eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🧅 😋 ▫️پیاز ترشی ۲ کیلوگرم ▫️کلم‌برگ قرمز (خردشده) ۵۰۰ گرم ▫️نمک ۲ قاشق سوپخوری ▫️سرکه سفید به مقدار لازم پیاز را پوست کنده، بشویید و روی حوله کاغذی پهن کنید تا آبِ اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود. پیاز ترشی و کلمبرگ قرمز را داخل شیشه مخصوص ترشی بریزید، لابه­لای آن، نمک بپاشید و روی آن را کاملاً با سرکه بپوشانید و درِ آن را محکم ببندید. ترشی پیاز، پس از یک ماه آماده مصرف است
🍮 😋 ▫️آرد ١/٥ پيمانه ▫️روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه ▫️پودر قند ١/٢ پيمانه ▫️قهوه فوري ١/٥ ق غ آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ☂ 💢پارت اول💢 مواد لازم برای استاک مرغ ⚛️ استخوان مرغ حدود ۱/۵کیلو تا ۲کیلو هویج ۲ عدد پیاز ۲ عدد کرفس ۲ ساقه بزرگ به همراه مقداری از برگاش برگ بو تخم گشنیز و فلفل سیاه و چوب دارچین به اندازه لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سیب زمینی بدون تخم مرغ موادلازم: سیب زمینی پیازچه نمک ادویه دلخواه آرد
🌷 خیار گوجه فرنگی خرد شده برای 4 نفر موادلازم : 3 فنجان گوجه فرنگی گیلاس 1 خیار بزرگ ( برش طولی ، دانه دار تخلیه کنید سپس برش خوردن) 3 ساقه کرفس ( نازک برش خورده) برای سس: ½ فنجان ماست ساده یونانی 1 لیمو یا آب لیمو ½ قاشق چایخوری نمک دریا ½ قاشق چایخوری پودر سیر یا 1 حبه سیر خرد شده ½ قاشق چایخوری پودر پیاز یا 2 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری شوید تازه . دستورالعمل: در یک کاسه مواد سس مخلوط کنید و به خوبی ، هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. وبه گوجه فرنگی ، کرفس و خیار خرد شده اضافه کنید و در آخر شوید اضافه کنید به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.در آخر با شوید تزئین کنید بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید.
😋 پاناکوتا یک دسر جذاب ایتالیایی از خانواده پودینگ هاست به معنی خامه پخته و به شدت معروف و پر طرفدار شده است. دسری با طعمی شیرین که عمدتاً از ترکیب خامه و شیر با شکر و ژلاتین تهیه می شود و بعد از خنک شدن با انواع سس، میوه، کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو میشود. در حالت کلی پاناکوتا انواع و تم های بسیاری دارد که از این انواع می توان به پاناکوتای شکلاتی، پاناکوتای نعنایی و پاناکوتای قهوه و... اشاره کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت شش انداز ‌گردو رو حتما چرخ کنید(حتی بهتره که دوبار چرخ کنید)‌ ‌اگه دوسدارید گردو بیشتر روغن‌ بندازه میتونید در حین پخت دو یا سه بار چند تا قالب یخ کوچولو به خورش اضافه کنید.‌ ‌موقع سرخ کردن پیاز و بادمجونا هم یکم زردچوبه بهش اضافه کنید😘 موادلازم خورش شش‌انداز : گردو(چرخ‌شده) ۲۵۰گرم روغن‌کنجد ۲قاشق‌غذاخوری پیاز ۲عددمتوسط سیر ۲حبه رب‌انار ۲قاشق‌غذاخوری آب‌انار ترش ۲پیمانه آب ۲پیمانه بادمجان‌قلمی ۵عدد زردچوبه ۱قاشق‌چایخوری دارچین ۱/۲قاشق‌چایخوری نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه: آرد برنج ۳قاشق غذا خوری آرد گندم ۳ق غ کره ۵۰گرم آب ۳لیوان گلاب ۳ق غ زعفران دم کرده ۲ق غ شکر ۶ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: موز ٢٠٠ گرم پنیر ١۵٠ گرم شیر یا خامه ١٠٠ گرم پودر کاکائو قلیایی ١۵ گرم( که به پودر کاکائوآلکالایز هم معروف است) ژلاتین ١٠ گرم ------------------- دستور تهیه: موز ، پنیر ، پودر کاکائو و شیر را در مخلوط کن، مخلوط کنید. مخلوط حاصل را گرم کنید تا کاکائو حل شود (نیازی به جوش آوردن آن نیست). اگر شیرینی کافی ندارد ، یک شیرین کننده ی مناسب به آن اضافه کنید. ژلاتین را در ۵٠ گرم آب خیس کنید و به کمک حرارت اجازه دهید تا حل شود. ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و داخل قالب بریزید تا سرد شود. من از قالب سیلیکونی به قطر ١۵ سانتی متر استفاده کنید. قالب را در یخچال (یا فریزر) بگذارید. .
لینزرکوکی کره نرم ۲۵۰ گرم شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک پنس آرد ۳ لیوان زعفران دم کرده ۱ ق چ همه ی مواد باید هم دمای محیط باشند در ظرفی کره نرم شده و شکر و وانیل را هم بزنید با همزن برقی تا سفید و روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت داخل یخچال بدهید و بعد خمیر را بین دو نایلون به اندازه ۳ میل پهن کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن را با ترافل و یا کنجد تزیین کنید و در فر گازی با دمای ۱۸۰درجه و برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد کافیست 💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁سلام 🌾به یکروز پاییزی دیگرخوش آمدید 🍂امروزتون زیبا 🍁امیدوارم 🌾لحظات زندگیتون 🍂مدام حول محور 🍁عشق, شادی, آرامش 🌾در حرکت باشه 🍂و آبان ماه براتون پراز 🍁برکت خوشبختی موفقيت 🌾و سرشاراز خیر و برکت باشه 🍁پاییز و جمعه یعنی آرامش 🌾شنبه تون بخیر و شادی
🍬 😋 دوستان درست کردن این شکلات ها خیلی آسونه فقط کمی زمان بره، شکلات بن ماری شده رو داخل قالب و اطرافش میریزیم تا خودشو بگیره بعد پودر نارگیل و کرم شانتی رو بعد از فرم دادن در قسمت میانی شکلات میریزیم، بعد از اینکه در یخچال سفت شد از قالب جدا میکنیم