📝اسامی سبزیجات در منابع طب سنتی ایران برای دانشجویان و علاقه‌مندان قسمت چهارم... 🥦ترشک: حُمّاض 🥦ریواس: ریباس 🥦گشنیز: کُزبُره 🥦کاسنی: هِندِبا 🥦کاهو: خُس 🥦والک: کُرّاث بَرّی 🥦نعناع: نعنع 🥦موسیر: اُسقُوردیون 🥦مرزه: صَعتَر بستانی 🥦مارچوبه: هَلیون 🥦کلم: کُرنُب 🥦کنگر آبی: قره‌العین 🥦کنگر وحشی: حَرشَف برّی 🥦شنبلیله: حُلبه 🥦شوید: شبت 🥦سیر: ثوم 🥦ریحان: شاهَسفَرم 🥦چغندر: سِلق 🥦تره: کُرّاث 🥦ترخون: طرخون 🥦پیاز: بَصَل 🥦پونه: فودنج 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim