فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰مسئله تامین مالی پژوهش
🔶موضوع تامین مالی در حوزه پژوهش از امور دارای اهمیت در زیست بوم علمی کشورها است، سه بازیگر این عرصه یعنی دولت، نهاد آموزش عالی و شرکت های تجاری چه سهمی در کشور ما در این حوزه ایفا می کنند و وضعیت انها نسبت به دنیا چگونه است؟
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به چهل و هشتمین قسمت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
#کالک
#دانشگاه
#علی_پوستینی
#محمد_حسین_گلیکانی
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
🔶با گسترده شدن مفهوم بورس اوراق بهادار و نیز به دلیل موفقیت به دست آمده در این زمینه به تدریج بورس کالا نیز در بسیاری از کشورها شکل گرفت.
💢برخلاف بورس اوراق بهادار بورس کالا مکانی است که در آن کالاهای (فیزیکی) مختلف با حجم بالا و به صورت عمده مورد معامله قرار می گیرند؛ بنابراین میتوان بورس کالا را بازارهای سنتی توسعه یافته و نظام مند تلقی کرد که در آن با استفاده از سازوکار حراج خریدوفروش کالاها صورت میپذیرد کالاهای مورد معامله در بورس کالا می تواند شامل کالاهای کشاورزی (پنبه، گندم، کنجاله و...)، فلزات (فولاد، مس، روی و... کالاهای گران بها (طلا) پلاتین و نقره کالاهای پتروشیمی پلی اتیلن پلی پروپیلن و...) و نفت باشد. هر بورس کالا به تناسـب شـرایط هـر کشـوریک یا مجموعه ای از این کالاها را مورد معامله قرار میدهد
📖کتاب #آشنایی_با_بازار_سرمایه_ای_اسلامی(بورس) به کوشش #سید_عباس_موسویان و #ابوذر_سروش
#بورس
#بورس_ارز
#بورس_کالا
📌@canoon_org
▪️پیامبر اکرم(ص) :
◾️داناترین مردم کسی است که دانش دیگران را به دانش خود بیفزاید.
📖نهج الفصاحه، ص 69، ح 360
🏴رحلت رسول اکرم (ص) تسلیت باد.
📌@canoon_org
▪️امام حسن (ع) فرمودند:
◾️هیچ قومى با یکدیگر مشورت نکردند مگر آن که به راه پیشرفت خود رهنمون شدند.
📖 تحف العقول، ص ۲۳۳
🏴شهادت جانسوز امام حسن (ع) تسلیت باد.
📌@canoon_org
🔰ویژه برنامه تلویزیونی همقدم
💢برنامه همقدم کاری مشترک از کانون اندیشه جوان و گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار به بررسی ظرفیت های اربعین در ارتباط با موضوعات معنویت، تمدن، علوم اجتماعی، مکاتب فکری و… می پردازد.
🔶این برنامه با میزبانی عطاءاالله بیگدلی و با حضور آیت الله علی اکبر رشاد،حجت الاسلام دکتر حمید پارسانیا ، دکتر یعقوب توکلی، حجت الاسلام دکتر سید سعیدرضاعاملی، حجت الاسلام دکتر حسین سوزنچی از تاریخ ۶/۱۱ لغایت ۶/۱۵ به صورت زنده از کربلای معلی به روی آنتن رفت.
🔷در ادامه پنج قسمت این برنامه قابل مشاهده و دانلود هستند.
🌐https://www.aparat.com/playlist/7363484
#کربلا
#اربعین
#همقدم
#علیاکبر_رشاد
#حمید_پارسانیا
#یعقوب_توکلی
#حسین_سوزنچی
#عطاءاالله_بیگدلی
#کانون_اندیشه_جوان
#سید_سعیدرضا_عاملی
📌@canoon_org
🔶یکی از عوامل از بین برنده زمان به تعویق انداختن کارهاست. به تعویق انداختن کار منجر به صرف زمان بیشتری برای اجرا اقدام و یا حل مسئله می شود؛ زیرا هوشیاری مغز ما نسبت به آن اقدام یا فعالیت با گذشت زمان کم خواهد شد و ما باید زمان بیشتری را صرف یادآوری و حل آن کنیم.
