کوفته با سس انار مراکشی
غذاهای مراکشی معمولا با گوشت گوسفندی تهیه میشن، اما به دلخواه میتونین از مخلوط گوسفند و گوساله یا فقط گوساله هم استفاده کنید. حتی میتونین مرغ چرخکرده رو جایگزین کنین.
گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری، گشنیز و نعناع خرد شده مجموعا ۱ پیمانه
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
پودرر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سوخاری ۱/۴ تا ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای سس انار:
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد کوچک
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
رب انار ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
عسل یا شکر ۱ قاشق سوپخوری(به دلخواه)
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز رنده شده را خوب فشار دهید تا آب آن گرفته شود و با گوشت چرخکرده، سیر ، سبزیجات خرد شده و ادویهجات به خوبی ورز دهید تا گوشت چسبندگی پیدا کند. سپس تخم مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه و مجددا ورز دهید تا مخلوط شوند. در صورتی که مواد شل بود مقداری پودر سوخاری به مخلوط گوشت اضافه کنید و مجددا ورز دهید تا گوشت فرم خود را حفظ کند و سپس گلولههایی به اندازه گردو از مخلوط گوشت درست کنید و در ظرف بچینید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود، زردچوبه را اضافه و کمی دیگر تفت دهید. رب انار و یک و نیم لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی بجوشد. مقدار شیرینی و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
در تابه دیگری کوفتهها با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند سپس به تابه سس اضافه کنید و خوب درون سس بغلتانید و اجازه دهید سس غلیظ شده و جا بیفتد.
برای تزیین میتوانید از دانههای انار و برگهای سبزیجات استفاده کنید.
این غذا را میتوانید در کنار برنج یا نان یا به تنهایی در کنار سالاد سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
#قلب_سورپرایز
برای این قلب خوشگل و یلدایی مون احتیاج داریم به دوبسته شکلات سبز و قرمز ،که شکلات سبز نعنایی بود شکلات قرمز آلبالویی
شکلات ها رو به روش بن ماری آب میکنیم،هیچ روغنی بهش نمیزنیم فقط روی بخار کتری بذارید تا آب بشه.(مراقب باشید اگر یه قطره آب داخل شکلات بره شکلات سفت وخراب میشه.)
بعد قالب قلب رو با دستمال روغنی یکم چرب کنید ،اول شکلات قرمز رنگ رو بالای قلب بریزید و تکون بدید تا تمام سطح کار کاور بشه. بعد لبه های کار رو با دستمال تمیز کنید .بذارید یخچال تا ببنده.بعد شکلات سبز رو قسمت پایین قالب بریزید و خوب تکون بدید تا جاهای خالی پر بشه.دوباره بذارید یخچال.تا سه بار اینکارو انجام بدید تا شکلات حسابی ضخیم بشه.در آخر به راحتی از قالب جدا میشه.حالا قلب رو روی کاغذ روغنی بذارید دورش رو با خودکار بکشید و حالا از شکلات سبزی که داشتیم روی کاغذ روغنی میریزیم و تمام سطح قلب رو صاف میکنیم و میذارم تا ببنده.وقتی سفت شد از کاغذ روغنی جدا میکنیم .
داخلش رو با پشمک قرمز رنگ (هندوانه ای) پر میکنیم ،لابلاش شکلات چیپسی اشکی میریزیم .حالا دری که درست کرده بودم رو روش میذارم و دور تا دورش رو شکلات آب شده میزنم تا به هم بچسبن. قسمت قرمز رنگ رو با شکلات اشکی به عنوان تخمه هندوانه میچسبونم.مقداری شکلات قرمز رنگ رو داخل قیف میریزم و مرز بین دو رنگ رو باهاش تزیین میکنم .تا شکلات روون هست روش هندونه فوندانتی و ارتفاع رنگی بذارید تا بچسبه بهش.
برای هندوانه های فوندانتی احتیاج داریم به سه رنگ قرمز،سبز،سفید.
