eitaa logo
مرکز مشاوره روشنان
5.2هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
1.7هزار ویدیو
60 فایل
با شماییم با تخصصی‌ترین و متنوع‌ترین مطالب روانشناسی تا نیاز‌های مشاوره‌ات به‌راحتی رفع بشه☺️ راه‌ ارتباطی ما: 📞۰۹۳۷۱۴۶۶۵۵۷_۰۲۵۳۲۹۱۶۱۷۴ قم،بلوار صدوقی،بلوار فردوسی،نبش‌کوچه۱۲📮 آیدی مدیریت: @aramm61 آیدی ادمین برای هر سوالی که‌ داری: @roshanan98
مشاهده در ایتا
دانلود
. شنبه‌تون زیبـا💫 آرزو میکنم دقایق امروز براتون سرشار از عـشق برکت و تندرستی باشه و به هـر آنچه کـه در لوح تقدیرتون آرزوی زیبا ثبت شده، برسید. سلام صبحتون پرخیرو برکت ☕️🍁 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
. ✅ دیشب جلسه آنلاین دوره آموزشی خودباوری هم برگزار شد. و امروز می‌خوایم ادامه بحث بی‌انگیزه تحصیلی و شغلی در نوجوانان را داشته باشیم. .
. 8⃣ ۲. تأکید بر موفقیت‌های فوری: - رسانه‌ها و معمولاً بر روی موفقیت‌های سریع و آسان تمرکز می‌کنن. این پیام می‌تواند را به این باور برساند که نیازی به تلاش و زحمت برای رسیدن به موفقیت نیست و به دنبال راه‌های سریع و آسان برای کسب درآمد بروند. ۳. فشار برای تأسیس هویت: - نوجوانان در حال شکل‌دادن خود هستند و ممکنه تحت فشار قرار بگیرند که به دنبال شغل‌ها یا فعالیت‌هایی بروند که در شبکه‌های اجتماعی محبوب هست. این فشار می‌تونه اونها را از مسیرهای تحصیلی و شغلی واقعی دور کنه. .
. 🔰امروز همایش بیستمین سالگرد تاسیس انجمن روانشناسی اسلامی در حال برگزاری است و الان در این همایش در حال بهره‌مندی از صحبت‌های آقای دکتر فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی هستیم. .
. 9⃣ ۴. افزایش استرس و اضطراب: - استفاده مداوم از شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به افزایش و منجر بشه. این احساسات منفی می‌توانند بر روی -تمرکز و تأثیر بگذاره و نوجوانان را از دور کنه. .
. 1⃣0⃣ ۵. دسترسی به اطلاعات نادرست: - نوجوانان ممکن است از رسانه‌ها به اطلاعات نادرست و غیرواقعی دسترسی پیدا کنن که درباره و است و فقط جنبه‌ی تبلیعات داره؛ گاهی مثبت و گاهی منفی که در واقعیت اصلا اینطور نیست. این اطلاعات می‌تواند باعث سردرگمی و عدم رغبت به تحصیل بشه. .
. 1⃣1⃣ ۶.علم‌ بهتر است یا ثروت؟!! این سوال و شبهه همیشه در ذهن بشر بوده است و رسانه‌ها در شکل‌دهی و جهت دادن فکری انسان به خصوص نوجوانها و جوانان به هر کدام از دو طرف تاثیرگذارند. رسانه‌ها با نشان دادن و زندگی راحت ثروتمندان و بدبختی و مشکلات فراوان دانش‌پژوهان و علم پژوهان، مسیر فکری نوجوانها را به شدت تغییر می‌دهن. .
اگر ما دیشب و الان در آرامشیم✨ مدیون نیروی پدافند هوایی ارتشیم🙏 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
. 1⃣2⃣ ۷. توجه به سرگرمی‌ها به جای تحصیل: - و رسانه‌ها می‌تونن زمان زیادی از را به خود اختصاص بدن. این زمان می‌تونه به جای و یادگیری، صرف سرگرمی‌ها و فعالیت‌های غیرمفید بشه. 🔺وقتی جذابیت فیلم‌های چند ده قسمتی، بازی‌های آنلاین و مسابقات ورزشی، ذهن نوجوان را به خود مشغول میکنه، نوجوان تحصیل و درس‌خواندن را از دست می‌ده. .
1⃣3⃣ 💯 با توجه به این تأثیرات، مهم است که را به استفاده متعادل و آگاهانه از رسانه‌ها و دعوت کنیم. البته لازمه که این فرهنگ از دوران کودکی نهادینه شده و در خرید و استفاده دقت لازم صورت بگیره. .
. 🥺آخرین چت شهید شاهرخی‌فر با یکی از دوستانش،٢ ساعت پیش‌از شهادتش "بخواب ما بیداریم" این جمله را هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنیم😭 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. زندگی همـچون چهار فصل است... پس تـوقع زیادیست که بخواهـیم همیشه بهار باشد و شکوفا برگریزان پاییز و سوز و سرمای زمستان هم زیبایی‌های خودش را داره🍂❄️ سلام عزیزم صبحت بخیر و شادی 💝 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
💫رفتارهای عبادی را هنگام خشم فراموش نکنید. ☄جاری کردن ذکر و دعا بر زبان، و ، سجده کردن و نوشیدن آب در موقعیت‌های خشم‌برانگیز، از جمله راهکارهای توصیه شده‌ی دین برای و است. ☄در این رفتارهای عبادی، نوعی برگرداندن توجه از موضوع ، و توجه به قدرت برتر (خداوند متعال ) است ؛ از این رو باعث نوعی وقفه در ارزیابی منفی شده و موجب می شود فرد توجه پیدا کند که این حالت در اثر القائات شیطانی صورت گرفته است؛ بنابراین برشی فکری در افکار منفی فرد ایجاد می‌شود و همین امر می تواند به تصحیح افکار منجر شود و از جوشش خشم بکاهد و در نهایت به کنترل اعمال غضب آلود منجر شود. 📚کتاب خشمت را قورت بده ! 🖋به قلم دکتر مجید جعفری هرفته 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
1⃣4⃣ 🔰 برای تشویق نوجوانان به تحصیل و کارهای مفید، می‌توانیم به چند راهکار اشاره کنیم: 1. ایجاد انگیزه: - برگزاری کارگاه‌ها و سمینارها با موضوعات جذاب و کاربردی می‌تونه به کمک کنه تا ارزش تحصیلات را درک کنن. - دعوت از افرادی که در زمینه‌های مختلف موفق شده‌ان می‌تونه الهام‌بخش باشه👌 .
1⃣5⃣ 2. مشاوره و راهنمایی: - فراهم کردن مشاوره‌های تحصیلی و شغلی می‌تونه به کمک کنه تا مسیرهای مناسب را شناسایی کنن. این مشاوره‌ها می‌تونن شامل اطلاعات درباره رشته‌های تحصیلی، بازار کار و فرصت‌های شغلی باشنن. ✅ در مشاوره‌های تحصیلی با انجام تست‌های مختلف شخصیت، و ، به ویژگی‌ها، رغبت‌ها و استعدادهای نوجوان پی‌برده و او را در مسیر انتخاب و شغل مناسب راهنمایی می‌کنه💯 .
1⃣6⃣ 3. تجربه‌های عملی: - فراهم کردن فرصت‌های کارآموزی، کارورزی، شاگردی در کارگاه‌ها و محیطهای فنی و حرفه‌ای و یا انجام پروژه‌های عملی می‌تونه به کمک کنه تا مهارت‌های لازم را یاد بگیرن و در عین حال به ارزش پی‌ببرن. - این تجربه‌ها می‌تونن به اونها نشان بدن که چگونه می‌تونه به موفقیت‌های شغلی منجر بشه و ارزش یک فرد موفق در هر شغلی چی هست. .
1⃣7⃣ 4. تشویق به یادگیری مهارت‌های جدید: - آموزش مهارت‌های عملی و فنی می‌تونه به نوجوانان کمک کند تا احساس کنن که می‌تونن به راحتی وارد بازارکار بشن. این مهارت‌ها می‌تونه شامل برنامه‌نویسی، طراحی، گرافیک، مهارت‌های فنی و هنری یا سایر حیطه‌هایی باشه که مورد علاقه‌ی نوجوان هست. .
1⃣8⃣ 5. ایجاد محیط حمایتی در خانواده و مدرسه: - خانواده‌ها و معلمان باید محیطی حمایتی و مثبت برای ایجاد کنن. و حمایت از تلاش‌های اونها می‌تونه به افزایش و انگیزه‌شان کمک کنه. - نوجوانان به نظرهای افراد مهم زندگیشان حساس هستن، خانواده و معلمان باید به توانایی های او باور داشته و هرگز او را بابت موضوعی یا تحقیر نکنن. - خانواده باید نوجوان را در های مشارکت داده و نظرش را بپرسن. - خانواده به نوجوان وظایفی در حد توانایی‌اش داده و اجازه بدهند. - مراقب باشن که علاقه‌مندی‌ها و آرزوهای خود را به تحمیل نکنن و به خواسته‌های فرزند نوجوان توجه کنن. .
. دوستان امشب می‌خوام این موضوع را تموم کرده و در نهایت یه دوره عالی بهتون معرفی کنم🤓 اگه سوالی تا الان براتون ایجاد شده، من اینجام👇 @aramm61 .
1⃣9⃣ 6. هماهنگ نبودن علاقه‌ی دانش آموز با محتوای درسی همانطور که بیشترمان تجربه کرده‌ایم، بسیاری از مواد درسی، هیچ هیجانی در ایجاد نمی‌کنن. بی‌علاقگی دانش‌آموز به درس خواندن، می‌تونه به این دلیل باشه که و علاقه‌اش، متوجه فعالیت‌های عملی مانند هنرهای تجسمی یا کار با ابزارهاست. از آنجاییکه در برنامه‌های رسمی مدارس، فرصت‌های اندکی برای همراه کردن درس‌ها با هیجان، و تحرک وجود داره و دانش‌آموزان، به‌صورت منفعل و شنونده در کلاس‌ها حاضر می‌شن، تنها مدارسی که بهصورت خودجوش، کلاس‌های فوق برنامه برای دانش آموزان تنظیم کرده‌اند، می‌تونن این انگیزه نداشتن برای درس خواندن را جبران کنن، پس خوبه معلمین و کادر مدارس به این مورد دقت کنن. .
2⃣0⃣ 7. توجه به مسائل روحی و روانی نوجوان: - آموزش مهارت‌های زندگی و ارتباطی؛ مهارت هایی مثل و را به نوجوان آموزش بدید. - اگر فرزند شما دارای مشکلاتی روحی مانند شدید و یا هست، حتما برای درمان او به متخصص مراجعه کنید، چون این‌ مسائل و مشکلات روانشناختی و نداشتن این مهارتها در عدم اشتیاق و انگیزه تحصیلی تاثیرگذاره. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. سلااااام👋🏻 روزتون بخیر و شادی🌻 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. با تمام صحبت‌هایی که در مورد انگیزه تحصیلی شد، جای خالی یه آموزش خوب و کاربردی برای والدین خالی👆😌 .