eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.8هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
برای تهیه خمیر دکور ۶۰گرم سفیده تخم مرغ خوب بزنید و کنار بزارید ،۶۰گرم کره به دمای محیط رسیده خوب بزنید سپس ۶۰ گرم ارد وکمی نمک و رنگ مورد نظر افزوده با لیسک سفیده هارو به مواد افزوده مخلوط کنید قالب ریلیف مت من 60 در 40 بوده با روغن مایع چرب کردم و موادرونش ریختم با پالت خوب کشیدم و اضافاتشو برداشتم گذاشتم یخچال تا مواد خمیری اماده کنم پنج تا تخم مرغ و صد گرم ارد وکمی نمک،پنجاه گرم کره و ۱ق س روغن مایع خوب هم زدم وقتی خوب مخلوط شد ۱/۸ل ابجوش هم اضافه کردم و روی خمیر دکور ریختم و در فر ۱۸۰ بمدت حدود ۱۰تا ۱۵دقیقه(برای فر من ۱۵دقیقه بود)  وقتی پخت رو پارچه پهن کردم وکمی اجازه دادم سرد شه به ارومی قالب ازش جدا کردم(بخاطر وجود کره راحت جدا میشه) و سطحشو سس مایونز یا خامه بزنید و با مواد میانی دلخواه پر کنید من با ژامبون گوشت و خیارشور و کمی مایونز و نمک وفلفل و ابلیمو مخلوط کردم و بین رولت گذاشتم ،اجازه بدین چند ساعت یا حتی یه شب تا صب بمونه اینطوری برش هاتون بهتر میشه من وقتی نداشتم حدود یه ساعت تو یخچال استراحت دادم.. 🍲 @bebinobepaz
مرغ پرتقالی 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
#مرغ_پرتقالی 🍲 @bebinobepaz
فوق العاده خوشمزه یعنی محشره😋😋😋 ِ مرغ هارو با یک قالب کره پنجاه گرمی سرخ کردم. فلفل سیاه و زعفران ساییده شده هم زدم و کنار گذاشتم. بعد یه دونه پیاز هم ریز خرد کردم(یا رنده) و داخل همون کره سرخ کردم . برای خوشرنگ شدن خورش به اندازه یک قاشق مرباخوری رب گوجه هم ریختم و تفت دادم بعد مرغ هارو ریختم و دو یا سه لیوان آب پرتقال🍊 رو روی ها ریختم و زیرش رو زیاد کردم تا جوش بیاد. دوباره کمی زعفران و نمک هم زدم. و حرارت رو ملایم کردم تا زمانیکه سس اش غلیظ شد. نکته: آب پرتقال از له شدن مرغ جلوگیری میکنه. هر چقدر هم بپزه از هم باز نمیشه. ریختن آلو و رب گوجه هم اختیاریه. اگه بدون رب و فقط بازعفران درستش کنید رنگش زرد و نارنجی میشه قبلا هم درست کردم. دوستان موقع آبگیری پرتقال مواظب باشید پوست و هسته پرتقال داخل آبش نشه. اگه حس کردین غذاتون ترشه میتونید با کمی شکر ملسش کنید.(اختیاری) یه نکته رو اضافه کنم دوستان چون یه سری گفتن غذاشون تلخ شده میتونید بعد از اب گرفتن پرتقال از صافی ردش کنید که پالپ هاش داخلش نیاد . ولی من صاف نمیکنم و هیچوقت هم غذام تلخ نشده. با اب پرتقال صنعتی هم میشه🌼🌼🌼 و اینکه شنیدم با پرتقال تامسون تلخ میشه. راستش من تامسون دوس ندارم هیچوقت نمیخرم و هیچوقت خورشتم تلخ نشده. 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: ماهی سفید، آزاد یا قزل ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۱حبه گردو خردشده ۴قاشق سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود(گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) ۲ ق غذاخوری زرشک و ناردون رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم ۱قاشق آلوچه نمک، فلفل، ادویه ماهی ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید (یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخم‌گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس سبزی معطر را به آن‌ها اضافه کنید. حالا گردو خردشده و رب انار و ادویه‌جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. کف ظرف فر رو چرب کنید ۲عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین. ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده داخل شکم ماهی را با مواد میانی آماده‌شده پرکنید. حالا شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید. یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها، داخل ظرف قرار دهید، به‌صورتی‌که ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد. یک استکان آب کف ظرف بریزید. می‌توانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید. بعد از ۴۵دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود. و ۱۰دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود. ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. می‌توانید این ماهی خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید. پ ن :ماهی شکم‌پر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوه‌های مختلف پخته می‌شود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویه‌هایی که به در آن استفاده می شه جنوبی ها از عصاره ی تمبر هندی و شمالی ها از رب انار استفاده می کنن 🍲 @bebinobepaz