اول فوندانت سبز رو داخل دستم گرد میکنم بعد با وردنه صاف میکنم تا به شکل گرد در بیاد.بعد فوندانت سفید رو کوچک تر از فوندانت سبز درست میکنیم و با کمی آب بهم میچسبونم.حالا فوندانت قرمز رو کوچک تر از فوندانت سفید درست میکنیم و با کمی آب بهم میچسبونیم.حالا با چاقو به چهار قسمت تقسیم میکنیم و روشو با قلمو و رنگ خوراکی مشکی براش دونه های هندونه میذاریم.
🍲 @bebinobepaz
دخترا براتون #پودینگ_براونی با سس مخصوص آوردم، این دسر فوقالعاده یکی از خوشمزهترین انواع پودینگه، برای عصرانهها و دورهمیهای خانگی، در مناسبتهای خاص مثل شب یلدا تهیه کنید و از طعم شکلاتی و خوشمزه آن در کنار خانواده و دوستانتون لذت ببرید😋
#پودینگ_براونی_با_سس_مخصوص 🍫
🌸مواد لازم #پودینگ :
1 بسته آگارآگار (7 گرم)
750 میلی لیتر شیر (من از خامه استفاده می کنم).
125 گرم شکلات تلخ خرد شده
10 گرم پودر کاکائو
150 گرم شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
2-3 برش نان سفید خرد شده
🌸مواد #سس_فلا :
شیر 500 میلی لیتر
120 گرم شیر عسلی
نشاسته ذرت 1.5-2 قاشق غذاخوری
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
🌸نحوه تهیه :
🌸پودینگ براونی:
شیر مایع، نان، شکلات تلخ ، پودر کاکائو، شکر و آگار آگارُ در مخلوط کن بریز مخلوط کن تا یکدست بشن.
3 قاشق غذاخوری از مخلوط رو با زرده تخم مرغ مخلوط کن و کنار بذار.
مابقی موادُ در قابلمه ای ریخته، روی حرارت ملایم بذار و هم بزن تا بجوشه و حرارت رو خاموش کن.
مخلوط زرده تخم مرغُ اضافه کن، حرارت رو برای مدتی روشن کن، هم بزن تا یکدست بشه. دوباره حرارتُ خاموش کن و موادُ کنار بذار.
حالا روی سطح قالب دلخواهت، آبجوش بپاش تا دسر به راحتی از قالب جدا بشه.
مخلوط رو در قالب بریز و حداقل 2 ساعت یا تا زمانی که سفت بشه در یخچال قرار بده.
🌸سس فلا :
در یه قابلمه، شیر مایع، شیرعسلی ، نشاسته ذرت و اسانس وانیل رو بریز، با هم مخلوط کن تا یکدست بشن.
قابلمه رو، روی شعله ملایم بذار، سسُ مرتب هم بزن و بپز تا وقتی که بجوشه، حرارتُ خاموش کن، و کنار بذار.
مخلوطُ صاف کن و کنار بذار.
پودینگ براونی سرد و برش خورده رو با سس فلا سرو کن.
🍲 @bebinobepaz
مواد لازم #خمیر_دکور
۳۰ گرم کره همدمای محیط ۳۰ گرم پودرقند ۳۰ گرم سفیدهتخممرغ ۳۰ گرم هم آرد هست که اول شما باید کره و پودرقند با هم خوب ترکیب کنید و بعد بقیه مواد اضافه کنید وقتی یکدست شد رنگ ژلهای سبز بهش اضافه میکنید و داخل یک سینی ۲۵ در ۳۵ که کاغذ روغنی انداخته اید طرح موردنظر را ایجاد کنید و تا آماده شدن رولت سینی را داخل فریزر قرار دهید .
.
مواد لازم #رولت
شکر ۱۲۰ گرم
آرد ۱۳۵ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
آب جوش ۶ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
سفیده رو با با نیمی از شکر فرم بدید . سپس زردههارو با نیم دیگری از شکر هم بزنید تا رنگش روشن شود . وانیل را اضافه کنید . سپس آب جوش را اضافه کنید هم بزنید تا حجم بگیرد . سپس به تناوب آرد و سفیده را به مخلوط زردهها اضافه کنید وقتی یکدست شد مواد را به ۲ قسمت کنید و به یک قسمت رنگ سبز و به قسمت دیگر رنگ قرمز اضافه کنید .
