تارت کیک کارامل و بادام زمینی
ترجمه شده از صفحه ترکیه ای:
از خوردن این کیک سیر نمیشین
برای کیک :
۲ تخم مرغ همدمای اتاق
نیم پیمانه شکر
نیم پیمانه شیر
نیم پیمانه روغن مایع
وانیل
۱ الی ۱ونیم پیمانه آرد
دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
-
برای رویه کاراملی:
نیم پیمانه بادام زمینی یا گردو یا پرک بادام بوداده
نیم پیمانه شکر سفید
یک قاشق غذاخوری کره
نیم پیمانه خامه صبحانه
نمک (اختیاری)
-
مواد لازم دیگر :
خامه فرم گرفته
-
برای کارامل ، شکر رو داخل تابه پهن و ضخیم پخش کنین و روی حرارت ملایم بزارین و بدون اینکه هم بزنین ، اجازه بدین تا کاملا شکر آب شه، بعضا تابه رو تکون بدین. بعد ازینکه همه شکر آب شد و رنگش کاراملی شد، بعد خامه گرم رو کم کم اضافه کنین و مدام هم بزنید تا یکدست شه بعد کره رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و بادام زمینی یا آجیل دلخواه بوداده رو اضافه کرده و مخلوط کنید و بزارین سرد شه.
برای کیک ، شکر، وانیل و تخم مرغارو حدود ۷-۸ دقیقه هم بزنین تا رنگش روشن شه و پفی شه، بعد روغن و شیر رو اضافه کرده و هم بزنین ، در طرف دیگه ، آرد و بیکینگ پودر رو که مخلوط و الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنید تا گلوله ای از آرد نمونه.زیاد هم نزنین. مخلوط رو داخل قالب تارت کیک ۲۸ سانتیمتری که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۲-۲۵ دقیقه بپزین .
بعد ازینکه کیک سرد شد ، میتونین روشو با کمی شیر خیس کنین بعد روش خامه فرم گرفته یکدست پخش کنید و کارامل بریزین. نیازی نیس همه کاراملو بریزین.
بعد به دلخواه تزیین کنین .
اون سفیدا شکلات سفیده که با پوست کن روش کشیده.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🍲 @bebinobepaz
#تارت_گیلاس
مواد لازم:
يك عدد پنير ماسكارپونه
بيسكوييت بتي پور سه بسته
كره ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه ٣٠٠ گرم
پودر قند ٥ق غ
پودر ژلاتين٢ق غ
وانيل يك ق چ
سه ق غ آب سرد
گيلاس يا مرباي گيلاس به اندازه لازم
ژله توت فرنگي،يا آلبالو براي روي تارت يك بسته(كه من از ژله بريلو استفاده كردم)
تهيه:
بيسكوييت هارو خرد كرده و كاملا پودر كنيد،بعد كره رو ذوب كرده و با بيسكوييت ها مخلوط كرده با دست كمي ورز بديد تا كره كاملا با بيسكوييتها مخلوط بشه،ته قالب تارت رو چرب كنيد و سپس بيسكوييتهاي پودر شده و داخل تارت پرس كنيد و آن طور كه كناره هاي تارت هم پوشش بديد با ته ليوان كاملا پرس كنيد..بزاريد يخچال تا سفت بشه...
حالا مواد داخل تارترو درست كنيم.
اول ژلاتين رو با سه ق غ آب سرد مخلوط كرده و تا اسفنجي بشه،بعد روي بخار كتري گذاشته تا ذوب بشه(به روش بن ماري) و بزاريد كنار تا سرد بشه..
پنير روزده تا باز بشه و سپس خامه هم اضافه كنيد و با ٥ ق غ پودر قند بزنيد تا فرم بگيره،بعد يك ق چ وانيل و ژلاتين بن ماري شده هم اضافه كنيد و نصف مواد رو داخل تارت بريزيد،سپس برشهاي گيلاس يا مرباي گيلاس رو روي مواد بچينيد و سپس مابقي مواد رو بريزيد بزاريد يخچال تا ببنده،،،مي تونيد از ژله آلبالو يا توت فرنگي استفاده كنيد و براي روي تارت..طبق دستور روي جعبه درست كنيد و روي مواد پنيري بريزيد...