سیب مواد لازم : ۲ عدد تخم مرغ ۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم کره نرم در دمای محیط ۳۵۰ گرم آرد ۱۶ گرم ب ک پ دو عدد سیب بدون پوست خرد شده تزیین : پودر قند + دارچین طرز تهیه : اول تخم مرغها را خوب بزنید تا از لختگی در بیان بعد شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا پفکی و سبک شوند سپس کره را اضافه و خوبمخلوط کنید حالا یک مقدار از آرد را اضافه و با لیسک مخلوط کنید حالا سیب ها را بریزید و مخلوط کنید بقیه آرد را طی دو مرحله اضافه کنید من قسمت آخر را با دست مخلوط کردم. فر را روی ۱۸۰ روشن کنید . داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید و با یک قاشق. بزرگ مواد را بردارید من کمی با دست و خیلی نرم فشار دادم و با فاصله داخل سینی فر بزارید.حرارت روی ۱۷۰ بزارید بمدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه روی کلوچه ها کمی رنگ بگیره و از فر خارج کنید و کمی که سرد شد دارچین و پودر قند را الک کنید خب. حالا میتونید بهش رنده پوست پرتقال، کشمش و حتی گردو اضافه کنید. . 🍲 @bebinobepa
شیرین برنج یک پیمانه گوشت چرخکرده(مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد (رنده و آبگرفته شده) یک عدد آرد نخودچی ۱۰۰ گرم تخم مرغ یک عدد نعناع خشک (پودر شده) دو قاشق سوپخوری زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع به مقدار نیاز شیره انگور ۱۵۰ میلی لیتر سرکه ۵۰ میلی لیتر دو نیم پیمانه آب در قابلمه میریزیم و میزاریم جوش بیاد و برنج خیس خورده مون رو ‌آبکش میکنیم و زمانی که آب جوش اومد در قابلمه میریزیم و ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا آب برنج کامل جمع بشه. برنج پخته شده، گوشت چرخکرده، پیاز، آرد نخودچی، نعناع خشک، نمک وفلفل را در دستگاه غذاساز ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا مایه یکدستی بدست بیاد. کف دستمون رو مقداری روغن میزنیم و از مایه آماده شده به اندازه تخم مرغ برمیداریم و به شکل بیضی فرم میدیم. سپس آنها را در قابلمه حاوی روغن داغ فراوان سرخ میکنیم. کوفته هارو با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کنید و روی حوله کاغذی بزارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. شیره انگور، سرکه و یک پیمانه آب رو در قابلمه ای بزارید تا جوش بیاد و بعد کوفته هارو بهش اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بزارید تا کوفته ها مغزپخت بشن و سس به خورد کوفته ها بره و بعد هم کنار سبزی خوردن و نان سرو کنید و نوش جان. 😚 🍲 @bebinobepaz
يه ي خفن 🥜🍚 جذاب مخصوص شب كه بخورين و كيف كنيد ...🤩 . البته طبخ اين غذا سليقه ايه و من اين مدلو به عنوان مدل منتخب سحر پز خواستم ثبتش كنم ...👩🏼‍🍳 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
يه #آجيل_پلو ي خفن 🥜🍚 #ايده جذاب مخصوص شب #يلدا كه بخورين و كيف كنيد ...🤩 . البته طبخ اين غذا سليق
ي خفن 🥜🍚 مواد لازم: گردو، بادام ، فندق ، بادام هندي ، پسته و كشمش از هر كدام ١٠٠ گرم كره ١٠٠ گرم دارچين به مقدار لازم پياز خلالي و سرخ شده ٥ عدد متوسط برنج ١ كيلو مرغ يا گوشت به مقدار لازم ( بسته به سليقتون) روغن مايع و نمك و زعفران به ميزان لازم كدو حلوايي بزرگ طرز تهيه : ابتدا را از بالا يك برش عرضي ميديم و هسته هاشو خارج ميكنيم و با قاشق هم كمي ميتراشيم ، بعد روش كمي روغن مايع ميماليم و دورش فويل ميپيچيم و داخل فري كه ١٥ دقيقه قبل گرم شده ميگذاريم به مدت ٥ دقيقه در دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار ميدهيم. بعد رو ميذاريم خنك بشه و سپس داخل كدو حلوايي رو كمي ميتراشيم و خارج ميكنيم ( دقت كنيد نبايد لايه خارجي آسيب ببينه ) كمي پياز داغ را با يا گوشت پخته شده و نمك فلفل و زعفران تفت داده و كنار ميگذاريم... حالا آجيل هارو در ظرفي جداگانه با كره و پياز داغ باقي مانده تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم... بعد برنج رو شسته و روي شعله قرار داده تا آب برنج تموم بشه و بعد كمي دون آبكش ميكنيم ... حالا داخل كدو حلوايي رو چرب كرده و يك لايه برنج ميريزيم و سپس يك لايه آجيل و كمي دارچين ميپاچيم و بعد يك لايه گوشت يا مرغ و دوباره تكرار ميكنيم تا سطح بالايي كدو و بعد درشو ميگذاريم و دورش فويل ميپيچيم و به مدت ١٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٥٠ درجه سانتي گراد ميگذاريم تا خوب مزه داربشن و بعد خارج كرده و سرو ميكنيم 😋👌 نوش جان 🍲 @bebinobepaz
شپردزپاي يا پاي چوپان 🍲 @bebinobepaz