eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های سبک زندگی، طب و روانشناسی)
12.6هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
721 ویدیو
11 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🟤آشنایی بیشتر با خواص خاکشیر 🤎خُبّه نام دیگر خاکشیر در منابع مفردات علم شریف طب است. 🤎افعال و خواص خاکشیر: قوه‌ی شهوت را زیاد می‌کند، اشتها آور است، ضد سرفه، ضد ورم‌ها در بحث سرطان، نیکو کننده‌ی رنگ پوست، جهت تحلیل مواد مضر از سر و چشم مفید است. 🤎مخلوط یا خیسانده‌ی آن با کاسنی صفرابر خوبی است. 🤎اگر با شیر مصرف شود، چاق کننده و مقوی قوای جنسی است. (یک قاشق غذاخوری خاکشیر + یک لیوان شیر معتدل گرم شود و ده دقیقه بماند؛ سپس با کمی شکر سفید به عنوان صبحانه، هفته‌ای دو بار مصرف شود.) 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره متوسطه، اندیشکده خانواده و سبک زندگی صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝دستورات کاربردی خاکشیر 🔆خیس دادن و یا خوردن با آب جوش ملین، ضد خشکی و مفید برای یبوست خفیف است. 👈🏻یک تا دو قاشق غذاخوری خاکشیر + یک لیوان آب جوش؛ پنج دقیقه دم بکشد، سپس با کمی عسل یا نبات میل شود. 🔆با آب سرد ضد اسهال است و خاصیت قبض دارد؛ مخصوصا اگر بو داده شود و با آب و عسل مخلوط شود. 🔆اگر کسی یبوست داشته باشد، برای همه‌ی کاربرد‌های خاکشیر آن را با آب گرم مصرف کند. 🔆برای التهاب کلیه و سنگ کلیه و مجاری ادرار، روزانه چهار تا پنج لیوان شربت خاکشیر و سکنجبین مصرف شود. ربع ساعت خاکشیر داخل آب بماند و بعد سکنجبین اضافه شود. 🔆افرادی که سرخک و مخملک می‌گیرند، روزانه دو تا سه لیوان شربت خاکشیر استفاده کنند. 🔆برای سنگ کلیه ۲ قاشق غذاخوری دم‌کرده‌ی خارشتر + یک لیوان آب دم بکشد؛ سپس کمی ترنجبین + کمی خاکشیر به آن اضافه و ناشتا میل شود. ۳ قاشق غذاخوری ترنجبین + یک لیوان جوشانده‌ی خارشتر؛ پنج ساعت بماند تا خیس بخورد، صاف کرده + ۲ قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط و میل شود. تا وقتی سنگ دفع شود، روزانه میل شود. 👈🏻این دستور بوی دهانی را که ناشی از سوءمزاج بلغم باشد را هم دفع می‌کند. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره متوسطه، اندیشکده خانواده و سبک زندگی صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹بهـــــای دوسـت 🌿نه به زیبایی اوست 🌹نه به دارایی اوست 🌿بلکه تنها به خوبی اوست 🌹تقدیم به شـــــــما 🌿دوستان همیشه خوبمون 🌹صبح قشنگتون بخیر و شادی 🌿🌹 همراه با بهترین آرزوها 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟣زعفران در طب سنتی 💛مزاج: درجه دوم گرم و درجه اول خشک 💜خواص: نشاط‌آور، مقوی ریه، کبد، کلیه و مثانه، بازکنندهء گرفتگی‌های عروق و مجاری مغز، کبد و طحال، ادرار آور، قاعده آور، محرک نیروی جنسی، نُضج دهنده، تحلیل برنده و اصلاح کنندهء عفونت بلغمی. 💛زعفران به عنوان یک حامل عمل می‌کند و رساننده داروها به قلب است؛ به همین دلیل در منابع طب سنتی ایران هر دارویی را که بخواهند به قلب برسانند، از زعفران در ترکیباتش استفاده می‌کنند. 💜آشامیدن یک مثقال آن جهت تسریع در زایمان مفید است. ⚠️افراط در مصرف آن مضر کلیه است و موجب کاهش اشتها می‌شود. در گرم مزاجان موجب سردرد و مداومت در مصرف موجب کدورت حواس و مضر اعصاب است. ✅مصلحات: انیسون و سکنجبین ⭕️میزان مصرف مجاز در منابع طبی تا دو درم (معادل ۵.۲ گرم) آن هم برای انسان آن روزگار نه انسان امروزی آمده است. ⚠️خانم‌های باردار و خانم‌هایی که در ایام قاعدگی هستند، از مصرف زعفران اجتناب کنند. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟢چغاله یا همان چاقاله بادام 👈🏻میوه نارس بادام درختی 🌳خواص: با پوست مقوی ریشه دندان و مسکن حرارت دهان به واسطه سردی و خشکی پوستش 🌳خوردن آن با انجیر یا به صورت شربت و یا ضماد در گزیدگی سگ هار مؤثر است. ⚠️مضرات: در معده‌های سرد و تر سنگین و دیرهضم است. مضر اندام‌های داخلی بدن است و مصلح آن مصطکی می‌باشد. تحریک کنندهء صفرا است و مصلح آن شکر است. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟡زیره در طب سنتی 🌼مزاج: درجه دوم گرم و درجه سوم خشک 🌼خواص: تحلیل برنده و باز کننده گرفتگی‌های کلی بدن، خشک کننده، لطیف کننده، جمع کننده و برطرف کنندهء بادهای غلیظ 🌼جویدن زیره با نمک و قورت دادن آن باعث قطع آبریزش دهان می‌شود. 🌼اگر با سرکه ساییده و استشمام شود و یا در بینی فتیله شود، خونریزی بینی را قطع می‌کند. 🌼اگر زیره را در سرکه خیسانده، سپس در آفتاب خشک کرده و کوبیده شود، برای رفع ویار خاک خوردن در خانم‌های باردار مفید است. ⚠️مضر ریه است و مصلح آن کتیرا می‌باشد. ⭕️میزان مجاز مصرف تا دو درم (معادل ۵.۲ گرم) است. 👈🏻بهترین نوع زیره، زیره کرمانی تازه است. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim