eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه آقایون در مشاغل خاص کوکوی لبو 🔹طبع غذا: گرم 🔸مواد لازم: سیب زمینی ۲عدد/چغندر، پخته شده ۳۰۰ گرم/پیاز خرد شده ۱عدد/سیر ۱ حبه/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی‌ها را آب پز کرده و به صورت پوره‌‌ای نرم و یک دست در آورید. پیاز خرد شده را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید. پس از این که کمی سبک شدند، به همراه سیر له شده به سیب زمینی‌ها اضافه کنید. چغندرهای آب پز شده را رنده کرده و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. از مواد کوکو، به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در تابه بدون روغن بریزید تا یک طرف آن پخته شود. سپس کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود. بعد از پختن، از روی حرارت بردارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای بیماری پوکی استخوان سوپ جو دو سر 🔹طبع غذا: معتدل رو به گرمی 🔸مواد لازم: جو دو سر ۱ فنجان/پیاز خرد شده ۱عدد/سیر ۱ حبه/هویج خرد شده ۲ عدد/آب مرغ ۲ لیوان/گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: یک قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید. پس از این که پیازها سبک شدند، سیر خرد شده را اضافه کنید. آب مرغ، هویج، جعفری و جو دو سر پرک را اضافه کرده و بگذارید آب مرغ به جوش آید. سپس سوپ را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. در آخر، نمک، فلفل و برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید. سوپ را به همراه آب لیمو تازه، نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای سالمندان آش انار 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: برنج ۱/۵ پیمانه/گوشت چرخکرده گوسفندی ۲۵۰ گرم/نخود آبگوشتی ۱/۵ پیمانه/بلغور گندم ۱/۵ پیمانه/پیاز ۲عدد/سیر ۵ حبه/سبزی (شوید، برگ چغندر، تره) ۵۰۰گرم/آب انار ۴ پیمانه/سویق جو ۱ قاشق غذاخوری/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا نخود را از قبل بخیسانید. سپس نخود و نیمی از سبزی را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بلغور گندم را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه با هم بپزند. در ادامه، برنج را نیز اضافه کنید. گوشت چرخکرده، باقی مانده سبزی، نمک و فلفل را به صورت کوفته‌های کوچک درآورید و به آش اضافه کنید تا بپزند. آب انار را اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد. پیازها و سیر را خرد کرده و روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند. پس از این که آش به غلظت مناسب رسید، پیازها، زعفران و سویق جو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه دیگر بپزد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکی کدو حلوایی 🔸مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه/پوره کدو حلوایی ۳/۴ پیمانه/تخم مرغ ۱عدد/کره محلی ۵۰گرم/دارچین ۱ قاشق چایخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا کدو حلوایی را خرد کنید و روی حرارت قرار دهید. ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید کدو حلوایی کاملا پخته و نرم شود. پس از این که کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کرده و با مخلوط کن پوره کنید. در کاسه‌ای، تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید. سپس پوره کدو حلوایی و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. آرد را به همراه دارچین اضافه کرده و مخلوط کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از مایه کوکی با قاشق بردارید و روی سینی فر قرار دهید. سپس سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا بپزند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده کوفته هویج 🔹طبع غذا: گرم و تر رو به معتدل 🔸مواد لازم: هویج ۲عدد/گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم/پیاز ۲عدد/آرد سبوس‌دار ۲ قاشق غذاخوری/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/تخم مرغ ۱عدد/سبزی معطر خرد شده ۳ قاشق غذاخوری/آلو ۵عدد/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا هویج‌ها و یک پیاز را رنده کنید. در کاسه‌ای مناسب، هویج‌ها‌، پیاز و گوشت چرخکرده را مخلوط کرده و با دست ورز دهید. سپس تخم مرغ، نمک، فلفل و سبزی معطر را اضافه کنید. در این مرحله، آرد را اضافه کنید. مقداری از مخلوط را بردارید و آن را روی دست باز کنید و یک آلو وسط گوشت قرار دهید. سپس گوشت را با دست فرم دهید. یک پیاز را خرد کنید. سپس داخل قابلمه مناسب، روی حرارت قرار دهید تا سبک شود. رب آلو را به پیاز اضافه کنید. سپس ۳ لیوان آب گرم بریزید و اجازه دهید به جوش آید. کوفته‌ها را داخل قابلمه قرار دهید و حرارت را ملایم کنید تا کوفته‌ها بپزند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای کودک سوپ برنج و مرغ 🔹طبع غذا: سرد و تر 🔸مواد لازم: مرغ ۱۰۰ گرم/برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه/آب ۸ لیوان 🔹طرز تهیه: مرغ را تکه کنید و داخل قابلمه مناسب، روی حرارت قرار دهید. سپس آب را اضافه کرده و بگذارید مرغ به مدت ۲ ساعت بپزد. مرغ را جدا کرده و ریش ریش کنید. سپس مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله، برنج