eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
305 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️ جراحت‌های ذهنی اگر بارها پانسمانی که روی زخم دست‌تان بسته شده است را باز کنید، اگر دائم با خونی که خشک شده و یا پوست نازکی که روی زخم را پوشانده و به بهبود آن کمک می‌کند ور بروید، هیچ‌گاه زخمتان خوب نخواهدشد. وقتی دائم دردها و مشکلات خود را بازگو می‌کنید، فرصت ترمیم به آن نمی‌دهید. برای یک بار هم که شده آن را پیش یک آدم کاربلد کاملا واگویه کنید و هرچه غم است بیرون بریزید و بعد دیگر ذهن خود را درگیرش نکنید تا به تدریج عوارضش به حداقل برسد.‌ بگذاریم غم‌‌های گذشته خودبه خود رسوب کند، هم‌زدن مکرر آن جز بدحالی و القای بدبختی ثمر دیگری ندارد. اگر در گذشته دیگران با رفتارهای ناشایست و یا حرف‌های نابخردانه شما را آزرده‌اند، امروز خودتان با تکرار یادآوری و حرف زدن مکرر در مورد آنها، به خود آزار نرسانید. اگر عملکرد دیگران یک بار شما را آزرده است و افکار منفی تکراری می‌تواند روزی چند بار(و شاید ده‌ها بار...) جراحت آن را تازه می کنند و گاهی با شاخ و برگ جدید، جراحتی تازه و سخت تر ایجاد کنند. مراقب خودتان باشید. برخی افکار منفی به جسم و جان شما آسیب‌های جدی وارد می کند. @ertebatmoaserdini .
دُرُشتی کُند با غریبان کسی که نابوده باشد به غربت بسی شعر: جناب سعدی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به خاطر داشته باشید: ⭕️ شخصی که برای شروع کردن منتظر بهترین موقعیت(یک موقعیت بی ‌نقص) می‌‌ماند، هرگز نمی‌ تواند کاری انجام دهد. @ertebatmoaserdini .
📄 یک داستان کوتاه مرد ثروتمندی که زن و فرزند نداشت، به پایان زندگی اش رسیده بود. کاغذ و قلمی برداشت تا وصیت نامه ی خود را بنویسد. او نوشت: « تمام اموالم را برای خواهر می گذارم نه برای برادر زاده ام هرگز به خیاط هیچ برای فقیران.» اما اجل به او فرصت نداد تا نوشته اش را کامل و ان را نقطه گذاری کند. پس تکلیف آن همه ثروت چه می شد؟ برادرزاده ی او تصمیم گرفت وصیت نامه را این گونه تغییر دهد: « تمام اموالم را برای خواهرم می گذارم؟ نه! برای برادرزاده ام. هرگز به خیاط. هیچ برای فقیران.» خواهر او که موافق نبود، آن را این گونه نقطه گذاری کرد: « تمام اموالم را برای خواهرم می گذارم. نه برای برادرزاده ام. هرگز به خیاط. هیچ برای فقیران.» خیاط مخصوصش هم یک کپی از وصیت نامه را پیدا کرد و ان را روش خودش نقطه گذاری کرد:« تمام اموالم را برای خواهرم می گذارم؟ نه! برای برادرزاده ام؟ هرگز! به خیاط. هیچ برای فقیران.» پس از شنیدن این ماجرا، فقیران شهر همگی جمع شدن تا آنها هم نظر خود را اعلام کنند: «تمام اموالم را برای خواهرم می گذارم؟ نه! برای برادرزاده ام؟ هرگز! به خیاط؟ هیچ! برای فقیران.» ادامه داستان با شما است... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در بسیاری از ارتباط ها ممکن است از پیام‌های ما برداشت‌های متنوعی صورت پذیرد. هر قدر در شفافیت، وضوح و عینی بودن پیام های خود اهتمام داشته باشیم، مخاطب بهتر منظور ما را خواهد فهمید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📎 گفته‌اند: دقیقا همان جایی که درد و رنج زیادی را حس می‌کنید یا از رویارویی با آن موقعیت اضطراب دارید و یا می‌ترسید، بهترین فرصت برای رشد شماست! @ertebatmoaserdini .
وقتی که کودکان گریه می‌کنند ما آن‌ها را به دون‌مایگی و ترحّم‌جویی متهم نمی‌کنیم بلکه جست‌وجو می‌کنیم تا علت ناراحتی آنان را دریابیم . چقدر مهربان می‌شویم اگر لااقل اندکی از این غریزه را به روابط بزرگسالی‌مان منتقل کنیم و چشم‌مان را به روی کج‌خلقی‌ها ببندیم و از ورای آن رفتارها و بداخلاقی‌ها، دلسوزانه ، ترس و آشفتگیِ پنهان را ببینیم . از کتاب: سیر عشق نویسنده: آلن دوباتن ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دوره‌های ارتباط موثر محیطی برای بهسازی حال درون و اخلاق معاشرت @ertebatmoaserdini .
