eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ی فرانسوی🍪☕🍪☕ مواد لازم:(برای ۲۳ تا ۲۵ گرمی) آرد قنادی ۲۰۰ گرم شکر قهوه ای ۷۵ گرم شکر سفید ۵۰ گرم تخم مرغ یک عدد کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم شکلات سفید خرد شده ۸۰ گرم (از شکلات تلخ یا شیری هم میتوانید استفاده کنید) پودر نسکافه فوری ۴ گرم(یک قاشق سوپخوری) آب جوش ۳۰ گرم(۲ قاشق سوپخوری ) بکینگ پودر ۲ گرم(نصف قاشق چایخوری ) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: کره ی هم دمای محیط و شکر سفید و قهوه ای را با دور تند همزن سه چهار دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود.بعد تخم مرغ هم دمای محیط و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با هم زن بزنید.سپس پودر نسکافه فوری را که با آبجوش مخلوط کردید و هم دمای محیط شده را اضافه کنید و با همزن کمی بزنید.بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کنید و خمیر را با لیسک یکدست کنید.آخر کار شکلات خرد شده را بریزید و مخلوط کنید.خمیر کوکی سفت نیست و حتما باید حدود ۲ ساعت در ظرف دربسته توی یخچال استراحت کند. بعد از خمیر کوکی گلوله های ۲۵ گرمی بگیرید در دست گرد کنید و با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.بعد سینی را نیم ساعت در یخچال بزارین تا کوکی ها نیم ساعت دیگه استراحت کنن و در فر زیادی پهن نشوند. کوکی ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با درجه ۱۷۰ بپزید. به محض خنک شدن در ظرف دربسته نگه دارید که خشک نشود. کوکی را در یخچال نگهداری کنید. نکته: حتما حتما دو مرحله استراحت یخچالی انجام شود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥟🥟🥟 یه سالم برای بچه ها که همراه ماست یونانی یا ماست سون خیلی خوشمزه میشه،کنار سینی مزه هم میتونین استفاده کنین. مواد لازم: آرد قنادی ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم نمک و زردچوبه هر کدام نصف قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری یک قاشق چایخوری سرصاف شوید خشک یک قاشق غذاخوری روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری آب ولرم ۱۵۰ میلی لیتر طرز تهیه: ابتدا آرد و نمک و زردچوبه و مایه خمیر و شوید خشک را خوب مخلوط کنید.(تمام مراحل کار را میتوانید با دست یا با استند میکسر سری خمیر زن انجام دهید) پنیر خامه ای و نصف آب را بریزید و مخلوط کنید،بقیه آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود،آخر کار روغن مایع را بریزید و خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود. بعد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به قطر یکی دو میل باز کنید و بعد مربعی برش بزنید(اگه با پیتزا بر انجام بدین راحت تر هستین) توی سینی فر بچینید،روش و با نایلون بپوشانید،نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند بعد در فر از قبل گرم شده ،با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. روی نان های من زودتر رنگ گرفت،برگرداندم و گریل را روشن کردم تا طرف دیگه هم طلایی بشه. برای بچه ها درست کنین حتما خوششون میاد👌👌 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سرد غلیظ🍶🍶🍶 مواد لازم: شیر ۳ پیمانه پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری طرز تهیه: شکر و پودرکاکائو و نشاسته ذرت را خوب با هم مخلوط کرده، شیر سرد را اضافه کنید و با مفتول دستی هم بزنید تا مایع یکنواخت شود بعد از صافی رد کنید و روی حرارت بزارین در حدی که شیر گرم بشه خیلی نجوشه، دائم باهمان مفتول دستی هم بزنید، یک بار دیگر از صافی رد کنید و داخل شیشه یا پارچ ریخته در یخچال بزارین تا کامل سرد بشه، قبل از استفاده شیر کاکائو را هم بزنید بعد مصرف کنید.نوش جان🥰 ᯾᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 🍪🍪🍪 مواد لازم برای تهیه ۱۸ عدد ۲۵گرمی : تخم مرغ یک عدد درشت آرد قنادی یک و نیم پیمانه روغن مایع کمی کمتر از نصف پیمانه پودر شکر یا قند نصف پیمانه ماست یک و نیم ق غ ب پ نصف ق غ پودر هل و وانیل کمی نمک یک پنس کنجد برای غلطاندن کلوچه مقداری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا کرمی شود،بعد روغن مایع را بریزید و کمی هم بزنید. ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده چند دقیقه صبر کنید تا پف کند،بعد به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید. آرد و نمک و پودر هل را که جدا گانه الک کرده اید کم کم اضافه کنید. در این مرحله غلظت مواد باید از مواد کیک سفت تر باشد،و شبیه حلوا بشود.نیم ساعت توی ظرف در بسته در فریزر بگذارید.یا اگر عجله ندارید دو ساعت در یخچال بماند. بعد با دست چرب از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی بردارید در سفید بغلطانید(برای اینکه راحت تر باشید اول گلوله ها را در دست گرد کنید،همه ی خمیر که گلوله گلوله شد بعد در کنجد بغلطانید) و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید،چون بعد از پخت بزرگتر میشوند. کمی روی کلوچه ها را با دست فشار دهید که تخت تر شوند.سینی را در فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط بگذارید و کلوچه ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزید.از داغی که افتاد سریع داخل ظرف دربسته نگهداری کنید که خشک نشود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
با 🍲🍲🍲 مواد لازم : دانه کاج یا گردو یا بادام زمینی یا بادام هندی ۳ قاشق غذا خوری (من از ۵ عدد گردو استفاده کردم) ریحان تازه یک پیمانه سیر تازه ۵ حبه متوسط آبلیمو یک قاشق غذاخوری روغن زیتون حدود ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری نمک طرز تهیه: اول از همه دانه ی مورد نظر را در تابه بدون روغن تفت بدین یا توی فر تست کنید. بعد که خنک شد به همراه ریحان تازه و سیر تازه و آب لیمو با گوشکوب برقی بکوبید یا در مخلوط کن بریزید.کم کم روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به غلظت دلخواهتون برسه. آخر کار و نمک را اضافه کنید. سس آماده شده در ظرف دربسته داخل یخچال ۲ هفته ماندگاری دارد. اگر نخواستید سس را همان موقع مصرف کنید میتوانید پنیر پارمسان را موقع مصرف به سس اضافه کنید. برای پاستا هم کافیست پاستای مورد نظرتون را جوشانده و آبکش کنید و آب سرد بگیرید و با سس پستو مخلوط کرده نوش جان کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزشگاه قنادی کیک بدون فر🥧 انواع شیرینی_دانمارکی...😋 قاشقی🥮 کیک تولد🎂 🔴آموزش باتمام مراحل ازمبتدی تاحرفه ای😍😍👇👇فقط دراین کانال زود بزن رولینک تاباطل نشده👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1306198152C079ee55437
🍯🍯🍯 مواد لازم: پودر بيسکوئيت ۲ پیمانه شیر خشک قنادی شیرین نصف پیمانه خامه صبحانه ۱۲۰ گرم(بستگی به آبخور بیسکوییتتون بیشتر هم میتونید بریزید) پودر قند دو قاشق غذاخوری پودر دارچین نصف قاشق چایخوری (قابل حذف) سیروپ کارامل یک قاشق غذاخوری ( هم میتونید استفاده کنید) طرز تهیه: از هر مدل بیسکوییت ساده که مزه شو دوست دارین میتونین استفاده کنین.رنگ کرم کاملا بستگی به رنگ بیسکوییتتون داره،پس اگه بیسکوییت شکلاتی استفاده کنین،رنگ کرمتون تیره تر میشه. را با دستگاه پودر پودر کنید و شیر خشک و پودر قند و پودر دارچین را بهش اضافه کنین خوب با دستگاه مخلوط کنید. آخر کار خامه صبحانه و سیروپ کارامل را بریزین،اینقد با دستگاه بزنین تا خمیری شکل شود.(برای اینکه به دستگاه آسیب نرسه، چند ثانیه بزنید و چند ثانیه صبر کنید) بستگی به نوع بیسکوییت ممکنه خامه بیشتری نیاز باشه که میتونین کم کم اضافه کنین.(من حدود ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ریختم) غلظت کرم را برای مورد مصرفی خودتون به دلخواه میتونین انتخاب کنین.این کرم مانند برای مغزی ،مغزی ،فیلینگ و داخل و روی استفاده میشه. در ظرف دربسته یک هفته توی یخچال ماندگاری داره و برای مدت طولانی تر میتونین فریز کنین. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 مواد لازم :(برای 40 عدد 25 گرمی) آرد قنادی ۳۲۰ گرم تخم مرغ یک عدد درشت یا دو عدد کوچک کره ۱۱۵ گرم شکر سفید ۴۰ گرم شکر قهوه ای ۱۶۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده ۲۵۰گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده و شکرها را با همزن برقی در حدی بزنید که مواد خوب با هم مخلوط شده بافت کشدار و کرمی پیدا کنه. همزن دور تند باشه تا کره زیادی گرم نشه. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگه بزنید. اگه دو تا تخم مرغ داشتین دونه دونه اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه بزنید. بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک الک شده را کم کم اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. خمیر سفتی به دست میاد. شکلات های خرد شده را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را به گلوله های ۲۵ گرمی تقسیم کنید و هر گلوله را در دست به خوبی گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. سینی فر را نیم ساعت در یخچال بزارین تا خمیر کوکی خنک شود و توی فر زیادی پهن نشود. فر را از قبل گرم کنید و سینی کوکی ها را بلافاصله که از یخچال درآوردید، در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. بعد از پخت تا زمانی که کوکی ها از داغی بیفتد بهشون دست نزنید چون هنوز نرم هستن.