20.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات حجت الاسلام و المسلمین جواد مجتهد شبستری(عضو مجلس خبرگان رهبری) در تبیین تصمیم اخیر #شورای_نگهبان و نقدی بر مواضع جنجالی عضو شورای نگهبان
#اختصاصی_روزنه
@rozaneebafarda
🔻🔻🔻
شورای نگهبان در این دوره مانند سایر دوره ها با شجاعت و قاطعیت به وظیفه قانونی خود در خصوص احراز صلاحیت ها عمل کرد
اعضای شورای نگهبان به جهت اتصاف به عدالت ، تمایلات حزبی ، گروهی و خویشاوندی هیچ گونه تاثیری در تصمیم گیری آن ها نخواهد گذاشت.
جای تاسف است، عزیزی که خودشان عضو شورای نگهبان هستند، تصمیمات این شورا را زیر سوال بردند و به نوعی اعتماد مردم را نسبت به نظام و تصمیمات نظام و شورای نگهبان خدشه دار کردند و این کارشان به نوعی توهین به اعضای شورای نگهبان است و زیر سوال بردن عملکرد شورای نگهبان در سال های پس از انقلاب است و همان چیزی است که ضد انقلاب و مخالفین نظام به دنبال آن هستند.
در این شرایط باید وحدت و یکپارچگی خودمان را حفظ کنیم.
حضور گسترده مردم در انتخابات، امنیت و اقتدار و آرامش بیشتری را برای کشور به ارمغان می آورد و قلب مقدس حضرت ولی عصر عج و نائبشان و همه علاقه مندان به جمهوری اسلامی را خوشحال میکند و دشمن مایوس خواهد شد
طلاب و فضلای حوزه در حد وسعشان، ضمن دعوت مردم به حضور پای صندوق های رای، به تبیین شاخصه های کاندیدایی که بتواند در جهت رفع مشکلات اقتصادی و فرهنگی مردم گام بردارد، حرکت جهادی مد نظر رهبر معظم اتقلاب را تحقق بخشد و انقلاب را به هدف خود نزدیک تر کند ، بپردازند.
#روزنه؛ خانه فضلا و فرهیختگان
@rozaneebafarda
درسی که باید از شورای نگهبان آموخت!
اختصاصی||داوود مهدوی زادگان
@rozaneebafarda
چندی پیش در یادداشتی نوشته بودم:
" آنچه از شورای نگهبان انتظار می رود، اعلام نظر و تصمیم در خور شأن این نهاد است. رای در خور شأن شورای نگهبان به این است که مردم و اهل نظر، گمان نبرند که دیگران هم میتوانستند به چنین رأی و تصمیمی منتهی شوند. باید بتوان گفت که این رأی و تصمیم جز از ناحیه شورای نگهبان برنمی آید ".
شورای نگهبان با اعلام اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده، آن رأی در خور شأن را اعلام کرد.
انتظار این بود که شورا فقط رضای الهی و مصلحت نظام و مردم را در نظر گرفته رأی خود را صادر کند.
شورای نگهبان با این رأی، امیدهای مردمی نسبت به نظام را تقویت کرد. زیرا مردم مشاهده کردند که نظام اسلامی خط قرمزهایی هم دارد و چنین نیست که بتوان با عبور از آنها همچنان گردن فرازی کنند و برای نظام و ملت، قلدرمآبانه خط و نشان بکشند و به هیچکس پاسخگو نباشند؛ ۸ یا ۱۲سال مملکت را بر لبه پرتگاه بکشانند و نظامهای مافیایی راه بیاندازند و باز مغرورانه ندای هل من مزید سر دهند و همچنان قدرت را ملک طلق خود بدانند.
صبر و شکیبایی مردم به سر آمده بود که چگونه نظام اجازه می دهد بانیان ویرانی مملکت در هشت سال گذشته طمع تصاحب مجدد قدرت را داشته باشند.
مردم با خود میگویند نکند ساخت و پاختی است که مردم خبر ندارند! اما شورای نگهبان با این رأی تاریخی خود بر همگان نشان داد هیچ زد و بندی در کار نیست و حاضر نیست به نفع مصالح نامشروع بانیان وضع موجود، اغماض کند و مصالح ملی و شرعی را زیر پا بگذارد.
شورای نگهبان نشان داد که نظام اسلامی، همانند دیگر نظام های سیاسی جهان، خط قرمز دارد و هیچ فرد یا جریانی حق ندارد از آن عبور کند.
بدون شک مردم از این کار شورای نگهبان تقدیر و پشتیبانی می کنند.
خصوصاً بر همگان آشکار شده است که ویرانی ناشی از نا کارآمدی دولت مستقر، موجب نفرت عمومی شده است و دیگر، دلیلی برای این آشکار سازی از طریق صندوق رأی باقی نمی گذارد.
مردم به این رأی شورای نگهبان باور قلبی دارند و مسلما با حضور گسترده پای صندوق های رأی، قدردان مجاهدت شرعی و ملی شورای نگهبان خواهند بود.
لکن آن درسی که شورای نگهبان به ما آموخت، صرف التفات به تشخیص و تمییز مصالح ملی و شرعی از مصالح فردی و جناحی نیست بلکه آن درس فراتر از این مساله است.
شاید بتوان گفت که هیچ نهادی به اندازه شورای نگهبان در مساله تشخیص مصلحت، بر لزوم تحول تاکید نکند و راه تحول را هم در روی کار آمدن دولت جوان انقلابی نبیند لکن مساله ای که در این بین بود، شجاعت و جرأت اراده تحول است.
شورای نگهبان این روحیه شجاعت را در مردم پدید آورد. اکنون مردم شجاعت این را پیدا کردهاند که برخلاف هژمونی بانیان وضع موجود که بیش از ۴۰سال بر امور مملکت سیطره دارند، تصمیم بگیرند.
به فضل الهی نمود این شجاعت ملی را در پای صندوق های رأی خواهیم دید.
بی شک، بازتاب رأی شورای نگهبان فراتر از معرفی چند نامزد تایید صلاحیت شده خواهد بود. بطوری که می توان خبر از پایان بی نظمی ها و مسئولیت ناپذیری ها و بی بندوباری های سیاسی داد. حتی می توان گفت که مردم سالاری دینی از امروز به بلوغ رسیده است و زین پس افتخار آمیزتر هم میشود. زیرا مردم سالاری تا دیروز، نه شباهتی به دموکراسی های غربی داشت و نه شباهت چندانی به مردم سالاری دینی داشت.
در این سالها، مردم سالاری در تسامح و تساهل از حد و اندازه معقول آن عبور کرده بود و به افراط کشیده است. چون گویی هیچ خط قرمزی وجود ندارد؛ تا جایی که ضدانقلاب و معارض نظام به خود حق می داد که با حفظ تفکرات ساختار شکنانه اش ثبت نام کند.
در طول این مدت، جریان های سیاسی خاکستری، بابت مواضع معارض شان، هزینه نمی دادند. در حالی که دموکراسی در همه جا هزینه دارد و هزینه آن هم محرومیت از مشارکت سیاسی است. آن فرد یا جریان سیاسی که همزمان می خواهد از خط قرمز های نظام عبور کند و مغرورانه ملتزم به قانون و شرع نباشد، باید هزینه بدهد. تاکنون این نظام و مردم بودند که هزینه ساختار شکنی و ناکارآمدی نامزد جریان سیاسی قانون گریز را می پرداخت ولی از حالا به بعد، نظام اسلامی تصمیم گرفته سوبسید سیاسی پرداخت نکند. باید خود جریانات سیاسی هزینه ناکارآمدی ها و ساختارشکنی هاشان را بپردازند. به عبارتی میتوان گفت که از امروز، مردم سالاری در جمهوری اسلامی روی قاعده نشسته است و همه جریانات سیاسی متوجه خواهند شد که از این پس نمی توانند همزمان از مواهب درون و خارج نظام بهره برند.
باید در چارچوب نظام سیاسی عمل کنند و مسئوليت اعمال نادرست خود را بپذیرند، نه آنکه هزینه ناکارآمدی شان را پای نظام اسلامی و مردم بنویسند. به همین خاطر، امید است رأی شورای نگهبان، عرصه سیاست و رقابت های انتخاباتی آینده را #قاعده_مند_تر و #اخلاقی_تر کند.انشالله
@rozaneebafarda
بازتاب دیدگاههای مخاطبان روزنه/1
🔸م.سلطانزاده:
بنابرنظر برخی قبل بررسی های شورای نگهبان، همه جا گل و بلبل بوده و همه قصد مشارکت داشتند. یکدفعه بعد اعلان بررسی ها، مردم تصمیم گرفتند رای ندهند و نظام درخطر افتاده و...
