eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
ترشی با رب گوجه درست کردی فوق العاده خوشمزس اگه این ترشی رو درست کنی دیگه همیشه فقط همین مدلی درست میکنی 👌😍😋 @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food ترشی ربی 😊 مواد لازم گل کلم..... متوسط سه عدد فلفل سبز.... تند سه یا چهار عدد اگه خیلی تند دوست دارین بیشتر بزنین لوبیا سبز..... 200گرم هویج.... 700 گرم سبزی ترشی( شامل مرزه ,جعفری,گشنیز_ ترخون وتره,نعنا)نیم کیلو پاک کرده وریز خورد کنید نمڪ وفلفل سیاه وزردچوبه..... به میزان لازم سیر... چند حبه حتما رنده کنید رب گوجه..... یک عدد یک کیلویی سرکه..... یک کیلو 🛑اگه سرکه تند هست با آب جوشیده قاطی کنید در غیر اینصورت لازم نیست 🛑 دستور👇👇👇👇 ⬅️ ابتدا تمام موادرو ریز خورد میکنین فقط لوبیا سبز رو جدا خورد میکنیم چون بعد از خورد کردن وشستن باید بریزیم داخل ی قابلمه ومقداری بهش آب اضافه کنیم و روے گاز میزارم چند جوش بزنه چون اگه این کار رو نکنید دیرتر از مواد دیگه جا میفته وبد میشه. ⬅️ بعد مواد دیگه رو که ریز خورد کردیم رو میشوریم ومیزاریم کاملا خشڪ بشه در این فاصله سرکه رو میریزیم داخل قابلمه ومیزاریم تا داغ بشه اما نجوشه و رب گوجه رو میریزیم داخل سرکه ونمڪ وکمے فلفل هم بهش میزنیم ومیزاریم ے قل باهم بزنه بعد بهم میزنیم وزیر گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم کاملا سرد بشه بعد همه ے مواد ترشے رو میریزم داخل ظرفے وبهش نمڪ وزردچوبه وفلفل سیاه اضافه میکنیم , وقتے سرکه ورب سرد شد به مواد خورد شده اضافه میکنیم وکاملا بهم میزنیم وبعد در ظرف مورد نظر میریزیم. این ترشے حتما باید داخل یخچال نگهدارے شود. نکته👇👇👇 این ترشی رو تند🤑 درست میکنن ولی شما هرجور دوست دارین فلفل بزنین😍 نکته دوم ⬅️ باید تمام مواد که قاطی کردین وسرکه ورب ریختن توی ظرف بزرگ بریزین ودرش رو بزارین ی شب مواد رو همینجوری بزارین تا به خورد هم بره نمک وفلفل هم به اندازه بریزین @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما از چه سبزی هایی در قرمه سبزی استفاده می کنید؟ دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 🙋‍♀️تاحالا این مدلی خوراک دل درست کردی🤔 اگه نه بهت پیشنهاد میدم حتما امتحان کنی که خیلی خوشمزه میشه 👌👌👌 مرسی که لایک میکنی ❤️ ذخیره کن تا هروقت تونستی خواستی درست کنی ❤️ خوراک دل👌👇👇👇 مواد لازم برای 5 نفر🙏❤️ دل مرغ... دو بسته سیب زمینی .... 4 عدد پیاز... دوعدد نمک وفلفل زردچوبه وزعفرون به میزان لازم ابتدا👈 پیاز رو داخل تابه خورد میکنیم وروغن میریزیم وتفت میدیم یکم که سبک شد💛 جگر رو که از قبل تمیز کردیم وازوسط نصف کردیم وشستم اضافه میکنیم وبا هم تفت میدیم👍 بعد ⬅️ کمی زعفرون میزنیم نمک وفلفل هم اضافه کرده وسیب زمینی ها رو خلالی خورد میکنیم ومیشوریم به دل ها اضافه کرده ی استکان آب اضافه کرده ومیزاریم با هم جابیفته وقتی که سیب زمینی پخت غذا آمادس نباید آب دار هم باشه زیاد آب اضافه نکنید🌸🌸🌸 #خوراک_دل#شام_فوری @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم شیرینیِ عید 😁 ۲/۱۲/۱۲ @forooq.life @forooq.life @forooq.life کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سابله نارگیلی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر دستور پخت آش رشته رو میخواین توی کامنت بنوسید، دستور پختش رو براتون میفرستیم 😊 asalculinaryschool کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
نکات پخت کیک . . ۱_کیک به اندازه کافی پف نکرده اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده، مقدار استفاده شده کم یا زیاد شده . میزان مخلوط کردن مواد کم بودن یا خیلی بیش از حد معمول بوده . دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده . هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن آنها رعایت نشده . کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده . ۲_قسمت وسط کیک بالا آمده یا ترک خورده . مواد بیش از حد مخلوط شده است . دمای فر بسیار زیاد بوده . میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات کم بوده است . کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط قرار گرفته . بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است میزان روغن مورد استفاده زیاد بوده است . اندازه قالب نسبت به میزان مایه کیک بسیار بزرگ بوده . قبل از اینکه مایه آماده کیک در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است . ۳_کیک دارای منافذ و سوراخ های متعدد و بزرگ است . دمای فر بسیار زیاد بوده است . مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است . مخلوط کردن  کم یا زیاد هردو باعث اینکار میشوند . میزان بیکینگ پودر استفاده شده زیاد بوده است دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ترفندآشپزی برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید. دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام عشقای من خوبین باید بگم این کیکی که براتون آوردم خیلی خوشمزس پس حتما درستش کن مرسی که بامن❤️ همراهید لطفا عکسا رو ورق👉 بزنید آموزش رو براتون گذاشتم 🥰 کیک زعفرونی مواد لازم 4 عدد تخم مرغ آرد دونیم پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع یک پیمانه بکینگ پودر دو ق چ شیر یک پیمانه سرخالی زعفرون غلیظ دوق غ گلاب دوق غ پودر هل ی ق مربا خوری وانیل نوک کارد منظور از پیمانه لیوان دسته دارفرانسوی یا پیمانه استاندار شیرینی پزی هستش خب اول ازهمه فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید تا مواد رو آماده میکنیم گرم بشه دوم قالب رو با روغن جداکننده ( روغن جدا کننده👈که مخلوط ی ق مربا خوری از هرکدوم از مواد روغن جامد ومایع وآرد هستش که خوب باهم مخلوط کردیم ) رو چرب میکنیم وبد حسابی کنجد میپاشیم و5 دقیقه میزاریم فریز تا کنجد ها به روغن کاملااا بچسبه وبعد از 5 دقیقه حتما از فریزر خارج کنید حالا میریم سراغ درست کردن کیک تخم مرغ ها رو با کمی وانیل وشکر خوب میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه وبعد روغن مایع وشیر رو اضاف کرده درحد مخلوط شدن میزنیم هل، زعفرون وگلاب رو میریزیم ودوباره هم میزنیم ودر آخر آرد وبکینگ پودر که سه بار الک کردیم کمکم وطی چند مرحله اضافه میکنیم ودورانی مخلوط مکنیم ومواد رو داخل قالب ریخته ودرفر که گرم کردیم میزاریم به مدت 55 دقیقه زمان پخت کیک نسبت به دمای فر شما فرق میکنه پس حتما بعد از 45 دقیقه چک کنید ❤️
سلام عشقای من خوبین باید بگم این کیکی که براتون آوردم خیلی خوشمزس پس حتما درستش کن مرسی که بامن❤️ همراهید لطفا عکسا رو ورق👉 بزنید آموزش رو براتون گذاشتم 🥰 کیک زعفرونی مواد لازم 4 عدد تخم مرغ آرد دونیم پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع یک پیمانه بکینگ پودر دو ق چ شیر یک پیمانه سرخالی زعفرون غلیظ دوق غ گلاب دوق غ پودر هل ی ق مربا خوری وانیل نوک کارد منظور از پیمانه لیوان دسته دارفرانسوی یا پیمانه استاندار شیرینی پزی هستش خب اول ازهمه فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید تا مواد رو آماده میکنیم گرم بشه دوم قالب رو با روغن جداکننده ( روغن جدا کننده👈که مخلوط ی ق مربا خوری از هرکدوم از مواد روغن جامد ومایع وآرد هستش که خوب باهم مخلوط کردیم ) رو چرب میکنیم وبد حسابی کنجد میپاشیم و5 دقیقه میزاریم فریز تا کنجد ها به روغن کاملااا بچسبه وبعد از 5 دقیقه حتما از فریزر خارج کنید حالا میریم سراغ درست کردن کیک تخم مرغ ها رو با کمی وانیل وشکر خوب میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه وبعد روغن مایع وشیر رو اضاف کرده درحد مخلوط شدن میزنیم هل، زعفرون وگلاب رو میریزیم ودوباره هم میزنیم ودر آخر آرد وبکینگ پودر که سه بار الک کردیم کمکم وطی چند مرحله اضافه میکنیم ودورانی مخلوط مکنیم ومواد رو داخل قالب ریخته ودرفر که گرم کردیم میزاریم به مدت 55 دقیقه زمان پخت کیک نسبت به دمای فر شما فرق میکنه پس حتما بعد از 45 دقیقه چک کنید ❤️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره ای ها مواد رو تو روغن سرخ نمیکنن ، به جاش روغن رو داغ داغ میکنن و بعد به مواد اضافه میکنن ،اینجوری طعم و عطر مواد بیشتری به. غذاشون میدن و این رسپی طعم نودل رو بی نظیر میکنه 🍝❤️ میزان دقیق مواد : سیر دو عدد کوچیک ، پیازچه اندازه دو قاشق غذاخوری خورد کنید کنجد میزان دلخواه پودر پاپریکا دو قاشق مربا خوری سویا سس ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری سس کچاپ یا سس چیلی به مقدار دلخواه سوسیس به میزان دلخواه لوبیا به میزان دلخواه جعفری میزان دلخواه روغن داغ ۴ تا قاشق غذا خوری ( روغن باید به حدی داغ باشه که مواد تا حدی توش پخته بشن ) منبع پیج aylar.hasirii @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپاگتی رژیمی رو اینطوری درست کنید 🍝 ( روغن کم ، چربی کم ) . . منبع پیج aylar.hasirii .این سوالو نکنید چاق میکنه لاغر میکنه :) چون غذای لاغر کننده یا چاق کننده نداریم .میزان غذای شما و نوع غذایی که میخورید و فعالیتی که در طول روز دارین ، وزن شمارو‌ تعیین میکنید ، . این غذارو هم دو هفتگی یکبار بخورین چه مقدار ؟ اگه هدفتون لاغر شدن هست یکم قبل از سیر شدن دیگه نخورید. اگه هدفتون ثابت مونده به اندازه که سیر شدین بخورین اگه کمبود وزن دارین ، یکم بیشتر از مقداری که سیر شدین بخورین 🤍. . . . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامعمولا برای اموات میپزیم سیرو هم میگیم بهش ۲/۱۱/۲۹ @forooq.life @forooq.life @forooq.life #طنز#رفسنجان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوست داری مربا به که درست میکنی خیلی خوشرنگ😊 بشه پس کپشن رو تا آخر بخون ❣ مربا_به مواد لازم 👇👇👇👇 به=۲ کیلو شکر=۱ کیلو و ۸۰۰ گرم آب=به اندازه ای که یک بند انگشت پایین تر از بهی که در قابلمه ریخته ایم باشد،چون خود به در هنگام پختن آب میندازه. هل ساییده شده=به مقدار لازم زعفران دم کرده در صورت تمایل=به مقدار لازم طرز تهیه :به را پوست میگیریم و تخم های آن را خارج میکنیم و بصورت قاچهای پرتقال خرد میکنیم. اول به و آب را میگذاریم با حرات بالا ۳ جوش بزند و بعد حرارت را بسیار کم میکنیم و درش را هم باز نمیکنیم(همیشه مربا به را با در بسته میگذاریم تا بپزد تا رنگ آن تغییر کند و خوش رنگ شود) و بعد از ۴۵ دقیقه شکر را اضافه میکینم و بعد از ۱ ساعت دم کنی میگذاریم و در ۳۰ دقیقه آخر هل و زعفران میریزیم و قتی قوام آمد خاموشش میکنیم.تقریبا برای آماده شدن مربا به ۶ تا ۷ ساعت زمان لازم است.در آخر اگر دیدید که مربای شما خیلی شربت دارد،حرارت را زیاد کنید،تا بجوشد و شربتش کم شود. …………………………………………….. چند نکته… هیچگاه از قاشقی که تمیز نیست در مربا استفاده نکنید،چون باعث میشه مربا زود کپک بزند. بیشتر مرباها را با در باز درست میکنیم که رنگش تغییر نکنه،به غیر از مربای به که باید با در بسته درست بشه تا رنگش خوش رنگ بشه… نکته ی دیگه اینکه مربای به اگه تو دیگ مسی درست کنید خیلی رنگش خوشکل میشه ودر آخر ی قاشق آبلیمو به مرب اضافه کنید …………………………………… نشانه قوام آمدن مربا: مقداری از شربتش را در قاشق بریزد و بعد از خنک شدن اگر براحتی از قاشق پایین نیامد،یعنی که شربتش قوام آمده. …………………………………………….. دلیل کپک زدن مربا و شربت‌ : ۱٫شکر آن کم باشد . ۲٫قوام نیامده باشد. ۳٫کاحملا پخته نشده باشد. …………………………………………….. دلیل شکرک زدن مربا و شربت‌ : این حالت معمولاً در مرباها و شربت‌ها دیده می‌شود، وقتی مربا یا شربت بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد مربا یا شربت شکرک می‌زند. برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری هم آبلیمو اضافه کرد و آن را چند جوش داد تا شکرک از بین برود... .@menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