در کلام دل ما رایحۀ عشق نبود عشق با نامِ تو در دفتر ما پیدا شد... شعر: غلامرضا شکوهی اوج گرایش به اهل بیت علیهم السلام از زمان امام جواد علیه السلام است. آیت الله العظمی خامنه‌ای @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️کسی می پرسید: چرا زنان و مردان ایرانی به خودشون نمی رسند؟! آيا راه را به اشتباه نرفته‌اند؟ آیا مفهوم واقعى زيبايى را درست درك كرده‌اند؟ 🔶 شايد بايد به انها متذكر شد كه: به خود رسيدن به معنى هر ماه عوض كردن رنگ مو و كاشتن مژه و ناخن و ...نيست. به معنى تزريق ژل و بوتاكس و تاتو و كاشت گونه نيست. به معنای لباس و زندگی پر زرق و برق نیست. 🔶 شاید انواع اکسسوری‌ها برای کاستن از احساس کاستی و نازیبایی باشد... بسیاری اوقات اينها نه تنها موجب زيبايى نمي‌شوند چه بسا مصداق بارز نمایان شدنِ احساسِ نازيبايى فرد هستند. تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینی چه میان نقش دیوار و میان آدمیت 🔷 به خود رسيدن يعنى ورزش كردن ، نوشيدن آب ، تغذيه پاگیزه و صحيح يعنى مراقب از سلامت جسم و جان. يعنى كتاب بخوانى ،برنامه ریزی برای حال خوب خود و خانواده ات داشته باشی. يعنى زمانی را بافرزندان و خانواده‌ات باشی، شوخی کنی و سربه سرشون بگذارى،و از ته دل بخندى. 🔷 به خود رسیدن، یعنی مراقب ازخوبی‌هایت و آراستگی روح و جانت . به خود رسيدن يعنى ارزش دادن به خود يعنى وقت صرف كردن براى خود. یعنی سامان دادن به افکار و احساسات خود. يعنى افزایش اطلاعات يعنى افزایش عزت نفس. یعنی درک عینی مفهوم واقعی زیبایی در ساحت یک انسان سالم و تاثیرگذار ماهرانه زندگی کن... قدرتمند و پر انرژی... خودت را برای تغییر و تبدیل به هرآنچه رشد و تعالی تو در آن است، آماده کن. تو یک قطعه از پازل آفرینشی که اگر نبودی نقش پازل بزرگ و زیبای هستی، چیزی کم داشت. @ertebatmoaserdini .
در خبرها آمده بود: یکی از دانشجویان دانشکدۀ کوثر گنبد که مادر یک‌ نوزاد چندماهه است، در جلسه آزمون خیلی نگران فرزندش بود، به شکلی که دوری از فرزندش، باعث استرس و عدم تمرکزش شده بود و نمی‌توانست به سوالات پاسخ دهد. یکی از مراقبین که متوجه ماجرا شده بود، نوزاد او را در آغوش گرفت و تمام مدت نزدیک مادرش ماند، تا او با خیال راحت آزمونش را به پایان برساند./ صداوسیما @ertebatmoaserdini .
‍ کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ کار ما شاید این است که در افسون گل سرخ شناور باشیم پشت دانایی اردو بزنیم دست در جذبه یک برگ بشوییم و سر خوان برویم صبح ها وقتی خورشید در می اید متولد بشویم هیجان ها را پرواز دهیم روی ادراک‚ فضا‚ رنگ، صدا، پنجره، گل، نم بزنیم آسمان را بنشانیم میان دو هجای هستی ریه را از ابدیت پر و خالی بکنیم بار دانش را از دوش پرستو به زمین بگذاریم نام را باز ستانیم از ابر از چنار از پشه از تابستان روی پای تر باران به بلندی محبت برویم در به روی بشر و نور و گیاه و حشره باز کنیم کار ما شاید این است که میان گل نیلوفر و قرن پی آواز حقیقت بدویم... شعر: سهراب سپهری @ertebatmoaserdini
یک گروه از مبتلایان به عزت‌نفس پایین، افرادی هستند که خود را در موضع برتر می‌بینند، آنها فقط خود را با افرادی در موضع پایین‌تر مقایسه می‌کنند، کسانی که عملکرد خاصی ندارند یا مهارت‌های کمتری دارند. به این ترتیب به وسیله تصور تحریف‌شدۀ خود، احساس برتر بودن از دیگران را حفظ می‌کنند. این افراد به ندرت خود را با همتایانشان مقایسه می‌کنند. یعنی کسانی که پیشینه‌ای مشابه و فرصت‌های یکسانی برای رشد داشته‌اند. علاوه‌ براین، مقایسه نیز همچون رقابت، به صورت غیرمستقیم براین‌مبناست که یکی می‌برد و دیگری می‌بازد. استفاده از مقایسه در افرادی که خود را بی‌کفایت می‌دانند، به معنای باخت است و برای کسانی که خود را برتر می‌بینند، به معنای برد است. و کسانی که از کمبود عزت نفس رنج می‌برند، حتی در برنده شدن هم زمینه برای رنجش درونی می‌یابند. @ertebatmoaserdini .
گفته‌اند: صرف یادگیری آدمی را آموخته نمی‌کند. فرق است بین کسانی که دانش لازم را دارند و کسانی که درک می‌کنند. لازمه اولی حافظه و لازمه دومی تفکر است. @ertebatmoaserdini .
به خاطر داشته باشیم افکار و اعمال دیگران و رویدادهای بیرون از وجود ما، تحت فرمان و تسلط ما نیستند. ما فقط می توانیم با استفاده از راهکارهایی بر ذهن و افکار خود و در نتیجه آن بر اعمال و رفتار خویش، تسلط پیدا کنیم، نه بر رویدادهای بیرونی... اگر از این واقعیت غفلت کنیم، ممکن است تنها مسیر شناخته شده ما نگرانی، رنجوری و افسردگی کردن به نظر برسد. باز هر طور صلاح می دانید... @ertebatmoaserdini .
ذهن تو مثل یک باغچه است و افکارت همانند بذرهایی که در آن می کارید. تو می توانی انتخاب کنی در باغت گل پرورش بدهی یا علفِ هرز...! می توانی سرمایه عمرت را صرف کاشت افکاری بی فایده و پرتکرار نقاط منفی و اشتباهات خود و دیگران کنی... و یا آن سرمایه را برای رونق باغی از افکار نیکو و پرثمر هزینه کنی... باز هر طور صلاح می دانید... به مناسبت آغاز دوره جدید مدیریت ذهن کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ نکته‌ای برای تامل پیام‌های حاوی ارزیابی(قضاوت)، انتقاد، توصیه و تجویزِ نسبت به عملکرد دیگران اکثراٌ شنیده یا مراعات نمی‌شود. معمولاً مردم زمانی تغییر می‌کنند که با خودارزیابی به این نتیجه برسند که: رفتار کنونی‌شان آن‌ها را به سوی مسیر و هدف دلخواه‌شان نمی‌برد. عجیب این‌جاست که وقتی کار دیگران را ارزیابی(قضاوت) می‌کنید و یا به صورت دستور راه‌حل ارائه می‌دهید، گاهی برای فرد ادامه‌دادن به عملکردِ نامطلوب جذاب می‌شود، و گویی سرپیچی از شما نیاز به آزادی را در آنها ارضا می‌کند. تا زمانی که مخاطبان‌تان از آزادی و اختیار خودشان بیشتر از توانمندی، انگیزه می‌گیرند، تقریباً هرگز اعتنایی به توصیه‌های شما نخواهندکرد. برداشتی از کتاب مدیر الهام بخش @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ داستان گویی ذهن 🔶 ذهن ما هنگام مواجهه با یک اتفاق (به تناسب ساختار و عادات و تجربیات خود)، در اطراف آن اتفاق داستان می‌سازد. و سوالات خود و دیگران را با سرعت پاسخ می دهد که چرا و چگونه این اتفاق افتاد و یا بعدا چه می شود... معمولا نمی‌توانیم مانع داستان‌گویی صدای درون سر خود شویم. در عین حال با شناسایی روند چنین پدیده‌هایی در ذهن می‌توانیم در زمان انجام این کار با کنترل و مدیریت ذهن، واکنش خود را نسبت به این مسئله انتخاب کنیم. 🔷 برای این کار: به داستان های مفید اجازه هدایت‌گری افکار خود را می‌دهیم و نسبت به داستان‌های بی‌فایده،آزار دهنده و یا منفی‌بافی های ذهن ، (همانند تماشای برگ‌هایی که رقصان در باد از درختان جدا می‌شوند و تصویر پائیز را جذاب‌تر می‌کنند) آنها را نظاره کنیم تا بیایند و بروند. 📌هنگام شروع داستان های منفی ذهنی، از خود بپرسید: آیا فایده ی برای شما دارند؟ آیا تا کنون با پردازش داستان‌های نا امید کننده توانستید مشکلی از خود یا دیگران را حل کنید؟ آیا خیالات و افکار منفی، به جز متوقف کردن ذهن و روح و تن انسان، کارآیی دیگری دارند؟ اگر می‌بینید سودی ندارند پس سعی کنیم داستان‌های امیدوار کننده‌ای بسازیم و منتظر تاثیرات مثبت‌شان باشیم. @ertebatmoaserdini .
امام رضا علیه السلام: قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : «أَحْسَنُ اَلنَّاسِ إِيمَاناً أَحْسَنُهُمْ خُلُقاً» نيك ايمان ترينِ مردمان ، كسى است كه خوش اخلاق ترينِ آنها باشد . @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 | شعرخوانی «محمدحسین ملکیان» در حضور رهبر انقلاب درباره ماجرای مسجد گوهرشاد یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini