#رب_آلو
ابتدا آلوها را شسته و همانطور خیس، داخل قابلمه بریزید و درش را بگذارید و روی شعله ملایم قرار دهید. احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.
وقتی آلوها آب انداخت، در قابلمه رو بردارید و هر از گاهی آن را هم بزنید. آنقدر روی شعله بماند که آب آلوها تبخیر شده و هسته آلوها جدا شود.
وقتی آلوها کاملاً به شد، شعله را خاموش کنید و آلوها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آنها جدا شود.
مقدار کمی نمک دریا، بزنید و دوباره آلوها را روی شعله قرار دهید تا کاملاً سفت شده و آب اضافی آن کشیده شود.
سپس اجازه دهید که خنک شود و درون شیشه بریزید و در یخچال، قرار دهید.
#رب_ها
🍱 کانال طبع و مزاج غذاها 👇
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
〰〰〰〰〰〰〰〰 🥖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نرم و فوق العاده خوش عطر و طعم🥖
.
این نان بافت خیلی لطیفی داره و ظاهر جذابش حسابی دل میبره😍
.
🛍مواد لازم:
1 پیمانه آب ولرم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
3 قاشق غذاخوری شکر(قهوهای)
2 پیمانه آرد سبوسدار
کمی نمک دریا
1 قاشق غذاخوری روغن حیوانی
#نان_ها
🍱کانال طبع و مزاج غذاها 👇
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
─━━━━━⊱◇🥖◇⊰━━━━━─#
🥒آبدوغ خیار یک غذای بلغمی سالم
🔸ترکیبات: آبدوغ، نمک، پونه، نعناع، گل محمدی، خيار، نان تریت شده
🔹این غذا #سرد_و_تر هست. برای فرزندان و افراد صفراوی و گرم مفید است. فقط در این غذا تکه یخ نریزید لطفا😊
💥شهرهای گرم و خشک و گرم شدید، در این روزها این غذا را فراموش نکنید
#تربیت_فرزند
◣@Javaher_Alhayat ◢
࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
هدایت شده از طبیبِ جان
تغذیه.mp3
7.08M
♻️چرخه طبیعی تغذیه انسان از دیدگاه معرفت النفس
🎙سید روح الله حسینی
#تغذیه #اصول_تغذیه
#اکوسیستم #طبیعت_خادم
◣@Javaher_Alhayat ◢
࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پیراشکی رولی آسان
طبع غذا: #گرم_و_تر
🔸 مواد لازم:
گوشت چرخکرده : 250 گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
برش نان سبوس دار نازک 8 عدد
روغن کنجد به میزان لازم
🔹دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن کنجد به آن اضافه کرده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
نوش جان💚
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🐟ماهی کبابی
🔹طبع غذا: #گرم_و_خشک_رو_به_معتدل
🔸مواد لازم:
ماهی قزل آلا/ پودر سماق/ نمک دریا/ پودر سیر/ دارچین/ پودر پیاز/ روغن زیتون/ فلفل سياه/ پودر گشنيز/ زعفران
🔹طرز تهیه:
ماهی را بعد از تمیز کردن از وسط برش بزنید و باز کنید (قسمت شکم ماهی) با یک ق.غ پودر سماق و مقداری نمک مزه دار کنید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از استراحت پودر سير ، كمي دارچين ، پودرپياز ، فلفل سياه ، پودر گشنيز ، مخلوط کنید و روي ماهيا از اين پودر بريزيد و سپس کمی زعفران آب شده بمالید و با روغن زیتون روي ماهي را چرب كنيد و بگذاريد داخل فر یا مایکروفر به مدت نیم ساعت با دمای 180 درجه سانتی گراد.
فویل لازم نیست ماهی را با پوست روی سینی فر گذاشته و برای اینکه پوست ماهی به سینی نچسبد سینی فر را چرب کنید.
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
🍲سوپ گشنیز
🔹طبع غذا: #معتدل_رو_به_سردی (بلغم)
🔸مواد لازم:
چهار لیوان آب مرغ
گشنیز خرد شده یک لیوان
نمک و فلفل ب مقدار لازم
دو حبه سیر له شده یا رنده شده
جو دو لیوان
هویج نگینی خرد شده نصف لیوان
🔹طرز تهیه:
برای چهار نفر
ابتدا هویج را به همراه جو پرک (جو پرک رو نیم ساعت از قبل با مقداری آب بخیسانید و بعد آبکش کنید) و آب مرغ به مدت نیم ساعت اجازه بدید مواد با همپخته شن بعد از نیم ساعت سیر له شده و گشنیز را اضافه کرده و مجدد درب قابلمه را به حالت نیمه بسته گذاشته و اجازه دهید کاملا همه مواد با هم پخته شوند.
بعد از ده دقیقه خاموش کرده و نوش جان کنید💚
#بدون_روغن
#سوپ_ها
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 خورشت سیب آلو
🔸طبع غذا: معتدل رو به سردی (سودازا)
📝 مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ
۵۰۰ گرم سیب (میتوانید میوه به هم استفاده کنید)
۱ عدد پیاز متوسط
۲ ق.غ. رب آلو
۳-۴ ق.غ. آبلیمو
نصف پیمانه آلو
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ ق.چ. نمک
۱/۲ ق.چ. فلفل
۲ قاشق سوپخوری زعفران دمگرفته
۱/۲ ق.چ. دارچین
📜 طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده داخل ظرفی روی گاز قرار داده تا آبش جمع شود و تغییر رنگ دهد.
سینه مرغ را مکعبی خرد کرده و اضافه کنید و هم بزنید تا سفید شود. کمی آب اضافه کنید تا بپزد. نمک و فلفل هم اضافه کنید.
سیب (یا به) را با پوست خرد کنید (مکعبی)، به زعفران دمگرفته آغشته کنید و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا مقداری تغییر رنگ دهد. وقتی ۸۰درصد گوشت پخته شد این ترکیب را به همراه دارچین به گوشت اضافه کنید.
در آخر از آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.
#بدون_سرخ_کردن
#بدون_ربگوجه
#خورشت_ها
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👼 غذای سالم برای کودک
#پوره_هویج و سیبزمینی و برنج
🍵طبیعت غذا: #سرد_و_تر
🔹مواد لازم:
هویج
سیب زمینی
برنج
آب
مقدار کمی نمک دریا
🔸طرز تهیه:
دو قاشق برنج را در آب خیس کنید و هویج و سیب زمینی را پوست کنده و درشت خورد کنید. مواد پخته شده را بهمراه آب داخل قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا کامل بپزد و آبش کم شود. سپس همه مواد را بکوبید تا کامل پوره شود و مقداری نمک دریا به مخلوط اضافه کنید.
نوش جانِ فرزند دلبندتان☺️💖
#یکشنبه_کودک
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍢#کباب_کوبیده_خانگی
🔹 طبع غذا: #گرم_و_تر
🔸مواد لازم:
دو عدد پیاز
چهار حبه سیر
فلفل سبز
گشنیز تازه
گوشت چرخ کرده گوسفندی
روغن زیتون
نمک/فلفل سیاه/تخم گشنیز/فلفل قرمز/
🔹طرز تهیه:
گشنیز و پیاز و سیر و فلفل را داخل مخلوط کن ریخته و کامل مخلوط و ریز میکنیم. مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم. ادویه را اضافه کرده و خوب با دست ورز میدهیم و ده دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کرده و مواد را مطابق فیلم به سیخ چوبی میکشیم و داخل سینی فر میچینیم. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با ۲۵۰ درجه سیلیسیوس داخل فر قرار میدهیم. نصف زمان که گذشت کباب ها را روی گردان می کنیم تا دو طرفش پخته شود.
نوش جان 💚
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
❌ ۸ موردی که نباید اجازه دهید در راه آب ظرفشویی برود
۱. روغن
وقتی آشپزی تمام میشود، روغن سرخ کردنی را جداگانه در یک کیسه پلاستیکی ریخته و آن را در کیسه زباله بیندازید.
۲. آرد
آرد در راه آب دلمه میشود و راه لوله را به مرور زمان باریک میکند.
۳. پوست تخممرغ
پوست تخممرغ به علت داشتن مقدار بالای کلسیم با مواد شوینده رفع نمیشود
۴. پوست موز
پوست موز دارای نشاسته است که اگر در راه آب برود مانند آرد و حتی سختتر عمل کرده و موجب گرفتگی آن میشود.
۵. استخوان باقی مانده از غذا
۶. تفاله چای و قهوه
۷. پوره سیبزمینی
پوره سیبزمینی هنگامی که آب به آن برسد خاصیت چسبندگی اش فعال شده و مانند یک توپ نشاستهای سخت عمل میکند.
۸. کرفس
سبزیجاتی مانند کرفس که آوندی هستند با جذب آب حجیم میشوند و راه گذر آب را میبندند.
#نکات_آشپزخانه
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
🍆 بادمجان کباب گیلانی
🔸طبع غذا: #گرم_و_خشک_صفرازا
مواد لازم:
۵ عدد بامجان متوسط
۴ عدد پیاز متوسط /۴حبه سیر
۳ تا ۴ قاشق مغز گردوی ساییده شده و روغن زیتون
۳ قاشق غ ریحان خشک/ رب انار ۲ قاشق غ/ نمک دریا/ فلفل
طرز تهیه:
بادمجانها را به حالت کبابی نیم پز کنید. سپس پوست بادمجان را جدا کرده و وسط آنرا برش دهید./ پیازها را رنده کنید داخل تابه بریزید تا کمی تغییر رنگ دهد.
رب انار را به همراه مقداری روغن زیتون به مواد اضافه کنید، این غذا را قشنگ هم بزنید تا مخلوط شود./ حالا ریحان خشک را به آن بیفزایید و پس از آن مغز گردو را در مواد بریزید، در این مرحله بهتر است نمک و فلفل غذا را اندازه کنید که اندازه باشد. پس از آماده شدن مواد، آنها را داخل بادمجانها بریزید و در تابه بچینید. / به اندازه یک چهارم لیوان آب داخل آن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته نگیرد.
غذا، بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آماده میشود.
#بادمجان_کبابی_گیلان
#بدون_ربگوجه
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━