ادرس مشارکت بالا در رفع قطعی های برق و مدیریت بازار و بورس و... است.
امثال تاج زاده و عبدی و لیدر های حامی دولت و وزرای کاندید این دولت، مسبب مشکلات معیشتی و بی اعتمادی مردم هستند و باز به نام مردم داد و فریاد راه انداختند.
دقیقا کدام مردم از رد صلاحیت عاملین وضع موجود ناراحتند؟
@rozaneebafarda
غربگرایان و راهبرد دوقطبیسازی!
#تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
اساسا جریان غربگرا، از صدر مشروطه تاکنون، هرگز کارنامه و برنامه و عرضه اجرایی خاصی نداشته و به ناچار و البته #ناجوانمردانه، صرفا به ضرب و زور پروپاگاندای رسانهای توانسته خود را در رأس هرم قدرت حفظ کند!
نتیجه کارشکنیهای غربزدهها باعث شد، بین بزرگان تشیع در نجف و تهران و برخی بلاد مهم ایران اختلافات عمیق درافتد، کشور به ورطهٔ ورشکستگی سیاسی_اقتصادی و نهایتاً #فروپاشی پیش برود. احرار و نخبگان مستقل و ایران دوست و مردمی و متدین، منزوی یا حذف شوند و در مدت 15 سال، چنان بلایی بر سر کشور بیاورند که زمینه برای ظهور دیکتاتوری سیاه رضاخانی فراهم شود!
جالب آنکه همین به اصطلاح منورالفکران، در دوران سرنوشتساز کودتای 1299 به دست یک قزاق بیسواد و وابسته تا تاجگذاری او بعنوان شاه ایران، هزار #مکرِ_مطبوعاتی به کار گرفتند برای فریب افکار عمومی!
تنها یکی از این موج های شیطانی مطبوعاتی، مطرح کردن نظریهٔ ارتجاعی #استبداد_منوّر بود!
آری! اینان نان را به نرخ روز میخورند؛ جایش برسد به نام مراجع ثلاث نجف فتوای #قتل #آیت_الله_شیخ_فضل_اللّه را #جعل میکنند، حکم اعدام و تبعید و انزوای انقلابیون اصیل چون شیخ فضلاللّه و ستارخان و دیگران را به آب خوردن امضا میکنند و پای جنازه آن بزرگمرد دورانها پایکوبی میکنند!
اینان برای بقاء در قدرت، به هرکه لازم است دخیل میبندند، از هر راهی که به عقل شان خطور کند استفاده میکنند، وقتی لازم باشد با سران کفر و استکبار هم اجماع میکنند برای غصب قدرت و هدم منافع ملت ایران!
این یادداشت یک #تلنگر است به #مخالفان_یا_#رقیبان_سیاسی، به #دوستان و حتی به #دشمنان!
#شبکه_نفوذ را جدی بگیریم؛ آنان در پی تند کردن فضای انتخاباتی هستند!
ابزار فتنهگریشان همواره #دوقطبیسازی است و طبق تجربه #مشروطه، پشتوانه دوقطبیهای سیاسی عمیق در ایرانِ شیعی، نوعا محافل دینی است!
این است معنای #تولید_آنتی_تز_انقلاب_از_قم در #فتنه88
یادمان نمیرود؛ این جماعت روزگاری توانستهاند بین مردان مهذب و جلیلالقدری چون آخوند خراسانی و صاحب عروه #اختلافات عمیق دراندازند!
توانستهاند در مرحوم نائینی بزرگ و مهذب، نسبت به عالم مهذب و پارسایی چون #شیخ_شهید بدبینی شدید ایجاد کنند!
از یاد نمیبریم که نان اینان در انشقاق و اختلاف حوزوی است؛ گاهی درتدارک آنانند بین بزرگان قم با یکدیگر، گاهی بین بزرگان قم و نجف با یکدیگر، گاهی بین همه بزرگان با ولایت فقیه، اختلاف و دوگانهسازی القا کنند!
دوقطبیها را دریابیم؛ #قم را دریابیم....