همین که از داغی افتادن در ظرف دربسته نگه دارید، زیادی در مجاورت هوا باشه خشک میشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥮🥮🥮 این با بافت بسیار نرم و لطیفش مناسب عصرانه است. اگه با خامه فرم گرفته تزئین بشه مناسب مهمانی‌ها و دور همی ها میباشد. مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر یک و نیم پیمانه آرد قنادی ۲ پیمانه شیر یک پیمانه مخلوط گلاب و زعفران یک چهارم پیمانه روغن مایع دو سوم پیمانه وانیل کمی پودر هل مقداری بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری طرز تهیه: دقت کنید کاملا مطابق با دستور عمل کنید تا بافت مطلوب حاصل شود.مراحل تهیه این کیک کمی با کیک های دیگه تفاوت دارد. شیر را جداگانه کمی گرم کنید و گلاب و زعفران و روغن مایع را به آن اضافه کنید تا ولرم بشه کافیه. تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود سپس آرد و بکینگ پودر الک شده و پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کنید.این جا، مایه کیک سفت میشود.حالا مخلوط شیر و روغن که ولرم شده را به مواد کیک اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا یکدست بشه.مایه کیک در نهایت از کیک های معمولی شل تر است. قالب مناسب این مقدار مواد: ۲۶ سانت گرد یا قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ من از قالب ۲۶ سانت شارلوت استفاده کردم،روغن جداکننده زدم،مواد کیک و داخلش ریختم،چند بار روی سطح کار کوبیدم و در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با درجه ۱۷۰ پختم. دقت کنید دمای فر و مدت زمان پخت کاملا بستگی به فر شما دارد. نکته: اگر خواستید با طعم داشته باشید.گلاب و زعفران و پودر هل را حذف کنید.مقدار شیر را یک و یک چهارم پیمانه در نظر بگیرید و موقع گرم کردن شیر، دو تا بسته کافی میکس به شیر اضافه کنید.در این صورت رنگ میشه و عطر خوبی میگیره. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
📃🌿 در محل حرف افتاده بود كه دايی عاشق شده است سنم كم بود؛ نمی‌فهميدم چه میگويند! از مادرم پرسيدم با كلی اخم و تخم گفت: هيچی نيست ؛ دايی‌ات زده به سرش ديوانه شده! با خودم فكر كردم ای بابا؛ بيچاره دايی‌ام ديوانه شد! كمی كه گذشت؛ فهميدم دخترِخان هم ديوانه شده درست مثل دايی‌ام هم‌زمان با هم ديوانه شده بودند! دايی‌ام دير به خانه می‌آمد؛ هر وقت هم می‌آمد حسابی بهم ريخته بود. دلم برای مادربزرگم میسوخت؛ تک پسرش ديوانه شده بود؛ چند ماه بعد فهميديم برای دخترِ خان خواستگار آمده... تعجب كردم ؛ آخر مگر ديوانه‌ها هم ازدواج میکنند؟! شب كه دايی‌ام به خانه آمد؛ از دهانم پريد و گفتم... بايد میبوديد و میديدید خودش را به در و ديوار میزد! درست مثل همان كبوتری كه با پسرِ اصغر نانوا در حياط با تيركمان چوبی‌اش زديم و كبوتر طفلكی وقتی به زمين افتاد؛ هنوز جان داشت ولی از حركاتش معلوم بود درد دارد... دايی‌ام انگار كه درد داشت هی به خودش میپیچيد ؛ با خودم گفتم: ای وای ديوانه شدن هم مكافاتی دارد! بايد مواظب باشم ديوانه نشوم ؛ خيلی طول كشيد تا بفهمم دايی‌ام از اين ناراحت بود كه میخواستند دختر ديوانه‌ خان را شوهر بدهند. با خود گفتم : خب حق با دايی‌ام هست؛ میخواهند مردک را بدبخت كنند كه چه!؟ شب عروسی دختر خان كه رسيد مادرم و مادربزرگم و پدرم دايی را در اتاقش زندانی كردند؛ تا نيايد و عروسی دختر ديوانه را خراب كند. دايی‌ام مدام خودش را به در میکوبيد و فحش میداد ؛ به عروسی رفتيم دخترک ديوانه بود؛ برعكس همه عروس‌ها كه میخنديدند اين ديوانه گريه میکرد و تمام زحمات شمسی آرايشگر را به باد داده بود! مادرم هم ناراحت بود ؛ فکر كنم همه دلشان برای پسرک میسوخت! آخر از رفتارش معلوم بود ديوانه نيست و سالم است. شب كه به خانه برگشتيم ؛ مادرم با اضطراب كليد انداخت و در اتاق دايی را باز كرد ؛ دايی كف اتاق خوابش برده بود! مادرم هراسان بالای سرش رفت دايی رنگ صورتش شده بود گچ ديوار... مادرم جيغ میزد و به سر و صورتش میکوبيد؛ همسايه‌ها آمدند... قلب دايی‌ام ايستاده بود آن روز بود كه فهميدم ؛ ديوانه‌ها قلب ضعيفی دارند!(:♥️
🍊🍗🍊 🍊🍗🍊 اول از همه بگم که اگه امتحانش نکنی بدجور ضرر کردی😋 من با درست کردم ولی با ران و سینه هم میشه درست کرد. از شب قبل و با پیاز خلالی شده و نمک و ادویه دلخواه خودتون و آبلیمو مزه دار کنید و توی یخچال بزارین تا بوی زهم مرغ گرفته بشه. موقع پخت، مرغ ها را از پیاز جدا کرده و در تابه ای با مقداری کره تفت بدین تا گوشت مرغ خودش و جمع کنه،بعد به جای آب جوش، آب پرتقال تازه که از صافی رد کردین به مرغ اضافه کرده، مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنین و درب تابه را بزارین تا مرغ بپزه. فیله که زود میپزه ولی اگه ران و سینه استفاده کردین بیشتر زمان بدین. من آخر کار آماده شده را جدا کردم و فیله ها را کمی در تابه سرخ کردم تا زیباتر سرو بشه. این مرغ پرتقالی با و خلال پسته و بادام خیلی خوشمزه میشه👌👌 نکته: خیلی ترش یا خیلی شیرین نباشه، از پرتقال های ملس استفاده کنید. حتما را از صافی رد کنید تا در اثر گرم شدن تلخ نشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍊🍊🍊 مواد لازم: آب پرتقال  یک پیمانه شکر ۶۵ تا ۹۰ گرم(بستگی به ترش یا شیرین بودن پرتقال دارد) پودر ژلاتین یک ق غ آب ۳۵ میلی لیتر خامه صبحانه ۱۱۵ گرم وانیل کمی رنگ خوراکی نارنجی به دلخواه(من کمی ریختم) طرز تهیه: پودر ژلاتین را روی آب معمولی بریزید و روی بخار آب گذاشته تا ژلاتین ذوب شود.در همین حین یک سوم مقدار را با شکر روی حرارت ملایم بزارین تا شکر حل شود(همه آب پرتقال را گرم نکنید چون ممکن است دسر تلخ شود)داخل ظرفی خامه و وانیل را با هم زن بزنید و کنار بگذارید تا هم دمای محیط باشد.(این کار را حتما انجام دهید که خامه یکدست باشد و بعدا دسر آب نیاندازد) ژلاتین ذوب شده را به آب پرتقال و شکر اضافه کنید و از روی حرارت بردارید هم بزنید و بعد کم کم بقیه آب را هم اضافه کنید.این مواد و خامه که کنار گذاشتید باید هم دمای محیط باشند بعد به هم اضافه کنید،چون خامه حساس هست اگر مواد تان داغ باشد خامه بریده بریده میشود.در صورت دلخواه کمی رنگ نارنجی بزنید که خوشرنگ تر شود. آماده است در قالب مورد نظر بریزید. من در قالب سیلیکونی ریختم، قالب را در فریزر گذاشتم تا دسر کامل یخ بزنه بعد از قالب جدا کردم. این دسر را میتوانید در پیاله یا بستنی خوری هم بریزید و در یخچال گذاشته، دسر که کاملا خودش را گرفت، سرو کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 مواد لازم:(برای ۲۳ عدد ۲۵ گرمی) کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم(یک پیمانه سرخالی) تخم مرغ یک عدد شیر هم دمای محیط ۲ قاشق غذاخوری پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری آرد قنادی ۱۶۵ گرم(یک و نیم پیمانه) خلال بادام ۵۰ گرم(سه چهارم پیمانه) شکلات تخته ای خرد شده ۱۰۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل کمی طرز تهیه: اول از همه خلال بادام ها را داخل فر یا داخل تابه روی گاز کمی بو بدید تا از خامی در بیاد، بعد بزارید خنک بشه. کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند الک شده با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود بعد تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شوند،آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید،آخر کار شکلات خرد شده و بادام بو داده شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد کوکی خیلی سفت نیست و حتما باید در ظرف دربسته توی یخچال دو تا سه ساعت استراحت کند تا قابل گلوله کردن شود.بعد از استراحت، از مواد گلوله های ۲۵ گرمی بردارید گرد کنید در سینی فر با فاصله بچینید.اگر خیلی به دستتان میچسبید موقع گلوله کردن کمی دستتان را آرد بزنید. با دست روی گلوله ها را فشار دهید تا پهن تر شوند.کوکی ها داخل فر حدودا یک سانت پهن تر می‌شوند. دوباره باید کوکی ها را یک ربع داخل یخچال استراحت داده و بعد بلافاصله توی فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها خنک شوند و از قالب جدا کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
(طریقه مغز دار کردن ) مواد لازم : پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای لبنه کاله) ۱۲۵گرم پودر قند ۴۰ گرم طرز تهیه: پنیر و پودر قند را با لیسک مخلوط کنید داخل قیف ریخته و قالب های سیلیکونی نیم دایره کوچک را از مواد پنیری پر کنید و در فریزر بزارین تا یخ بزنه. اگر قالب نداشتید، روی کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز به مقدار کم و با فاصله از مایه پنیری پایپ کنید و در فریزر بزارین تا یخ بزنه و از این گلوله های کوچک برای مغز انواع کوکیها میتوانید استفاده کنید. به جای مغزی پنیری، به همین روش میتوانید (یا هر شکلات صبحانه دیگر)، (یا هر کرم بيسکوییت دیگر)، و انواع های مختلف، را برای مغزی کوکی ها آماده کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥔🥔🥔 برای درست کردن این کوکوی خوشمزه به غیر از مواد اصلی که پخته و تخم مرغ و سیر و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه هست،کمی پودر زیره،پودر تخم گشنیز ،ریحان یا نعناع خشک،یکی دو قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و به خوشمزگی این اضافه کنید.به خاطر داشتن پودر سوخاری در ریختن نمک و فلفل احتیاط کنید. من برای اینکه کوکو ها اندازه هم در بیان، از گیر استفاده کردم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
با مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: پاستا آشیانه ای یک بسته ۵۰۰ گرمی (پاستای من سبزیجات بود) مواد گوشتی که داخلش قارچ،آویشن و سیر و پودر کاری،پاپریکا حتما باشه.من رب گوجه نزدم ولی شما دوست داشتین میتونین بزنین.(مقدارش دلخواه خودتونه) پنیر پیتزا سس بشامل طرز تهیه: رو در آب نمک بجوشونین و آبکش کنین و آب سرد بگیرین.توی ظرف مناسب موادتون،نصف پاستا رو بریزین(احتیاج به چرب کردن نیست)بعد مواد گوشتی را بریزین. بعد نصف سس بشامل و سپس بقیه ی پاستا را بریزین،بعد بقیه ی سس بشامل و در آخر با پنیر پیتزا پوشش بدین.در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بزارین تا مواد بپزه و پنیر طلایی بشه. آماده ست، با انواع ، مخصوصا میل کنید. : کره ۵۰ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر یک و نیم لیوان نمک و فلفل کره و آرد و کمی تفت بدین و شیر گرم و اضافه کنین و دائم هم بزنید تا گلوله نشه،کمی که غلیظ شد نمک فلفل بزنید و تمام. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم برای تهیه یک کاسه : گوجه فرنگی نیم کیلو نشاسته ذرت نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری گلوکز نصف قاشق مرباخوری (اختیاری) ادویه:پودر سیر،فلفل پاپریکا،فلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک،آویشن به میزان دلخواه طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را شسته و خرد کنید در قابلمه ای ریخته و بدون آب بگذارید بپزد تا آب خود گوجه تمام شود،بعد از صافی رد کنید تا پوست و تخمه های گوجه جدا شود. دوباره پوره گوجه را روی حرارت بگذارید شکر و سرکه و ادویه ها را اضافه کنید،نشاسته ذرت را در ۲ قاشق آب معمولی حل کنید و اضافه کنید و دائم هم بزنید تا ته نگیرد،سس که غلیظ شد گلوکز را اضافه کنید.اضافه کردن گلوکز اجباری نیست برای کشدار شدن سس است.مزه کنید و ادویه ها را اندازه کنید.سس داخل یخچال که میرود غلیظ تر میشود. داخل ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید. نکته: از گوجه های خوشرنگ و خوشمزه برای تهیه استفاده کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
این مدل ، بدون ثعلب درست میشه و نیازی به هم زدن های متوالی نداره. مواد بستنی رو که درست کردین میتونین به هر روشی که دوست دارین سرو کنین حتما نباید چوبی باشه و روکش شکلات داشته باشه. مواد لازم برای تهیه ۶ تا : شیر یک پیمانه شکر نصف پیمانه نشاسته گل یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی زعفران دم کرده  ۲ قاشق غذاخوری گلاب یک قاشق غذاخوری شکلات سفید،روغن مایع و خلال پسته برای روکش بستنی طرز تهیه: ابتدا شیر سرد و شکر و نشاسته گل را با هم خوب ترکیب کنید تا نشاسته توی شیر باز بشه، بعد روی حرارت ملایم بزارین و دائم هم بزنید تا مواد  کمی غلیظ بشه و بوی خامی نشاسته از بین بره،بعد زعفران و گلاب و بریزین و حرارت و خاموش کنین.چند قاشق از مواد بستنی که داغ هست با خامه صبحانه به دمای محیط رسیده،ترکیب کنید تا خامه هم تقریبا گرم بشه بعد خامه را به کل مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.مواد بستنی آماده است و غلظتی شبیه بستنی آب شده دارد. اگر خواستید توی قالب سیلیکونی درست کنید فقط کافیه چوب بستنی را تعبیه کنید و مواد و داخل قالب بریزید.یک شب تا صبح توی فریزر بمونه تا خوب ببنده. برای روکش کردن بستنی: سفید را روی بخار آب ذوب کنید و با روغن مایع رقیق تر کنید،کم کم روغن مایع بریزید تا شکلات از سفتی در بیاد و کمی روان تر بشه،خلال پسته هم اضافه کنید و داخل یک لیوان بلند بریزید. بستنی که کامل یخ زد را از قالب جدا کرده و داخل لیوان شکلات فرو کنید و بیرون بیاورید.چون بستنی سرده،شکلات زود میبنده. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍕🥒🥩🍕 🍕🥒🥩🍕 این پیتزا یه جورایی شبیه هست که من با و گوشت درست کردم. برای مواقعی که نمی خواهید سنگین بخورید گزینه ی مناسبی است،چون به جای ، از کدو سبز استفاده شده.ضمنا بقیه اعضای خانواده میتوانند با میل کنند. ابتدا کدو سبز ها را از طول ورق های متوسط رو به نازک کنید که زود پخته شوند.در مقدار کمی روغن کمی سرخ کنین تا کدو ها نرم تر بشن.کدو ها را مانند تصویر کف ظرف مورد نظر بچینید،من کف سینی سولاردوم چیدم که بعدا همونطوری داخل فر گذاشتم. برای تهیه گوشت های همبرگر: گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل پاپریکا(زردچوبه نزنید) و یکی دو قاشق آرد سوخاری و مقداری سس خردل و کمی جعفری ساطوری شده ترکیب کنید.خوب که گوشت با مواد ترکیب شد گلوله هایی اندازه گردو از مواد برداشته و گرد کنید و کف دستتان صاف کنید و در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم بگذارید .اول آب میاندازد و بعد به روغن افتاده و سرخ میشود.عطری که موقع سرخ شدن از این همبرگر بلند میشه بی نظیره😊😊😊همبرگر های کوچک که آماده شد روی کدو ها بچینید به دلخواه میتوانید قارچ ورقه ای شده که در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم گذاشتید وآبش جمع شده و فلفل دلمه ای هم بریزید و در نهایت کمی ریخته و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بزارین،نیاز به پخت خاصی نداره همین که پنیر آب بشه کافیه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥞🥞🥞 پن کیک در لغت به معنای کیک تابه ای است.این پن کیک بافتی شبیه داره و اصلا لاستیکی نیست. مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد شکر نصف پیمانه شیر ولرم دو سوم پیمانه خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری(قابل حذف) روغن مایع نصف پیمانه آرد یک و نیم پیمانه نشاسته ذرت نصف پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل یک قاشق چایخوری طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کشدار و حجیم شود.بعد شیر ولرم و خامه و روغن مایع را اضافه کرده،یکی دو دور با همزن بزنید.آخر کار مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کردید کم کم اضافه کرده و یکدست کنید.مواد پن کیک آماده است. ماهیتابه ی نچسب صاف که بدون خط و خش باشد را انتخاب کنید،بدون روغن روی حرارت متوسط بزارین تا ماهیتابه داغ بشه. از مواد پن کیک یک ملاقه ی کوچک توی تابه ریخته،در تابه را بزارین،یکی دو دقیقه صبر کنین تا سطح پن کیک شروع به حباب زدن کند،در تابه را بردارید و پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.معمولا طرف دیگر پن کیک به قشنگی روی آن نمیشود. بعد از هر بار که پن کیک را از تابه خارج میکنید،تابه را با دستمال کاغذی کامل تمیز کنید بعد پن کیک بعدی را بریزید.این کار باعث میشه که تمام پن کیک ها خوشکل در بیاد. برای بچه ها خیلی مناسبه و از خوردنش مخصوصا با شیر یا شیر کاکائو لذت میبرن. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍑🍓🍍🍌🍊 مواد لازم : پودر ژله ی میوه ای یک بسته پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری گلوکز ۲ قاشق غذاخوری آب معمولی یک لیوان طرز تهیه: مواد را با هم مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته تا ژلاتین و پودر ژله حل شوند،کف سفید روی آن را با قاشق بگیرید تا شفاف تری داشته باشید.بعد از صافی رد کنید و با قاشق یا سرنگ تمیز، داخل قالب سیلیکونی های کوچک بریزید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت بگذارید تا ببندد.به راحتی میتوانید در قالب ها از دو رنگ استفاده کنید تا خوشکل تر شوند. اگر نخواستید از ی آماده استفاده کنید به جای آن میتوانید از انواع ها یا حتی استفاده کنید،به این ترتیب که به جای یک لیوان آب یک لیوان آبمیوه بریزید،مزه ی آبمیوه را با اضافه کردن شکر اندازه کنید.مقدار پودر ژلاتین را هم یک قاشق دیگر اضافه کنید.و مواد را روی بخار آب کتری بن ماری کنید و بقیه مراحل را انجام دهید. با انواع شربت های مورد علاقه تون هم میتونین درست کنین،مزه ی شربت را قبل از اضافه کردن ژلاتین اندازه کنین بعد ژلاتین و گلوکز اضافه کنین،من با شربت هم درست کردم، ترش و خوشمزه شد. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مراحل کار👆👆👆 من این کیک و توی قالب ۲۰ در ۳۰ سانت درست کردم و مثل تصویر برش زدم و شکلات آب شده را بصورت خطی روی هر اسلایس ریختم و بلافاصله پودر پسته پاشیدم تا بهش بچسبه. راستش امسال اولین سالی هست که باباحاجی همسرم کنارمون نیستن و ترجیح دادم درست کنم و ازتون بخوام برای شادی روح تمام صلواتی هدیه بفرمایید🌹🌹 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم برای تهیه یک کاسه : شیر پر چرب سرد نصف پیمانه سرکه سفید نصف ق غ شکر یک چهارم ق غ نمک یک چهارم ق چ فلفل یک چهارم ق چ پودر خردل یا سس خردل نصف ق غ روغن مایع یا روغن کنجد یا روغن ذرت نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا ظرف میکسر را یک ساعت در یخچال بزارین تا سرد باشه،شیر هم سرد باشه.