کیک شکلاتی معرکه👌+ سس شکلاتی عالی🍫
مواد لازم:👇
آرد قنادی دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه
طرز تهیه:👇
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد.
سس شکلاتی عالی 🍫
مواد لازم:👇
پودر کاکائو ۱۰ ق غ (کیفیت خوب)
شیرخشک ۳ ق غ
کره ۵۰ گرم
شکر ۴ ق غ
آب نصف پیمانه
طرز تهیه:👇
پودر کاکائو و شیر خشک رو باهم میکس کنید(اگر مخلوط کن دارید،گزینه خوبیه).شکر رو بهش اضافه کنید و میکس کنید.آب را کم کم اضافه کنید و میکس کنید.کره را ذوب کرده و بهش اضافه کنید و میکس کنید تا سس غلیظ حاصل شود.برای تزیین کیک و دسر استفاده کنید
🍲 @bebinobepaz
دنده کبابی با سس باربیکیو 👌🏻
سلام دوستان💕
براي داشتن دنده كبابي خوشمزه ، بايد گوشت رو از جاي مطمئن بخريد كه بهترين نوعش رو بهتون بده ..
پس از خريداري وشستن وخشك كردن گوشت ميريم سراغ مرينيت كردنش ..
داخل يك كاسه اين ادويه ها رو باهم مخلوط ميكنيم براي دو تيكه دنده
١ قاشق غذا خوري پودر پياز
١ قاشق غذا خوري پودر سير
١قاشق غذا خوري پودر گشنيز
١ قاشق غذا خوري پاپريكاى دودى يا معمولى
نمك بهتره نمك دريا باشه وفلفل سياه
اگر در اخر نميخوايدسس باربيكيو بزنيد ١ قاشق غذا خورى شكر اضافه كنيد كه بتونيد بعد روش رو كاراملى كنيد البته من سس باربيكيو رو پيشنهاد ميدم 👌🏻
ادويه ها رو با دست خوب به همه جاى گوشت ميكشيم ، بعد دو طرفش رو تو روغن داغ سرخ ميكنيم كه روش طلايى بشه ( نميخوايم بپزه ) بعد داخل ظرف فر گذاشته ، دو عدد گوجه( چهار قاچ شده ) ، دو يا سه عدد پياز( چهار قارچ ) ، چند حبه سير ، رزمارى ( اگر تازه نداشتيد خشك اضافه كنيد) اطراف گوشت میزاریم و باندازه كافى اب اضافه ميكنيم روش رو الومينيوم ميكشيم در فر ٢٠٠ درجه بمدت ٣ ساعت ميذاريم بپزه ..
بعد از پخت دنده ها رو با احتیاط داخل يك سيني ديگه ميزاريم ( بدون اب ) روش رو سس باربيكيو دودي یا معمولي ميكشيم وميزاريم تو فر اينبار فقط گريل رو روشن ميكنيم ميزاريم تا روش سرخ بشه ، تمام ..نوش جونتون
::::
coleslaw salad
سالاد كلم سفيد وهويچ
كلم ها رو براي اين سالاد بايد خوب ريز خورد كنيد.. ( تقریبا یک پیمانه)
يك هويچ رنده شده ( مقدار هويچ نبايد زياد باشه )
٣ قاشق غذاخوري (تقريبا) ماينز ،
يك قاشق غذا خوري عسل یا دویا سه قاشق غذا خوری شکر ،
يك قاشق غذا خوري سركه یا اب لیمو ترش، كمي نمك ، همه رو باهم خوب مخلوط میکنیم .
اين سالاد كمي بايد شيرين باشه پس نمك زياد نزيد كه مزه سالادتون خراب بشه ...بزاريد يخچال تا مزه ها بخورد هم برن ..
:::
حمص
١ قوطى نخود كنسروى یا یک پیمانه نخود پخته( پوستش رو جدا كنيد )
طحينه ١/٢ پيمانه
اب ليمو ترش نصف يك عدد
روغن زيتون ١/٤ پيمانه
نمك به ميزان لازم
يك حبه سير اگر دوست داشتيد
ابتدا نخود را در غذاساز ميكس ميكنيم ،بعدش به ترتيب بقيه ى مواد و بهش اضافه ميكنيم و بهم ميزنيم و در آخر ٥عدد يخ به آن اضافه كرده و ميكس ميكنيم
بعد در ظرف ريخته و به دلخواه تزيين ميكنيم
🍲 @bebinopepaz
همین طور که میدونید#فیلینگ خیلی خیلی #خوشمزه رو به جای خامه برای بین لایه های #کیک میشه استفاده کرد....کلا هر نوع پودینگی مناسبه..اما #پودینگ_ساده یا وانیلی چون در ترکیب با هر میوه و اسانسی خوشمزه ست برای این منظور می تونه مناسب باشه... منم امروز یه #کیک_ساده وانیلی درست کردم از وسط برش زدم مابینش #فیلینگ_وانیلی کشیدم البته هر چقدر پر ملات باشه خوشمزه تره دستورشو مینویسم دوست داشتید درست کنید😋
مواد لازم:
زرده تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 60 گرم
شیر: 250 میلی لیتر
آرد: 1 ق سوپخوری
نشاسته ذرت: 1 و نیم ق سوپخوری
کره: 25 گرم
وانیل: 1 ق چایخوری
اسانس وانیل: 1 ق چایخوری (من نداشتم)
طرز پخت:
زرده ها و شکر رو با همزن زدم تا کرم بشه
وانیل و اسانسش رو هم می ریزیم
شیر رو کم کم ریختم توش و هم زدم
و در نهایت آرد و نشاسته ذرت رو هم اضافه کردم و بازم هم زدم (نشاسته ذرت سفید رنگه)
مایه رو روی حرارت ملایم گذاشتم...من از همون اول همه این کارها رو توی ظرف پیرکس انجام دادم که توی همونم بذارم رو شعله...مرتب روی حرارت با ویسک هم می زنیم
همینجور هم می زنیم تا غلیظ بشه ...
من چون میخواستم لای کیک استفاده کنم غلیظ تر از پودینگ دسری برداشتم .. یه جورایی مثه خامه فرم گرفته دیگه...بعد از روی حرارت برداشتم و کره رو توش ریختم و هم زدم تا آب بشه
ریختم توی ظرف دیگه و روش پلاستیک کشیدم..جوری که پلاستیک به روی پودینگ بچسبه و مانع رویه بستنش بشه..کنار گذاشتم تا خنک بشه...
این فیلینگ برای کیکها عالیه..یه بار امتحان کنین شاید خوشتون اومد. مخصوصا اگه جزو اون دسته از کسانی هستین که خامه کیک رو کنار میذارین و نمی خورین
🍲 @bebinobepaz
#کوکی_پرتقالی_شکلاتی
#کوکی_فصل
😍کوکی های پرتقالی با گاناش شکلاتی😍
👈 مواد لازم:
۱و ۱/۳ فنجان آرد همه منظوره بدون گلوتن
۱/۴ فنجان شکر
۱۰۰ گرم کره غیر لبنی
رنده پوست ۱ عدد پرتقال
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
👈دستور تهیه:
در یک مخلوط کن ، کره ، وانیل ، پوست پرتقال و شکر را با هم بزنید. آرد را اضافه کرده و به صورت خمیر درآورید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
روی سطح کار و وردنه را کمی آرد بپاشید.
خمیر را روی قطعه کاغذ روغنی به ضخامت حدود ۶ میلی متر پهن کنید و با استفاده از قالبهای کوکی، خمیر را برش دهید. در این کار می توانید مانند من از یک قالب کوچک ستاره برای کوکی ها استفاده کنید. کلوچه ها را با احتیاط به سینی فر آماده شده منتقل کنید. آن را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید تا لبه هایشان طلایی شوند. قبل از تزئین اجازه دهید کلوچه ها کاملاً سرد شوند.
👈گاناش:
شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
خامه نارگیل ۱/۳ فنجان
شکلات را با خامه نارگیل ذوب کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه خنک شود، تا گاناش قوام یابد. گاناش را در قسمت صاف یک کوکی بریزید و یک کوکی دیگر را روی آن وارونه کنید. کوکی های خوشگل شما آماده شند، نوش جاااان 🙂
🍲 @bebinobepaz
بسبوسه خامه ای 🎂
مواد بسبوسه:👇
آرد سمولينا ١ ليوان
شكر ١ ليوان
پودر نارگيل ١ ليوان
وانیل ۱ ق غ
كره ذوب شده نيم ليوان
ماست ٣/٤ ليوان
تخم مرغ ١ عدد درشت
بكينگ پودر ١ ق غ
مواد خامه:👇
شير کمتراز یک ونیم ليوان
وانیل نصف ق چ
نشاسته ٣ ق غ
خامه ١ ليوان
مواد شربت:👇
شربت کمتر از یک ونیم لیوان (آب وشکر رو روی حرارت گاز بذارید تا غلیظ بشه،آخرش کمی آبلیمو و درصورت تمایل،عسل و زعفران بریزید)
پودر پسته به میزان لازم (اختیاری)
طرزتهیه:👇
فر رو روي حرارت ١٨٠ درجه تنظيم كرده ، و قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم. در ظرفی آرد سمولینا ، پودر نارگيل ، كره، ماست، شكر، تخم مرغ، بكينگ پودر و وانيل رو ريخته و با قاشق چوبي به مدت ٣ دقيقه هم ميزنيد تا نرم و يكنواخت بشه.
طرز تهیه خامه:👇
شير و نشاسته رو با هم مخلوط كرده و ميذاريد روي حرارت و با قاشق چوبي هم ميزنيد تا خوب قوام بیاد.
خامه و وانيل رو بهش اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيد ومیذارید كنار تا سرد شه.
نيمي از مخلوط بسبوسه رو توي قالب چرب شده ريخته و صافش ميكنيد، خامه رو روي بسبوسه ريخته و فقط حواشي اون رو تا دو سانت خالي ميگذاريد، و صافش ميكنيد،
نيمه باقي مونده بسبوسه رو ميريزيد روي كِرِم ها و با پشت قاشق صافش ميكنيد،
و به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميگذاريد طبقه وسط فر تا بپزه. در آخر گريل رو هم روشن كنيد تا روش طلايي بشه.👌
به محض اينكه از فر خارجش كرديد شربت رو روش ريخته و با پودر پسته تزئينش كنيد...
🍲 @bebinobepaz
#پودینگ_شکلاتی
#پودینگ_بدون_تخم_مرغ
👈مواد لازم:
👈برای لایه پودینگ:
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری نشاسته
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق غذاخوری کره
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
👈برای سس شکلاتی:
۱۰۰ گرم شکلات
۱ بسته خامه (۲۵۰ میلی لیتر)
👈 دستور تهیه:
ابتدا شیر را در قابلمه ریخته و همه مواد را به جز کره اضافه می کنیم. خوب هم می زنیم تا قوام بیاید. پودینگ غلیظ شده را از اجاق برداشته ، کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم. می گذاریم تا گرم شود و به قوام مورد نظر برسد.
حالا خامه را داخل قابلمه دیگری ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، شکلات را اضافه می کنیم. خوب مخلوط کرده و صاف می کنیم. پودینگ را در کاسه ها تقسیم کرده و در آخر سس شکلات خود را اضافه کرده و آن را به دلخواه تزئین می کنیم.
🍲 @bebinobepaz
ژله قالبس هندوانه
💜لایه اول:یک بسته پودر ژله قرمز که من از هندوانه استفاده کردم و یک و نیم لیوان آب جوش با هم مخلوط میکنیم روی حرارت غیر مستقیم بنماری میکنیم و وقتی کمی از حرارت افتاده دوسه قاشق بستنی آب شده بهش اضافه میکنیم و توی قالب که کمی چرب کردیم میریزیم
حدودا یک ساعت و نیم طول میکشه ببنده
وقتی لایه اول رو گذاشتیم یخچال لایه دوم و سوم رو درست میکنیم و میذاریم تو محیط بمونه و کامل سرد بشه
💜لایه دوم: نصف بسته ژله الو ورا و نصف لیوان آب جوش
💜لایه سوم :یک بسته ژله سبز طالبی یا کیوی و یک و نیم لیوان آب جوش
لایه دوم و سوم هم مثل لایه اول درست میکنیم و روی هم میریزیم و میذاریم ببنده بعد از لایه آخر ۴.۵ساعت میذاریم یخچال و بعد از قالب جدا میکنیم
❤️نکته مهم:همین که لایه ها کمی بست لایه بعدی رو بریزید اگر فاصله زیاد بیفته دیگه لایه ها بهم نمیچسبن
❤️حتما لایه دوم و سوم سرد شده باشند
🌹برای درآوردن از قالب با انگشت ژله رو از قالب جدا میکنیم ۵ثانیه داخل آب گرم میذاریم چند ضربه به قالب میزنیم و برمیگردونیم و بعد با شکلات چیپسی اشکی تزیین میکنیم
🍲 @bebinobepaz
توت فرنگی های دلبر😍😍😍
با استفاده از شکلات قهوه ای و شیری بن ماری شده و رنگ خوراکی میتونید توت فرنگی یا هر میوه ای رو به دلخواه خودتون تزئین کنید مثلا برای شب یلدا میتونید با برش های سیب و کیوی این کار رو بکنید.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍
در به در دنبال #مدللباس بودم🤦♀😰
مدلای اینترنت همش #تکراری بودن😕
به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت #1میلیون میگیرم😟😰
باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه #مدللباسایی اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃
وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌
منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍 در به در دنبال #مدللباس بودم🤦♀😰 مدلای اینترنت همش #تکراری بودن😕 به ط
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #۵۰تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
#لكوم (لوكوم) يكي از شيرينى هاى خوشمزه سنتی تركيه است كه در دنيا خيلی طرفدار داره و بسيار متنوع و با طعم هاي مختلف تهيه ميشه،که از تركيب آب ميوه های مثل انار، آناناس، نارنگى و پرتغال و با نشاسته و شكر است . #ايده #یلدایی مناسب برای #شب_یلدا#لوكوم #لكوم #يلدا#يلدا_مهشيد
مواد لازم:
آب انار صاف شده: ۲ لیوان
نشاسته ذرت یا گل: ۴ ق غ یا ۴۰ گرم
شکر : ۷۰ تا ۱۰۰ گرم يا نصف ليوان كه ميزان آن به ترش یا شیرین بودن انار بستگى داره .
کره : ۲۰ گرم
گلاب : یک چهارم ليوان
پودر ژلاتین : یک ق غ را در یک چهارم آب بن ماری کنید که سلیقه ایست و قابل حذف میباشد .
طرز تهيه :
آب انار،نشاسته ذرت و شکر را مخلوط و روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا خامی نشاسته گرفته شود و گلوله نشود وقتی کمی غلیظ شد به آن کره و سپس گلاب اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ و ژله ای و جمع شود و از کف قابلمه جدا شود.
کمی که مواد خنک شد در قیف یکبار مصرف و سپس در قالب سیلیکونی بریزید و بعد از ۵ ساعت در یخچال از قالب خارج کنید و به پودر نشاسته یا پودر نارگیل آغشته و برش دهید دوباره پودر بزنید
حتما حتما چاقوی برش خود را مدام به پودر نشاسته آغشته کنید تا لكوم به چاقو نچسبد .
همین مراحل را برای به یکباره ریختن در ظرف مورد نظر خود انجام دهید اما براى آسان خارج كردن دسر حتماً کف ظرف مورد نظر را نایلونی پهن کنید که از دو طرف لبه ظرف بلندتر باشد.
👈بهتر است که از آب پرتقال استفاده نکنید چون در مجاورت گرما تلخ می شود اما با آب نارنگی خوشمزه می شود.
👈در صورت تمایل پودر ژلاتین بن ماری شده را بعد از کره اضافه کنید.
👈👈عجله نکنید با صبر و حوصله و با حرارت ملایم مدام هم بزنيد و اجازه دهید تا خامى نشاسته گرفته و خوب پخته و غلیظ و از کف ظرف كه جدا شد یعنی آمادس .
👈 میزان شکر به ترش بودن انار بستگی دارد.
🍲 @bebinobepaz
ايده يلدایی اوردم براتون راحت و بی دردسر و زیبا و خوشمزه #بدون_همزن و #بدون_فر با بافت نرم و عالی 😍
کیک فنجونی هندوانه قاشقی😋🍉
مواد لازم:
٨ق اب يا شير
٨ق شكر
٨ق ارد
٨ق روغن مايع
٢تخم مرغ
١ق چ بكينك پودر
١/٢ ق چ وانيل
رنك خوراكي سبز و قرمز
طرز تهيه: شكر و وانيل و تخم مرغ و روغن و رنك قرمز رو هم ميزنيد
بعد ارد و بكينك پودر الك شده اضافه ميكنيد
و اروم هم ميزنيد
بعد آب ياشير اضافه ميكنيد و تمام( من از اب استفاده كردم)
چندتا فنجون تو قابلمه بچينيد و تا يك سوم فنجان قابلمه رو اب كنيد .
فنجان هارو برداريد و قابلمه رو با دمكني روي شعله پخش كن بذاريد كه بجوشه
وقتي اب جوش اومد ، فنجان هايي كه چرب كرديد رو يك سوم فنحان از مواد كيك بريزيد( حتما چرب كنيدا)
بعد داخل قابلمه بذاريد و يك ربع تا ٢٠ دقيقه با شعله متوسط رو به كم بذاريد بمونه
بعد ٢٠ دقيقه امادس
حالا خامه قنادي رو فرم بديد( اول با دور كند بعد با دور تند بزنيد كه فرم بگيره) يكم رنك خوراكي سبز هم اضافه كنيد
حالا ماسوره بزنيد روي كيك ها
راستي من ديواره كيك هارو سوراخ كردم و شكلات گذاشتم مثلا تخم هندوانه باشهشما میتونید داخلی بریزید😍
🍲 @bebinobepaz
کیک هندوانه
نکته:اگر داخل کیک از پودر هل استفاده کنید خیلی خوشمزه میشود و اگر این کیک را به روش بخارپز بپزید دیواره های کیک قهوه ای نمیشود روش بخار پز پستهای پایینتر هست توی پست کیک هندوانه ای😍
•3 عدد تخم مرغ
• 1 لیوان شکر
• 1 لیوان پوره اسفناج (14-15 برگ اسفناج که باید با ۱/۴ لیوان شیر در مخلوط کن بریزید و پوره کنید)
• نصف لیوان روغن
• 2 لیوان آرد
• 1 بسته وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری
• 1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری
برای پودینگ • 2 لیوان شیر • 2 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت • 4 قاشق غذاخوری شکر
• 1 قاشق غذاخوری کره
برای ژله
• 1 لیوان آب انار • 1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
• 2 قاشق غذاخوری شکر
شکلات اشکی برای تزیین
ابتدا برگ اسفناج را با شیر در مخلوط کن بریزد و پوره کنید شیر را در دو محله به اسفناج اضافه کنید و از این مخلوط یک لیوان داخل کیک بریزید.
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرمرنگ شود و بعد روغن و اسفناج را اضافه و مخلوط کنید و در اخر ارد و بکینگ و وانیل را الک کرده و اضافه کنید و مخلوط کنید و مواد را داخل قالب مخصوص تارت که از قبل با کره خوب چرب کردید بریزید و بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه حتما چک کنید.
بعد از اینکه کیک پخت از قالب خارج کنید و مواد پودینگ را اماده کنید ،
برای پودینگ،تمام مواد را به جز کره درون قابلمه بریزید و مخلوط کنید و بزارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا بجوشد و بعد کره را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و مخلوط کنید و داخل گودی کیک بریزید و بزارید کنار.
حالا مواد قرمز:اب انار و نشاسته و شکر را مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و بعد روی پودینگ بریزید و بزارید یخچال تا خوب سرد شود و پودینگ ببندد و بعد با شکلات اشکی تزیین کنید و نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
بوقلمون سرخ شده مجلسی پرتقالی
✅ران یا سینه بوقلمون: ۵۰۰ گرم
آب پرتقال: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
کره: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۲ عدد
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
✅
در طرز تهیه بوقلمون سرخ شده میتوانید از ران یا سینه بوقلمون استفاده کنید. اگر از سینه بوقلمون استفاده میکنید با یک چاقوی تیز پوست بوقلمون را جدا کنید و آن را به صورت تکهای یا فیله خرد کنید. اگر هم از ران بوقلمون استفاده میکنید جدا کردن پوست بوقلمون کافی است.
ابتدا در یک تابه روغن را بریزید و داغ کنید. سپس تکههای گوشت بوقلمون را در روغن تفت دهید تا دو طرف گوشت قهوهای شود. در یک قابلمه دیگر پیاز را درشت رنده کنید و تفت دهید. وقتی پیاز طلایی و سبک شد، ۱ حبه سیر له شده را هم اضافه کنید و تفت دهید.
سپس تکههای گوشت بوقلمون را اضافه کنید و ۱ لیوان فرانسوی دستهدار آب و ۲ عدد برگ بو اضافه کنید. ۱ الی ۱ ساعت و نیم صبر کنید تا بوقلمون روی شعله ملایم گاز حسابی مغز پخت شود. در اواسط پخت زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید. وقتی بوقلمون مغزپخت و نرم شود و آبی که اضافه کردهاید کشیده شد کره را اضافه کنید و بوقلمون را کمی دیگر سرخ کنید. در این مرحله آب پرتقال و شکر را در یک شیرجوش بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به حالت جوش برسد و شکر در آب پرتقال حل شود. وقتی شکر در پرتقال حل شد آن را روی تکههای بوقلمون بریزید.در این مرحله آب پرتقال را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید تا آب پرتقال به خورد بوقلمونها برود تا تبدیل به سس پرتقال شود. در این مرحله نمک سس را اندازه کنید. از این مرحله به بعد بسته به ذائقهتان مقداری چاشنی به بوقلمون سرخ شده پرتقالی اضافه کنید؛ اگر دوست دارید غذایتان کمی ملس باشد مقداری شکر و کمی هم آبلیمو اضافه کنید در غیر این صورت اضافه کردن نمک کافی است. بوقلمون سرخ شده به این سبک هیچ بوی زخم یا بوی زنندهای ندارد. بوقلمون سرخ شده را میتوانید به جای مرغ همراه با زرشک پلو یا با باقالی پلو به صوت چلو گوشت بوقلمون سرو کنید و از طعم لذیذ و خواص فراوان گوشت بوقلمون لذت ببرید.نوش جان💖
🍲 @bebinobepaz
خوراك گوشت
سیب زمینی 5 عدد
گوشت خورشتی 450 گرم
هویج نصف 1 عدد
پیاز بزرگ نصف 1 عدد
رب گوجه 150 گرم
آب 2 پیمانه
عصاره فشرده گوشت یا مرغ 1 پاکت
برگ بو یا پودر آویشن 3 عدد یا 1/2 قاشق چایخوری
روغن به مقدار کافی
نمک و فلفل به مقدار کافی
✅ ابتدا گوشت را تکه تکه کنید (در ابعاد مناسب خورش). کف یک قابلمه چدنی را چرب کنید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. سپس گوشت خرد شده را داخل آن بریزید و تفت بدهید تا اطراف تکههای گوشت سرخ شود.
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. دو سه دقیقه تفت بدهید. در این مدت هویج را به صورت خلالی خرد کنید و آن را نیز داخل قابلمه بریزید. سپس نمک، فلفل و برگ بو یا آویشن را اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید. رب گوجه را داخل ظرف دیگر بریزید. یک پیمانه آب گرم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رب در آب حل شود. سس گوجه را داخل قابلمه بریزید. حال عصاره گوشت یا مرغ را داخل ۱ پیمانه آب گرم حل کنید و آن را نیز داخل قابلمه بریزید. شعله گاز را کمتر از متوسط قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه بدهید ۱ ساعت به پخت ادامه دهد تا گوشت کاملاً نرم و پخته شود.
سیب زمینیها را پوست بکنید و خرد کنید و بعد از پخته شدن گوشت، به بقیه مواد اضافه کنید. شعله را کمی بیشتر کنید و بگذارید حدود نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند. پخته بودن سیب زمینی را با فرو کردن چنگال در آن امتحان کنید.
نکته: مقدار نمک را خیلی کم بردارید چون عصاره گوشت یا مرغ خودش نمک دارد.نوش جان💖
🍲 @bebinobepaz
#چیز_کیک_انار
مواد لازم
مواد لازم بیسکویت
بیسکویت مادر یا بیسکویت ساقه طلایی 300گرم
کره آب شده 100گرم
عسل 1 قاشق سوپخوری
گردو آسیاب شده 1/2پیمانه
خرما بدون هسته 4عدد
مواد لازم لایه پنیری
پنیر خامه ای 300گرم
خامه فرم گرفته 1پیمانه
پودر ژلاتین 2قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شکر 1/4 پیمانه
دانه های انار 2 پیمانه
.
.
طرز تهیه چیز کیک انار خوشمزه بدون نیاز به فر
برای تهیه دسر ابتدا باید لایه های بیسکویتی را آماده کنید.
برای شروع بیسکویت ها، کره، عسل، گردوهای آسیاب شده و خرماها را داخل غذاساز بریزید تا مواد کاملا خرد و نرم شوند.
دقت کنید حتما پوست و هسته خرماها گرفته شود.
قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط تهیه شده را داخل آن بریزید و با پشت قاشق به آرامی فشار دهید تا یک لایه تشکیل شود. بعد از آنکه مواد مخلوط شده را داخل قالب کیک قرار دادید، قالب را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
سپس در مدت زمانی که قالب کیک را در یخچال گذاشته اید، به تهیه لایه پنیری چیز کیک انار بپردازید
پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب ولرم ترکیب کنید و برروی حرارت ملایم قرار دهید، خوب هم بزنید تا مواد کاملا حل شوند. بعد از چند دقیقه ظرف حاوی پودر ژلاتین را از روی حرارت بردارید و صبر کنید کاملا خنک شود.
در ادامه پنیر خامه ای را جداگانه آنقدر هم بزنید تا کامل نرم شود.
خامه فرم گرفته، شکر، و آب لیمو را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. بعد از آنکه مطمئن شدید مخلوط ژلاتین کاملا خنک شده است، به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
قالب کیک را که شامل لایه بیسکویت است از یخچال درآورید، سپس مخلوط پنیری آماده شده را روی آن بریزید.
هنگامی که مواد را کامل با هم ترکیب کردید دوباره قالب را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قراردهید تا لایه پنیری نیز کاملا آماده شود.
در پایان به آرامی چیز کیک را از قالب خارج کنید و با دانه های انار تزئین کنید و یا روی چیز کیک را با ژله قرمز رنگ کاملا بپوشانید و سپس با دانه های انار تزئین کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_شیره_انگور_کنجد
موادلازم.
آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
شیره انگور 1 پیمانه
شیر یا آب جوشیده ولرم 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق م
وانیل 1 ق چ
طرز تیهه
تخم مرغ ها را 3 دقیقه بزنید بعد آرام آرام شیره را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه دیگر بزنید و وانیل را هم اضافه کنید
شیر یا آبجوش رو اضافه و یک دقیقه با دور کند بزنید بعد روغن راضافه کنید
.
ارد را با بکینگ پودر سه بارالک کنید آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید
قالب با قطر 25 را با ارده چرب کنید و با کنجد کاملا بپوشانید مایه کیک را در قالب ریخته
و در فر با درجه حرارت175 به مدت 45 دقیقه بزارید تا پخت شود بعد از پخت کامل
چند ثانیه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه
🍲 @bebinobepaz
#کیک_شیره_انگور_کنجد
..
موادلازم.
آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
شیره انگور 1 پیمانه
شیر یا آب جوشیده ولرم 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق م
وانیل 1 ق چ
.
طرز تیهه
تخم مرغ ها را 3 دقیقه بزنید بعد آرام آرام شیره را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه دیگر بزنید و وانیل را هم اضافه کنید
شیر یا آبجوش رو اضافه و یک دقیقه با دور کند بزنید بعد روغن راضافه کنید
.
ارد را با بکینگ پودر سه بارالک کنید آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید
قالب با قطر 25 را با ارده چرب کنید و با کنجد کاملا بپوشانید مایه کیک را در قالب ریخته
و در فر با درجه حرارت175 به مدت 45 دقیقه بزارید تا پخت شود بعد از پخت کامل
چند ثانیه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه
.
.
🍲 @bebinobepaz