مایه سبز را روی خمیر دکور بریزید خیلی آروم پخش کنید . (سینی ۲۵ در ۳۵) و سپس مایه قرمز را داخل سینی ۲۰ در ۳۰ بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
اجازه بدید خنک بشه و سپس دکور کنید
یلداتون قشنگ ❤️
🍲 @bebinobepaz
ی ژله ساده ولی تزئین خوشگل طور😍
#تزئین_ژله
#ژله_یاقوتی
ژله انار رو رو با ۱ لیوان آبجوش گذاشتم بن ماری شد و شفاف و هیچ دونه ای نموند و نصف لیوان آب سرد اضافه کرد و تو قالب ریختم ی شب تو یخچال بود فرداش برگردونده با غنچه گل رز و مروارید تزئینکردم همین «زیبایی در سادگیست»
🍲 @bebinobepaz
#تارت_میوه
#تارت کرم_قنادی
کره ۷۵گرم(نصف لیوان )
پودر قند ۲۵گرم(۳قاشق غذاخوری )
وانیل یک قاشق چایخوری
زرده تخم یک عدد
آرد ۱۳۵گرم(از یک لیوان یک قاشق غذاخوری کمتر)ابتدا کره وپودر قند زده تا کرم رنگ وپوک بشه بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده به هم زدن ادامه میدم وانیل رو هم اضافه کرده بعد آرد رو کم کم با کنترل اضافه میکنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد داخل کیسه پلاستیکی میذاریم ودر یخچال نیم ساعت استراحت میدیم بعد بین دو کاغذ روغنی باز کرده کاتر زده داخل قالب تارت میذاریم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا وقتی کمی تغییر رنگ بده میپزییم (من برای مواد رو ۳ برابر کردم)
مواد لازم برای #کرم_قنادی
شیر۲/۵لیوان
شکر نصف لیوان
آرد ۲قاشق غذاخوری سر پر
نشاسته ذرت ۲قاشق غذاخوری سر پر
۲ عدد زرده تخم مرغ
یک بسته وانیل
کره یک قاشق غذاخوری
کرم شانتی یا پودر خامه(۷۵گرمی)
ابتدا شیر، شکر،نشاسته، آرد و زرده تخم مرغ ها داخل قابلمه ریخته خوب با همزن زرده تا یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا عین فرنی بشه بعد وانیل وکره را اضافه کرده خوب باهم مخلوط که شدن از روی حرارت برداشته روش سلفون کشیده کمی که از داغی افتاد داخل یخچال میذارم باید کاملا سرد باشه بعد پودر خامه اضافه کرده با همزن برقی زده تاعین خامه فرم گرفته بشه دوباره میذاریم یخچال
بعد داخل ماسوره ریخته وداخل تارت هارو پر میکنیم وبا میوه دلخواه تزیین میکنیم
🍲 @bebinobepaz
#رول_کیک_سوئیسی_یلدایی_دلبرانه 🍉
*قالب UK 32x21x4cm یا 28x24x4cm*
.
🌸مواد خمیر کیک:
5 عدد زرده تخم مرغ
5 گرم عصاره وانیل
50 گرم روغن نباتی
شیر مایع 85 گرم
95 گرم آرد گندم
مواد مرنگ:
سفیده تخم مرغ 5 عدد
پودر شکر 100 گرم
1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
رنگ خوراکی
🌸روش تهیه :
1. فرُ با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کن.
2. شیر مایع و روغنُ با لیسک مخلوط کن، تا خوب مخلوط بشن. زرده تخم مرغُ اضافه کن، خوب مخلوط کن. آرد الک شده رو اضافه کن، خوب مخلوط کن، کنار بگذار.
3. سفیده های تخم مرغ و تارتارُ با دور تند همزن بزن تا کف کنه و بالا بیاد، بعد کم کم پودر شکرُ بهش اضافه کن و هم بزن تا جایی که، وقتی ظرفُ برمیگردونی، نریزه.
4. در 3 نوبت، سفیده های زده شده رو به زرده ها اضافه کن و با لیسک آروم و دورانی هم بزن تا یکدست بشه.
5. خمیرُ به 2 قسمت تقسیم کن، به یک قسمت رنگ قرمز اضافه کن، وبه قسمت دیگه رنگ سبز اضافه کن، مخلوط کن، (زیاد هم نزن) و در قیف بریز.
6. کف قالب ورق تفلون بنداز و یک بار خمیر قرمز و یک بار خمیر سبزُ به شکل اریب بریز ، قالبُ دوبار روی سطح کار بزن تا هوای اضافش خارج بشه.
7. 20 دقیقه یا تا زمانی که پخته بشه، بپز. از فر در بیار، روی توری فلزی بذار، یه پارچه روش بنداز تا از داغی بیفته، بعد همون پارچه رو روی میز پهن کن، رولتُ روش برگردون، ورق تفلون رو جدا کن و با کمک پارچه رولش کن , به مدت سی دقیقه کنار بذار ,بعد خامه بزن، دوباره رول کن و بذار یخچال چند ساعتی بمونه.
🍲 @bebinobepaz
🍪کاپ کیک میسو با طعم تیرامیسو (رژیمی)🍪
✅بدون آرد و بدون گلوتن
.
🍲 @bebinobepaz
🍪کاپ کیک میسو با طعم تیرامیسو (رژیمی)🍪
✅بدون آرد و بدون گلوتن
.
.
مواد لازم👇
۲ عدد تخم مرغ
یک پنس نمک (نوک ق چ)
۱ لیوان سرخالی شکر توت یا پودر توت (توت خشک را با غذاساز پودر کنید) اگر شیرینتر دوست دارید مقدارش را بیشتر کنید
۴ ق غ روغن نارگیل خوراکی (و یا جایگزین هر روغن گیاهی دیگر یا کره)
۱۰۰ میلی لیتر قهوه دم شده (دو پنچم لیوان فرانسوی) + ۱ ق غ پودر قهوه (یا قهوه گرانول)
۱ ق م بکینگ پودر
۱ ق چ عصاره وانیل یا پودر وانیل شکری
نصف لیوان آرد ناریگل (آرد نارگیل از پودر ناریگل ریزتر است میتوانید پودر نارگیل را داخل غذاساز ریزتر کنید)
.
مواد کرمی👇
۵-۶ ق غ پنیر لبنه
دوستان قبلا پنیر لبنه خانگی در پیج آموزش دادم دستورش را داخل هایلایت های استوری پیدا کنید
.
مواد رویه👇
پودر کاکائو خام فراوان
.
طرز تهیه👇
تخم مرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا کف کند سپس مواد مایع (روغن و قهوه دم شده) را اضافه کرده مخلوط کنید و بعد مواد خشک (پودر توت خشک و وانیل و آرد نارگیل و بکینگ پودر و پودر قهوه) را اضافه کنید و مخلوط کنید (مایه کاپکیک باید کمی غلیظ باشد نباید شل و روان باشد)
سپس مایه کاپکیک را داخل قالب های مافینی که کپسول کاغذی مخصوص مافین گذاشتید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۸-۳۰ دقیقه بپزید و بعد از خاموش کردن در فر را باز بگذارید و اجازه دهید کاپکیک ها داخل فر با در باز بماند تا ولرم شود
پنیر لبنه را با چنگال خوب بزنید و داخل کیسه قیف بریزید و روی ککی ها را با پنیر تزیین کنید و رویش پودر کاکائو بپاشید
✔️با این مقدارها ۵ عدد کاپ کیک خواهید داشت
دلیل استفاده قهوه دم شده دو پودر قهوه همزمان برای این است که طعم قهوه غالب شود.
🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
#پاستیل_هندوانه 🍲 @bebinobepaz
بچه ها من این مدل پاستیل رو داخل قالب ناودونی درست کردم همون قالبی که مارشمالو هندوانه رو درست کردم فقط ، برای پاستیل قالب رو تا نصفه پر کردم که زیادی بزرگ نشن.اگر قالب ناودونی در دسترس نداشتید میتونید داخل یک ظرف پیرکس یا پلاستیکی مستطیل شکل کوچک مواد رو بریزید و در آخر اریب برش بدید.یا داخل قالب های شکلات بریزید.
.
#پاستیل_هندوانه
مواد لازم:
ژله انار(یا هر ژله قرمز رنگی): نصف بسته
ژله آلوورا: نصف بسته
ژله لیمو(یاهر ژله سبز رنگی): نصف بسته
پودر ژلاتین: برای هر رنگ ژله 1 ق غ
گلوکز:برای هر رنگ ژله 1 ق غ
شکر: برای هر رنگ ژله 1 ق غ
آب سرد: برای هر رنگ ژله 1 چهارم لیوان(نصف نصف لیوان)
طرز تهیه:
ابتدا قالب رو با روغن کمی چرب میکنیم . ژله انار رو با ژلاتین و آب سرد مخلوط کرده، سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم. سپس روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله کم کم شفاف بشه.کف سفید رنگ روی ژله رو حتما برمیداریم.در این مرحله میتونیم ژله رو داخل قالب بریزیم ولی من برای مات شدنش دو دقیقه با همزن زدم تا ژله از حالت شفافی دربیاد و هندوانه مون قشنگ تر بشه.
ژله رو داخل قالب ریخته و یک ربع داخل یخچال قرار میدیم.در این فاصله ژله آلوورا رو با همون روش درست کرده و روی لایه قبل میریزیم(ولی نصفش رو میریزیم تا از قسمت قرمز رنگ کمتر باشه،اضافش رو داخل قالبهای شکلات بریزید).وقتی ژله الوورا هم داخل یخچال بست ژله سبز رنگ رو هم به همون روش درست کرده و نصفش رو دوی لایه قبل میریزیم.
بعدازین مدت پاستیل ها به راحتی از قالب برمیگردن و با چاقو برش میدیم.
پاستیل ها رو در ظرف دربسته تا یک ماه میتونید داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات👇🏻
*شکر رو حتما اضافه کنید چون در غیر اینصورت پاستیل بیمزه میشه.
*گلوکز حتما باید ریخته بشه چون باعث کش سانیه ژله میشه.
🍲 @bebinobepaz
سوپ ماست و گشنیز خوردی؟یه طعم جدید و خیلی خوشمزه اس✌🏻
.
#سوپ_ماست_و_گشنیز
برای درست کردن این سوپ چندتا نکته رو باید حتما دقت کنی:۱-حتما حتما از گشنیز تازه استفاده کنید
۲-با دست و دلبازی از سیر استفاده کنید
۳-از ماست ترش استفاده کنید
۴-اب مرغ خیلی خیلی طعم بهتری به این سوپ میده✌🏻
جو پرک یا جو درسته(من از جو درسته استفاده کردم) یک استکان(خیس کنید به مدت چند ساعت)
گشنیز تازه ۲دسته
هویج نگینی خرد شده ۲عدد
سیب زمینی نگینی خرد شده ۱عدد
اب مرغ یا عصاره ی مرغ ۲-۳پیمانه
ماست ترش یک پیمانه
سیر تازه رنده شده یا حریره ی سیر یک تا دو قاشق سوپ خوری
ارد ۱قاشق
نمک و فلفل
جو رو بزارید بپزه با کمی نمک اواخر پخت هویج و سیب زمینی و اب مرغ رو اضافه کنید و بزارید حسابی پخته بشه و جا بیوفته،بعد تو یک کاسه ماست رو با نمک -فلفل -ارد و سیر له رنده شده ریز یا حریره ی سیر با همزن دستی بزنید تا روان بشه بعد از اب سوپ یکی دو ملاقه بزارید یکم سرد بشه و از دما بیوفته و بعد بریزید تو ماست و خیلی سریع هم بزنید تا ماست بدلیل تفاوت دما نبره!اگر سریع هم نزنید یا اگر ماستو مستقیم به سوپ اضافه کنید ماست حتما میبره و خیلی بد میشه!پس حتما به این نکته توجه کنید،حالا دیگه ماست هم با دمای سوپ یکی شده و میتونید به قابلمه اضافه کنید،بزارید چندتا غل بزنه و گشنیز رو اضافه کنید و بزارید سوپتون حسابی جا بیوفته و نوش جانتون😘🌿❤️
به وقت ۱۵/آذر/۱۴۰۰
.
🍲 @bebinobepaz
دسر زعفرانی 🍮🍮🍮
.
مواد لازم:
یک لیوان شیر
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
⅓ لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۲ قاشق غذاخوری گلاب
.
۱.پودر ژلاتین را با ¼ لیوان آب مخلوط کنید و به روش بن ماری،حل کنید.
۲. شیر، خامه، شکر و زعفران را داخل قابلمه مناسب ریخته و اجازه دهید مواد گرم و شکر حل بشود.
.
۳. بعد از حل شدن شکر، ژلاتین و گلاب را اضافه کنید در حد یک الی دو دقیقه مخلوط کنید.
.
۴. مواد را از صافی رد کنید و کمی که از حرارت افتاد، داخل قالب مورد نظر ریخته و ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
.
نکات تکمیلی:
۱. مواد را که باهم مخلوط میکنید نباید بجوشد، در حد گرم شدن کافی ست.
.
۲. به دلخواه میتوانید مقدار گلاب یا زعفران را کمی بیشتر کنید.
.
۳. منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی ست.
.
🍲 @bebinobepaz
#پیتزا_لقمه_ای که فینگرفود هم به حساب میاد و برای تولد و مهمونی ها می تونه گزینه ی خوبی باشه😍 .
.
خمير مايه يه ق غ خ سرخالى
شير نصف ليوان
آب ولرم یک سوم لیوان
روغن مايع ٦ ق غ خ
تخم مرغ يك عدد
شكر يه ق چ خ
نمك نصف ق چ خ
آرد سه و نيم ليوان
خمير مايه رو با شكر و يك سوم اب ولرم حل مى كنيم وهمه ى مواد رو به جز ارد باهم مخلوط كنيد ،ارد رو الك كنيد و كم كم به مواداضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريبا سفت بدست بياريد(خميرپيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشه)
بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دوساعتى استراحت ميديم تا ور بياد....
بعد اینکه خمیر آماده شد،میز کار رو آرد پاشی می کنیم خمیر رو به قط یک سانت پهن می کنیم و با یک قالب گرد کوچک شروع می کنیم به قالب زدن و بعد روی هر کدوم از خمیرها رو با چنگال چند تا سوراخ می زنیم و توی فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیر کنی بپزه ،خمیر رو از فر در میاریم و روش سس کچاپ یا سس چیلی میزنیم و کمی پنیر میریزیمو روش مواد پیتزا و دوباره پنیر می ریزیم و توی فر با دمای ۱۷۵. درجه به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم تا بپزه...
مواد پیتزا می تونه مخلوط گوشت چرخ شده،فلفل دلمه و قارچ و جعفری و ذرت باشه..
می تونید از تکه های مرغ یا سوسیس بجای گوشت استفاده کنید..
یا هر موادی ک دوست دارید....
جاتون سبز
🍲 @bebinobepaz
#شارلوت_انار
مواد لازم:
نان رولت یک عدد
کرم باوارین به میزان لازم
ژله انار به میزان لازم
برای درست کردن نان رولت طبق دستور دو پست قبل تر یا هر رولت ساده ای که خودتون بلد هستید عمل کنید مایه رولت که آماده شد سه قاشق ازش بردارید و در قیف یکبار مصرف بریزید، بقیه مایه رو با اضافه کردن رنگ خوراکی ژله ای قرمز رنگ کنید، در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با مایه سفید نقطه های کوچکی روی کاغذ بکشید(مثل فیلم) فر رو از یک ربع قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید اگر فر برقی دارید دما رو ده تا پانزده درجه کمتر بدید. پایپ کردن مایه سفید که تمام شد سینی رو در طبقه وسط فر بگذارید و دو دقیقه بپزید سپس از فر خارج کرده و مایه قرمز رنگ را روی سینی بریزید اگر مثل من از سینی ۳۰×۴۰ استفاده میکنید همه مایه لازم نیست چون نان رولت ضخیم میشه مجددا سینی رو در فر بذارید و ده دقیقه دیگه بپزید اگر زیاده از حد بپزید نان رولت خشک و شکننده میشه، نان رو طبق فیلم از قالب و کاغذ جدا کنید و روی آن را بپوشانید و صبر کنید خنک بشه
برای درست کردن ژله انار باید از شب قبل دست بکار بشید همه مواد رو روی فیلم نوشتم که دستور طولانی نشه، ژله انار رو درست کنید و در قالب سیلیکونی توپی یا نیم دایره بریزید و برای یک شب در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزنه و بتونید راحت از قالب جداش کنید