يا اينكه ساده گيلاس روي تارت بچينيد و نوش جان بفرماييد..😉
✅ولي من از ژله بريلواستفاده كردم و ژله سفيد رنگ داشتم با كمي آب مربا مخلوط كردم و روي مواد پنيري ريختم و سپس هسته ي گيلاس ها رو در آوردم و روي ژله چيدم به همين راحتي و خوشمزگي...
بعد به مدت ٧ الي٨ ساعت داخل يخچال گذاشتم ☺️
اندازه قالب تارت من ٢٠ با ارتفاع ٦ بود
🍲 @bebinobepaz
برای درست کردن مارچوبه میتونید فقط از یک رنگ مارچوبه استفاده کنید و یا مثل من هر دو رنگ رو
#مارچوبه #ماهی
به ازای هر 👈 یکنفر :
4 الی 6 عدد مارچوبه
یک تکه ماهی
یکعدد پیاز کوچک
گمی روغن برای سرخ کردن
یکعدد گوجه فرنگی
5عدد قارچ متوسط
یکی دو قاشق غ کره
یکعدد لیموی تازه
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
یک قاشق چایخوری زردچوبه
مارچوبه 👈 سبز فقط باید شسته شه و نیازی به پوست گرفتن نداره
در ماهیتابه کمی کره بریزید و مارچوبه های سبز رو با حرارت متوسط کمی سرخ کنید در حدی که رنگشون تیره نشه و کمی نمک و فلفل و در صورت دلخواه با لیموی تازه سرو کنید
مارچوبه 👈 سفید رو باید با پوستکن حسابی پوست گرفت و نوک تیزش رو که حالت پرپر داره حسابی تمیز شست
در قابلمه ای آب بریزید و وقتی جوش آمد مارچوبه های سفید رو داخل آب بریزید با کمی نمک و کمی آب لیمو و یه کوچولو کره ، حدود 10 الی 15 دقیقه بجوشونید و آب اضافیش رو بریزید دور 👈 اگر دوست دارید ترد باشه همون 10 دقیقه کافیه
👈 ریختن آب لیمو در آب باعث میشه رنگ مارچوبه سفید بمونه 👉 روی مارچوبه ها کمی آب لیموی تازه بریزید و در صورت دلخواه کمی کره آب شده و فلفل
و یا میتونید با سس هلاندز سرو کنید
پیازهای خلالی رو کمی سرخ کنید و یه کوچولو زردچوبه بریزید و قارچهارو اضافه کنید و بذارید با هم سرخ شن ، نمک و فلفل بریزید و بعد گوجه فرنگیهارو اضافه کنید و کمی که گوجه ها نرم شدن میتونید سرو کنید
ماهی رو فقط نمک و فلفل بزنید و بدون آرد در ماهیتابه نچسب سرخ کنید
در صورت تمایل میتونی گل کلم سرخ شده هم در کنارش سرو کنید
بشقاب عقبی در تصویر با سبزی پلو هست
نوش جونتووووون😍
🍲 @bebinobepaz
#غذای_مکزیکی #فاهیتا #سالسا
.
.
فاهیتا(Fajita) ازسادهترینوخوشمزه ترین خوراکهای مکزیکیه که بامرغ،گوشت ، میگو ویاحتی بصورت گیاهی تهیه میشه و روی نان ترتیا همراه گوآکومولی و خامه ترش(ساورکیریم) یا سالاد لوبیای سیاه وذرت ویاسالسا سرو میشه.
.
#گوآکومولی #سالاد_لوبیا
.
یکم روغن وتوتابه گرم کردم .مقداری سیرخردشده اضافه کردم عطرسیرکه بلندشدسینه مرغ نواری خرد شده.بعدازون پودرزیره،پاپریکا،اورگانو،پودرچیلی،پودرپیازوسیرونمک.
عطرادویه هاکه بلندشدومرغ کاملا تفت خوردپیازخلال شده وفلفل دلمه های رنگی.اینقدری روی حرارت بمونه که سبزیجات طعمدارشه کافیه.خیلی نپزه.
.
.
این سبک سالسا (دیپ مکزیکی)اسمهای زیادی داره:
.
قرمزیگوجه فرنگی،سفیدی پیازوسبزی گشنیزوفلفل رنگهای پرچم مکزیک وتداعی میکنن درنتیجه به سس پرچم هم معروفه
🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽
.
