eitaa logo
مرکز مشاوره روشنان
5.2هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
1.7هزار ویدیو
60 فایل
با شماییم با تخصصی‌ترین و متنوع‌ترین مطالب روانشناسی تا نیاز‌های مشاوره‌ات به‌راحتی رفع بشه☺️ راه‌ ارتباطی ما: 📞۰۹۳۷۱۴۶۶۵۵۷_۰۲۵۳۲۹۱۶۱۷۴ قم،بلوار صدوقی،بلوار فردوسی،نبش‌کوچه۱۲📮 آیدی مدیریت: @aramm61 آیدی ادمین برای هر سوالی که‌ داری: @roshanan98
مشاهده در ایتا
دانلود
. 💯چند نکته برای ارتباط و تعامل بهتر با بچه ها مخصوصا نوجوانان 🔸 زمانی که مطالبی را به فرزندتان ارائه می‌کنید مراقب لحن کلام و احساساتی که منتقل می‌کنید باشید: طعنه، ، عیبجویی، مقایسه با دیگران و حتی مقایسه با خود. از گفتن جملاتی مثل؛ "وقتی من هم سن تو بودم اینگونه بودم، این ها را نداشتیم و شما دارید. شما بچه های قدرنشناسی هستید و..." بپرهیزید. زخم زبان، روح و روان بچه‌ها را آزار می‌دهد. 🔸به‌گونه‌ای رفتار کنیم که فرزندانمان باورکنند ما آن‌ها را به خاطر خودشان دوست داریم نه هیچ چیز دیگه‌ای! 🔸بچه‌ها را فرایندمحور پرورش دهید نه نتیجه‌محور. بچه‌ها باید حتی از فرایند درس لذت ببرند و شاد باشند. نتیجه ممکن است که مطابق میل ما باشد یا نباشد. 🔸شما چه فرزندی می‌خواهید؟!! فرزندی بااعتماد به نفس بالا و شخصیتی قوی و روحيه شاد و بانشاط. 🔸ما باید تلاش کنیم فرزندانی خوشحال و پرورش دهیم و نه فقط موفق. خوشبختی شرط لازم و کافی هست انسان‌های خوشبخت موفق هم خواهند شد ولی انسان های موفق لزوما خوشبخت و خوشحال نیستند. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
387.3K
1⃣ شروع بحث در نوجوانان با صحبت‌های آقای 👌 با ما همراه باشید و دوستان و همراهانتون را هم به پیگیری این بحث مهم دعوت کنید☺️ 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام!👋🏻 به امروز خوش آمدید😍 پیش به سوے شروع یک روز بے نظیر روزتان سرشار از امید 🌹 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
2⃣ 🔆 یکی از بحران‌هایی که نوجوان ما با آن مواجه می شود، بحران اعتقادی است. ❇️ بنای اعتقادی که والدین در دوران کودکی برای فرزندشان می‌سازند، مبتنی بر یادگیری مشاهده‌ای و تقلید است. ❇️ در دوره نوجوانی به دلیل اینکه نوجوان ما به هوش انتزاعی می‌رسد، یعنی مغز او کامل می شود، به دنبال دین تحقیقی است نه تقلیدی. ✍حجت الاسلام‌والمسلمین 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
. 3⃣ 🔰 دوره خاصی از انسان می باشد. و تغییرات بسیاری در این دوره برای فرد اتفاق می افتد. طبق نظر کارشناسان شروع دوره نوجوانی را حدود ۱۱ الی ۱۲ سالگی و معمولا ۱۸ سالگی را پایان آن و ورود به دوره جوانی و بزرگسالی می دانند. 🔹در این دوره، بحران نوجوانی شروع می‌شود. و فرد با چالش‌هایی مانند تغییرات جسمانی، تغییر در و اندیشه، قدرت مختلف، تغییر در روح و روان و همچنین تغییر در رفتار روبرو می‌شود. ⏪ بنابراین مسئولیت در این دوره از زندگی فرزند نیز بسیار مهم است. و برای اینکه نوجوان مسیر درستی را برای آینده خود انتخاب کند، باید آگاهی کاملی از نحوه برخورد با نوجوان و درک او داشته باشند. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
. یه خبر خوب 🥳🥳 📕📙کتاب جدید آقای بلاخره چاپ شد و به دستمون رسید☺️ 📗رازهای ارتباط موثر (راهکارهای برقراری ارتباط موثر) کتاب .
