eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥟🥟🥟 یه سالم برای بچه ها که همراه ماست یونانی یا ماست سون خیلی خوشمزه میشه،کنار سینی مزه هم میتونین استفاده کنین. مواد لازم: آرد قنادی ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم نمک و زردچوبه هر کدام نصف قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری یک قاشق چایخوری سرصاف شوید خشک یک قاشق غذاخوری روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری آب ولرم ۱۵۰ میلی لیتر طرز تهیه: ابتدا آرد و نمک و زردچوبه و مایه خمیر و شوید خشک را خوب مخلوط کنید.(تمام مراحل کار را میتوانید با دست یا با استند میکسر سری خمیر زن انجام دهید) پنیر خامه ای و نصف آب را بریزید و مخلوط کنید،بقیه آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود،آخر کار روغن مایع را بریزید و خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود. بعد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به قطر یکی دو میل باز کنید و بعد مربعی برش بزنید(اگه با پیتزا بر انجام بدین راحت تر هستین) توی سینی فر بچینید،روش و با نایلون بپوشانید،نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند بعد در فر از قبل گرم شده ،با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. روی نان های من زودتر رنگ گرفت،برگرداندم و گریل را روشن کردم تا طرف دیگه هم طلایی بشه. برای بچه ها درست کنین حتما خوششون میاد👌👌 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سرد غلیظ🍶🍶🍶 مواد لازم: شیر ۳ پیمانه پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری طرز تهیه: شکر و پودرکاکائو و نشاسته ذرت را خوب با هم مخلوط کرده، شیر سرد را اضافه کنید و با مفتول دستی هم بزنید تا مایع یکنواخت شود بعد از صافی رد کنید و روی حرارت بزارین در حدی که شیر گرم بشه خیلی نجوشه، دائم باهمان مفتول دستی هم بزنید، یک بار دیگر از صافی رد کنید و داخل شیشه یا پارچ ریخته در یخچال بزارین تا کامل سرد بشه، قبل از استفاده شیر کاکائو را هم بزنید بعد مصرف کنید.نوش جان🥰 ᯾᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 🍪🍪🍪 مواد لازم برای تهیه ۱۸ عدد ۲۵گرمی : تخم مرغ یک عدد درشت آرد قنادی یک و نیم پیمانه روغن مایع کمی کمتر از نصف پیمانه پودر شکر یا قند نصف پیمانه ماست یک و نیم ق غ ب پ نصف ق غ پودر هل و وانیل کمی نمک یک پنس کنجد برای غلطاندن کلوچه مقداری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا کرمی شود،بعد روغن مایع را بریزید و کمی هم بزنید. ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده چند دقیقه صبر کنید تا پف کند،بعد به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید. آرد و نمک و پودر هل را که جدا گانه الک کرده اید کم کم اضافه کنید. در این مرحله غلظت مواد باید از مواد کیک سفت تر باشد،و شبیه حلوا بشود.نیم ساعت توی ظرف در بسته در فریزر بگذارید.یا اگر عجله ندارید دو ساعت در یخچال بماند. بعد با دست چرب از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی بردارید در سفید بغلطانید(برای اینکه راحت تر باشید اول گلوله ها را در دست گرد کنید،همه ی خمیر که گلوله گلوله شد بعد در کنجد بغلطانید) و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید،چون بعد از پخت بزرگتر میشوند. کمی روی کلوچه ها را با دست فشار دهید که تخت تر شوند.سینی را در فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط بگذارید و کلوچه ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزید.از داغی که افتاد سریع داخل ظرف دربسته نگهداری کنید که خشک نشود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
با 🍲🍲🍲 مواد لازم : دانه کاج یا گردو یا بادام زمینی یا بادام هندی ۳ قاشق غذا خوری (من از ۵ عدد گردو استفاده کردم) ریحان تازه یک پیمانه سیر تازه ۵ حبه متوسط آبلیمو یک قاشق غذاخوری روغن زیتون حدود ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری نمک طرز تهیه: اول از همه دانه ی مورد نظر را در تابه بدون روغن تفت بدین یا توی فر تست کنید. بعد که خنک شد به همراه ریحان تازه و سیر تازه و آب لیمو با گوشکوب برقی بکوبید یا در مخلوط کن بریزید.کم کم روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به غلظت دلخواهتون برسه. آخر کار و نمک را اضافه کنید. سس آماده شده در ظرف دربسته داخل یخچال ۲ هفته ماندگاری دارد. اگر نخواستید سس را همان موقع مصرف کنید میتوانید پنیر پارمسان را موقع مصرف به سس اضافه کنید. برای پاستا هم کافیست پاستای مورد نظرتون را جوشانده و آبکش کنید و آب سرد بگیرید و با سس پستو مخلوط کرده نوش جان کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزشگاه قنادی کیک بدون فر🥧 انواع شیرینی_دانمارکی...😋 قاشقی🥮 کیک تولد🎂 🔴آموزش باتمام مراحل ازمبتدی تاحرفه ای😍😍👇👇فقط دراین کانال زود بزن رولینک تاباطل نشده👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1306198152C079ee55437
🍯🍯🍯 مواد لازم: پودر بيسکوئيت ۲ پیمانه شیر خشک قنادی شیرین نصف پیمانه خامه صبحانه ۱۲۰ گرم(بستگی به آبخور بیسکوییتتون بیشتر هم میتونید بریزید) پودر قند دو قاشق غذاخوری پودر دارچین نصف قاشق چایخوری (قابل حذف) سیروپ کارامل یک قاشق غذاخوری ( هم میتونید استفاده کنید) طرز تهیه: از هر مدل بیسکوییت ساده که مزه شو دوست دارین میتونین استفاده کنین.رنگ کرم کاملا بستگی به رنگ بیسکوییتتون داره،پس اگه بیسکوییت شکلاتی استفاده کنین،رنگ کرمتون تیره تر میشه. را با دستگاه پودر پودر کنید و شیر خشک و پودر قند و پودر دارچین را بهش اضافه کنین خوب با دستگاه مخلوط کنید. آخر کار خامه صبحانه و سیروپ کارامل را بریزین،اینقد با دستگاه بزنین تا خمیری شکل شود.(برای اینکه به دستگاه آسیب نرسه، چند ثانیه بزنید و چند ثانیه صبر کنید) بستگی به نوع بیسکوییت ممکنه خامه بیشتری نیاز باشه که میتونین کم کم اضافه کنین.(من حدود ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ریختم) غلظت کرم را برای مورد مصرفی خودتون به دلخواه میتونین انتخاب کنین.این کرم مانند برای مغزی ،مغزی ،فیلینگ و داخل و روی استفاده میشه. در ظرف دربسته یک هفته توی یخچال ماندگاری داره و برای مدت طولانی تر میتونین فریز کنین. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 مواد لازم :(برای 40 عدد 25 گرمی) آرد قنادی ۳۲۰ گرم تخم مرغ یک عدد درشت یا دو عدد کوچک کره ۱۱۵ گرم شکر سفید ۴۰ گرم شکر قهوه ای ۱۶۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده ۲۵۰گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده و شکرها را با همزن برقی در حدی بزنید که مواد خوب با هم مخلوط شده بافت کشدار و کرمی پیدا کنه. همزن دور تند باشه تا کره زیادی گرم نشه. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگه بزنید. اگه دو تا تخم مرغ داشتین دونه دونه اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه بزنید. بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک الک شده را کم کم اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. خمیر سفتی به دست میاد. شکلات های خرد شده را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را به گلوله های ۲۵ گرمی تقسیم کنید و هر گلوله را در دست به خوبی گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. سینی فر را نیم ساعت در یخچال بزارین تا خمیر کوکی خنک شود و توی فر زیادی پهن نشود. فر را از قبل گرم کنید و سینی کوکی ها را بلافاصله که از یخچال درآوردید، در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. بعد از پخت تا زمانی که کوکی ها از داغی بیفتد بهشون دست نزنید چون هنوز نرم هستن.همین که از داغی افتادن در ظرف دربسته نگه دارید، زیادی در مجاورت هوا باشه خشک میشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥮🥮🥮 این با بافت بسیار نرم و لطیفش مناسب عصرانه است. اگه با خامه فرم گرفته تزئین بشه مناسب مهمانی‌ها و دور همی ها میباشد. مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر یک و نیم پیمانه آرد قنادی ۲ پیمانه شیر یک پیمانه مخلوط گلاب و زعفران یک چهارم پیمانه روغن مایع دو سوم پیمانه وانیل کمی پودر هل مقداری بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری طرز تهیه: دقت کنید کاملا مطابق با دستور عمل کنید تا بافت مطلوب حاصل شود.مراحل تهیه این کیک کمی با کیک های دیگه تفاوت دارد. شیر را جداگانه کمی گرم کنید و گلاب و زعفران و روغن مایع را به آن اضافه کنید تا ولرم بشه کافیه. تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود سپس آرد و بکینگ پودر الک شده و پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کنید.این جا، مایه کیک سفت میشود.حالا مخلوط شیر و روغن که ولرم شده را به مواد کیک اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا یکدست بشه.مایه کیک در نهایت از کیک های معمولی شل تر است. قالب مناسب این مقدار مواد: ۲۶ سانت گرد یا قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ من از قالب ۲۶ سانت شارلوت استفاده کردم،روغن جداکننده زدم،مواد کیک و داخلش ریختم،چند بار روی سطح کار کوبیدم و در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با درجه ۱۷۰ پختم. دقت کنید دمای فر و مدت زمان پخت کاملا بستگی به فر شما دارد. نکته: اگر خواستید با طعم داشته باشید.گلاب و زعفران و پودر هل را حذف کنید.مقدار شیر را یک و یک چهارم پیمانه در نظر بگیرید و موقع گرم کردن شیر، دو تا بسته کافی میکس به شیر اضافه کنید.در این صورت رنگ میشه و عطر خوبی میگیره. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
📃🌿 در محل حرف افتاده بود كه دايی عاشق شده است سنم كم بود؛ نمی‌فهميدم چه میگويند! از مادرم پرسيدم با كلی اخم و تخم گفت: هيچی نيست ؛ دايی‌ات زده به سرش ديوانه شده! با خودم فكر كردم ای بابا؛ بيچاره دايی‌ام ديوانه شد! كمی كه گذشت؛ فهميدم دخترِخان هم ديوانه شده درست مثل دايی‌ام هم‌زمان با هم ديوانه شده بودند! دايی‌ام دير به خانه می‌آمد؛ هر وقت هم می‌آمد حسابی بهم ريخته بود. دلم برای مادربزرگم میسوخت؛ تک پسرش ديوانه شده بود؛ چند ماه بعد فهميديم برای دخترِ خان خواستگار آمده... تعجب كردم ؛ آخر مگر ديوانه‌ها هم ازدواج میکنند؟! شب كه دايی‌ام به خانه آمد؛ از دهانم پريد و گفتم... بايد میبوديد و میديدید خودش را به در و ديوار میزد! درست مثل همان كبوتری كه با پسرِ اصغر نانوا در حياط با تيركمان چوبی‌اش زديم و كبوتر طفلكی وقتی به زمين افتاد؛ هنوز جان داشت ولی از حركاتش معلوم بود درد دارد... دايی‌ام انگار كه درد داشت هی به خودش میپیچيد ؛ با خودم گفتم: ای وای ديوانه شدن هم مكافاتی دارد! بايد مواظب باشم ديوانه نشوم ؛ خيلی طول كشيد تا بفهمم دايی‌ام از اين ناراحت بود كه میخواستند دختر ديوانه‌ خان را شوهر بدهند. با خود گفتم : خب حق با دايی‌ام هست؛ میخواهند مردک را بدبخت كنند كه چه!؟ شب عروسی دختر خان كه رسيد مادرم و مادربزرگم و پدرم دايی را در اتاقش زندانی كردند؛ تا نيايد و عروسی دختر ديوانه را خراب كند. دايی‌ام مدام خودش را به در میکوبيد و فحش میداد ؛ به عروسی رفتيم دخترک ديوانه بود؛ برعكس همه عروس‌ها كه میخنديدند اين ديوانه گريه میکرد و تمام زحمات شمسی آرايشگر را به باد داده بود! مادرم هم ناراحت بود ؛ فکر كنم همه دلشان برای پسرک میسوخت! آخر از رفتارش معلوم بود ديوانه نيست و سالم است. شب كه به خانه برگشتيم ؛ مادرم با اضطراب كليد انداخت و در اتاق دايی را باز كرد ؛ دايی كف اتاق خوابش برده بود! مادرم هراسان بالای سرش رفت دايی رنگ صورتش شده بود گچ ديوار... مادرم جيغ میزد و به سر و صورتش میکوبيد؛ همسايه‌ها آمدند... قلب دايی‌ام ايستاده بود آن روز بود كه فهميدم ؛ ديوانه‌ها قلب ضعيفی دارند!(:♥️
🍊🍗🍊 🍊🍗🍊 اول از همه بگم که اگه امتحانش نکنی بدجور ضرر کردی😋 من با درست کردم ولی با ران و سینه هم میشه درست کرد. از شب قبل و با پیاز خلالی شده و نمک و ادویه دلخواه خودتون و آبلیمو مزه دار کنید و توی یخچال بزارین تا بوی زهم مرغ گرفته بشه. موقع پخت، مرغ ها را از پیاز جدا کرده و در تابه ای با مقداری کره تفت بدین تا گوشت مرغ خودش و جمع کنه،بعد به جای آب جوش، آب پرتقال تازه که از صافی رد کردین به مرغ اضافه کرده، مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنین و درب تابه را بزارین تا مرغ بپزه. فیله که زود میپزه ولی اگه ران و سینه استفاده کردین بیشتر زمان بدین. من آخر کار آماده شده را جدا کردم و فیله ها را کمی در تابه سرخ کردم تا زیباتر سرو بشه. این مرغ پرتقالی با و خلال پسته و بادام خیلی خوشمزه میشه👌👌 نکته: خیلی ترش یا خیلی شیرین نباشه، از پرتقال های ملس استفاده کنید. حتما را از صافی رد کنید تا در اثر گرم شدن تلخ نشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍊🍊🍊 مواد لازم: آب پرتقال  یک پیمانه شکر ۶۵ تا ۹۰ گرم(بستگی به ترش یا شیرین بودن پرتقال دارد) پودر ژلاتین یک ق غ آب ۳۵ میلی لیتر خامه صبحانه ۱۱۵ گرم وانیل کمی رنگ خوراکی نارنجی به دلخواه(من کمی ریختم) طرز تهیه: پودر ژلاتین را روی آب معمولی بریزید و روی بخار آب گذاشته تا ژلاتین ذوب شود.در همین حین یک سوم مقدار را با شکر روی حرارت ملایم بزارین تا شکر حل شود(همه آب پرتقال را گرم نکنید چون ممکن است دسر تلخ شود)داخل ظرفی خامه و وانیل را با هم زن بزنید و کنار بگذارید تا هم دمای محیط باشد.(این کار را حتما انجام دهید که خامه یکدست باشد و بعدا دسر آب نیاندازد) ژلاتین ذوب شده را به آب پرتقال و شکر اضافه کنید و از روی حرارت بردارید هم بزنید و بعد کم کم بقیه آب را هم اضافه کنید.این مواد و خامه که کنار گذاشتید باید هم دمای محیط باشند بعد به هم اضافه کنید،چون خامه حساس هست اگر مواد تان داغ باشد خامه بریده بریده میشود.در صورت دلخواه کمی رنگ نارنجی بزنید که خوشرنگ تر شود. آماده است در قالب مورد نظر بریزید. من در قالب سیلیکونی ریختم، قالب را در فریزر گذاشتم تا دسر کامل یخ بزنه بعد از قالب جدا کردم. این دسر را میتوانید در پیاله یا بستنی خوری هم بریزید و در یخچال گذاشته، دسر که کاملا خودش را گرفت، سرو کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 مواد لازم:(برای ۲۳ عدد ۲۵ گرمی) کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم(یک پیمانه سرخالی) تخم مرغ یک عدد شیر هم دمای محیط ۲ قاشق غذاخوری پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری آرد قنادی ۱۶۵ گرم(یک و نیم پیمانه) خلال بادام ۵۰ گرم(سه چهارم پیمانه) شکلات تخته ای خرد شده ۱۰۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل کمی طرز تهیه: اول از همه خلال بادام ها را داخل فر یا داخل تابه روی گاز کمی بو بدید تا از خامی در بیاد، بعد بزارید خنک بشه. کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند الک شده با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود بعد تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شوند،آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید،آخر کار شکلات خرد شده و بادام بو داده شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد کوکی خیلی سفت نیست و حتما باید در ظرف دربسته توی یخچال دو تا سه ساعت استراحت کند تا قابل گلوله کردن شود.بعد از استراحت، از مواد گلوله های ۲۵ گرمی بردارید گرد کنید در سینی فر با فاصله بچینید.اگر خیلی به دستتان میچسبید موقع گلوله کردن کمی دستتان را آرد بزنید. با دست روی گلوله ها را فشار دهید تا پهن تر شوند.کوکی ها داخل فر حدودا یک سانت پهن تر می‌شوند. دوباره باید کوکی ها را یک ربع داخل یخچال استراحت داده و بعد بلافاصله توی فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها خنک شوند و از قالب جدا کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