🔷زمان درس خواندن درست بعد از تدریس استاد است نه در پایان هفته. کار واگذار شده به ما باید در همان زمان انجام شود نه در پایان مهلت مقرر و نیز بسیاری از ما که کار را در زمانی مناسب و به موقع انجام نمی دهیم، در زمان انجام کارهای دیگر و یا در زمان استراحت به اضطراب نگرانی و دل مشغولی نسبت به آن کار دچار میشویم.
💢لذا کارهای دیگر را نیز نمی توانیم درست و در کمال آرامش انجام دهیم کاری که همراه با آرامش نباشد و ما تحت فشار و کمبود وقت باشیم مطمئناً دقت کمتری دارد،که این امر خود منجر به شکست و دوباره کاری خواهد شد و به معنی صرف وقتِ بیشتر برای کاری دوباره است. آنهایی که کار امروز را به فردا محول میکنند،مطمئناً کار فردا را به روز بعد موکول خواهند کرد.
📖کتاب #مدیریت_زمان قلم #جعفر_رحمانی
#زمان
#معرفی_کتاب
#مدیریت_زمان
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
▪️امام رضا علیه السّلام فرمودند:
◾️رحمت خدا بر بنده اى که امر ما را زنده کند، دانش هاى ما را فرا گیرد و به مردم بیاموزد. اگر مردم زیبایى هاى سخنان ما را مى دانستند از ما پیروى مى کردند.
📖 معانى الأخبار، ص ۱۸۰، ح ۱
🏴شهادت امام رضا علیه السّلام تسلیت باد.
📌@canoon_org
🔶خصوصیت اصلی #فرهنگ_آمریکایی «تحمیلی» بودن آن است. تحمیل خواست های گروهی از افراد بر کل بشریت با این دیدگاه، خانم #تاچر، آقای #بلر، #ژاک_شیراک و بسیاری از رهبران کشورهای جهان به همان اندازه «آمریکایی» هستند که کلینتون کیسینجر و....
🔷اساس #آمریکا_ستیزی نیز مقابله با این فرهنگ است. مکتب «آمریکاستیزی» در برابر یک نظام تحمیلی جهانی و رهبران آن قرار گرفته و به همان اندازه که برای نجات مردم محروم جهان از سلطه ی آمریکا تلاش می کند برای رهایی مردم آمریکا که خود نیز قربانی این نظام شده اند، تلاش خواهد کرد.
📖کتاب #آمریکا_ستیزی_چرا؟ به قلم پرفسور روژه گارودی و ترجمه #جعفر_یاره با هدف نگاهی به چگونگی پیدایش و پایایی ایـن نـظام سلطه گر است و در این کتاب ذکر دو نکته ضروری به نظر می رسد: اول آنکه آمریکاستیزی و بیگانه ستزی دو مفهوم جدا از یکدیگرند چرا که اولی یک مکتب جهانی و دومی نوعی احساس ملی گرایانه است.و دیگر آنکه دلیل این مبارزه آن است که امروزه #آمریکا قصد دارد با تکیه بر قدرت، سیاسی نظامی و اقتصادی خویش خود را بر دنیا تحمیل نماید؛ که البته تنها راه آمریکا برای دستیابی به این هدف عوامل داخلی و رهبران خود فروش هر جامعه است.
#معرفی_کتاب
📌@canoon_org
🔶گرایش به جنبه های قومی و ملی در زبانهای اروپایی «ناسیونالیسم» خوانده میشود که برخی آن را ملت پرستی ترجمه کرده اند. ناسیونالیسم بر عواطف و احساسات قومی و ملی متکی است نه برعقل و منطق.
🔷البته نباید ناسیونالیسم را به طور کلی محکوم کرد، چرا که اگر به جنبه های مثبت آن پرداخته شود موجب همبستگی و خدمت بیشتر به کسانی که با آنها زندگی مشترک داریم میشود و چنین ناسیونالیسمی منافی عقل و منطق نیست و از نظر اسلام نیز مذموم نمی باشد. بلکه طبعاً اسلام برای کسانی که با ما نزدیکی بیشتری دارند از قبیل همسایگان و خویشاوندان حقوق قانونی بیشتری قائل است.
💢ناسیونالیسم عقلاً زمانی محکوم است که جنبه منفی به خود می گیرد. یعنی افراد را تحت عنوان ملیتهای مختلف از یکدیگر جدا می کند و روابط خصمانه ای میان آنها به وجود آورده و حقوق طبیعی دیگران را نادیده می گیرد. نقطه مقابل ناسیونالیسم انترناسیونالیسم است که به قضایا با مقیاسی جهانی می نگرد و احساسات ناسیونالیستی را محکوم می کند.
📖کتاب #اسلام_و_ایران به کوشش #حجت_الله_ابراهیمیان
#اسلام
#ایران
#آموزش_مفاهیم
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دانشگاه تراز
🔶دانشگاه برای اینکه مبدا تحولات باشد باید چه مختصاتی را رعایت کند و چه شانی داشته باشد؟
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به چهل و هفتمین قسمت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#تمدن_اسلامی
#مهدی_هاشم_زاده
#محمد_جواد_تسلیمی
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
🔶پاره ای از کارهای اقتصادی، به جهت برخی آثار منفی شغل مكروه قلمداد شده اند. در کتاب های فقهی، مشاغل محدودی مکروه شمرده شده اند. این مشاغل عبارتند از صرافی خرید و فروش طلا و نقره، فروش کفن معامله با کودکان خرید و فروش آذوقه مردم بافندگی، کشتن حیوان حلال گوشت خرید و فروش برده و خون گیری مکروه بودن این مشاغل طبق بیان احادیث، به جهت همراهی و ملازمت داشتن آنها با اموری است که در شریعت پسندیده نیست.
🔷اسحاق بن عمار از امام صادق الله در زمینه شغل مناسب برای فرزندش می پرسد حضرت می فرماید: او را به هر کاری بگمار، جز پنج شغل. او را به صراف (خریدار و فروشنده سکه نسپار؛ زیرا صراف از ربا در امان نیست. به فروشنده کفن نسپار که او از بیماری و با شاد می شود زیرا) دوست دارد تعداد مرده ها افزایش یابند تا بیشتر کفن بفروشد وی را به فروشنده آذوقه نسپار که او از احتکار در امان نیست به ذبح کننده نسپار که او از دل رحمی محروم است و او را به برده فروش نسپار؛ زیرا پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: بدترین مردم کسی است که انسان خرید و فروش میکند.
📖کتاب #کار_و_دین به کوشش #مجید_رضایی
#کار
#شغل
#حلال
📌@canoon_org
30.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰شعر پویا
🔶شعر امری اجتماعی است، در واقع شعر و رویدادهای اجتماعی با هم آمیختگیِ عمیق، دقیق و کهنه دارند؛ از #فردوسی و #حافظ تا #ملک_الشعرای_بهار و #حمید_سبزواری و امروز که شعر اجتماعی به قله خود از همیشه نزدیک تر است.
💢این چند دقیقه روایتی کوتاه از شعر و کارکردهای اجتماعی آن در #تاریخ_ایران است.
#شعر
#شاعر
#شابک
#ادبیات
#معرفی_کتاب
#مرضیه_دانیالی
#کانون_اندیشه_جوان
#شاعر_هشت_هزار_ساله
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔶مشارکت به معنای اقدام جمعی در انجام کاری است. مشارکت سیاسی عبارت است از: مساعی سازمان یافته شهروندان برای انتخاب رهبران خویش، شرکت مؤثر در فعالیت ها و امور اجتماعی و سیاسی و تأثیر گذاشتن بر صورتبندی و هدایت سیاست دولت.
🔷مشارکت سیاسی را به اقسام و سطوح مختلفی تقسیم کرده اند، از جمله مشارکت سیاسی ساختاری و غیر ساختاری مشارکت سیاسی ایجابی و سلبی، و ... «مک کلاوسکی» در دائرةالمعارف علوم اجتماعی یازده سطح از مشارکت سیاسی را برشمرده که عبارتند از:
۱.رأی دادن
۲.کسب اطلاعات سیاسی؛
۳.بحث درباره موضوعات ومسائل سیاسی؛
۴.شرکت در محافل و مجالس سیاسی؛
۵.کمک مالی به فعالیتهای سیاسی
۶.گفتگو و مذاکره با نمایندگان؛
۷.عضویت در احزاب سیاسی؛
۸.شرکت در ثبت نام افراد و جهت تبلیغ احزاب سیاسی؛
۹.نگاشتن مقالات و ارائه سخنرانی های سیاسی؛
۱۰.شرکت در رقابت ها و مبارزات سیاسی؛
۱۱.رقابت جهت انتخاب شدن برای پست های سیاسی حزبی؛
💢آنچه مسلم است این که مردم سالاری دینی ظرفیت و استعداد وسیعی برای مشارکت مردمی دارد، لیکن باید توجه داشت که مبانی مشارکت در نظام دینی با بنیادهای آن در اندیشه غربی تفاوت های جدی دارد.
📖جلد دوم کتاب #سکولاریسم به قلم #حمیدرضا_شاکرین
#مسئله
#حکومت
#معرفی_کتاب
#حکومت_دینی
#حکومت_اسلامی
📌@canoon_org
26.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰مسئله محوری و دانشگاه تمدن ساز
🔶اهمیت مسئله محوری برای یک دانشگاه تمدن ساز از دیدگاه فعال جنش دانشجویی چیست؟ و چه موضوع چه تقاطع هایی با دانشگاه داشته و باید داشته باشد.
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به چهل و هفتمین قسمت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#تمدن_اسلامی
#مهدی_هاشم_زاده
#محمد_جواد_تسلیمی
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔰نشست خوانش آیت الله طالقانی از رساله تنبیه الامه
🔷نظر سیاسی آیت الله طالقانی در ادامه میرزای نائینی در کتاب تنبیه الامه است و او با شرح این کتاب، نظرات مخصوص به خود را نیز بیان میکند. شاید بتوان دلیل توجه طالقانی به مشروطیت نائینی را این دانست که او میخواست مشروطه را در زمانه خویش با پیشینهای که برای آن ایجاد شده بود به هدف عالی، یعنی حکومت الهی، نزدیک کند. استنباط آیت الله طالقانی از مقولاتی مانند مسئله شورا برداشت عامی است که در تمام امور مردم جاری است.
🔶نائینی در کتاب تنبیهالامه و تنزیهالمله شور و مشورت را در حد تشکیل مجلس و انتخاب نمایندگان از طرف ملت میداند، اما طالقانی مشورت را در تمام سطوح زندگی مردم لازم و ضروری میداند و تشکیل شوراهای مردمی را یکی از اصول عملی خود قرار میدهد. نزدیکی اندیشه نائینی به تفکر آیتالله طالقانی در امر حکومت، جلوه ویژهای از اثر وی را در ذهن طالقانی منعکس میکرد و این باعث میشد او تنبیهالامه را حتی برای زمان حال خودش هم قابل استفاده بداند و آن را اندیشه سیاسی اسلام عموماً و شیعه خصوصاً قلمداد کرده برای علما به عنوان متنی استدلالی و اجتهادی و برای عموم مردم رسالهای تقلیدی در خصوص وظایف اجتماعی معرفی نماید.
💢در همین راستا قصد داریم تا در روز پنج شنبه ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۶ عصر با حضور دکتر علی شیرخانی نشستی در اسکای روم کانون اندیشه جوان تحت عنوان « نشست خوانش آیت الله طالقانی از رساله تنبیه الامه » برگزار نماییم.
🌐این گفتگو به صورت برخط در اسکای روم کانون اندیشه جوان به نشانی b2n.ir/d05397 برقرار است.
#فقه_سیاسی
#گفتگوی_زنده
#میرزای_نائینی
#نشست_علمی
#نشست_مجازی
#نشست_حضوری
#آیت_الله_طالقانی
#رساله_تنبیه_الامه
#خبر_نشست_علمی
📌@canoon_org
🔶سیره در لغت عرب از ماده «سیر» به معنای حرکت و راه رفتن است و در اصطلاح به معنای نوع و سبک رفتار است. شیعیان دارای سرمایه ای هستند که اهل تسنن از این سرمایه بی بهره اند. اهل تسنن دوره ای را که در آن معصوم حضور داشته و می توان از سیره آن به طور جزم بهره برد فقط بیست و سه سال می دانند آنها تنها معصوم را شخص پیامبر می دانند؛ اما شیعیان اضافه بر این بیست و سه سال به ۲۵۰ سال دیگر دوران عصمت معتقدند.
🔷دوره عصمت از زمان بعثت پیامبر اکرم و تا زمان وفات حضرت امام عسکری یعنی سال ۲۶۰ هجری و ابتدای غیبت صغرا است که عموم به امام دسترسی ندارند این ۲۶۰ سال به علاوه سیزده سال از بعثت تا هجرت برای شیعه دوره عصمت است. در این ۲۷۳ سال شرایط و اوضاع به صورت های مختلف عوض شده و در تمام این دوره ها معصوم وجود داشته است؛ بنابراین شیعیان در شرایط مختلف می توانند روش صحیح را استنباط بکنند. مثلاً امام صادق در دوره بنی عباس هم بوده اند در صورتی که دوره ای شبیه بنی عباس برای پیامبر رخ نداده است. از این جهت سرمایه های شیعه غنی تر و جامع تر است.
📖کتاب #تاریخچه_شیعه به قلم #محمد_حسین_پورامینی
#شیعه
#عصمت
#اهل_بیت
#معرفی_کتاب
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
🔶زن در اروپا تا قبل از قرن بیستم، از نظر قانون و در مقام عمل، فاقد حقوق انسانی بود. از زبان کلیسا گفته اند: «زن باید از اینکه زن است شرمسار باشد. زن موجودی است با گیسوان بلند و عقل کوتاه». در قرون وسطا، زن را انسان کامل و تمام عیار نشناخته و در نتیجه، او شایسته زندگی مستقل و آزاد نبود.
🔷با آنکه در اروپا از قرن هفدهم به بعد، بحث «حقوق بشر» آغاز شد و اعلامیه های گوناگونی از جمله اعلامیه ۱۶۸۸ انگلستان، ۱۷۷۶ آمریکا و ۱۷۸۹ فرانسه صادر شد، اما چون زن را فاقد هویت انسانی و یا حداقل جنس پست تر می دانستند، مقصود از بشر، مردان بود. تنها برای اولین بار در قرن بیستم، مسئلۀ حقوق زن در برابر مرد مطرح شد و دول اروپایی و آمریکایی تسلیم این امر شدند.
💢با این حال، اساساً در فلسفه و تفکر غربی، با انکار استقلال روح و قابلیت بقای آن، انسان دارای هیچ وجه تمایزی با حیوان نیست بلکه نوعی حیوان است با قوه تعقل بیشتر. همچنان که با اعتقاد به حاکمیت اصل تنازع بقا در روابط انسانی، مفاهیم اخلاقی مانند عدالت، نیکی، تعاون و معنویت، خودساخته و بی معناست.
📖کتاب #منزلت_و_حقوق_زن به قلم سید ابراهیم حسینی
#زن
#بانوان
#حقوق_زن
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰"ما " در راه ظهور
🔶زیارت اربعین در کلام امام حسن عسکری یکی از نشانه های مومن است؛ و حال این زیارت یکی از نشانه ها و سبک زندگی جامعه مسلمین شده است و در این مسیر جلوه هایی از عصر ظهور تجلی یافته است.
🎥 گفتگوی اول برنامه همقدم را کامل مشاهده کنید:
🌐 https://www.aparat.com/v/XGxJW?playlist=7363484
◼️امام حسن عسکری علیه السلام فرمود: «عَلامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ: صَلاةُ الْخَمْسِینَ وَ زِیَارَةُ الْأَرْبَعِینَ وَ التَّخَتُّمُ فِی الْیَمِینِ وَ تَعْفِیرُ الْجَبِینِ وَ الْجَهْرُ بِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ؛مؤمن (شیعه)، پنج علامت و نشانه دارد: اقامۀ نماز پنجاه و یک رکعت، زیارت اربعین حسینی، انگشتر در دست راست کردن، سجده بر خاک و بلند گفتنِ بسم الله الرحمن الرحیم».
📜«حدیقه الشّیعه، ج ۲، ص ۱۹۴»
🏴 شهادت امام حسن عسکری را به پیشگاه قطب عالم امکان حضرت بقیه الله اعظم عجل الله تعالی و تمامی مسلمین جهان تسلیت عرض میکنیم🏴
#کربلا
#اربعین
#همقدم
#عطاءاالله_بیگدلی
#کانون_اندیشه_جوان
#آیت_الله_علیاکبر_رشاد
📌@canoon_org
🔶فراغت بخشی از ساختار نظام اجتماعی است که مطابق با موقعیت های اقتصادی - اجتماعی جوامع مختلف شکل میگیرد فراغت و فعالیت کار رسمی و اصلی) مکمل و مرتبط با هماند و همواره در زندگی بشر کیفیت زندگی او را تعیین می کرده اند. اما سرگرمی هر چیزی است که موجب اشتغال و بذل توجه شود و سبب وقت گذرانی و تفریح باشد و شامل انواع ،بازی ،ورزش ،سینما، تئاتر و ... شود.
🔷 پس سرگرمی را میتوان اگر نخواهیم خیلی فلسفی بنگریم و آن را موجودیت و صورتی غربی از تفریح انسان بدانیم که تکنیک زده است یکی از مهمترین مشغولیت های انسان در دوره یا مرحله فراغت دانست که وی با انتخاب و لذت بردن از آن تمدد اعصاب و لذت گرایی و لحظه های خلاقانه تر را تجربه می کند.
💢سرگرمی ها نسبت تام با زمانه و جامعه دارند و بر همین اساس دست خوش تطور و تحول می شوند ما شاهد کنش متقابل کار و سرگرمی در جوامع هستیم. در واقع با تحول در معنای کار مثلاً از جامعه کشاورزی به جامعه صنعتی یا سرمایه داری ... - فراغت هم عوض شده است.
📖کتاب #پشت_فرمان_مانیتور به قلم سید مجید امامی در چهار فصل نگاشته شده است. عناوین این فصل ها:
فصل اول:#از_مسئولیت_تابطالت_کدام_سرگرمی
فصل دوم: #ماهیت_رسانه
فصل سوم: #ارتباط_رسانه_با_سرگرمی
فصل چهارم: #سرگرمی_رسانه_ای_در_ایران
#رسانه
#تلویزیون
#ارتباطات_جمعی
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️امام حسن عسكرى عليه السلام فرمود:
◾️قلب و دل احمق در دهان اوست و دهان انسان حكيم در (اختيار) قلب اوست.
▪️بحارالانوار 78: 374 ح 21
🏴 شهادت یازدهمین سپهر فروزان آسمان امامت و ولایت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام بر همه منتظران حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه تسلیت باد.
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
🔶برترين كارهاى امّت من ، انتظار فرج از خداوند عزّ و جلّ است.
📜بحار الأنوار:52/122/2.
🌸آغاز ولایت و امامت آخرین سحاب رحمت، حضرت مهـدی مـوعـود (عج) بر منتظران ظهــورش تبریک و تهنیت باد.🌸
📌@canoon_org
🔶به اعتقاد بسیاری از انحصارگرایان رستگاری صرفاً در گرو لطف و عنایت الاهی است. کوشش شخصی ما برای رستگار شدن و نجات یافتن، به شکست محکوم است؛ بنابراین لازمه رستگاری، آن است که پی ببریم نیروی رستگاری بخش الاهی در کجا متجلی شده است و هنگامی که فهمیدیم خداوند، غایات منحصر به فرد خویش را به واقع در کجا در کدام دین متجلی کرده، حماقت آمیز است که برای رستگاری به جای دیگر روی آوریم.
🔷برای مثال کارل بارت (١٨٨٦ - ١٩٦٨) در مقالهٔ پروتستان، «شریعت» و «تجلی» را در مقابل یکدیگر قرار میدهد به نظر او «شریعت»، کوشش متمردانه و تکبر آمیز انسان است و با «تجلی» و انکشاف خداوند تضاد دارد.
💢شریعت، سعی محال و گناه آلود ما است. برای آنکه خداوند را از نگاه خویش بشناسیم و بر فراق خویش از او فایق آییم محال بودن این کوشش به دلیل آن است که آشتی» ! فقط از سوی خداوند امکان دارد و گناه آلود بودن این سعی از آن رو است که مصنوع خود را به جای خداوند می نشانیم و این کاری خود پرستانه است. رستگاری به طور انحصاری در گرو تجلی راستین خداوند قرار دارد. خداوند به این طریق خود را به ما می نمایاند و عرضه میکند. فقط یک تجلّی وجود دارد تجلّی میثاقی، تجلی اراده اصیل و بنیادین خداوند....
📖کتاب #پلورالیزم_دینی به قلم #محمود_نبویان
#انحصارگرایی
#معرفی_کتاب
#شمول_گرایی
#آموزش_مفاهیم
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org