4⃣ 🧑‍🦱🧑یک نوجوان در چنین دورانی کم‌کم مستقل شده و از لحاظ روحی و جسمی تغییراتی را تجربه می‌کند. بنابراین نحوه رفتار و و حتی افرادی که برخورد بسیاری با او دارند مثل معلم، مدیر مربی، می‌تواند در شکل‌گیری و او تاثیر بسیاری داشته باشد. پس وظیفه دارد شرایط نوجوان را درک کند. و اطلاعات خود را در برخورد با چالش های نوجوان بالا ببرد، تا بتواند برای گذر کردن از چنین دورانی او را یاری دهد. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
5⃣ 💯 نکات لازمی که والدین باید در این حیطه بدانن: 🔹توجه و اهمیت دادن به نوجوان در این سن: 🔺 تمایل دارن تا به چشم بیاین، مورد قرار بگیرن و مستقل بشن. بنابراین اگر به اونها اهمیت ندن و خواسته‌هایی که نوجوانشون دارن را سرکوب کنن، باعث میشه که خودش را فرد بی‌ارزشی بدونه و همین مورد سبب شکل گرفتن ویژگی‌های منفی شخصیتی در او میشه. ⏪ البته گفتن این نکته هم لازمه که اگر به تمام خواسته‌های نوجوان رسیدگی بشه، ممکنه نتیجه‌ی عکسی داشته باشه و فردی بهانه‌گیر و کم‌اراده تربیت بشه. و حتی اگر زمانی به خواسته‌های غیرمنطقی‌اش عمل نشه، رفتاری پرخاشگرانه از خود نشان بده. ⬅️ بنابراین والدین باید حد تعادل را در تربیت فرزند خود رعایت کنن تا در هنگام گذر از بحران نوجوانی دچار مشکل بسیاری هم برای خود و هم برای نشن. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
✨زندگی به سبک شهدا ✨ معیار انتخاب همسر خاطره اول : شهید اسماعیل دقایقی پسر عمه دختر دایی بودیم و در جریان انقلاب بیشتر به دو هم رزم شباهت داشتیم تا فامیل . زمستان 56 بود که از من خواستگاری کرد و من که آن موقع در سرم تب و تاب انقلاب بود ، خیلی بهم برخورد. یک سال و چند ماه از این جریان گذشت و در این بین ، او بود که با اصرار و خواندن آیات و روایات ، سعی در متقاعد کردنم داشت. تا اینکه یک بار برای اتمام حجت آمد و گفت : (( معصومه ، خودت می دانی ملاک من برای انتخاب تو ، ظاهر و قیافه نبود ولی اگر باز فکر می کنی این قضیه منتفی است بگو که دیگر با اصرارم تو رو اذیت نکنم )) . نشستم و با خودم خلوت کردم . روایت دیده بودم که اگر خواستگاری برایتان آمد و با ایمان و خوش اخلاق بود ، رد کردنش مفسده به دنبال دارد . هیچ دلیلی برای رد کردنش به ذهنم نرسید ، گفتم راضیم. 📚 کتاب ازدواج آگاهانه 🖋به قلم جناب مهدی منصوریان ❤️ موسسه ی فرهنگی مطاف عشق 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6⃣ 🔹برقراری ارتباط صمیمانه با 🔺یکی از عمده مشکلاتی که بین فرزندان و خانواده‌ها وجود داره؛ برقرار نشدن ارتباط صمیمی بین اونها هست که در بحران‌های دوران نوجوانی می‌تونه تشدیدکننده شرایط نوجوان باشه. 🔺درست است که روابط اعضاء کاملا منسجم و برقراره اما در بسیاری از خانواده ها روابط بین پدران و مادران با فرزندان عمیق و در حد دوستی نیست. ⏪ به همین دلیل فرزندان در مقابله با بحران نوجوانی نمی تونن درمورد مسائل مختلفشون با والدینشون مشورت کنن، یا از اونها کمک بگیرن. بنابراین برقراری یک رابطه صمیمی می‌تونه باعث بشه که نوجوان هنگام مواجه شدن با مشکلات مختلف به محیط پناه ببره و از دور بمونه. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
7⃣ 🔹شناخت و آگاهی نسبت به نوجوان و بحران نوجوانی 🔺قطعا یکی از رفتارهای بسیار زننده‌ای که خانواده‌ها می‌تونن با نوجوان خود داشته باشن، او با دیگرانه. چنین رفتاری باعث می‌شه که نوجوان شخصی گوشه‌گیر و منزوی بشه و سعی کنه از جمع دور بمونه. 🔺در واقع هر فردی ویژگی‌های شخصیتی متفاوتی می‌تونه داشته باشه. پس باید سعی کنن نوجوان خود را بیشتر بشناسن و به او پی ببرن که فردی منطقی است یا بر اساس احساس رفتار می‌کنه و تصمیم می‌گیره و به همین دلیل نیازه که والدین رفتار او را تحت نظر داشته باشن. از طرفی هم بهتره علاوه بر شناخت شخصیت و رفتار فرزندشون، دوستان اون را هم بیشتر بشناسن ⏪ در چنین سنی، افراد بیشترین را از دوستان و همسالان نزدیک خودشون دارن. بنابراین آگاهی داشتن نسبت به رفتار و شخصیت نوجوان می تونه سبب درک بیشتر او شده و در و گذر از او را بیشتر یاری کنن. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دهه‌نودی هیچ‌وقت کم نمی‌یاره 😂 اینا نوجوان بشن چیکار کنیم😢😢 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحتان پر از محبت‌الهی💫 سهم امروزتان شادی😄 سهم زندگیتون عشق♥️ سهم قلبتون مهربانی🥰 سهم چشمتون زیبایی🦋 سهم عمرتون عزت باشه😇 روز خوبی پیش رو داشته باشید😍 ‌‌ 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
8⃣ ⁉️بحران نوجوانی و هویت چه عوارضی را در پی دارد؟ 🔺 انزوا و گوشه‌گیری: نوجوان هنگامی که دچار بحران می‌شود، بیشتر به تنهایی احتیاج دارد تا بتواند بهتر فکر کند و به نتیجه برسد. به همین دلیل سعی می‌کند از دیگران فاصله بگیرد و گوشه‌گیری را انتخاب کند. 🔺ترس از گذر زمان: در این مورد نوجوانان دو دسته اند: ۱. افرادی که بخاطر گذر زمان و بدست نیاوردن دچار ترس و می‌شون ۲. افرادی که اهمیت چندانی به کسب هویت نمی‌دهن و وقت خود را به بطالت می گذرانن تا شاید به تدریج بتوانند تبدیل به فردی عادی برای اجتماع شوند. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
9⃣ 🔺افسردگی و نداشتن روحیه: در این حالت نوجوان به صورت بی‌حوصلگی، خستگی و آرام و قرار نداشتن بروز می‌کنه و اگر تشدید یابد ممکنه به صورت و رفتاری غیرمعقول و متفاوت از گذشته ظاهر بشه. ⏪ بنابراین افسردگی در دوره بحران نوجوانی می‌تواند به دلیل عدم شناخت و گمراهی در کسب باشه و بیشتر احساس تهی بودن و بی‌ارزشی می‌کنه. اما باید دانست که چنین حالتی ناپایداره و به‌تدریج از بین می‌ره. ⏪ اما ممکنه افسردگی نیز گاهی مدت زیادی گریبان‌گیر نوجوان باشه و دلیل اون نیز به خاطر تجربه‌های تلخی باشه که جهت کسب هویت با شکست مواجه شده. یعنی نوجوان تلاش بسیاری را برای بدست آوردن هویت داشته ولی موفقیتی کسب نکرده. این نوع افسردگی می‌تونه حاد باشد و حتی منجر به کم شدن رابطه نوجوان با افراد نزدیک و حتی بشه. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
1⃣0⃣ 🔺روی‌آوردن به مواد مخدر: متاسفانه امروزه نوجوانانی که به دلیل عدم توجه و عدم آگاهی در کسب دچار مشکل می‌شون، برای فرار از فشارهای روحی و روانی و نداشتن ارتباط با افراد مختلف به موادمخدر روی می‌آورن و همین موضوع سبب میشه که نوجوان دیگه نتونه جایگاه اجتماعی خوبی کسب کنه و همیشه خودش را فردی بی‌ارزش بدونه. 🔺 ترس و اضطراب: ورود به دوره همواره و به همراه داره. به گونه‌ای که نوجوان احساس می‌کنه هر لحظه قراره گرفتار حادثه‌ای بشه. چیره شدن ترس و بر نوجوان، سبب ناآرامی و بهم‌ریختگی ذهنی‌اش میشه و حتی ممکنه از لحاظ جسمی دچار آسیب بشه. حواس پرتی, عدم ، سرگیجه و سردرد و حتی فشارهای عصبی از جمله مواردی هستن که ممکنه نوجوان را تحت تاثیر قرار بدن. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .