فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین
مواد لازم :🍱
برنج ۳ پیمانه🍚
دارچین ½ ق چ
زردچوبه ½ ق چ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز 🧂
گوشت سردست گوسفندی نیم کیلو🥓
سیب زمینی متوسط ۱ عدد🥔
پیاز متوسط ۲ عدد🧅
گرد غوره ۱ ق چ
زیره ۱ ق چ
طبع:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
زعفران موقع سرو غذا استفاده بشه
#آشپزی
#بدون_گوجه
#بدون_رب_گوجه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
5. تخممرغ (زرده تخممرغ):🥚 🖇زرده تخممرغ نیز حاوی مقدار مناسبی از آهن است، اگرچه نسبت به منابع گو
آهن گیاهی🍀
آهن موجود در منابع گیاهی به شکل متفاوتی نسبت به آهن حیوانی جذب میشود و قبل از جذب نیاز به تغییرات شیمیایی دارد.
میزان جذب آهن از منابع گیاهی کمتر است و معمولاً تحت تأثیر عواملی مانند مواد مهارکننده غذایی (تانن، فیتات، و کلسیم) قرار میگیرد.
برای افزایش جذب آهن از منابع گیاهی، توصیه میشود که این مواد همراه با غذاهای غنی از ویتامین C مصرف شوند؛ زیرا ویتامین C میتواند جذب آهن را بهطور قابل توجهی افزایش دهد.
✍استاد سید روح الله حسینی
مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات
خانواده بزرگ طبیبِ جان
#فوت_و_فن
#آهن
#آهن_حیوانی
#آهن_گیاهی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
📱نور خدا . ▫️وجود مقدس امام علیه السلام نور الهی است که در عالم می تابد. ▫️دستگاه باطل میخواهند نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬ابعاد تبری
.
▫️یکی از ارکان مهم حضور در طرح نبی اکرم صلیاللهعلیهوآله، این است که انسان تبری داشته باشد.
▫️تبری صرفاً به گفتن اینکه من از کافر بیزارم نیست.
▫️تبری وقتی به مرحله نهایی میرسد که شما از خود کافر، صفات، اعتقادات و عمل او بیزاری بجویید.
▫️نبی اکرم با طرح برائتشان کل تاریخ انسانها را دستهبندی کرده و نحوۀ مواجهه با آنها را بیان میکنند.
#استاد_میرباقری
#برائت
#تبری
#فیلم
#کفر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از دلبرکده
🌹 از اشعار حضرت خدیجه سلام الله علیها خطاب به حجّت زمانش، رسول خدا صلی الله علیه وآله:
"اگر همه نعمتهای دنیا از آن من باشد؛
اگر سلطنت همه پادشاهان مال من باشد؛
همهی اینها به اندازه بال مگسی نمیارزد
وقتی چشمانم نتواند چشمانت را ببیند"
فَلَو أَنّني أمسَيتُ فِي كلِّ نِعمَة.
وَ دامَت لِي الدُّنيا وَ مُلك الأكاسِرة.
فَما سَوِيَت عِندي جَناح بَعُوضَة.
إذا لَم يَكن عَيني لِعَينك ناظِرة.
📚 بحارالأنوار، جلد ۱۶، ص ۵۲.
دهم ربیع الاول، سالروز ازدواج نورانی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله
و حضرت خدیجه سلام الله علیها مبارک باد ✨💐
#سلوک_با_همسر
❥❥❥@delbarkade
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🌸 خیلی ساده #دیزاین جذاب داشته باش😍
#تزیین_حلوا
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکو حلوا
مواد لازم : 🍱
دو بسته بیسکوییت پتی بور
۱۰۰ گرم کره🧈
لوازم تزیین حلوا
#روش_طبخ👩🍳
حلواتون رو آماده کنید و ...
بقیهشو ببینید😊👆
#بیسکو_حلوا
#حلوا
#دسر
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مومنانه باور داریم...
عدالت، جهانی خواهد شد🌹
#جبران_نمیشوی
#دلم_برای_رئیسی_سوخت💔
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
آهن گیاهی🍀 آهن موجود در منابع گیاهی به شکل متفاوتی نسبت به آهن حیوانی جذب میشود و قبل از جذب نیاز
تفاوتهای #جذب آهن حیوانی و گیاهی در بدن:
آهن موجود در منابع حیوانی🥩 به دلیل ساختار مولکولی خود به راحتی و با کارایی بالا در روده کوچک جذب میشود و کمتر تحت تأثیر مهارکنندههای جذب قرار میگیرد.
