eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 خیار گوجه فرنگی خرد شده برای 4 نفر موادلازم : 3 فنجان گوجه فرنگی گیلاس 1 خیار بزرگ ( برش طولی ، دانه دار تخلیه کنید سپس برش خوردن) 3 ساقه کرفس ( نازک برش خورده) برای سس: ½ فنجان ماست ساده یونانی 1 لیمو یا آب لیمو ½ قاشق چایخوری نمک دریا ½ قاشق چایخوری پودر سیر یا 1 حبه سیر خرد شده ½ قاشق چایخوری پودر پیاز یا 2 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری شوید تازه . دستورالعمل: در یک کاسه مواد سس مخلوط کنید و به خوبی ، هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. وبه گوجه فرنگی ، کرفس و خیار خرد شده اضافه کنید و در آخر شوید اضافه کنید به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.در آخر با شوید تزئین کنید بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید.
😋 پاناکوتا یک دسر جذاب ایتالیایی از خانواده پودینگ هاست به معنی خامه پخته و به شدت معروف و پر طرفدار شده است. دسری با طعمی شیرین که عمدتاً از ترکیب خامه و شیر با شکر و ژلاتین تهیه می شود و بعد از خنک شدن با انواع سس، میوه، کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو میشود. در حالت کلی پاناکوتا انواع و تم های بسیاری دارد که از این انواع می توان به پاناکوتای شکلاتی، پاناکوتای نعنایی و پاناکوتای قهوه و... اشاره کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت شش انداز ‌گردو رو حتما چرخ کنید(حتی بهتره که دوبار چرخ کنید)‌ ‌اگه دوسدارید گردو بیشتر روغن‌ بندازه میتونید در حین پخت دو یا سه بار چند تا قالب یخ کوچولو به خورش اضافه کنید.‌ ‌موقع سرخ کردن پیاز و بادمجونا هم یکم زردچوبه بهش اضافه کنید😘 موادلازم خورش شش‌انداز : گردو(چرخ‌شده) ۲۵۰گرم روغن‌کنجد ۲قاشق‌غذاخوری پیاز ۲عددمتوسط سیر ۲حبه رب‌انار ۲قاشق‌غذاخوری آب‌انار ترش ۲پیمانه آب ۲پیمانه بادمجان‌قلمی ۵عدد زردچوبه ۱قاشق‌چایخوری دارچین ۱/۲قاشق‌چایخوری نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه: آرد برنج ۳قاشق غذا خوری آرد گندم ۳ق غ کره ۵۰گرم آب ۳لیوان گلاب ۳ق غ زعفران دم کرده ۲ق غ شکر ۶ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: موز ٢٠٠ گرم پنیر ١۵٠ گرم شیر یا خامه ١٠٠ گرم پودر کاکائو قلیایی ١۵ گرم( که به پودر کاکائوآلکالایز هم معروف است) ژلاتین ١٠ گرم ------------------- دستور تهیه: موز ، پنیر ، پودر کاکائو و شیر را در مخلوط کن، مخلوط کنید. مخلوط حاصل را گرم کنید تا کاکائو حل شود (نیازی به جوش آوردن آن نیست). اگر شیرینی کافی ندارد ، یک شیرین کننده ی مناسب به آن اضافه کنید. ژلاتین را در ۵٠ گرم آب خیس کنید و به کمک حرارت اجازه دهید تا حل شود. ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و داخل قالب بریزید تا سرد شود. من از قالب سیلیکونی به قطر ١۵ سانتی متر استفاده کنید. قالب را در یخچال (یا فریزر) بگذارید. .
لینزرکوکی کره نرم ۲۵۰ گرم شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک پنس آرد ۳ لیوان زعفران دم کرده ۱ ق چ همه ی مواد باید هم دمای محیط باشند در ظرفی کره نرم شده و شکر و وانیل را هم بزنید با همزن برقی تا سفید و روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت داخل یخچال بدهید و بعد خمیر را بین دو نایلون به اندازه ۳ میل پهن کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن را با ترافل و یا کنجد تزیین کنید و در فر گازی با دمای ۱۸۰درجه و برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد کافیست 💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁سلام 🌾به یکروز پاییزی دیگرخوش آمدید 🍂امروزتون زیبا 🍁امیدوارم 🌾لحظات زندگیتون 🍂مدام حول محور 🍁عشق, شادی, آرامش 🌾در حرکت باشه 🍂و آبان ماه براتون پراز 🍁برکت خوشبختی موفقيت 🌾و سرشاراز خیر و برکت باشه 🍁پاییز و جمعه یعنی آرامش 🌾شنبه تون بخیر و شادی
🍬 😋 دوستان درست کردن این شکلات ها خیلی آسونه فقط کمی زمان بره، شکلات بن ماری شده رو داخل قالب و اطرافش میریزیم تا خودشو بگیره بعد پودر نارگیل و کرم شانتی رو بعد از فرم دادن در قسمت میانی شکلات میریزیم، بعد از اینکه در یخچال سفت شد از قالب جدا میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف ۱ عدد کاهو خیارشور ریز ۴-۵ عدد نصف سینه مرغ پخته شده قسمت سبز پیازچه ۵-۶ عدد آروگولا یا شابانک گردو به دلخواه برای سس: ماست ساده ۵-۶ ق غ سس مایونز ۳-۴ ق غ سس خردل ۱ ق چ سیر رنده شده ۱-۲ حبه نمک یک و نیم ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ ادویه کاری نصف ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با راحت و فوری ۳ عدد سفیده ی تخم مرغ آرد ۶ ق غ ۱ ق غ بکینگ پودر نمک پنیر چدار ۲۰۰ گرم پودر سوخاری ۱۰۰ گرم روغن برای سرخ کردن ابتدا سفیده ی تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، نمک اضافه و آرد و بکینگ پودر هم الک میکنیم و میریزیم، پنیر چدار رنده شده ریخته و خوب مخلوط میکنیم از مواد به صورت توپک بر میداریم و داخل پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم❤️😘
🫔 😋 مواد میانی( گوشت چرخ کرده ، پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای) رو مث مایه ‌ماکارونی درست کردم. خمیر یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن مایع به کمک فرچه نرم کردم و از مواد داخلش گذاشتم و رول کردم. داخل سینی چرب شده فر ‌چیدم. روی بورک ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع رومال کردم و گذاشتم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه تا زمانی که روی بورک ها طلایی شه. البته چند دقیقه هم گریل و روشن‌کردم
🍛 😋 اول یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت خورشتی رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه هم اضافه کنید و تفت بدید. لوبیا سفید هم که از روز قبل خیس کردید به قابلمه اضافه کنید و آب بریزید تا بپزه، وقتی گوشت و لوبیا کاملا پخته شد نمک اضافه کنید، حالا کمی آبغوره داخلش بریزید و بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده و غوره رو بهش اضافه کنید ، ده دقیقه کافیه که اینا بپزه، بعد از ده دقیقه خاموش کنید و سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزارید و با پلو نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه عدد سیب زمینی آب پز دو عدد سوسیس پیازنصف یک فلفل دلمه نون لواش دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، و چهار قاشق غذاخوری ماست سه قاشق غذاخوری آرد سفید و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا روغن
کلم قرمز کوچک۱ عدد سرکه۳ قاشق غذا خوری پیاز قرمز ۱ عدد کشمش۳/۴ پیمانه گردو خرد شده۴ عدد سس مایونز ۱ پیمانه (در صورت رژیمی بودن از ماست چکیده استفاده شود) در صورت تمایل شکر۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم انار ،کنسرو ذرت و شوید برای تزیین ابتدا کلم را شسته و اجازه دهید تا خشک شود بعد توسط یک پوست کن و یا چاقوی تیز برش هایی بسیار نازک از کلم ایجاد کنید(اگه رنده بزنید مثل عکس میشه) و داخل کاسه ای بریزید. پیاز قرمز را پوست بگیرید و به صورت خلالی برش های خیلی خیلی نازک به آن بزنید و آماده بگذارید. سس مایونز را به همراه سرکه، نمک، فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. کلم و پیاز رشته رشته شده را به سس بیفزایید و با دو قاشق از دو سمت مخلوط کنید تا مواد له نشوند. در نهایت کشمش و گردو را هم بیفزایید خوب مواد را مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱ ساعت در یخچال زمان دهید تا سالاد خوب جا افتاده شد و مزه ها با هم ادغام شده باشند. سپس با ذرت , شوید یا انار و یا هرچیزی ک دوست داشتین تزیین کنید .نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂ 💢پارت اول💢 موادلازم: پودر کاکائو: دو ق.غ آرد: تقریبا دو لیوان بکینگ پودر: یک ق.غ وانیل: ۱/۴ ق.چ روغن مایع: ۱/۴ لیوان پودر قند: نصف لیوان تخم مرغ: دو عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان لواش سس مایونز جعفری خورد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز پنیر پیتزا تخم مرغ ‎‌