برای دسر شارلوت به یه کرم سفید رنگ نیاز داریم که میتونید از مایه ساده چیزکیک که توی دستور #چیزکیک_آلبالو_معجزه_چاشنی آموزشش دادم استفاده کنید یا میتونید کرم باوارین درست کنید که اونم روی فیلم آموزش دادم و خیلی آسون و خوشمزه است
بعد از اینکه هر سه این مراحل رو انجام دادید حالا وقت اسمبل کردن مواده
انتخاب سایز رینگ بستگی به خودتون داره ارتفاع رینگ های من ۴.۵ سانت و قطرشون ۶.۵ سانته شما میتونید از یک رینگ با قطر ۱۵ سانت استفاده کنید و شارلوت بزرگ تری درست کنید انتخاب سایز و شکل رینگ کاملا سلیقه ایه
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_بدون_فر
#کیک_بدون_فر
#فر_دست_ساز
#روش_بخارپز
خوووووب بریم واسه شیرینیمون که فر هم نمیخواد مخصوص کسایی که همیشه دنبال شیرینی بدون فر هستن🥰🥰🥰
اینم بگم که مطمئنم اگه درستش کنین حتما خوشتون میاد، پس دست به کار بشین😉😉😉
فقط یه نکته مهمم راجع بهش بگم بهتون اونم اینه که حتما همون موقعی که میخواین نوش جونش کنین درستش کنین چون مزه و بافتش وقتی داغو تازه اس زمین تا آسمون با مونده اش فرق میکنه...
اینم دستورش خدمتتون
برای درست کردن این شیرینی که اسمش میتونه رول گردو باشه اول از همه باید مواد داخل رولمون رو درست کنیم پس شیش قاشق غذاخوری گردوی آسیاب شده، چهار قاشق غذاخوری شکر و یه قاشق مرباخوری پودر دارچینو تو یه کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم. بعدش تو یه کاسه دیگه نصف لیوان شیر رو با یه قاشق غذاخوری سرخالی پور قند یا شکر خوب مخلوط میکنیم. حالا بیست گرم کره ای که آبش کردیمو هم اضافه میکنیمو باز خوب هم میزنیم. بعد یه ورق خمیر یوفکا مستطیلی رو از وسط نصف میکنیم و دو طرفش رو به مخلوط شیرو کره مون آغشته میکنیم این کار باعث میشه که خمیر یوفکا خییییییلی خوشمزه تر بشه و همینطور موقع رول کردن پاره نشه و نشکنه. حالا از مخلوط گردومون روی خمیر میریزیم برای هر تکه خمیر یوفکا یه قاشق سرخالی مواد کافیه. بعد دو طرف انتهایی خمیرو تا میکنیم روی مواد تا موقع سرخ شدن یا رول کردن، مواد بیرون نریزه. حالا خمیرو اول میپیچیم تا لوله ای بشه و بعدن لوله رو رولش میکنیم. با کمک یک سیخ چوبیم رولو ثابت میکنیم تا باز نشه
حالا تو یه ماهیتابه یکم روغن میریزیم و رول ها رو توش میذاریم تا سرخ بشن. بعد از طلایی شدن طرف زیری برشون میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه و تمام حالا با چای نوش جون کنین و لذتشو ببرین...
🍲 @bebinobepaz
.
رسپی اِکلر پسته شب یلدا همین جاست👇
شب یلدا رو ساده برگزار کنید
همین
لازم نیست چند مدل شیرینی و غذا و میوه و اجیل تو سفره یلداتون بزارید
همین که همه چیز دستپخت خودتون باشه کافیه
حتی یک مدل
ولی عوضش کلی بخندید و از مهموناتون با یه شام ساده پذیرایی کنید
این نه عیبه نه هیچ چیز دیگه
غربی ها اسمش رو گذاشتن مینیمالیستی
ما میگیم ساده زیستی
قبول دارین؟
حالا دیگه بریم سراغ اکلر
اکلر پسته کم شیرینه و کمی خامه ای با خمیر شو کرانچی
مواد لازم خمیر شو
آب ۱۲۰ گرم
شیر ۱۲۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
آرد ۱۲۰ گرم
شکر ۹ گرم
نمک ۲ گرم
تخم مرغ ۱۹۰ گرم
مواد لازم کرم پسته
پنیر خامه ای ۱۸۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
کره ۸۰ گرم
پودر پسته ۴۰ گرم
گلاب ۱.۲ ق چ(دلخواه)
طرز تهیه خمیر شو
ابتدا آب و شیر و کره دمای محیط را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا به جوش آید. داخل کاسه جدا ارد و نمک و شکر را باهم مخلوط میکنیم و بعد از اینکه مواد جوش زد به آردو شکر اضافه کرده و هم میزنیم. مواد را به داخل قابلمه برگردانده و روی حرارت ملایم مرتب حدود ۳ تا ۴ دقیقه هم میزنیم تا شبیه حلوا شود.
بعد از منسجم شدن خمیر آن را داخل کاسه دیگر ریخته و کنار میگزاریم.
وقتی خمیر کمی خنک شد آن را داخل کاسه همزن ریخته و کم کم تخم مرغ را اضافه میکنیم تا خمیر نه سفت و نه شل درست شود و حدود ۱ ساعت داخل قیف ریخته و در یخچال میگذاریم تا سرد شود.
سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم کرده و با قیف خمیر را به طول تقریبا ۹ سانت روی سینی پایپ میکنیم و حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میپزیم.
طرز تهیه کرم پسته
ابتدا کره دمای محیط را با پودر قند خوب داخل کاسه همزن خوب به هممیزنیم. بعد از کرمی شدن مواد پنیر خامه ای را اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر پودر پسته و گلاب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
نحوه اسمبل کردن اکلر
روی اکلر را کمی با چاقوی قنادی میبریم و مقداری پودر پسته(به دلخواه) داخل اکلر ها میریزیم سپس کرم را روی اکلر پایپ میکنیم.
🍲 @bebinobepaz
.
عاقا دیدم نارنگی زیاد داریم ولی نمیخوریم باهاش دسر نارنگی درست کردم 😂
با مغزی ژله پرتقال
شمام اگه میوه ای دارین که نمیخورین باهاش دسر درست کنین 🤪
از نصیحت های یک ادمین دسرپز به شما 🙈😂
.
با قالب کیکس حبابی تولید شرکت پاستیل درست شده
جنس قالب پلاستیکیه
.
مواد لازم دسر نارنگی:
آب نارنگی یک و نیم لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
خامه صبحانه 1 پیمانه
(من خامه قنادی ریختم ولی شکرشو کمتر زدم)
وانیل مقداری
پودر ژلاتین 2 قاشق
.
مواد لازم مغزی دسر:
یک و نیم بسته پودر ژله پرتقال
دو لیوان آب جوش
.
طرز تهیه:
اول مغزی دسرو درست کنین
یک و نیم بسته پودر ژله پرتقال رو با دو لیوان اب جوش حل و بنماری کنین و بریزین تو ظرفی ببنده و بعد از اینکه خوب سفت شد از قالب یا ظرفتون خارج کنین
من تو خود قالب کیکس حبابی ریختم
(قبلش قالبو با روغن مایع چرب کنین)
.
.
پودر ژلاتین رو با اب نارنگی حل کنین و بنماری کنین
تخم مرغ رو با شکر 5 دیقه با همزن بزنین ، خامه رو اضافه کنین و در اخر مخلوط اب نارنگی و ژلاتین بنماری شده رو بریزین
.
قالب رو چرب کنین
مقداری از مواد دسر رو بریزین تو قالب
بذارین تو یخچال نیمبند شه
بعد از نیمبند شدن، مغزی رو بذارین وسط قالب
( اگه مغزی به دیواره قالب میچسبه اطراف مغزی رو با چاقو ببرین)
باقی مواد دسرو بریزین تو قالب و بذارین حداقل 6 ساعت تو یخچال تا خوب خودشو بگیره
اطراف دسر رو از دیواره جدا کنین و برگردونین تو ظرف
.
.
.
اگه تخم مرغ خام تو دسر دوس ندارین میتونین موقع زدن تخم مرغ با شکر اونو بذارین روی بخار اب جوش تا بنماری بشه و تخم مرغا از خامی در بیان
🍲 @bebinobepaz