eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد برای 5 نفر گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم پیاز متوسط 2 عدد سبزی معطر (جعفری و گشنیز) روغن زیتون به میزان لازم گلپر پودر شده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ¬دهیم. پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می¬کنیم. گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم. (روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_رودباری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥕 ▫️سینه مرغ ۱ عدد متوسط ▫️هویج ۱ عدد رنده شده ▫️پیاز یک عدد متوسط نگینی شده ▫️فلفل دلمه ای نصف، نگینی شده ▫️قارچ اسلایس شده ۸ عدد ▫️کاری نصف قاشق چایخوری، ▫️زردچوبه ۱ قاشق چایخوری ▫️فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری ▫️نمک یک قاشق مرباخوری سر خالی 🔴طرز تهیه🔻🌯 🔸اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم. 🔴سس مخصوص🔻🍾 🔸برای تهیه سس مخصوص اول از همه ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم. 🔸از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویج_مرغ_پنیری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون فر با آشپزی خاص و یک کیک راحت، خوشمزه و خاص همراه باشید. مواد لازم آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان آب پرتقال 1 لیوان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری تخم مرغ 2 عدد روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم طرز تهیه 1- 2 تا تخم مرغ رو با شکر خوب هم بزنید (با هم زن دستی کافیه) 2- آب پرتقال و وانیل رو اضافه کنیدو هم بزنید و بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو از الک رد کنید یا با تکان دادن بریزید که هوا وارد شه و آرد یکجا و کوپه ای نریزه که پسته پسته شه. 3- روغن رو در حدی داغ کنید که قابلمه داغ شه نه اینکه روغن جلزولز کنه. 4- خمیر رو بریزید و در قابلمه رو کیپ کنید.بهتره که دم کنی بذارید که حسابی داغ بمونه و بخار بیرون نیاد.درش رو هم باز نکنید.زیرشو کم کنید در حدی که برنج رو دم میذارید. 5- بعد از حدود نیم ساعت درو نیمه باز کنید و با چنگال تست کنید و اگه روی کیک خودشو کامل گرفته بود یک سینی یادرقابلمه رو چرب کنید و بذارید روش و برگردونید تا طرف دیگش سرخ شه. 6- موقع برگردوندن اگه دیدید کف قابلمه خیلی خشکه یه کوچولو روغن بریزید تا طرف دیگه کیکم خوشرنگ شه.این طرفش خیلی زود سرخ میشه. حواستون باشه که نسوزه و حدود 4 - 5 دقیقه طول میکشه نوش جان👆👆👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پرتقال #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بر قلبهای پر نور✨💖 سلام بر دلهای عاشق💖 سلام بر آنانکه در🌸 طریق معرفت استوارند🌸 سلام بر آنانکه🌸 مهر میورزند بی چشمداشت💖 سلام بر آنانکه🌸 دوست میدارند و💖 دوست میدارند💖 وسلام بر شما دوستان گلم😊✋🌸 صبح چهارشنبه تون بخیر ☕️🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 ۳تا بادمجان متوسط رو پوست گرفته و مکعبی خورد میکنیم نمک میزنیم نیم ساعت میذاریم کنار بعد خوب میشوریم و آبکش میکنیم.حالا داخل قابلمه یه دونه پیاز و یه حبه سیر رو ریز خورد کرده روغن ریخته خوب تفت میدیم زردچوبه و پودرفلفل سیاه هم اضافه میکنیم یه هم میزنیم بادمجونهای خورد شده رو اضافه کرده تفت میدیم در قابلمه رو دو سه دقیقه میبندیم تا بادمجونا کمی آب بندازن.حالا یه دونه گوجه خورد شده و در صورت دلخواه یک قاشق غ فلفل دلمه خورد شده رو روی بادمجونها ریخته در قابلمه رو میبندیم بازم گوجه ها اب میندازن و باعث میشه همه خوب بپزن.نیم پز که شدن ۱ق غ رب گوجه رو با نصف لیوان آب رقیق کرده داخل مواد میریزیم و میزاریم یتیمچه بپزه و جابیفته میتونید بزارین اینقدر بپزه تا له بشه یا اینکه کمی زنده تر بردارین. در عین سادگی خیلی خوشمزست .در طی پخت حرارت خیلی کم باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ایده ای بی نظیر و زیبا برای تزیین کوکو سبزی👌 سبزی کوکو ۳۰۰گرم تخم مرغ ۴عدد آرد سوخاری ۱ق غ پیاز رنده شده ۱عدد کوچک سیر رنده شده ۳عدد زرشک ۲ق غ گردو خرد شده ۲ق غ بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه می تونیم مواد و داخل قالبهای کوچیک ریخته و در فر بپزیم و یا اینکه داخل ماهیتابه ای که روغنش داغ شده میریزیم ،و اجازه میدیم بپزه،وقتی کاملا پخته شد بعد از خنک شدن آن را با کاتر دلخواه برش می‌زنیم ،و با همان کاتر هم نان تست هارو برش بزنین ،روی نان تست رو کمی سس مایونز بزنین،کوکو رو روی آن قرار دهید و با خلال دندون و گوجه گیلاسی آنرا تزیین و فیکس کنین میتونین از زیتون هم برای تزیین استفاده کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاناپ_کوکوسبزی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با مواد لازم خوراک : بادمجان ..................... 2 عدد روغن مایع .................. به مقدار لازم پنیر چدار ................... به مقدار لازم . مواد لازم : گوجه‌فرنگی ................ 2 عدد روغن زیتون ‌................ به مقدار لازم پیاز ........................... 1 عدد رب فلفل ..................... 1 قاشق مرباخوری(اختیاری) پودر آویشن ................. به مقدار دلخواه فلفل سیاه ................... به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک .... به مقدار دلخواه نمک ........................... به مقدار لازم طرز تهیه: بادمجان‌ها را شسته و حلقه حلقه می‌کنیم‌. مقداری مایع در تابه ریخته و روی ی متوسط قرار می‌دهیم سپس دو طرف حلقه‌های بادمجان را در روغن مایع می‌کنیم تا حلقه‌های بادمجان نرم شود سپس از روغن خارج کرده و روی کاغذ خشک‌کن آشپزخانه قرار می‌دهیم تا روغن اضافه‌ی آن گرفته شود. را نگینی خرد کرده و در تفت می‌دهیم تا پیازها سبک شود سپس گوجه‌فرنگی رنده شده را به آن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه‌ی دیگر تفت می‌دهیم و را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا سس کاملا بخار شود سپس ، ، خشک و را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم و از روی شعله‌ی اجاق برمی‌داریم. در یا مخصوص که کف آن کاغذ روغنی قرار داده‌ایم یک حلقه از بادمجان را قرار داده سپس مقداری سس روی حلقه‌ی بادمجان ریخته و یک برش از را روی آن قرار می‌دهیم و دوباره یک حلقه از بادمجان را روی قرار داده و این کار را تکرار می‌کنیم تا به این ترتیب 4 حلقه بادمجان را روی هم بچینیم و روی حلقه‌ی آخر هم سس گوجه‌فرنگی و پنیر چدار قرار می‌دهیم و در آخر با فرو کردن یک خلال دندان در لایه‌های بادمجان، آن را ثابت می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد کرده‌ایم قرار می دهیم تا پنیر ذوب و شود. 1: می‌توانیم به جای از رب گوجه‌فرنگی استفاده کنیم. 2: می‌توانیم از هر پنیر کش‌دار دلخواهی استفاده کنیم. 3: می‌توانیم از جات دلخواه مانند ، پودر و ... و یا و یا پودری هم استفاده کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘اشپزی خاص 🔷😍😍 زیتون بدون هسته 200 گرم پیاز خرد شده 1 عدد سیر خرد شده 1 حبه ژامبون خرد شده(اختیاری) 2 ورق جعفری تازه و خرد شده 4 قاشق غذاخوری فلفل به میزان دلخواه روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری آرد ½ فنجان تخم مرغ هم زده 1 عدد خرده نان یا پودر سوخاری ½ فنجان. طرز تهیه ✏️✏️✏️✏️ پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل رو تو مخلوط کن یا غذاساز بریزین و چند بار بزنین تا تمام مواد با هم ترکیب بشن .مواد رو توو قیف بریزین و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها رو با مواد پر کنین.زیتون ها رو اول تو آرد بغلطونین، بعد تو تخم مرغ بزنین و آخر تو پودر سوخاری بغلطونین. بعد زیتونا رو توو یه تابه سرخ کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زیتون_سوخاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷به قارچ ها کمی آبلیمو زده تا طمع دار بشن و بعد از چند دقیقه استراحت‌ توی تخم مرغ بزنید و از تخم مرغ بیرون آورده و توی آرد سفید زده و دوباره توی تخم مرغ و نهایتا توی پودر سوخاری بغلطونید و بعد توی روغن سرخ کنید 👌😋 #قارچ_سوخاری 🍄 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک #لقمه #ساندویچ سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای رو کاملا ریز کنید،داخل ظرفی بریزید پنیر پیتزا و ذرت رو هم اضافه کنید،اویشن و نمک و فلفل هم اضافه کنید،هم بزنید..و از موادی که اماده کردید تا جایی میشه وسط نان تست بذارید و داخل دستگاه اسنک ساز قرار بدید و حدود ده دقیقه بذارید بپزه و با سس خردل و سس قرمز تزیین کنید،میتونید به جای اسنک پیتزا،اسنک گوشت چرکرده یا اسنک مرغ یا سبزیجات هم درست کنید👩🍳😋 نوش جان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_قاشقی تخم مرغ 1عدد شکر یک استکان وانیل نوک ق چ آرد سفید یک و نیم استکان پکینگ پودر یک ق م شیر یک استکان تخم مرغ و وانیل و شکر رو هم میزنیم شیر اضافه میکنیم بعد پکینگ پودر و آرد اضافه کرده هم میزنیم تا یکنواخت بشه در تابه روغن ریخته با قاشق از مایه ریخته و دوطرفش رو سرخ میکنیم روشم با شکلات آبکرده تزئین کردم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک بسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند از هر کدام 200گرم اندازه فلفل بستگی به خودتون داره گل کلم دو عدد متوسط خیار حدود یک و نیم کیلو سرکه و نمک(به ازای هر کیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) سبزی (شوید. گشنیز. نعناع. کروز. برگهای کرفس) جمعا یک کیلو طرز تهیه:تمام مواد رو نگینی خرد میکنیم. گوجه ها رو پوست بکنید و در غذا ساز پوره میکنیم اگه غذا ساز نداشتین میتونین چرخ کنین بعد گوجه ها رو درون قابلمه بریزید و یک ربع بجوشانید و در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنین بعد از حدود یه ربع خاموش میکنیم و نمک و بقیه مواد رو که نگینی و ریز خرد کردیم بهش اضافه میکنیم میزارم خنک بشه بعد میریزیم تو ظرف یه روز بمونه تو فضای اشپزخونه بعد میزاریم یخچال بعد از ده روز ترشی آماده خوردن میشه برای اینکه راحت پوست گوجه فرنگی ها رو بگیرین یه علامت ضربدر رو گوجه فرنگی بزنین بعد بریزین تو آب جوش و بعدش تو آب سرد به راحتی پوستشون کنده میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تر‌شی_گوجه_فرنگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بیسکوییتی😍😍 . سلام دوستای عزیزم یه دستور راحت و خوشمزه با کمترین مواد رو براتون آوردم‌که زود هم درست میشه امیدوارم دوست داشته باشین . . موادلازم: بیسکوییت پتی پور ۲بسته شکلات ۳بسته خامه صبحانه ۱ عدد . طرز تهیه: خامه را روی حرارت میگذاریم و بعد از‌کمی ۲ بسته شکلات را به آن اضافه‌میکنیم و مخلوط میکنیم.سپس بیسکوییت ها را خرد کرده و به مواد اضافه‌میکنیم.سپس‌طبق فیلم‌مواد را در قالب ۲۲ سانتی میریزیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم بعدش برای روی کیک ۳ قاشق خامه و ۱بسته شکلات را روی حرارت میگذاریم و روی کیک میریزیم و به دلخواه باپودر پسته یا هرچیزی تزیین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بیسکوییتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸لپه پخته شده .... یک پیمانه 🔸برنج پخته شده .... نیم پیمانه 🔸پیاز متوسط .رنده شده ابشو گرفته... 1 عدد(آب پیاز رو دور نریزین) 🔸گوشت چرخ کرده .... نیم کیلو 🔸تخم مرغ 1عدد 🔸سبزی معطر کوفته (مرزه . تلخون. شوید . گشنیز .نعنا ).... 3قاشق غذا خوری خرد شده 🔸نمک و زروچوبه و فلفل سیاه ... به مقدار لازم 🔸زرشک دو قاشق غذا خوری مواد میانی: 🔸گردو نصف شده به میزان لازم حدودا 4عدد 🔸آلوی پخته شده به میزان لازم موادلازم برای سس کوفته: 🔸رب گوجه فرنگی ..... 2 تا 1 قاشق سوپخوری 🔸روغن ..... به مقدار لازم 🔸آب ..... حدود 3 تا 4پیمانه 🔸گردو آسیاب شده 1/4پبمانه 🔸زرشک ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری 🔸سبزی معطر 2قاشق غذا خوری 🔸زردچوبه و نمک به میزان لازم 🔸پیاز یک عدد 📝کاسه بزرگی را انتخاب کنید. لپه ها نیم پز شده و برنج ها نیم پز شده و سرد شده وپیاز رنده شده که آب پیاز را گرفته ایم و گوشت را با هم مخلوط کنید و خوب ماساژ داده تا حالت چسبندگی و یکنواختی پیدا کند . هر چی بیشتر ماساژ بدین بهتر میشه و انسجام کوفته بهتر میتوانید داخل غذا ساز بریزین تا خوب یکدست شود . سبزی های خرد شده و زرشک و نمک و فلفل و تخم مرغ را هم به مواد بیفزاییدو به ماساژ دادن ادامه دهید . از مایع کوفته برداشته و دستانتون رو به آب پیاز آغشته کنید و وسطش رو یک گردو و آلو گذاشته و بعد توی دست گرد میکنیم (با این مقدار 4 الی ۵ عدد کوفته بدست می آید ) کوفته ها را برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال استراحت داده پیاز رو خلالی کرده و در روغن سرخ کرده و وقتی کمی طلایی شد گردو رو تف میدهیم و وقتی کمی گردو تف خورد زردچوبه و بعد سبزی و در آخر رپ وزرشک کمی تف خورد آب رو اضافه میکنیم . ووقتی هنوز آب به جوش نیامده بود کوفته ها را داخل انداخته و نمک رو اندازه کرده و سر قابلمه رو نمیگذارم و با شعله متوسط تا زمان تبخیر آب پخت میکنیم . مبتوانید آب آلوهای پخته شده رو به قابلمه در حال پخت کوفته اضافه کرد و حتی اگه آلو ها اضافه بود داخل قابلمه بندازید. آب داخل قابلمه باید طوری باشد که کوفته به اندازه یک بند انگشت بیرون باشند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_تبریزی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 📝 ٤عدد تخم مرغ ٦٥ گرم آرد قنادي ١٥ گرم پودر قهوه ٢٠ گرم نشاسته ذرت ١٠٠ گرم پودر قند يك قاشق چایخوری بیكينگ پودر كمی نمك و وانيل ✍طرز تهیه: چهار عدد سفيده تخم مرغ و٥٠ گرم پودر قند و كمی نمك را پنج دقيقه با همزن ميزنيم تا كاملا حجيم و منسجم بشود. چهار عدد زرده را با ٥٠ گرم پودر قند و كمي وانيل پنج دقيقه با همزن ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار شود. مخلوط زرده را به سفيده اضافه كرده و آرام فولد مي كنيم. (زیر و رو میکنیم ،هم نمیزنیم) آرد و قهوه و نشاسته ذرت و بیكينگ پودر را روی مواد الك ميكنيم و به آرامی هم مي زنيم . كف قالب سی در چهل را چرب كرده و كاغذ روغنی ميزاريم و روی كاغذ را هم چرب ميكنيم.مواد را در قالب پهن ميكنيم ، حتما بايد قطر مواد در همه جاي قالب يكسان باشد. قالب را در فر گرم دمای دويست درجه حدود دوازده تا پانزده دقيقه قرار ميدهيم. چند دقيقه بعد از پخت كيك را از قالب خارج مي كنيم و كاغذ روغنی را ازش جدا مي كنيم و مجدد كيك را به قالب برمي گردانيم و روی قالب را با پارچه تميز و مرطوب ميپوشانيم تا در حين خنك شدن نرم بماند. از قبل دويست گرم خامه قنادی را خوب ميزنيم تا فرم بگيرد و دويست گرم پنير ماسكارپونه هم اضافه ميكنيم و با همزن ميزنيم تا فرم بگيرد بعد روي رولت ميكشيم و رول ميكنيم رولت را يكساعت در يخچال ميزاريم و بعد تزيين و سرو ميكنيم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_ترامیسو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌‌‌ داغ داغ یکی از غذاهایی که من عاشقشم و اصلا دوست ندارم خودم بپزم شامی کبابه اونم با نون لواش داغ. پ.ن:ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب ‌‌‌ جاتون سبز دوستای گلم🙋❤ ‌برای این شامی احتیاج داریم به ‌‌‌‌‌‌ ‌گوشت چرخ شده نیم کیلو سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط پیاز ۱ عدد متوسط نمک،زردچوبه،ازبویه(اویشن)،زیره،فلفل سیاه به مقدار لازم ‌‌‌سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت،نمک، زرد چوبه ،ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه)مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه... میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم پ.ن۱:در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره پ.ن۲:پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره. پ.ن۳:نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_کباب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری موادلازم: نان تست سینه مرغ روباروغن زیتون،ماست،سیر،نمک،فلفل سیاه، پاپریکا،زیره مزه دارکنید برای سس: خامه 3ق غ مایونز 3ق غ پنیر خامه‌ای یا چدار 3ق غ سیر پاپریکا سیبزمینی سرخ شده جعفری پنیر چدار خیارشور ابتدا مرغ مرینیت شده رو سرخ کنید تا مواد به خوردش بره سپس طبق کلیپ سس رو اماده کنید و مثل کلیپ آماده کنید و درآخر داخل فر 180 درجه تا پنیر آب بشن بپزید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🍁سلام ۵ شنبه ۱۱ مهر ۹۸ 🌺☘آخر هفته تون بی نظیر 🌺☘امروز ازخدا میخوام 🌸🍃لبتون خندان 🌸🍃دلتون شاد و 🌼🌳لحظه هاتون آرام باشه و 🌼🌳فرشته خوبی ها 🌷🌱به سراغتون بیاد 🌷🌱گل خوشبختی و 💐🌿عاقبت بخیری رو 💐🌿براتون هدیه بیاره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