546.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 سلام مهربانان ✋❤️
🌸 صبح آدینه تون گلبارون
☘امیدوارم خداوند
☘به زندگیتون برکت
☘به رابطه هاتون محبت
☘به قلبتون مهربانی
☘و به روحتون آرامش بده
☘و از نعمتهای بیکرانش
☘بی نیاز تون کنه...
🌸 ان شالله در کنار عزیزان
🌸 و خانواده محترمتان
🌸 جمعه تون پر از بهترینها
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
از عالمۍ پرسیدند:🍃
براۍ "خوب بودن" ڪدام🌹
روز بهتر است؟
عالم فرمود:
یڪ روز "قبل از مرگ"
گفتند:
ولى مرگ را
"هیچڪس" نمیداند...
عالم فرمود:
پس هر روز زندگۍ
را روز ِآخر فڪر ڪن
و "خوب باش"🍃
شاید فردایۍ نباشد...🌹
♡• •♡
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🧂چشیدن اندکی نمک قبل و بعد از غذا
♦️این کار باعث گرم شدن معده و آمادگی بیشتر آن برای هضم میشود. کلر موجود در نمک طعام، موجب فعال شدن آمیلاز بزاقی شده و روند هضم نشاسته را تسریع میبخشد.
♦️یکی از ویژگیهای طعم شور، منع تعفّن است. بنابراین چشیدن کمی نمک باعث پیشگیری از فساد و عفونت غذا میگردد.
👈🏻بهترین نمک، نمک اندرانی یا نمک معدنی است.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#نمک #گرم_شدن_معده #هضم #کلر #طعم_شور #نمک_اندرانی #نمک_معدنی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🫕لزوم جویدن کامل غذا
✅توصیه میشود که هنگام غذا خوردن، لقمههای کوچک برداشته شود و هر لقمه به خوبی جویده شود.
✅تعداد دفعات جویدن هر لقمه به طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ مرتبه است. این قاعده یکی از مهمترین و موثرترین قوانین غذا خوردن میباشد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#جویدن_غذا #لزوم_جویدن_کامل_غذا #قوانین_غذا_خوردن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⁉️دلیل جویدن کامل غذا
♨️هضم مواد غذایی از دهان و با مخلوط شدن غذا و بزاق حین جویدن آغاز میشود.
♨️اگر غذا خوب جویده نشود، اولین مرحله هضم دچار اشکال میشود. این امر میتواند روی سایر مراحل هضم نیز اثرات سوء داشته باشد.
♨️جویدن خوب غذا در تسهیل مرحله هضم معدی بسیار مؤثر است.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#دلیل_جویدن_کانل_غذا #جویدن_غذا #هضم_غذا #هضم_معدی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⚠️بیماریهای حاصل از خوب نجویدن غذا
〽️بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای گوارشی مانند ریفلاکس و درد معده، بیماریهای مفصلی، بیماریهای پوستی، بیماریهای سیستم عصبی و دیابت میتواند از خوب نجویدن غذا سرچشمه بگیرد؛ زیرا وقتی غذا در دهان خوب جویده نشود و آماده هضم معدی نباشد، معده هم نمیتواند آن را به درستی هضم کند.
〽️در نتیجه غذای غیر منهضم تحویل کبد می شود و از این غذای غیر منهضم، اخلاط و خون نامناسب ایجاد میشود که قابلیت جذب توسط بدن را نداشته و در مفاصل و بین بافتها رسوب میکند.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#جویدن_غذا #خوب_نجویدن_غذا #بیماری #بیماریهای_گوارشی #ریفلاکس #درد_معده #بیماریهای_مفصلی #بیماریهای_پوستی #بیماریهای_سیستم_عصبی #دیابت #هضم_معدی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim