فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرزعفرونی
شیر۳ لیوان، شکر۳/۴ لیوان، خامه صبحانه ۱۰۰ گرم، زعفران، ژلاتین ۳ ق غ سرپر(آب سرد نصف لیوان)، گلاب ۳ ق غ، ژله انار ۱ بسته، آب جوش ۱/۵ لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#چای_لیمو_عمانی
لیمو عمانی از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی #فشار_خون و #چربی_خون شناخته شده است.
خوردن دم کرده ی آن اغلب باچای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می شود.
لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک کننده، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ
لیمو عمانی را خیلی با احتیاط بشکنید و مغزش رو بیرون بیاورید تمام دانه های لیمو رو خارج کنید.
برای یک لیوان 200 گرمی 1 قاشق مغز لیمو عمانی را در قوری بریزید و به اندازه ی دلخواه نبات ( چون لیمو سرده حتما با نبات یا عسل بخورید ) من برای3 لیوان چای 3ق غ مغز لیمو ریختم .
آب جوش را روی لیموعمانی و نبات ریخته قوری را نیم ساعت روی کتری قرار دهید تا کاملاً دَم بکشد و لعابش خارج بشه وقتی داره دَم میکشه چند بار مغز لیمو رو تو قوری با پشت قاشق فشار میدم تا لِرد اون خارج بشه . ( تو فلاکس هم میشه درست کرد . ولی روی کتری دَم بکشه لِردش بهتر خارج میشه )
ما بعد از دَم کشیدن مغز لیمو رو هم میخوریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت جالب به روش پخت پیتزا☝️☝️
🥖🧀🥚🥕🍋🍕
چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#بیسکو_بستنی
خامه 33٪ _ 500 میلی لیتر (از خامه قنادی هم میتونید استفاده کنید)، شیر عسلی 150-200 میلی لیتر یا کمتر، 1 بسته شکلات خرد شده، بیسکویت حدود 28 عدد بستگی به قالب شما دارد
🔴همه مواد باید به خنک باشند. شکلات ها را با چاقو خرد کنید خامه را با همزن برقی با دور کند وبعد از چند دقیقه با دور تند بخوبی بزنید تا فرم بگیرد حدود 4 دقیقه. شیر عسلی را اضافه و کمی هم بزنید.
شکلات خرد شده ریخته کمی بیشتر بزنید.
بیسکویت ها را طبق ویدئو در قالب بچینید و یک لایه ضخیم از خامه روی بیسکویت ها بریزید سطحش را صاف و یکدست کنید ویک ردیف بیسکویت دیگر بچینیدو بزارید حدود 4 ساعت در فریزر تا بسته وسفت شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیرامیسو👌🏻
یکی از معروفترین دسرهای ایتالیاییِ🥰🇮🇹
مواد لازم 🔻
قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری
آب داغ یک پیمانه
بیسکویت لیدی فینگر 22 تا 25 عدد
پودر کاکائو
مواد فیلینگ🔻
پنیر ماسکارپونه نصف پیمانه
خامه قنادی یک پیمانه
پود ر شکر نصف پیمانه
اسانس وانیل یک قاشق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#کتلت_شکم_پر_هندی 4 نفر
🔴پیاز را رنده کنید و تفت دهید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه و تفت دهید. میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل نصف به فلفل دلمه قرمز را رنده کرده وابش را گرفته و به گوشت اضافه کنید میتونید فلفل دلمه سبز بزنید و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر سیر و زنجبیل بزنید و تفت دهید سه تا سیب زمینی متوسط رو آبپز و رنده کنید با 2ق غ پر گشنیز ریز خرد شده میشه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره و نمک و کمی زردچوبه وفلفل سیاه بزنید و خوب ورز دهید توی دست از موادسیب زمینی اندازه به نارنگی بردارید و باز کنید و از مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بذارین و مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود 2 تا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید
وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید. یک طرف که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_تابه_ای
خوشمزه و فوری با موندگاری بالا و #بدون_فر
بافت این نون مثل لواش نیست دوستان خیلی لطیف تره و بیشتر شبیه کرپ هست
و میتونین با افزودن مواد مختلف طعمشو عوض کنین مثل سبزیجات و سیاهدونه و ...
"نان تابه ای"
تخم مرغ 2 عدد
ماست 8 قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا
این از اون دسته شیرینیا میشه که به معنای واقعی معتادش میشی🤌🏻حالا فک کن خونگیشو خودت درست کنی
برای درست کردن شهد
دو لیوان شکر
دو لیوان آب
یه مقدار کم آب لیمو
زعفران هم یه مقدار
حالا مواد لازم خود باقلوا:
خمیر باقلوا آماده
پودر پسته یا گردو: ۲۰۰گرم
کره : ۲۰۰ گرم
روغن: ۱۳۰ گرم
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه
( تا وقتی که دورش طلایی بشه)
برای طلایی شدن روی باقلوا ،گریل از بالا رو روشن کنید در حد ۲-۳ دقیقه
🔸شهد ولرم باشه و باقلوا داغ
همین دیگه.. پاشید درست کنید با چای بزنید بر بدن😋♥️
✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_صبحانه
آردسفید قنادی تقریبا ۲/۵لیوان، شیر1 لیوان، کره ۵۰ گرم، شکر۵ ق غ، پودر خمیر مایه 1 ق غ، آب ولرم ۱/۴لیوان
🔴شیر،شکر،کره رو، روی حرارت بذارین تا شکر حل بشه بذارید از دما بیفته به آب1ق م شکر اضافه و مخلوط کنید پودر خمیر مایه رو اضافه درشو بذارید۱۰ دقیقه تا عمل بیاد
مخلوط شیر رو با خمیر مایه مخلوط، آرد الک شده را کم کم اضافه تا خمیر لطیف شود. ۱۰ دقیقه ورز بدید، سلفون بکشید با حوله پوشانده۱/۵ ساعت در جای نسبتاً گرم استراحت بدید 2برابر بشه پف خمیر و بگیرید ورز بدین. به چونه های ۲به ۱ تقسیم کنید
وسط چونه بزرگ رو باز کرده روی کاغذ روغنی گذاشته لبه های خمیر را پهن و با چنگال شکل بدید ۲ سانت ۲ سانت برش زده لبه ها را به هم بچسبانید. وسط خمیر رو باز کرده با چنگال شکل بدیدو برش داده و لب های گل را به هم بچسبانید
چونه کوچک رو باز کرده قالب گرد زده 2 طرف دایره رو شکل داده برش بزنید نیم دایره ها رو کنار هم گذاشته رول کنید تا شکل گل بشه و وسط کار بذارین
#رومال
مخلوط 1زرده تخم مرغ،1ق م زعفران، 1ق م شیر روروی نان رومال کنید
در فر 180 درجه،1ربع از قبل گرم شده طبقه وسط ۲۵_۳۰ دقیقه. ظرف آب در فر بذارین نان خشک نشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#آش_ماست
عدس یک پیمانه
نخود نصف پیمانه
برنج نیم دانه نصف پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
ماست سه لیوان
👩🍳@ashpazy_irani 🇮🇷
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماگما
#بدون_فر
یکی از خوشمزه ترین کیک هایی که درست کردم همین #کیک_شکلاتی با مغز محلبیه! آسون درست میشه اگه فر هم نداری میتونی درستش کنی، و میتونی بدون محلبی هم کیک شکلاتی ساده رو با همین رسپی درست کنی😊
#محلبی
نشاسته ذرت ۳ ق غ، آرد سفید ۲ ق غ، شیر ۳ لیوان، شکر 3/4 لیوان، کره ۱۰ گرم، وانیل 1/4ق چ
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد، شکر ۱ لیوان، شیر ۱ لیوان، آرد ۲ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، پودر کاکائو مرغوب ۳ ق غ سر پر، بیکینگ پودر ۲ ق چ، وانیل نصف ق چ
🔻برای کیک مواد به دمای محیط رسیده باشه.
🔻حتما اجازه بدین کیک خنک بشه(حداقل ۴ ساعت دریخچال) که کرم وسط کیک ببنده بعد سرو کنین
🔻ممکنه کیک بعد از خارج کردن از فر پف وسطش بخوابه، طبیعیه!
🔻میتونین توی #فر_دستساز هم این کیک رو درست کنین♥️
👩🍳@ashpazy_irani 🇮🇷
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_کیکی خوشمزه🥮
۷۰ گرم آرد ۰۰
۲ عدد تخم مرغ
۵۰ گرم شکر
۱۰۰ میلی لیتر شیر
۲۵ گرم کره
۱۰ گرم بیکینگ پودر برای کیک
۸۰۰ گرم سیب
آب نصف لیمو
۱۰ گرم وانیلین
قالب ۲۲ ۱۰ ۱۰ سانتی متر
کره بدون نمک ۳۵ گرم
۲ قاشق چایخوری شکر
پودر قند برای تزئین
👩🍳@ashpazy_irani 🇮🇷
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_کودک
#صبحانه
اوج رشد قدی کوچولوها تا ۴ سالگیه بعد اون روند رشد قدی یه مقدار کاهش پیدا میکنه پس تو این چند سال اول میتونین با دادن مواد غذایی استخوانساز روی رشد قدیشون تآثیر مثبت بزارین😍
🌹حریره سنجد #۸_ماهگی به بعد
پودر یا سویق سنجد 1ق غ، جو دو سر پرک 1ق غ، کنجد 1ق م، شیره 1ق یا 2 عدد خرما،شیر 1 فنجان، بادام درختی ۵ عدد
اگه کوچولوتون به پروتئین گاوی آلرژی داره به جای شیر از آب استفاده کنین یا اگر مایل باشین میتونین کنجد رو پودر شده به ترکیب اضافه کنین👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#غذای_نونی
#تست_مرغ_کنجدی
◀برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم، شما میتونید به مواد مرغ، زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید
◀به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید
◀در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇
با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید
◀من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید...
👩🍳@ashpazy_irani 🇮🇷
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_سیب_زمینی
۶ عدد سیب زمینی
نصف لیوان شیر
نمک ۱ ق غ کره
برای مایه گوشتی:
۲۵۰ گرم گوشت خورشتی یا چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه
۱ عدد فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه
۱ ق غ رب
برای مایه گوشتی ، پیاز و تفت داده و گوشت و فلفل دلمه و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و بعد رب رو زده و مقداری آب جوش ریخته و بذارین ۱۵ دقیقه بپزه تا آب تبخیر شه و بعد نمک و فلفل و بزنید.
سیب زمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر میکوبیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیب زمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و
پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگ شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_تولد🎂
📍قالب ۲۰ لبه بلند
۶عددتخم مرغ/۲پیمانه پودر قند/۲ پیمانه آرد/نصف پیمانه آبجوش/بکینگ پودر ۱ ق چ/وانیل ۱/۴ق.چ، 2 قطره رنگ خوراکی ژله ای برای رنگی کردن خامه
🔴سفیده تخم مرغ و 1 پیمانه پودر قند رو با دور تند همزن مخلوط میکنیم تا پف کنه و از ظرف برنگرده،میذاریم داخل یخچال.
زرده ها، 1 پیمانه پودر قند و وانیل را در حد کرمی شدن هم میزنیم آبجوش رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سفیده رو به زرده اضافه و با همزن دستی یا لیسک آروم در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد رو طی دو مرحله الک و با مواد مخلوط میکنیم و در آخر بکینگ پودر رو اضافه میکنیم.
کف قالب یک لایه کاغذ روغنی میندازیم چرب کردن نمی خواد در فر 180 درجه از یک ربع قبل گرم شده حدودا ۵۰ دقیقه بعد ۵۰دقیقه با سیخ چوبی چک کنید بذارید خنک بشه،با چاقو بغل های کیک رو آزاد کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید.
📍همه ی مواد کیک باید سرد باشه
📍حتما از پودر قند استفاده کنید.
📍ظرفی که سفیده رو فرم میدید تمیز و خشک باشه، زرده نباید قاطی سفیده باشه.
📍هر بار پالت رو با دستمال تمیز کنید در آب گرم بزنید بعد دوباره خامه رو صاف کنید،دور کیک رو با کاردک صاف کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک
دیگه نگران نباش که بلد نیستی خامه کشی کنی یا خامه رو خوب فرم بدی این کیک نیازی به خامه کشی نداره و کلی هم هیجان انگیزه 🥰
.
مواد لازم تو اسلاید آخر هست ، فقط یه نکته رو بگم اونم اینکه چون این سس شیرعسلی داره شیرینیش رو کمی زیاد میکنه بهتره کیکتون کم شیرین باشه که تعادلش حفظ بشه .
توضیحات کلیپ کامله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت
#سکنجبین
شکر یک پیمانه، اب یک پیمانه، سرکه نصف فنجان، نعنا یک بسته ۱۰۰ گرمی
🔴شکر واب داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میذاریم تا زمانی که شکر باز نشده هم نزنید وقتی شکر باز شد یک هم بزنید ودسته نعنا داخلش بذارید وبگذارید به غلظت برسه وقتی به غلظت رسید سرکه رو تو دومین مرحله اضافه وده دقیقه زمان بدید بعداز ده دقیقه سکنجبین صاف کنید نوش جانتون.
51.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبنیات_خانگی
آموزش ۲ مدل #پنیر_ورقه ای
به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره
✔پنیر ورقهای
✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان
✔سرکه ۳ ق غ
✔نمک نصف ق چ
✔پودر آگاگار یک ق غ
✔رنگ خوراکی
بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد
خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید
پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرونیا میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#خورشت_قارچ_و_مرغ 4 نفر
بی شک یکی از خوشمزه ترین خورشت هاست که خیلی سریع هم جا میافته و آماده میشه 🤌عطر و طعمش عالیه مطمئنم یه بار درستش کنی عاشقش میشی😋
1 کیلو سبزی نعنا و جعفری، نصف سینه یه مرغ، 2عدد پیاز نگینی خرد شده، 2حبه سیر رنده شده، ۲۰۰ گرم قارچ، ۳ لیوان آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، ۳ ق آبغوره یا آب نارنج، زعفران دم کرده
🔺جعفری دو برابر نعنا باشه
🔺قارچ اگه درشت بود میتونین دو یا سه تیکه کنین ولی یک اندازه و متوسط باشه خورشت شکیل تره
🔺میتونین بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی که تفتش دادین یا از گوشت گوسفندی استفاده کنین
🔺می تونین فقط با قارچ درست کنین
🔺 بجای آبغوره و آب نارنج از آلو بخارا میشه استفاده کرد.
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کدوحلوایی🥭
پوست گرفتن و فرآوری کدو حلوایی
برای انتخاب کدوهای گردن دراز رو بردارید. این طوری بافت ببشتری برای مصرف داره. بنا به مصارف و کاربردتون از چهار روش میتونید کدو رو پوست بگیرید. آخرین و راحت ترینشه خصوصا اگر میخواهید پوره و پتاژ و سوپ درست کنید. دومین و سومین هم برای دسر کدوحوایی و نیز اولین برای خورش و قطعات کوچک مناسبه.
کدوحلوایی رو نمیشه عین خیار و سیب تو دست پوست گرفت.
تخمه های کدو و خربزه و طالبی رو نمک می پاشند و تو کیسه دربسته میذارند بعد از دو سه روش میپوسه و میشورند و تمیز میشه. بعدا خشک میکنند و بو میدن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ مدل #کاپ_کیک
با یک مواد چند طعم متفاوت درست کن و کلی تو وقتت صرفه جویی کن٫ حتما کشمش و گردو و نسکافه ایش رو امتحان کن ، عالیه👇
.
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد 2 و نیم پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
فر گازی 175 درجه ، به مدت حدودی 35 دقیقه
فر برقی 160 درجه
موقع اضافه کردن آرد ، آروم هم بزنید پف مواد نخوابه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_کوفته_با_بادمجان
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،پیاز متوسط یک عدد ،آرد نخودچی ۲ق غ (دلبخواه)نمک و فلفل و پودر سیر ، بادمجان متوسط یک عدد ، سیب زمینی متوسط دو عدد رب دو ق غ ،
طرز تهیه : سیب زمینی را درشت خرد می کنیم و دو طرفش را نیمه سرخ می کنیم لازم نیست کامل سرخ شوند بادمجان ها رو درشت خرد کرده و سرخ می کنیم (دوست داشتید می تونید پوستش را بگیرید اینطوری تو غذا خوشگل تر هست )گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد نخودچی خوب ورز می دهیم و بصورت کوفته های تخت در می آوریم و در همان تابه که سیب زمینی و بادمجان را سرخ کردیم دو طرفش را سرخ می کنیم سیب زمینی و بادمجان و گوجه و رب و چاشنی در صورت دلخواه و نمک و فلفل را بهش اضافه کرده و اجازه می دهیم بمدت یک ساعت بپزد و جا بیفتد.