انتخابات بهانه است؛ اصل نظام را نشانه گرفتهاند!
@rozaneebefarda
بیانیه مشترک برخی نهادهای حوزوی تهران و قم در حمایت از عملکرد #شورای_نگهبان و نقد استدلالی موضع اخیر جناب آقای #آملی_لاریجانی
@rozaneebafarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرحمن الرحیم
وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
فرمان خدا و پیامبرش را اطاعت نمایید و نزاع و کشمکش نکنید، تا سست نشوید و قدرت و شوکت شما از میان نرود. (الانفال / 46)
«شورای نگهبان نقطه تضمین و تأمین برای نظام اسلامی است.» (مقام معظم رهبری)
اقدام شورای نگهبان در تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 بدون ملاحظه مصالح فردی، خانوادگی، گروهی، اقدامی قانونی، شجاعانه و باعث افتخار بود.
مشارکت مردم در عین پاسداشت قانون، از ارکان هویت مردم سالاری دینی است و اگر قرار باشد مشارکت بدون رعایت قانون اتفاق بیفتد، ثمره ای جز هرج و مرج و یا عوام فریبی نخواهد داشت.
حملات دشمنان نظام به این اقدام شورای نگهبان دور از انتظار نبود، اما موضع گیری برخی مسئولین دل دوست داران انقلاب را به درد آورد. در این میان مواضع عجولانه یکی از فقهای شورای نگهبان بیش از دیگران باعث تاسف و تعجب شد.
این موضع گیری به دلایل زیر از ایشان قابل پذیرش نیست:
1. اختلاف نظر بین مسئولین امری طبیعی است اما بروز اختلافات در سطح جامعه و دلسرد کردن مردم نسبت به انتخابات، گناهی بزرگ است. خصوصا در موضوعاتی که مردم بسیاری از وجوه آن را اشراف ندارند. تضعیف مشارکت مردم....
متن کامل بیانیه را در #روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/8752
متن بیانیه مشترک برخی نهادهای حوزوی تهران و قم در حمایت از عملکرد #شورای_نگهبان و نقد استدلالی موضع اخیر جناب آقای #آملی_لاریجانی
@rozaneebafarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرحمن الرحیم
بیانیه شماره یک ستاد انتخاباتی ملت امام حسین(علیه السلام)
وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
فرمان خدا و پیامبرش را اطاعت نمایید و نزاع و کشمکش نکنید، تا سست نشوید و قدرت و شوکت شما از میان نرود. (الانفال / 46)
«شورای نگهبان نقطه تضمین و تأمین برای نظام اسلامی است.» (مقام معظم رهبری)
اقدام شورای نگهبان در تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 بدون ملاحظه مصالح فردی، خانوادگی، گروهی، اقدامی قانونی، شجاعانه و باعث افتخار بود.
مشارکت مردم در عین پاسداشت قانون، از ارکان هویت مردم سالاری دینی است و اگر قرار باشد مشارکت بدون رعایت قانون اتفاق بیفتد، ثمره ای جز هرج و مرج و یا عوام فریبی نخواهد داشت.
حملات دشمنان نظام به این اقدام شورای نگهبان دور از انتظار نبود، اما موضع گیری برخی مسئولین دل دوست داران انقلاب را به درد آورد.
در این میان مواضع عجولانه یکی از فقهای شورای نگهبان بیش از دیگران باعث تاسف و تعجب شد.
این موضع گیری به دلایل زیر از ایشان قابل پذیرش نیست:
1. اختلاف نظر بین مسئولین امری طبیعی است اما بروز اختلافات در سطح جامعه و دلسرد کردن مردم نسبت به انتخابات، گناهی بزرگ است. خصوصا در موضوعاتی که مردم بسیاری از وجوه آن را اشراف ندارند. تضعیف مشارکت مردم در انتخابات سبب جرات پیدا کردن دشمن و کاهش قدرت کشور میشود و عواقب اخروی آن بر دوش مسببان آن است.
2. طرح اختلاف نظر یک عضو با جمع بندی نهایی شورای نگهبان در صحن علنی جامعه موجب تضعیف اراده و تصمیمات مجموعه شورا خواهد شد. تضعیف و تخریب این مرجع قانونی، این شائبه را به وجود می آورد که وقتی رای شورا مطابق تشخیص او باشد، پذیرفته میشود و در غیر این صورت مورد اعتراض قرار میگیرد.
