنید و با پارچه و درب پلاستیکی اونو محکم ببندید و سه تا چهارماه جای گرم بدون نور خورشید بذارین توی اینمدت متوجه مگسک سرکه میشین که جای نگرانی نداره در واقع نشونه اینه که تخمیر سرکه به درستی انجام میشه و راهتون درست بوده🥰 بعد از چهارماه ، با پارچه تمیز یا تنظیف، سرکه رو صاف کنید و توی ظرف شیشه ای نگهداری کنید 👌🏼 بهتره یکی دو هفته بهش زمان بدین و بعد دیگه میتونید ازش میل کنید 🥰 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ درشت ۲ عدد آرد ۱ لیوان و نصف بیکینگ پودر ۱ ق غ خوری سر صاف وانیل کمی شکر یک سوم لیوان شیر ۱ لیوان کره اب شده ۲ ق غ شکلات صبحانه برای وسطش مقداری اول شکلات صبحانه رو بصورت دایره روی کاغذ روغنی پایپ کتید بزارید فریزر سفت بشه تو این فاصله تخم مرغ و شکر و وانیل رو اونقدر بزنید تا کاملا کرم و کشدار بشه و بعد کره اب شده و شیر رو اضافه کرده در حد یک دقیقه همبزنید و در اخر ارد و بیکینگ پودر رو ترکیب کرده و الک کتید روی مواد و در حد ترکیب شدن هم بزنید تا صاف و یکدست بشه حالا یک ماهی تابه سالم و کوچیک بردارید و بدون چرب کردن بزارید روی شعله پخش کن تا کمی گرم بشه یک ملاقه کوچیک مواد بریزید تو ماهی تایه صبر کنید روش حباب بزنه و کمی خودشو بگیره حالا یک تیکه شکلات ذوب شده بزارید روش و باز نصف ملاقه مواد بریزید روی شکلات ( کاملا پخش بشه) بعد با حرارت کم و شعله پخش کن اجازه بدید روش حباب بزنه و برش گردونید و اجازه بدید اونورش هم چند دقیقه بمونه که طلابی بشه و بردارید حالا با عسل یا شکلات اب شده و میوه دلخواه میل کنید نووووووش جاااااان💋 ✅همزدن تخم مرغ و واتیل و شکر تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه ✅الک کردن ارد و بیکینک پودر ✅استفاده ازتابه سالم ✅استفاده ازشعله پخش کن و حرارت خیلی کم چون این پنکیک تپل هست باید با زمان بیشتر و حرارت کمتر کاملا مغز پخت بشه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل كلم ١ عدد کوچک هويج ۱ تا ۲ عدد كرفس يك شاخه سير ۳ تا ۴ حبه فلفل تند ۱ تا ۲ عدد نخود خام ۴ تا ۵ عدد نمك براي هر ليتر آب ٣ قاشق غذاخوری سركه براي هر ليتر آب ١/٢ پيمانه مخلوط آب و نمک و سرکه رو بچشین که شوری آب رو باید رو زبون حس کنین اگه کم نمک بود باز نمک اضافه بشه. اولین مرحله که خیلی مهمه شستن و خوب خشک کردن سبزیجات که روی پارچه نخی پهن کنین تا چند ساعتی خوب خشک بشه. شیشه شور باید کاملا استریل و خشک و تمیز باشه برای استریل کردن آب جوش در شیشه بریزین و بشورین و بزارین خشک بشه. سبزیجات تو شور باید کمی درشت باشن. آب باید جوشیده و سرد باشه. برای اینکه شورتون زرد بشه میتونین مقداری زردچوبه اضافه کنین که رنگ شور زرد بشه. همه مواد رو داخل شیشه لابه لا بریزین در آخر کمی برگ کرفس روش بزارین و اب شور رو داخل شیشه بریزین تا پر بشه برگ کرفس از کپک زدن جلوگیری میکنه. روش نایلون بزارین و درش رو خوب ببندین و ۱۰ روز در جای خنک و تاریک بزارین. علت کپک زدن خشک نبودن سبزیجات علت لزج شدن کم نمک بودن، هوا کشیدن و جای گرم نگه داشتن 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
هدایت شده از نماز خوب🌸
💎 نماز مثل سوزن خیاطی است😳 🔶 نماز مثل سوزنه، بدون اون هیچ نخی برای دوختن به درد نمی‌خوره. 🔷 هر لباسی برای دوخته شدن، نیاز به سوزن داره. با سوزن هرچند کوچیک می‌تونی یه عالمه لباس بدوزی، اما اگه اون نباشه، یه انبار نخ هم کاری ازش برنمیاد. آخه نخ به تنهایی نمی‌تونه از یه لباس رد شه. ❇️ نماز مثل سوزن و بقیه عبادت‌ها مثل اون نخ هستن. یه نماز که توی تمام شبانه روز فقط چند دقیقه وقت نیاز داره، باعث قبولی تمام کارهاست. اگه نماز باشه، بقیه اعمالت هم دنبال اون میان و بهشون اجازه عبور میدن. اما اگه نماز نباشه، بقیه کارها بدون فایده یه گوشه کنار گذاشته میشن. 🧎نماز خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/886702785Cee37296db9
33.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاییز اومده 🍂🍂🍂با خوشمزه های دلبرش خورشت به آلو یکی از خوشمزه ترین واصیل ترین خورشتهاس گوشت چهار صد گرم پیاز متوسط دو عدد به رسیده دو عدد آلوی خورشتی یک پیمانه رب گوجه فرنگی دو قاشق رب انار چهار قاشق گردو مقداری شیره انگور یا خرما دو سه قاشق نمک فلفل زردچوبه دارچین زعفرون به رو خیلی ریز نکنید ،زعفرون رو به صورت مایع داخل خورشت میشه بریزید شیره انگور طعم ملس بینظیری بهش میده 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
تربت پـاک تــو را مـــادر زیــارت می‌کند هم رســول‌الله، هم حیدر زیـارت می‌کند هم رضا، هم موسی‌جعفر زیارت می‌کند هـر امـام و هــر پیــام‌آور زیــارت می‌کند بارگاه قدس تو، برتـر ز عرش کبریاست تا خدا دارد خدایی کعبه دل‌های ماست (س)💔 🍂🕯 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی مرغ با سيب زمينى و بروكلى ٦ الى ٧ عدد ران مرغ ٢ عدد سيب زمينى بزرگ ١ قاشق غذا خورى رب گوجه ١ قاشق غذا خورى رب فلفل ١ قاشق غذا خورى سير رنده شده ١/٤پيمانه روغن زيتون اب ٢ عدد ليموترش تازه ١ پيمانه استاك مرغ بروكلى و گوجه گيلاسى ادويه ها( ١/٢ قاشق چايخورى سبعة بهارات ، زيره ، زردچوبه ، فلفل سياه ، ١ قاشق چايخورى پودر تخم گشنيزو نمك) ١- داخل ظرف فر، ادويه ، رب گوجه ، رب فلفل ، سير، روغن زيتون ، اب ليمو ترش رو باهم ميكس ميكنيم ٢- مرغ رو كامل خشك كنيد و به سس اضافه كنيد ، خوب با سس مخلوط كنيد ميتونيد بهش ٣٠ دقيقه استراحت بدين ٣- بهش سيب زميني و تايم اضافه كنيد و استاك مرغ روش رو ميتونيد كاور كنيد يا بدون كاور در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده حدود يكساعت الى يكساعت و بيست دقيقه تا زمانيكه مرغ و سيب زمينى ها بپزه مدت زمان پخت بستگى به قدرت فرتون داره ٤- ده دقيقه اخر بروكلى و گوجه اضافه كنيد و روش رو كمى از اب مرغ بريزيد و بزاريد داخل فر كمى كه بروكلى نرم شد كافيه نوش جان 👌 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ زعفرونی به روش خودم😍 نکات مهم تر تو کپشنه حتما ببین👌🏻 اگه میخوای مرغت همینجوری خوشرنگ سرخ بشه حتما فلفل قرمز بزنید چون فلفل سیاه رنگ مرغ تیره میکنه زرشک تفت ندین تا خوشرنگ و پفکی بمونه همینکه موقع شام میخواین مرغو گرم کنید زرشک هم خودش تفت میگیره همون اندازه کافیه تو ریختن زعفرون دست و دلباز باشین تا مرغ هم خوشرنگ بشه هم خوش عطر اگه اب نارنج نداری میتونی آبلیمو بریزی زیاد هم نریز چون مرغ ترش میشه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
🍛خورش تره🍛 🍘خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست. 🥘مواد لازم 🍖گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم 🍖تره خرد شده:500 گرم 🍖لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه 🍖پیاز : 1 عدد متوسط 🍖گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری یا لیمو عمانی 🍖رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری 🍖نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم 🫕طرز تهیه:🫕 در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو سه بار عوض کنید)پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد. در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید .وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7