تمام مواد به غیر از روغن و خردل را در میکسر بریزید و مخلوط کنید،روغن و خردل را در سه مرحله اضافه کنید و هر بار ۱۰ ثانیه بزنید،یا اگر میکسر شما محفظه ریختن مواد دارد،در حالیکه دستگاه روشن است از آن محفظه روغن را کم کم بریزید تا سس غلیظ شود.بیش از حد مواد را هم نزنید که به روغن نیفتد. آماده شده رنگ و بافت عالی دارد.آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.بهتر است یک ساعت در یخچال بماند بعد آماده مصرف است. نکته: حتما حتما ظرف میکسر و شیر باید سرد سرد باشن وگرنه سس غلیظ نمی‌شود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍯🍯🍯 بریلو ماده ای است که حالت ای دارد و معمولا برای تزیین و یا ما بین شیرینی های خشک استفاده میشود،اگر بریلو را روان تر درست کنید حتی میتوانید برای هم استفاده کنید. بریلو را هم میتوانید با آب درست کرده و در نهایت رنگ خوراکی دلخواه بزنید،هم میتوانید با آب میوه طبیعی مثل پرتقال،انار درست کنید که خودشان رنگ و مزه طبیعی دارند. مواد لازم: آب یا آب میوه دلخواه  یک دوم لیوان(میتوانید از آب و آبمیوه به مقدار نصف و نصف هم استفاده کنید) شکر  یک چهارم لیوان آبلیمو یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: آب یا آبمیوه و شکر و نشاسته ذرت را قبل از اینکه روی حرارت بزارین خوب مخلوط کنید،حتما از ظرف شیشه ای یا استیل یا نچسب رنگ روشن استفاده کنید که روی رنگ بریلو تاثیر نزاره.ظرف را روی حرارت ملایم بزارین و مدام هم بزنین چون نشاسته ذرت زود میبندد.غلظت بریلو بستگی به خودتان دارد که برای چه کاری میخواهید استفاده کنید.حتی اگر میخواهید بریلوی رقیق تری داشته باشید از اول مقدار اب یا آبمیوه را بیشتر بریزید.آخرای کار آبلیمو را اضافه کنید.آبلیمو برای براق شدن بریلو استفاده میشود،حذفش نکنید. اگر بریلو را با آب درست کردید وقتی حرارت را خاموش کردید رنگ دلخواه را اضافه کنید. ماندگاری بریلو ۲ تا ۳ هفته در یخچال است. برای استفاده در ها بهتر است بریلو را در قیف یک بار مصرف ریخته تا کار کردن با آن راحت باشد.همونطوری با قیف هم میتوانید در یخچال نگهداری کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥮🥮🥮 مواد لازم: آرد قنادی ۱۶۰ گرم پودر کاکائو ۲۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم شیر ۷۵ گرم روغن مایع ۴۰ گرم بکینگ پودر ۷ گرم وانیل کمی آب جوش یک قاشق سوپ‌خوری (ارتفاع این در قالب گرد ۲۰ سانت حدود ۳ سانت می‌شود و دو لایه کیک متوسط میدهد) مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید،شیر و روغن را مخلوط کرده روی بخار آب جوش بگذارید تا گرم شود،تخم مرغ ها و وانیل را ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن بزنید بعد شکر را اضافه کرده با دور تند دو سه دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود و حجم آن دو برابر شود.حالا روغن مایع و شیر گرم را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و پودرکاکائو و ب پ را که با هم ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک فولد کنید و در نهایت یک قاشق سوپخوری آبجوش و بریزید(این یک قاشق آب جوش فوت کوزه گریشه،فراموش نکنید). مواد کیک و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کردید ریخته، روی کیک را با لیسک صاف کنید، چند بار قالب را روی سطح کار بکوبید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت  ۳۰ دقیقه بپزید. این دستور همان هست، فقط از مقدار آرد ۲۰ گرم کم شده و به جاش پودرکاکائو اضافه شده، پس به همین روش میتوانید برای پایه ی کیک های خامه ای درست کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥖🥖🥖 مواد لازم: تخم مرغ یک عدد آب یا شیر ولرم یک لیوان روغن مایع نصف لیوان مایه خمیر فوری ۳ ق چ نمک یک ق چ شکر ۴ق چ آرد قنادی ۳ لیوان این خمیر برای انواع ها، و ها استفاده میشود،اگر برای شیرینی استفاده میکنید مقدار شکر را بیشتر بریزید و اگر برای غذا استفاده میکنید یک قاشق چایخوری شکر کافیست،میتوانید پودر آویشن یا پودر رزماری هم اضافه کنید که عطر خوبی به آن میدهد. خمیر مایه و آب یا شیر ولرم که دست را نسوزاند و یک قاشق چایخوری شکر را در کاسه ای ریخته درش را بگذارید تا عمل بیاید.۵ الی۱۰ دقیقه طول میکشد.تخم مرغ،باقیمانده شکر،روغن و نمک را در کاسه دیگری مخلوط کنید،بعد مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید و بعد آرد را کم کم الک کرده اضافه کنید و خمیر را جمع کنید و ده دقیقه ورز دهید.روی خمیر را بپوشانید در جای گرم یک ساعت استراحت کند تا حجمش ۲ برابر شود.بعد پف خمیر را بگیرید و آماده مصرف است. حتی برای درست کردن شیرمال هم از این خمیر استفاده میشود.دیگه به سلیقه خودتون میتوانید ازش استفاده کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم خمیر: آرد قنادی ۲ پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه آب ولرم یک چهارم پیمانه پودر مایه خمیر یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری مواد لازم میانی: سیب زرد ۳ عدد بزرگ کره ۳۰ گرم شکر ۲ قاشق غذا خوری پودر دارچین یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: مایه خمیر و آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده درش و میزاریم پنج دقیقه کنار گذاشته تا خمیر مایه عمل کند. در ظرفی شیر را ریخته کمی از آرد را به شیر اضافه کنید مخلوط کنید،بعد روغن را بریزید و کمی دیگر از آرد،مرحله آخر مخلوط مایه خمیر و بقیه آرد را بریزید، را خوب ورز دهید و بعد روی آن را بپوشانید ۴۰ دقیقه استراحت کند‌. در این فاصله مواد میانی را درست کنید.سیب ها را مکعبی خرد کنید.در تابه کره را ذوب کرده، و شکر و دارچین را بهش اضافه کنید و اجازه بدید روی حرارت شکر ذوب شده و آب سیب کشیده شود. بعد از ور آمدن خمیر،آن را روی سطح کار با وردنه باز کنید و کاتر گرد بزنید و از مواد سیب داخلش بزارین و مثل بپیچین و در روغن داغ سرخ کنین. برای مدلی که شبیه است، مانند تصویر عمل کرده و روی آن رومال زرده تخم مرغ بمالید و در فر ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید. من از قالب تارت تک نفره کف جدا استفاده کردم.اگه قالب نداشتین،میتونین خمیر و کاتر گرد بزنین از مواد میانی داخلش بزارین و دو طرفش و ببندین،اون قسمت که دو لبه خمیر روی هم میاد را به عنوان زیر شیرینی قرار بدین و داخل سینی فر گذاشته رومال بمالید و داخل فر بپزید. بعد از پخت روی ها پودر قند الک کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
این کیک را هم میتونین به عنوان هم برای استفاده کنید.به جای از دیگر هم میتوانید استفاده کنید ولی این دستور را نمی توانید یا کنید، چون اگر مغزیجات را حذف کنید، کیک بافت خشکی پیدا می‌کند. مواد لازم:(مناسب قالب گرد ۲۰ سانت) تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱۶۶ گرم شکر ۱۶۰ گرم آب ولرم ۴۶ روغن ۴۶ گرم پودر مغز دلخواه ۲۶ گرم وانیل ۲ گرم بکینگ پودر ۵ گرم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا مواد کامل حجم گرفته و روشن شود.حالا آب ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.پودر را هم بریزید و در آخر آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک مواد را ترکیب کنید.مواد آماده است.در قالب مورد نظر ریخته و با لیسک روی کیک را صاف کنید. قالب را سه بار روی سطح کار بکوبید.و با درجه پخت کیک هاتون،در فر از قبل گرم شده، بپزید. : روی کیک را با چاقو یا اره کیک بری صاف کنید و کیک را دو لایه کنید. لایه اول را با کمی شیر خیس کنید و بعد را در قیف بدون ماسوره ریخته و روی سطح کیک پایپ کنید. بعد لایه دوم را بزارید و دوباره با شیر خیس کنید و پایپ کنید. من برای زیبایی بیشتر، روی کیک کمی پودر الک کردم.میتونید یه تاپر برای این مناسبت، روی کیک بزارین. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
با کسی باشید که حتی وقتی ازتون عصبانیه هم، بهتون بی احترامی نکنه ...
🌭🌭🌭 🌭🌭🌭 برای درست کردن این فینگر فود که مناسب میزهای و عصرانه هست، به یه مدل خمیر نیاز داریم که میتونه خمیر پیتزا یا باشه، یا هر مدل خمیری که بلدید درست کنید. من درست کردم و داخل خمیر، سیر رنده شده و پودر رزماری زدم،اگه رزماری ندارین پودر آویشن بزنین.خمیر را درست کنید استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه بعد پفش و بگیرید و کار و شروع کنید. اگه حال و حوصله خمیر درست کردن ندارین هم میتونین از ی آماده استفاده کنید. برای این مدل فینگر فود از استفاده میکنن، اگه نداشتین و ۳ سانتی برش بزنین که انگشتی بشه. خمیر را پهن کنید و با پیتزا بر،نواری برش بزنید.یه دونه سوسیس و دورش بپیچید و یه کوچولو خمیر روی هم بیاد کافیه. این قسمت که خمیر روی هم میاد کف سینی فر بزارین.(کف سینی فر کاغذ نسوز بزارین) روی رول ها زرده تخم مرغ بمالید و کنجد و سیاه دانه بپاشید و سینی را در فر ۱۸۰ درجه بزارین و رول ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزین. (مدت زمان پخت بستگی به فر شما دارد) نوش جان🥰 کانال خوشمزه را به دوستانتون معرفی کنید👇👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