3. نهادهای امنیتی چشمان نظام هستند. شورای نگهبان بر طبق قانون موظف است براساس گزارش های این نهادها تصمیم بگیرد مگر آن که مستنداتی بر خلاف آن ارائه شود. تخریب این سازوکار به معنای کورکردن چشمان نظام و زمینه ساز مسائل امنیتی است.
4. فقیه شورای نگهبان باید نماد یک فقیه انقلابی و الگو برای طلاب و عموم مردم باشد. فقیهی که در بالاترین مناصب کشور مورد اعتماد بوده است، نباید اشتباهی مسبوق به سابقه را تکرار کند. اگر چه اقدام اصلاحی در عذرخواهی، موجب کاهش تبعات فوق خواهد شد و انتظاری جز این نیست.
از طرف:
بسیج اساتید حوزههای علمیه تهران
موسسه جهادی تبلیغی بلاغ مبین
مجمع نمایندگان طلاب و فضلای تهران
موسسه امیر بیان
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تشکل فراگیر تبلیغ طلاب
خانه طلاب جوان
@rozaneebafarda
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مروری بر مطالبات حجتالاسلام پناهیان از شورای نگهبان و یک مطالبه از ایشان
🔶حاشیه روزنه
شورای محترم نگهبان در سالهای گذشته همواره از سوی طیفهای محتلفی مورد مطالبهگری و بعضا بازخواست قرار گرفته بود.
حمایت گفتمانی از این نهاد قانونی، زمینه اجتماعی برای پیشگیری از زیادهخواهیهای عناصر و جریانهای سیاسی غیرمردمی را فراهم میسازد تا نخواهند بل اعمال فشار، تأیید صلاحیت عناصر فاقد صلاحیت حداقلی برای ریاستجمهوری را به مطالبه عمومی تبدیل کننند.
انتظار آن است امثال جناب آقای پناهیان در این شرایط با رویکرد تبیینی، به دفاع از شورای نگهبان بپردازند.
@rozaneebefarda
انجمن اقتصاد اسلامي حوزه علميه برگزار مي كند:
نشست علمي نقد و بررسي طرح بانك مركزي جمهوري اسلامي
با حضور دکتر حسین زاده بحرینی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
و دکتر محمدجواد توکلی عضو هیات علمی موسسه امام خمینی(ره)
پنجشنبه ۶ خردادماه؛ ساعت 15
به صورت حضوری و مجازی
🔻لینک جلسه مجازی👇
https://live.onlineamoozan.ir/ch/room-14001
آدرس جلسه حضوری: بلوار جمهوري اسلامي، كوچه 2، فرعي اول سمت چپ، ساختمان انجمنهاي علمي حوزه، سالن همايش
🔶حاشیه روزنه
در منظر برخی کارشناسان اقتصادی متعهد و مردمی، طرح اخیر مجلس تالی فاسدهای خطرناکی به دنبال دارد که در صورت تصویب عجولانه و غیرکارشناسی، تبعات اقتصادی منفی زیادی میتواند به همراه بیاورد.
در این نشست جناب آقای بحرینی بعنوان یکی از اصلیترین حامیان طرح، به اشکالات فنی برخی منتقدان پاسخ خواهد گفت.
انشاءالله فرهیختگان حوزوی حتما در نشست شرکت فرمایند و نقد و نظرهای خود را برایمان بفرستند.
@rozaneebefarda
📸 هماکنون؛ ارتباط تصویری مقام معظم رهبری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
@rozaneebefarda
متن بیاینه ۱۵۰ نفر از نخبگان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه، مدیران مدارس و موسسات حوزوی و اساتید حوزه علمیه در نقد عملکرد بانیان وضع موجود و اعلان همبستگی با ملت ایران جهت تحقق مشارکت حداکثری
#اختصاصی_روزنه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرحمن الحریم
« یا أیّها الّذین آمَنوا اصبِروا و صابِروا و رابِطوا و اتّقوا اللهَ لعلّکم تُفلِحون »(آلعمران/200)
بزرگان جهان اسلام و تشیع همواره مصداقی بارز برای امر خداوند متعال در خصوص صبر فردی و اجتماعی و مرزبانی از حق و حقیقت بودهاند.
مسلمین جهان، از صدر اسلام تا کنون سختیها و مرارتهای توانفرسایی را متحمل شدهاند تا نهال دین در طوفان حوادث پایدار و سرافراز بماند. از مصائب نبی اکرم صلی الله علیه و آله در تبلیغ توحید در حجاز جاهلیت، با کمترین امکانات گرفته تا محاصره اقتصادی، از جنگهای متعدد با کفار در زمان حیات آن حضرت گرفته تا نبردهای سنگینِ پس از آن، از محرومیتهای اجتماعی برای ترویج اسلام گرفته تا مظلومیت آلالبیت علیهمالسلام برای زنده نگه داشتن دین و شریعت.
رسالت حفظ و تکمیل و استفاده از این سرمایه عظیم صبر، مُصابره و مُرابطه برای حفظ و ترویج دین مبین اسلام، امروز بر دوش جهان اسلام به ویژه ملت مقاوم و عزتمند ایران احساس میشود و مردم بصیر ما به درستی، آن مجاهدتها را سرلوحه افکار و رفتار سیاسی-اجتماعی خود میدانند و اهل صبر فردی و جمعی هستند و در راه اعتلای کلمه حق از هیچ امری فروگذار نکرده و نمیکنند.
وضعیت اقتصادی و بغرنج فعلی که کام مردم را تلخ و آه مظلومین و مستضعفین را به آسمان بلند کرده، به گفته کارشناسان متعهد، بیش از آنکه ریشه در تحریم ظالمانه و فشار خارجی داشته باشد، ناشی از بیتدبیری و ناکارآمدی مسئولین اجرایی بوده است که در دوره هشت ساله اخیر، در ادامه چند دوره از ادوار قبلی حاکمیت غربباوران بر ارکان اجرایی کشور، تمام مسائل کشور از صنعت هستهای تا آبِ خوردن مردم را به مذاکراتی نافرجام، ذلتآفرین و بینتیجه گره زدند و در آخر به جای اصلاح وضعیت آب آشامیدنی مردم، برق منازل، کارگاههای کوچک و کارخانهها را نیز قطع کردند و کارد را به استخوان مردم رساندند!
بعد از اعلان نظر قانونی شورای نگهبانِ متعهد، و پافشاری بر عدم احراز صلاحیت برخی کاندیداهای خاص، فریاد بانیان وضع موجود به هوا برخاسته است.
پذیرفتی نیست کسانی که اقتصاد کشور را از نفس انداخته و معیشت مردم را بازیچه محاسبات غلط خود در روابط بیثمر با غربیها کردند، و نان بسیاری از مردم را بریدند، به یکباره یاد مردم بیفتند و از یک سو برای اصلاح امور اشک تمساح بریزند و از دیگر سو نگران مشارکت حداکثری شوند!
اینجانبان بعنوان جمعی از اساتید حوزه علمیه و طلاب فارغ التحصیل از دانشگاه های کشور، ضمن تقدیر و تشکر از اقدام بایسته و بهجای شورای نگهبان در عدم تأیید مسببین نابسامانیهای موجود، بار دیگر همراهی خود را با ملت ایران در شرایط موجود اعلام کرده؛ صادقانه، خالصانه و صمیمانه به مردم شریف و عزیز اعلام میکنیم که راه برونرفت از وضع فعلی، پافشاری به قانون و مواجهه قاطعانه با عناصر بیکفایت و فاقد صلاحیت است تا با اصلاح ساختارهای فسادزا و پالایش عرصه اجرایی از مدیران نالایق و فاسد، مدار امور به سمت اصلاح ریشهای پیش برود.
به دیدگاه بسیاری از کارشناسان دلسوز و متعهد و به تصریح مقام معظم رهبری، لازمه بهبود شرایط بغرنج فعلی، تحقق "دولت جوان انقلابی" است.
طبعا به هر میزان که مسئولین کشور تعهد بیشتری به اسلام و تکیه بیشتری بر جوانان این مرز و بوم داشته باشند و از القائات شوم دشمنان ملت به ویژه آمریکای جنایتکار که حتی از تحریم داروهای بیماران صعبالعلاج نیز دریغ نکرده، به دور باشند، شرایط کشور، روز به روز با همراهی مردم و دولت، بهتر خواهد شد.
