eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
306 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 اگــــــــــــــــــــر... 🔸اگر آدم‌ها می‌توانستند: فقط کمی بیشتر فکر کنند؛ فقط کمی کمتر حرف بزنند؛ فقط کمی بیشتر برای خود ارزش قائل باشند؛ فقط کمی کمتر دیگری را قضاوت کنند؛ فقط کمی بیشتر خشم خود را کنترل کنند؛ فقط کمی کمتر خودخواه باشند؛ فقط کمی بیشتر به نیازهای دیگری توجه کنند؛ آنگاه: همین آدم‌ها خیلی کمتر رنج می‌بردند و دنیای ما خیلی آرام‌تر بود! @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ پر مهر رهبر انقلاب به ابراز علاقه یک دانشجو: خوش به حالتان که بنده را می‌بینید و دوست دارید، من شما را نمی‌بینم اما دوست‌تان دارم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟫 نگاه مکعبی نگاه مکعبی یا شش وجهی و یا شش جهتی یک اصطلاح است، یعنی زمانی که شما می‌خواهید عملی را انجام دهید و یا تصمیمی را بگیرید، تأکید بر آن می‌باشد که از چند جهت مختلف به ارزیابی موضوع بپردازید و آن را بررسی کنید. در صورتی که معمولا ما آدم‌ها اصولا همان جهتی که اول به ذهنمان می‌آید را جدی گرفته و بر اساس آن تصمیم می‌گیریم یا واکنش نشان می‌دهیم. در نگاه مکعبی سعی می کنیم: از زوایای دیگر هم به قضیه نگاه کنیم یعنی از جنبه‌های دیگر موضوع را بررسی می‌کنیم. سود و زیان تصمیم خود را می‌سنجیم یا با خود می‌گوییم اگر دیگری جای من بود همین ارزیابی را داشت و همین‌گونه رفتار می‌کرد؟ مثلا اگر از رفتار کسی ناراحت هستیم ممکن است در ذهنمان بگوییم دیگه باهاش قطع رابطه می‌کنم . اما نگاه مکعبی می‌گوید : عجله نکن، فکر کن چه دلیل‌های دیگری برای این رفتارش بود، شاید حواسش نبوده یا اینکه فلان مشکل رو داشته و... نگاه مکعبی یعنی مکث قبل از عمل @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 🔷 بخش رسانه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، موشن گرافیکی با عنوان "زکات فطره" تولید و منتشر کرد. 💢 مشاهده سایر تولیدات موشن گرافیک مرتبط با ماه مبارک رمضان در صفحه آپارات مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی mmps.ir/aparat •┈┈┈┈••••✾••✾•••┈┈┈┈• طرح سؤال در ‌نرم افزار پاسخگو •┈┈┈┈••••✾••✾•••┈┈┈┈• گروه پاسخگویی فضای مجازی مرکز ملّی پاسخگویی‌به سئوالات دینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
این روزها بیشتر و جدی‌تر از همیشه باید شرط: «عمری اگر باقی باشد» را در حرف و سخن‌ها قید کرد... نون نوشتن/ص ۱۱۵ / محمود دولت آبادی ــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر عمری باشد؛ برای ساختن خودم، مسئولیت‌هایم و کشورم با تمام توان تلاش خواهم کرد... عید فطر شروعی تازه برای بندگی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
✳️ برای تغییر در سال جدید... (۳) برای اصلاح افکار و رفتار خود برنامه ریزی کنید. ✍️ یک پژوهشگر با ب
✳️ برای تغییر در سال جدید... (۴) برای اصلاح در افکار و رفتار: برای رفتن به مسیر درست زندگی، لازم نیست زندگی کردن را تعطیل کنید. برای رسیدن به انتخابی درست، لازم نیست همه چیز را تعطیل کنید. برای درست کردن رابطه با دیگری، لازم نیست رابطه را قطع کنید. قطار زندگی و رابطه را متوقف نکنید. بگذارید با هر سرعتی که می‌تواند حرکت کند و در ضمن حرکت، ایرادهایش را یکی‌یکی رفع کنید. قطار در حال حرکت را تعمیر کنید. باور کنید که زندگی منتظر شما نمی‌‌ماند، روزها یکی‌یکی از پی هم می‌روند و روزهای رفته دوباره دست یافتنی نیست. ــــــــــــــــــــــــــــــ از امروز برای تغییر در توانایی و رشد خود در حین زندگی جاری، برنامه ریزی کنیم. در عین اینکه در حال تحصیل یا تدریس و یا هر کار جاری دیگری هستیم، برای خود و وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود همت کنیم. @ertebatmoaserdini .
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: «بخورید، بیاشامید، بپوشید و صدقه دهید، بی‌آنکه اسراف کنید و بخل بورزید، زیرا خدا دوست دارد اثر نعمتش را بر بنده اش ببیند.» بحارالانوار ج۷۰ ص۲۰۷ مفاتیح الحیاة ص ۶۳۱ 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
⭕️ راه حل مشکلات دیگران... ❓چرا پیشنهاد راه حل برای مشکلات دیگران، ساده به نظر می‌رسد؟ سندرومی به نام سندروم «شیشه خیارشور» یا "pickle jar syndrome" وجود دارد میگه وقتی می‌بینیم یه نفر داره زور می‌زنه تا درب شیشه خیارشور رو باز کنه، یه چیزی ته دلمون میخواد شیشه رو ازش بگیریم، چون فکر می‌کنیم ما توان باز کردنش رو‌ داریم. بعد که گرفتیم، یه عالمه زور می‌زنیم و‌ تازه می‌بینیم ما هم نمی‌تونیم. * اگر سرمایۀ(امکانات، موقعیت، جایگاه و...) اون رو داشتم، تا الان... شده بود. * اگر خودمون این کار رو انجام می‌دادیم، بهتر از آب درمیومد. * آنقدر بی عاطفه هستند که پدر یا مادرشون رو گذاشتند خانه سالمندان و موارد دیگری از «اگر من جای او بودم...» ❓سندروم شیشۀ خیارشور چیست؟ این سندروم اشاره جالبی است به مواقعی که از فاصله به مشکلات دیگران نگاه می‌کنیم. گرفتاری‌های دیگران، از دوردست ممکن است بسیار ساده و قابل حل به نظر بیایند! اما اگر خود ما هم در موقعیت آن فرد بودیم، می‌دیدیم همان مشکلاتِ به ظاهر ساده، در نمای نزدیک و واقعی چقدر پیچیده، لاینحل و چاره ناپذیرند!! 🔸 اصولاً مشکلات دیگران از بیرون ساده و قابل حل دیده می‌شوند؛ بنابراین به‌راحتی قضاوت می‌کنیم یا دربارۀ آن‌ها نظر می‌دهیم. اما هنگامی که خود در آن موقعیت‌ها قرار می‌گیریم، آن‌ها را سخت و پیچیده می‌یابیم. 🔹 یکی از بهترین راه حل‌هایی این چالش: سعی کنیم خود را به‌جای طرف مقابل و در آن موقعیت قرار دهیم و احساسات و مشکلاتی را که با آن‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کند، درک کنیم. در این صورت، به دیگران برچسب‌های مختلف ناتوانی در فکر و رفتار و اخلاق و دینداری، نمی‌زنیم، شاید به راحتی آن‌ها را قضاوت نکرده و سرزنش نمی‌کنیم و رفتارهای عجولانه از خود نشان نمی‌دهیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ هیچ‌وقت خودت را با دیگران مقایسه نکن! نصیحتِ خوبی ست اما مثل همه اندرزهای دیگر، فقط بیانش آسان است و عمل کردن به آن سخت! ✅ اصولا دستیابی به چنین توانمندی هایی نیازمند مهارت و همت است. 🔻مقایسه خودتان با دیگران به طور مداوم، باعث می‌شود تا خود را روی تردمیل قیاس منفی قرار دهید. مشکل اینجاست که این تردمیل فقط یک "تنظیمات" دارد و آن هم قادر است تنها، سرعت را افزایش دهد. پس هر چقدر هم خودتان را هل دهید، هرگز کافی نخواهد بود! و در یک سراشیبی تند با دویدن به سوی بزرگ‌تر دیدن مشکلات‌تان، به مرور کنترل این حرکت، سخت‌تر می‌شود. ♦️اگر احساس شما درباره ی خودتان، از طریق رتبه‌بندی است که با توجه به دیگران یک رتبه به خود می‌دهید، هرگز احساس خوبی را در طولانی مدت نسبت به خود تجربه نخواهید کرد. زیرا همیشه هستند کسانی که برخی کارها را بهتر از شما انجام دهند. 💡پس مقایسه شما با دیگران، مسابقه ای ست که هرگز در آن برنده نمی‌شوید. و پیوسته علتی برای افسوس و سرزنش خود می‌توانید بیابید. ⁉️ چطور می توانیم تردمیل قیاس منفی را خاموش کنیم؟ ۱) تعصبات خود را شناسایی کنید.(هر آنچه برای شما الزام‌آور به نظر می‌رسد.) ۲) وضعیت کنونی خود را بپذیرید وحامی خودتان باشید. ۳) با تعیین اهداف و برنامه‌ریزی، روی تعالی و پیشرفت شخصی خود تمرکز کنید. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اسرائیل از نمای نزدیک... سه اصل اسرائیلی‌ها از زبان «گیدئون لوی» روزنامه‌نگار اسرائیلی الاصل است. بدون شرح برای دنیای مدرن... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
📌 برای: ارتباط موثر واقناع مخاطب؛ درک بهتر مسئله مخاطبان؛ تاثیر بیشتر در تبلیغ دینی و پاسخگویی؛ کاستن از سوءتفاهم‌ با مخاطبان دور و نزدیک؛ تاثیرگذاری بهتر حتی در بین خانواده و دوستان؛ 🔵 مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی برگزار می‌کند: «دوره عمومی مهارت های پاسخگویی و مواجهه با پرسش» با اشراف حجت الاسلام والمسلمین مخدوم ویژه اساتید، دانش آموختگان و طلاب خواهر 🔹 شرایط ثبت نام: ۱. حداقل سطح سه یا کارشناسی ارشد ۲. تعهد به شرکت منظم و انجام تمرین‌ها 💎میزان سرمایه گذاری: یک میلیون تومان دانش آموختگان حوزوی ۵۰۰ هزار تومان (%۵۰ تخفیف) ✅ پرداخت در دو قسط امکانپذیر می باشد. 🎁مزایا: ۱. توسعه توانمندی شخصی؛ ۲. تاثیر گذاری موفق در کنش های فردی و اجتماعی؛ ۳. شرکت در دوره های تکمیلی پاسخگویی؛ ۴. معرفی به مراکز رسمی پاسخگویی؛ ۵. ارائه گواهی نامه به واجدین شرایط. نحوه ثبت نام: از طریق لینک https://mmps.ir/mopزمان ثبت نام: ۱۸ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ شروع دوره: از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ شنبه ها ساعت ۱۵_ ۱۹ به مدت ۵۰ ساعت. اطلاعات بیشتر: ✒️✒️ پاسخگویی در پیام رسان ایتا eitaa.com/mojtaba94104 ساعت ۸ تا ۱۳ با تلفن ۰۲۵۳۷۱۷۴۱۶۸ مکان برگزاری: مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی (به صورت حضوری و مجازی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖤 شب بقیع... از صفای ضریح دم نزنید حرفی از بیرق و علم نزنید... هشتم شوال سالروز تخریب بقاع متبرکه بقیع، توسط دژخیمان سلفی تکفیری ، را به محضر حضرت بقیه الله ارواحنا فداه و رهبر معظم مان و همه مسلمانان تسلیت عرض می کنیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢واکنش، پاسخ یا ابتکار در ارائه راه حل؟ 💥آسان‌ترین کار نشان دادن واکنش است. دومین کار آسان، پاسخ دادن است؛ اما دشوارترین کار ابتکار در ارائه راه حل است. 🔸 آن‌طور که متخصصان می‌گویند: واکنش کاری است که مثلا بدنمان در زمانی که داروی اشتباهی مصرف می‌کنیم، انجام می‌دهد. واکنش کاری است که در دنیا معمولا سیاستمداران همیشه انجام می‌دهند. واکنش غریزی و شهودی و معمولاً خطرناک است. بسیاری اوقات برخی مدیران و یا والدین، واکنش نشان می‌دهند. 🔸پاسخ دادن گزینه خیلی بهتری است. با کنشی اندیشمندانه، به محرک‌های بیرونی پاسخ می‌دهید. سازمان‌ها به تهدیدهای رقابتی پاسخ می‌دهند. افراد به همکاران یا فرصت‌ها پاسخ می‌دهند. پاسخ همیشه بهتر از واکنش است. 🔹 اما هر دو در مقایسه با ابتکار رنگ می‌بازند. ابتکار در ارائه راه حل واقعاً و حقیقتاً دشوار است؛ و این کاری است که رهبران می‌کنند. آن‌ها چیزی را که دیگران نادیده می‌گیرند، می‌بینند و کمال استفاده را از آن‌ می‌برند. 💡رهبران رویدادهایی را به راه می‌اندازند که دیگران باید به آن‌ها واکنش نشان بدهند. آن‌ها تغییر ایجاد می‌کنند. منبع: کتاب قبایل، نوشته ست گادین ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به مناسبت آغاز دوره جدید مهارت‌های پاسخگویی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
⭕️ یک توضیح و چند درس و تامل باد مخالف قوی تر است یا باد موافق؟ ▪️اگر تجربه دوچرخه سواری یا دوندگی با سرعت زیاد را داشته باشید، حتما جریان بادی که از روبرو به صورت‌تان می‌خورد را حس کرده اید. این جریان باد که اغلب آزاردهنده بوده و پیشروی را برای شما دشوار می‌سازد، باد مخالف (headwind) نامیده می شود. ▪️در مقابل، یک جریان باد دیگری نیز وجود دارد که گاهی اوقات در جهت حرکت شما وزیده و به پیشروی شما کمک می‌کند، و به آن اصطلاحا بادموافق (tailwind) می‌گویند. ✅ خاصیت باد موافق این است که پس از مدت کوتاهی بدن به آن عادت کرده و تا مادامی که می وزد دیگر متوجه وجود آن نمی شوید. در عوض، هر لحظه که باد مخالفی در جهت خلاف حرکت شما بوزد، آن را حس کرده و لحظه شماری می‌کنید تا از دست آن خلاص شوید. 🔳 این پدیده در زندگی روزمره ما نیز به چشم می‌خورد. عدم تقارن بین احساس بادهای موافق و بادهای مخالف، یک سوگیری شناختی است که در نتیجه‌ی آن ما در اغلب موارد موانعی که بر سر راه‌مان در زندگی قرار گرفته است را بسیار پررنگ تر و شفاف تر از مزایا و فرصت‌هایی که از آن ها بهره‌ مند شده‌ایم، به خاطر می آوریم. بیشتر زمان و انرژی ما صرف غلبه بر چالش هایی می شود که در لحظه با آن ها مواجه می شویم و از این رو بادهای مخالف همواره بیشتر توجه ما را به خود جلب می کنند. از سوی دیگر، بادهای موافق ممکن است برای لحظاتی یک حس خشنودی و قدرشناسی را در ما ایجاد کنند، ولی به زودی وجود آن ها را از یاد برده و در عمل آن ها به ما کمک می‌کنند تا بتوانیم بیشتر و بیشتر توجه خود را معطوف به غلبه بر چالش های ناشی از بادهای مخالف نماییم. 👤در سال ۲۰۱۶، توماس گیلوویچ از دانشگاه کورنل و شای داویدای از مدرسه علوم اجتماعی نیویورک پژوهشی در این زمینه انجام داده و نشان دادند که چگونه این سوگیری شناختی بر قضاوت های ما درباره موضوعات شخصی، اجتماعی و سیاسی اثر می گذارد. به عنوان نمونه آن ها نشان دادند که همیشه در انتخابات آمریکا، هم دموکرات ها و هم جمهوری خواهان اعتقاد دارند که نقشه های انتخاباتی به ضرر آن ها تمام می شود؛ طرفداران تیم های فوتبال همیشه معترضند که برنامه لیگ و داوری و همه چیز به ضرر آن ها عمل می کند، و حتی بچه هایی که در یک خانواده هستند هر یک تصور می کنند که والدینشان خواهر یا برادر آن ها را بیشتر دوست دارد. همچنین بارها شاهد بوده ایم که وقتی افراد موفق سرگذشت زندگی خود را تعریف می کنند، حتی اگر در خانواده ای ثروتمند به دنیا آمده و از موهبت های مختلف برخوردار بوده باشند، باز هم بیشتر فقط سختی هایی که در مسیر موفقیت خود با آن ها دست و پنجه نرم کرده اند را به خاطر آورده و مورد تاکید قرار می دهند و چندان اشاره ای به شانس ها و مساعدت هایی که این مسیر را برایشان هموار ساخته است، نمی کنند. 🔹 در نهایت، نکته جالب در مورد این سوگیری شناختی این است که وقتی در مورد دیگران قضاوت می کنیم، این عدم تقارن به صورت برعکس اتفاق می افتد. یعنی بادهای موافق در مسیر زندگی دیگران خیلی بیشتر در نظرمان جلوه می‌کند تا بادهای مخالفی که برای آن‌ها وزیده است. 💡به همین دلیل است که ما اغلب شکست های دیگران را ناشی از بی عرضگی و عدم تلاش کافی خود آن‌ها دانسته؛ ولی موفقیت های دیگران را به حساب خوش‌شانسی و دست مساعد شرایط و روزگار در نظر می‌گیریم. معمولا در این موارد می‌گوییم:«من هم اگر چنین شرایطی داشتم قطعا موفق می‌شدم!». 🧠ذهن ما، رنج و مرارت هایی را که یک بازیکن فوتبال یا یک پزشک جراح و یا یک استاد، متحمل شده است تا به درجه‌ای از موفقیت دست یابد (یعنی بادهای مخالفی که در مسیر موفقیتش وزیده است) را نادیده گرفته و تنها بر بادهای موافق مسیر وی و موفقیت‌های مالی و اجتماعی ناشی از این بادها تمرکز می کند. @ertebatmoaserdini .