فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس گوجه
🍅🍅🍅
🔸مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده: ۱ کیلو
سیر: دو حبه متوسط
تخم گشنیز: ۱ ق م
فلفل قرمز: ۱ عدد
سرکه: نصف فنجان
نشاسته ذرت: ۱ ق م
آب برای رقیق کردن نشاسته: ذرت نصف فنجان
ادویهها: پودر پیاز ،پودر اویشن، نمک، پاپریکا: میزان لازم
شکر: ۳ ق غ
🔹نکات مهم:
➖سیر را بعد از پخت خارج کنید.
➖از فلفل سیاه برای این سس استفاده نکنید چون رنگ سس رو تیره میکنه.
➖روغن ماندگاری سس رو پایین میاره
➖سس داخل شیشه در بسته تو یخچال یکماه ماندگاری داره (برای نگهداری سالیانه فریز کنید)
#سس
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت پیراهن خوشگل بدون الگو با روسری
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیاهی و لجن لاستیک لباسشویی رو از بین ببر
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کافیشاپی
🥮🥮
مواد لازم:
تخممرغ؛ ۵ عدد
آرد: دو پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
وانیل: ۱/۴ ق چ
روغن؛ ۳/۴ پیمانه
شیر: کمتراز ۲ پیمانه
بکینگ پودر؛ ۱ و ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو: ۲ و نیم ق غ
شکلات تختهای: ۲۰ گرم ذوب شود
🔸مواد لازم سس:
شیر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو: ۲ ق غ
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱/۴ پیمانه
شکلات تختهای: ۲۵ گرم
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کافی شاپی
🥮🥮
🔹نکات مهم
➖دمای فر گازی ۱۷۰ و فربرقی ۱۶۰
➖سس و کیک هر دو ولرم
➖آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کنین
➖مدت زمان پخت فر گازی ۴۵ تا ۵۰ دقیقه و فر برقی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
➖برای برش از چاقوی بدون دندونه استفاده کن
➖شیر برای مایع کیک ترجیحا ولرم باشه
➖موقع اضافه کردن شیر و روغن و آرد کلا درجه همزن کند باشه
➖قالب ۲۰ سانتی هست داخل قالب ۲۳ هم میشه ولی پف کمتری داره
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت شلوار شیک و ساده بدون الگو
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمپایی روفرشی بدوز
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ
این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید.
#غذای_فوری
Part1
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ
این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید.
#غذای_فوری
Part2
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلول جادویی برای لکه نشدن سطوح
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیشرت قدیمی رو شلوارک کن
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
27.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شیر ژاپنی
🍞🍞🍞
🔸مواد لازم:
آرد: ۳۰۰ گرم
شير: ۱۱۰ گرم
خمير مايه: ۵ گرم
شكر: ۱۵ گرم
نمك: ۶ گرم
كره نرم: ۴۰ گرم
تنگ ژنگ
تخم مرغ: ۱ عدد
🔹طرز تهيه تنگ ژنگ:
۱۵ گرم آرد + ۷۵ گرم آب رو خوب مخلوط ميكنيم
ميزاريم روی حرارت ملايم
دمای فر: ۲۰۰ درجه
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند رفع سیاهی و سوختگی کف اتو
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند وکیوم برنج و حبوبات
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلول جادویی برای تمیزی کاشی و سرامیک
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشمالو
🍡🍡
🔹نکات مهم:
➖یک بسته ژله رو با یک فنجون سرخالی آب جوش حل کنید و بزارید روی حرارت تا کاملا ذراتش حل بشه.
➖با همزن حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا حالت فومی به خودش بگیره،
➖کف یه ظرف نشاسته ذرت بریزید و موادتون رو داخل قیف بریزید و دایرهها رو بزنید.
➖هر قسمت رو که زدید ۵ دقیقه بزارید یخچال و دوباره قسمت بعدیو بزنید.
همون لحظه بزنید شکل ها با هم قاطی میشن.
➖در آخر روشون نشاسته ذرت بزنید و الکشون کنید.
➖حتما داخل ظرف درب دار نگهدارید تا خشک و مونده نشن.
➖اگه موادتون حین کار یکم سفت شد، دوباره بزارید رو حرارت تا شل بشه و دوباره حدود ۲ تا ۳ دقیقه با همزن بزنید تا فومی بشه تا بتونید ازش استفاده کنید.
#دسر
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی
🔸مواد لازم:
شیره انگور: ۱ پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
آب: یک سوم پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
آرد سفید: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند تیز کردن چاقو
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت سارافون دخترانه
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب و گردو
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
آرد قنادی: ۱ پ + ۱/۲ پ
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
کره نرم: ۱۰۰ گرم
نمک: ۱ گرم ۱/۴ ق چ
پودر قند یا پودر شکر: ۱/۴ پ + ۱ ق غ
تخممرغ: ۱ عدد بزرگ
وانیل: ۱/۴ ق چ
🔹نکات مهم:
➖این خمیر خیلی لطیفه اصلا آرد اضافی به خورد خمیر ندید.
➖حتما خمیر رو داخل یخچال یک ساعت استراحت بدید.
➖۲/۳ خمیر برای کف قالب و ۱/۳ خمیر (داخل یخچال بزارید)روی مواد میانی
🔸مواد میانی:
سیب: ۲ تا ۳ عدد
گردوی خرد شده: ۲ تا ۳ ق غ
کره: نصف ق غ
شکر: ۲۵ ۲ ق غ
نشاسته ذرت: نصف ق غ (قابل حذف)
پودر دارچین: ۲ ق چ
آب: ۱/۴ پ
🔹نکات مهم:
➖مواد میانی حتما سرد باشه بعد روی خمیر بزارید.
➖قبل از اینکه قالب رو داخل فر بزارید حتما ده دقیقه داخل فریزر بزارید و بعد داخل فر دااااغ قرار بدید.
مدت زمان پخت: ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
دمای فر برقی: ۱۷۵ درجه
دمای فر گازی: ۱۸۵ درجه پ
دمای توستر: ۱۶۵ درجه
#تارت
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی گل آفتابگردان
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند عالی برای شستشوی بطری
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند مایه کردن ماست
🥛🥛🥛
🔸مواد لازم:
۱ لیتر شیر: ۱ لیتر
ماست خانگی و سنتی: ۱ ق غ
نمک: ۱ ق چ
شکر: ۱ ق چ
🔹نکات مهم:
➖شیر رو میجوشونیم، بعد از اینکه شیر جوشید، شعله رو کم میکنیم تا شیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگه هم بجوشه تا آب اضافهاش تبخیر بشه، بعد اجازه میدیم که ولرم بشه.
دمای شیر برای تهیه ماست خیلی خیلی مهمه
➖برای تست، انگشتمون رو ۱۰ ثانیه داخل شیر نگه میداریم، اگه قابل تحمل بود، یعنی دمای مناسبی داره، اگه دماسنج هم دارید، دما باید بین ۴۲ تا ۴۵ درجه باشه
➖بعد از تست دمای شیر، یه پیاله از شیر رو بر میداریم و با یه قاشق ماستی که به دمای محیط رسیده، یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به ظرف شیر ظرف شیر هم باید هم دمای محیط باشه اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم.
➖درب ظرف رو میبندیم و با یه پارچه ضخیم ظرف رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت میپوشونیم، تا ماست در دمای محیط خودش رو بگیره، تو این مدت اصلا ظرف رو تکان ندید
.
➖بعد از اینکه ماست بسته شد، ظرف ماست رو بدون درب به مدت ۲۴ ساعت، در یخچال بگذارید تا سفتتر بشه و بعد نوش جان کنید.
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