روحانیت متعهد و انقلابی، با درک شرایط دشوار فعلی، با اظهار برائت از عملکرد همه مسببان وضع موجود، در کنار مردم نجیب و قهرمان ایران ایستاده است و انشاءالله در آینده، حسب وظیفه شرعی خود همچنان پیگیر تحقق مطالبات مردم خواهد بود.
به یاری خدا در اطلاعیه بعد، بعضی ملاحظات و نکات مهم در باب انتخابات، با مردم شریف ایران اسلامی در میان نهاده خواهد شد.
به امید پیروزی نهایی جبهه اسلام در مواجهه با کفر خارجی و نفاق داخلی
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
▪️اسامی امضاءکنندگان بیانیه را در روزنه بخوانید:
صفحه ۱:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/8764
صفحه ۲:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/8765
@rozaneebefarda
14000306_40588_1281k.mp3
11.59M
🎙بشنوید|| صوت کامل بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی.۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخاب_درست_کار_درست
@rozaneebefarda
تصمیم شورای نگهبان و نحوه مواجهه با آن، از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
از کسانیکه نجیبانه با تشخیص شورای نگهبان برخورد کردند تشکر مضاعف میکنم
👈🏻 عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: شورای محترم نگهبان بر طبق وظیفهی خودش آنچه را که باید انجام بدهد و لازم میدانست انجام داد، نامزدها را مشخص کرد.
🔹 من اولاً لازم میدانم از همهی کسانی که وارد عرصهی نامزدی شدند تشکر کنم. بسیاری از این افراد یقیناً بخاطر احساس مسئولیت وارد میدان شدند.
🔹 ثانیاً از آن کسانی که صلاحیتشان را شورا تشخیص نداد و احراز نکرد و اینها نجیبانه با این مسئله برخورد کردند از آنها هم تشکر مضاعف باید بکنیم. حتی بعضی مردم را تحریص کردند که در انتخابات شرکت کنند، پای صندوقها بروند.
🔺 عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست. عدم احراز صلاحیت معنایش این است که شورای نگهبان نتوانسته تشخیص بدهد که این آقا صلاحیت دارد. نه اینکه تشخیص داده که صلاحیت ندارد، نه، ممکن است صلاحیت بالایی هم داشته باشد اما حالا گزارشها، امکانات، عرض کنم که آشناییهای شورای نگهبان نتوانسته این را تشخیص بدهد. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
🔰 توصیههای رهبر انقلاب به نامزدها برای رعایت اخلاق انتخاباتی
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: میدان انتخابات میدان مسابقهی خدمت است. قرآن به ما دستور میدهد: «فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ» دنبالهی کار نیک با هم مسابقه بدهید. نامزدها با یک چنین نگاه بایستی به انتخابات نگاه کنند.
🔹نفرت پراکنی و اتهامات چنین و چنان یا شعارهای غیرواقع بینانه هم داده نشود. شعارهای غیرواقع بینانه گاهی ممکن است فریب مردم تلقی بشود. نه. با توجه به امکانات کشور و واقعیات کشور بایستی شعار داد و وعده داد و چه کرد. این جوری بایستی عمل کرد.
🔹ملاحظات اخلاقی جداً رعایت بشود. یعنی واقعاً اگر چنانچه نامزدهای انتخاباتمان هم در مناظراتشان، هم در مصاحبههایی که با آنها میشود، سؤال جوابهایی که با آنها میشود، اخلاق اسلامی را رعایت بکنند، این سرریز میشود در جامعه، آحاد مردم ملاحظات اخلاقی را یاد میگیرند و رعایت میکنند. این سرمشقی برای آنها خواهد شد. و هنجارشکنی هم نکنند.
🔹راه حل بعضیها برای اینکه بیشتر دیده بشوند، بیشتر شنیده بشوند، این است که هنجارشکنی کنند، خطوط قرمز نظام را به قول خودشان بشکنند. نظام جمهوری اسلامی یک نظام مستقر و پابرجاست، یک نظام جاافتاده است، خطوط اصلی نظام مشخص است. این جور نباشد که سعی کنند حالا با شکستن این حدود و ثغور مهم نظام جمهوری اسلامی برای خودشان یک موقعیتی دست و پا کنند که موقعیت هم به دست نمیآید. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخاب_درست_کار_درست
@rozaneebefarda