چهارتاگوجه ساتوری شده+ یه دونه پیاز ساتوری+یه دونه چیلی سبزیافلفل هالوپینو+چهارتاحبه سیرله شده+یک پ گشنیزتازه+ نصف ق چ پودرسیر+آب یه دونه لیموی تازه کمی پودرزیره،اورگانو،نمک وفلفل سیاه باهم مخلوط شه ویکساعت تویخچال بمونه.
یاهمه مواد باهم بلند بشه وسس (دیپ)بافت ریزی پیداکنه.
اگرخواستیم طعم دودی وتندتری پیداکنه چهارتاگوجه فرنگی ودوتا فلفل قرمز وتوتابه خالی روی حرارت قرارمیدیم تا رست بشه وپوستشون تیره شه.بعدکاملا پوره میکنیم وبه سالسای ریزخردشده اضافه میکنیم وتویخچال میزاریم تاجابیفته.
🍲 @bebinobepaz
ساندویچ بستنی ماچا با کلوچه کنجدی
#بدون_تخم_مرغ #بدون_شکر سفید #وگن
موادلازم #بستنی_ماچایی
بادام هندی: 100 گرم خیس کشیده از شب قبل
خامه نارگیل: 250 گرم
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود خامه گیاهی، خامه لبنی)
شربت افرا: 60 گرم
(جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، شیره ی دلخواه مثل شیره انگور)
پودر ماچا: 2 قاشق سوپ خوری توضیحات مفصل ماچا در هایلایت ها
شکر دلخواه: 2 قاشق سوپ خوری
(شکر قهوه ای، شکر خرما، شکر نارگیل)
شیربادام: 80 گرم
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود هرنوع شیرگیاهی دیگر، شیرلبنی)
روش تهیه
1_ بادام هندی ها آبکش می کنیم
2_ همه ی مواد بستنی را در بلندر پرسرعت ریخته و نرم و مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود
3_ حالا مواد را برای 25 دقیقه در بستنی ساز* می ریزیم
4_ سپس مخلوط را در یک قالب لوف یا پاندکیک ریخته وبرای 1 ساعت در فریزر می گذاریم و هر نیم ساعت یکبار با یک قاشق آن ها را هم می زنیم
*اگر از بستنی ساز استفاده نمی کنیم، پس از مرحله ی 2 مواد را در قالب لوف ریخته و برای یک ساعت و نیم یا 2 ساعت در فریزر می گذاریم و به فاصله هر 20 دقیقه یکبار آنها را با قاشق هم می زنیم
5_ حالا هم می توانیم اگر قالب سلیکونی مناسبی شبیه قالب مافین الیته بادیواره های عمودی داریم بستنی ها را در آن بریزیم ویا درغیراین صورت، مواد را دریک سینی و یا قالب ریخته و به قطر 3 سانتی متر بستنی ها را در آن پهن می کنیم و برای 6 ساعت قالب را در فریزر می گذاریم تا بستنی ها خودش را بگیرد و ست شود
6_ پس ازآن، کوکی های کنجدی را که در این فاصله آماده کرده ایم کنار هم آماده می گذاریم
7_ بستنی ها را از قالب سلیکونی درآورده و یا اگر از قالب سینی مانند استفاده کرده ایم با کاتر مدور آن ها را قالب می زنیم و یکی در میان روی کوکی ها می گذاریم و کوکی دیگر را روی آن پرس می کنیم
دقت کنید برای زیبایی بیشتر، روی کوکی ها را خارج از ساندویچ ها قرار می دهیم
نوش جان گرامی تان😍😘
🍲 @bebinobepaz
شارلوت تیرامیسو همون بیستیرامیسو داره
فقط من داخل قالب ۲۰سانتیاول دورتادور قالب لیدی فینگر گذاشتم بعدمواد تیرامیسو ریختم دورتادورش رینگ طلقی گذاشتم
گذاشتم داخل یخچال خودشو که خوب گرفت
طلق باز کردم با یه روبان سفت تزیین کردم
.
_همونطور که بهتر از من میدونید تیرامیسو اصل نوشیدنی غیر مجاز داره که استفاده نمیکنیم؛جایگزینش کمی اسانس رام میریزیم😜
_زرده تخم مرغ هم داره که باید روی بخار آب با شکر همزده بشه تا خطر مسمومیت سالمونلا ازبین بره.
_اگر دسترسی به تخم مرغ پاستوریزه دارید میتونید استفاده کنید.من نداشتم نریختم.
.
_برای این مقدار۴عدد زرده تخم مرغ نیاز هست که با۴۰گم شکر روی حرارت بخار آب باید ۱۰_۱۵دقیقه مدام هم بخوره تا کشدار بشه.
_میتونید دوتا سفیده کوچک هم فرم بدین و با مایه پنیریتون فولد کنید.البته سعی کنید از سفیده تخم مرغ پاستوریزه
که بسته بندی هست استفاده کنید. .
_اسانس رام خیلی وقت پیش از لوازم قنادی خریدم الان نمیدونم هست یا نه.
اگر نداشتید میتونید کمی اسانس کارامل یا موکا بریزید.
_پودر شکر میزانش بر اساس ذائقه تون هست آخر کار بچشید ببینید اگه شیرینتر دوست داشتین پودر شکر اضافه کنید.
_لیدی فینگرهاتونو خیلی خیس نکنید که موقع برش له میشه و حالت ناخوشایندی داره.
_ترجیحالیدی فینگر ایتالیایی استفاده کنید اگه در دسترس نبود ایدی فینگر ایرانی البته لیدی های ایرانی یا اونایی که خودتون تو خونه درست میکنید رو زیاد خیس نکنید 😉
_میتونید نسکافه رو حذف کنید و از کافی میکس یا کاپوچینو واسه خیس کردن بیسکوئیتهاتون استفاده کنید.
_حتما ۲۴_۳۶ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد سرو کنید.
#تیرامیسو:
پنیر ماسکارپونه:۴۰۰گرم
پودر شکر:۳۰گرم یا بیشتر
خامه فرم گرفته:۲۵۰گرم(یاخامه صبحانه+کمی پودر شکر)
اسانس رام :کمی
لیدی فینگر
نسکافه فوری گلد یا رد یا اسپرسو فوری:۲ق س
آب جوش:نصف پ
شکلات شیری رنده درشت ۲۰۰گرم
_پنیر+پودر شکر با دور متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید.
_اسانس خامه فرم گرفته را افزوده و مجدد یک دقیقه دیگر هم بزنید.
نسکافه و آبحوش را مخلوط کرده و لیدی فینگرها را به آن آعشته کرده و کف ظرف یا رینگ بچینید.
نصف مایه پنیری را ریخته و با پالت یکدست پهن کنید.
_مجدد لیدی فینگر آغشته به محلول نسکافه را در خلاف جهت ردیف قبل بچینید.
_باقیمانده کرم پنیری را ریخته و با پالت صاف کنید.رویش پودر کاکائو زیاد الک کردم
۲۴_۳۶ساعت در یخچال استراحت دهید.
در انتها حدود ۲۰۰گرم شکلات رنده درشت کردم
🍲 @bebinobepaz
ترافل خرمای شکلاتی
مواد لازم
20 عدد خرما
مغز گردوی کامل 5 عدد
گلاب 3 قاشق غذاخوری
پودر هل مقداری
دارچین مقداری
بيسکوئيت پتی بور 7 عدد
شکلات تلخ تخته ای به میزان لازم
طرز تهیه
بيسکوئيت ها را با کوشتکوب خوب بکوبید تا پودر شوند سپس خرمای شسته شده که پوستش رو گرفتین و هسته اش رو جدا کردین رو در ظرفی با گلاب و دارچین و هل خوب بکوبید تا نرم شود سپس پودر بيسکوئيت رو اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس از خرماها به اندازه یک گلوله کوچک بردارید و لابه لاش مغز گردو قرار داده و قلقلی کنید و اگر دوست دارید در انواع مغزهایی که در دسترس دا ید بغلطونید و در آخر روشون شکلات ذوب شده بریزید. و روش رو با پودر نارگیل یا پسته یا شکلات رنگی دیگه تزئین کنید.
سپس اجازه بدید در یخچال به مدت نیم ساعت بسته شود. تا زمانیکه شکلات گرمه و مذاب هست بهتره تزئین کنید تا مغزها به شکلان بچسبه
نوش جان
طریقه شکلاتی کردن خرما رو میتونید بصورت فیلم در پیجشون ببینید.
🍲 @bebinobepaz
ترش شامی
.
٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مخلوط به صورت كتلت سرخ كنيد
براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد.
🍲 @bebinobepaz