را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ کاملا بپزد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕حلوای زردک یا هویج مواد لازم: زردک یا هویج: یک کیلو آرد سبوس دار: نصف پیمانه پودر نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری شیره انگور: ۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای: یک الی یک و نیم پیمانه بر حسب میزان شیرینی زردک هل، دارچین، زعفران و گلاب: به میزان لازم روغن حیوانی یا کره: یک پیمانه https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🥧 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه دوران بلوغ خورشت به آلو 🔹طبع غذا: گرم و تر رو به معتدل 🔸مواد لازم: گوشت گوسفند ۳۰۰گرم/به ۲عدد/پیاز ۲عدد/آلو ۱۰عدد/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سبک شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. زعفران دمکرده و ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود. به‌ها را پوست گرفته و برش دهید. سپس داخل تابه‌ای، روی حرارت ملایم تفت دهید و به گوشت نیم پز شده اضافه کنید. آلوها را از قبل به مدت ۲ ساعت در آب خیس کنید. در این مرحله، رب آلو و آلوها را هم به خورشت اضافه کنید. پس از این که گوشت کاملا پخته شده و به‌ها نرم شد، می‌توانید خورشت را به همراه برنج پخته شده نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه آقایون در مشاغل خاص لقمه بادمجان 🔹طبع غذا: گرم و خشک رو به معتدل 🔸مواد لازم: بادمجان ۲عدد/گوشت چرخکرده ۱۵۰گرم/پیاز خرد شده ۱عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا بادمجان‌ها را به اندازه‌های نازک برش دهید. سپس آن‌ها را در ماهیتابه، به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا نرم شوند. پیاز را خرد کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا سبک شود. گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. رب آلو را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه مواد را بپزید. روغن زیتون، نمک، فلفل را اضافه کنید و به مواد زمان دهید تا پخته و مزه دار شود. سپس به اندازه ۲ قاشق چایخوری از مواد گوشتی بردارید و روی یک ورقه بادمجان بگذارید. یک ورقه‌ی دیگر بادمجان روی آن بگذارید و لقمه‌ها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای بیماری دیابت سوپ کدو سبز 🔹طبع غذا: معتدل رو به گرمی 🔸مواد لازم: کدو سبز متوسط ۴عدد/پیاز خرد شده ۱عدد/سیر ۳ حبه/هویج ۲ عدد/آب مرغ یا آب گوشت ۳ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: کدوها را شسته و خرد کنید. یک قابلمه متوسط را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و پیوسته هم بزنید. سیر پوره شده را اضافه کنید. کدو سبزها، هویج و سیب زمینی را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید. در این مرحله، آب مرغ یا آب گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سبزیجات به مدت ۲۰ دقیقه پخته و نرم شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
🥒 آب کدو سبز (کدوی مسما، خورشتی) برای بیماری دیابت مفید است و باعث کاهش قند خون میشود فرد مبتلا به دیابت، کافی است روزانه 1 استکان آب کدو سبز میل کند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای سالمندان خوراک مرغ 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: سینه و ران مرغ ۳عدد/رب انار ۱ پیمانه/پیاز ۱عدد/سیر ۱ حبه/گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/کره حیوانی ۵۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا پیاز و سیر را داخل قابلمه مناسب، روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند. مرغ‌ها را به همراه نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید. در ادامه، رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مرغ طعم دار شود. سپس ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ‌ها بپزد. سپس گردو خرد شده، کره حیوانی و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خوراک کاملا پخته و غلیظ شود. پس از این که مرغ‌ها پخته شد، از روی حرارت بردارید و در کنار برنج، نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلمپه سنتی 🔸مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/زرده تخم مرغ ۲عدد/شکر قهوه‌ای ۱/۲ پیمانه/خرما ۲۰۰گرم/گردو، خرد شده ۳/۴ پیمانه/کره محلی ۱۰۰گرم/هل، دارچین، زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری/زعفران دمکرده ۱/۲ قاشق غذاخوری/آب ولرم ۱/۲ پیمانه 🔹طرز تهیه: آرد را الک کنید. کره را اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرفی دیگر، زرده تخم مرغ، زعفران، هل، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. پوست و هسته خرما را جدا کنید. خرماها را با پشت قاشق نرم کرده و با گردو، زنجبیل و دارچین مخلوط کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده بگذارید و با وردنه باز کنید. با ته فنجان یا لیوان، به شکل دایره‌‌ای درآورید. مقداری از مواد خرمایی را وسط خمیر بگذارید. سپس یک دایره خمیری روی آن قرار دهید و دور آن را ببندید. روی آن‌ها را با کنجد یا پسته تزئین کنید. کلمپه‌ها را در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════