اما...
آهن موجود در منابع گیاهی🌿 نیازمند تبدیل به فرمهای قابل جذب است و میزان جذب آن کمتر از آهن موجود در منابع حیوانی است. عواملی مانند ویتامین C میتوانند جذب آن را افزایش دهند، اما وجود مواد مهارکننده مانند تانن و فیتات میتواند این فرآیند را مختل کند.
✍استاد سید روح الله حسینی
مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات
خانواده بزرگ طبیبِ جان
#فوت_و_فن
#آهن
#آهن_حیوانی
#آهن_گیاهی
#جذب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
لازم است هر فصل غذای مربوط به همان فصل را مصرف کنیم؟چرا؟
۱)خیر، استفاده از تمام مواد غذایی در تمام فصول باعث تقویت سیستم ایمنی و تعادل مزاجی میشود.
۲) صحیح نیست، تفاوت چندانی در حفظ سلامتی انسان ندارد.
۳) بله، باعث حفظ تعادل مزاج و جلوگیری از غلبه اخلاط فاسد میشود.
۴) هیچکدام
اینجا پاسخ بدین👇🍒
https://EitaaBot.ir/poll/jgtcnd
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میتوانی ببخشی؟!
✏️ آن کسانی که اهل دنیا و خسّت هستند
خوب احساس میکنند.
چرا؟ چون مبنای اینها این است که
آمدند تا جمع کنند.
یک موقع ما آمدهایم تا یک چیزی را جمع کنیم
یک موقع آمدهایم این نعمتهایی که
در وجود ما است و به ما دادهاند را خرج کنیم.
مشکل ما این است که...
پ.ن: رزق امشبمون
به این زیبایی از دنیا و آخرت بشنوی و عاشق دین و دیانت و دینداری نشوی؟!
#جانم_حسین_علیهالسلام که تمام زحمت ما را کشیده است💔
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_چرب_چیلی
دنبه ۱ پیاله
پیاز درشت ۳ عدد🧅
نمک، فلفل سیاه🧂
گوشت ۲ پیاله🥓
زردچوبه
طبع:
#گرم_و_تر
#آشپزی
#بدون_گوجه
#بدون_رب_گوجه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
تفاوتهای #جذب آهن حیوانی و گیاهی در بدن: آهن موجود در منابع حیوانی🥩 به دلیل ساختار مولکولی خود به
منابع غنی از آهن گیاهی:🍀
۱. سبزیجات
📍تره
📍پیازچه
📍تربچه
۲. حبوبات
📍عدس
📍نخود
📍لوبیا( قرمز، سفید، چشم بلبلی)
۳. غلات و دانههای غنی شده
📍غلات کامل
۴.مغزها و دانهها
📍بادام و پسته
📍کنجد
۵.میوههای خشک
📍خرما و کشمش
📍آلو خشک
✍استاد سید روح الله حسینی
مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات
خانواده بزرگ طبیبِ جان
#فوت_و_فن
#آهن
#آهن_حیوانی
#آهن_گیاهی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🎬ابعاد تبری . ▫️یکی از ارکان مهم حضور در طرح نبی اکرم صلیاللهعلیهوآله، این است که انسان تبری داشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬درخت کفر
.
▫️کفر مانند یک درخت ناپاک (شجره خبیثه) است.
▫️درخت کفر (شجره خبیثه)، ریشه و قرار و ثباتی ندارد.
▫️در آیات و روایات، جریان عداوت با توحید و اولیاء الهی با شجره خبیثه معرفی شده است.
▫️اصل حجاب ظلمانی محیط ولایت تاریک و ظلمانی اولیاء طاغوت است.
#استاد_میرباقری
#بت_پرستی
#شیطان
#فیلم
#کفر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی
طبع:
#سرد_و_تر
سردی ماهی بسیار بالاست و تنها با نمک برطرف نمی شود، ماهی را در وعده شام به هیچ وجه میل نکنید، با وجود ادویه های گرم، کنارش حتما خرما قرار دهید.
کسانی که با وجود رعایت این موارد بعد از مصرف ماهی دچار سستی، کرختی، خوابآلودگی و بیحالی می شوند، تا رفع غلبه سردی، ماهی را از سفره غذایی خود حذف کنند.
#ماهی
#ایده
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj