فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت شلوار شیک و ساده بدون الگو
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمپایی روفرشی بدوز
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ
این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید.
#غذای_فوری
Part1
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ
این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید.
#غذای_فوری
Part2
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلول جادویی برای لکه نشدن سطوح
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیشرت قدیمی رو شلوارک کن
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
27.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شیر ژاپنی
🍞🍞🍞
🔸مواد لازم:
آرد: ۳۰۰ گرم
شير: ۱۱۰ گرم
خمير مايه: ۵ گرم
شكر: ۱۵ گرم
نمك: ۶ گرم
كره نرم: ۴۰ گرم
تنگ ژنگ
تخم مرغ: ۱ عدد
🔹طرز تهيه تنگ ژنگ:
۱۵ گرم آرد + ۷۵ گرم آب رو خوب مخلوط ميكنيم
ميزاريم روی حرارت ملايم
دمای فر: ۲۰۰ درجه
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند رفع سیاهی و سوختگی کف اتو
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند وکیوم برنج و حبوبات
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلول جادویی برای تمیزی کاشی و سرامیک
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشمالو
🍡🍡
🔹نکات مهم:
➖یک بسته ژله رو با یک فنجون سرخالی آب جوش حل کنید و بزارید روی حرارت تا کاملا ذراتش حل بشه.
➖با همزن حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا حالت فومی به خودش بگیره،
➖کف یه ظرف نشاسته ذرت بریزید و موادتون رو داخل قیف بریزید و دایرهها رو بزنید.
➖هر قسمت رو که زدید ۵ دقیقه بزارید یخچال و دوباره قسمت بعدیو بزنید.
همون لحظه بزنید شکل ها با هم قاطی میشن.
➖در آخر روشون نشاسته ذرت بزنید و الکشون کنید.
➖حتما داخل ظرف درب دار نگهدارید تا خشک و مونده نشن.
➖اگه موادتون حین کار یکم سفت شد، دوباره بزارید رو حرارت تا شل بشه و دوباره حدود ۲ تا ۳ دقیقه با همزن بزنید تا فومی بشه تا بتونید ازش استفاده کنید.
#دسر
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی
🔸مواد لازم:
شیره انگور: ۱ پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
آب: یک سوم پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
آرد سفید: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند تیز کردن چاقو
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت سارافون دخترانه
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب و گردو
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
آرد قنادی: ۱ پ + ۱/۲ پ
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
کره نرم: ۱۰۰ گرم
نمک: ۱ گرم ۱/۴ ق چ
پودر قند یا پودر شکر: ۱/۴ پ + ۱ ق غ
تخممرغ: ۱ عدد بزرگ
وانیل: ۱/۴ ق چ
🔹نکات مهم:
➖این خمیر خیلی لطیفه اصلا آرد اضافی به خورد خمیر ندید.
➖حتما خمیر رو داخل یخچال یک ساعت استراحت بدید.
➖۲/۳ خمیر برای کف قالب و ۱/۳ خمیر (داخل یخچال بزارید)روی مواد میانی
🔸مواد میانی:
سیب: ۲ تا ۳ عدد
گردوی خرد شده: ۲ تا ۳ ق غ
کره: نصف ق غ
شکر: ۲۵ ۲ ق غ
نشاسته ذرت: نصف ق غ (قابل حذف)
پودر دارچین: ۲ ق چ
آب: ۱/۴ پ
🔹نکات مهم:
➖مواد میانی حتما سرد باشه بعد روی خمیر بزارید.
➖قبل از اینکه قالب رو داخل فر بزارید حتما ده دقیقه داخل فریزر بزارید و بعد داخل فر دااااغ قرار بدید.
مدت زمان پخت: ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
دمای فر برقی: ۱۷۵ درجه
دمای فر گازی: ۱۸۵ درجه پ
دمای توستر: ۱۶۵ درجه
#تارت
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی گل آفتابگردان
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند عالی برای شستشوی بطری
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند مایه کردن ماست
🥛🥛🥛
🔸مواد لازم:
۱ لیتر شیر: ۱ لیتر
ماست خانگی و سنتی: ۱ ق غ
نمک: ۱ ق چ
شکر: ۱ ق چ
🔹نکات مهم:
➖شیر رو میجوشونیم، بعد از اینکه شیر جوشید، شعله رو کم میکنیم تا شیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگه هم بجوشه تا آب اضافهاش تبخیر بشه، بعد اجازه میدیم که ولرم بشه.
دمای شیر برای تهیه ماست خیلی خیلی مهمه
➖برای تست، انگشتمون رو ۱۰ ثانیه داخل شیر نگه میداریم، اگه قابل تحمل بود، یعنی دمای مناسبی داره، اگه دماسنج هم دارید، دما باید بین ۴۲ تا ۴۵ درجه باشه
➖بعد از تست دمای شیر، یه پیاله از شیر رو بر میداریم و با یه قاشق ماستی که به دمای محیط رسیده، یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به ظرف شیر ظرف شیر هم باید هم دمای محیط باشه اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم.
➖درب ظرف رو میبندیم و با یه پارچه ضخیم ظرف رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت میپوشونیم، تا ماست در دمای محیط خودش رو بگیره، تو این مدت اصلا ظرف رو تکان ندید
.
➖بعد از اینکه ماست بسته شد، ظرف ماست رو بدون درب به مدت ۲۴ ساعت، در یخچال بگذارید تا سفتتر بشه و بعد نوش جان کنید.
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نارگیل
🥥🥥🥥
🔸مواد لازم:
آرد سفید: ۱ لیوان
شیرخشک: ۱ لیوان
پودر نارگیل آسیاب شده: ۱ لیوان
کره: ۱۰۰ تا ۵۰ گرم
روغن مایع: نصف لیوان
🔸شهد حلوا
آب: ۲ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
شکر؛ ۲ لیوان
هل و زعفران: به مقدار لازم
🔹طرز تهیه شهد:
شکر و گلاب و آب رو بریزید داخل ظرفی
بزارید روی گاز تا شکر حل بشه
شعله متوسط باشه بعد هل و زعفرون رو اضافه کنید تا شکر حل بشه
دو تا آردها ( شیرخشک و آرد سفید ) الک کنید و بریرید تو ماهیتابه حالا بهش کره و روغن رو اضافه کنید ممکنه از مقدار دستور کمتر یا بیشتر ببره
شعله متوسط باشه
مرتب هم بزنید به رنگ شتری که دراومد نارگیل رو اضافه کنید ۵٫۶ دقیقه تفت بدید بعد شیره رو طی سه مرحله اضافه کنید
اول مایع حلوا شل بعد شروع به جمع شدن میکنه
من یکم موادمو شل تر برمیدارم چون وقتی سرد بشه سفت تر میشه و راحت ماسوره میخور
🔸مواد کیک
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق چ
وانیل: ۱/۲ ق چ
پودر هل: ۱/۲ ق چ
🔹طرز تهیه کیک
ابتدا تخممرغها و شکر و وانیل و پودر هل را با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرمی و کشدار بشه سپس شیر و روغن را اضافه و ترکیب کنید. در نهایت هم ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. سپس کف قالب را با ارده یا روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر ۱۷۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه. سپس مطابق ویدیو کیک را برش بدید و با حلوا تزیین کنید.
#حلوا
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت یقه کراواتی
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوخت یقه کراواتی
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی یخچالی بدون فر
🍢🍢
🔸مواد لازم
بیسکویت پتی پور: ۲ بسته
پودر کاکائو: ۲ ق غ
کره همدمای دمای محیط: ۳۰ گرم
خامه صبحانه: نصف بسته
شکلات تختهای
پودر نارگیل
#شکلات
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه پیتزایی
🥟🥟🥟
🔸مواد لازم:
شوید
زردچوبه
پودر سیر
نمک
فلفل
سیب زمینی پخته شده
مرغ ریش ریش شده
پنیر پیتزا
✨ @nasim_crafts ✨