eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های سبک زندگی، طب و روانشناسی)
12.6هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
720 ویدیو
11 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
546.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 سلام مهربانان ✋❤️ 🌸 صبح آدینه تون گلبارون ☘امیدوارم خداوند ☘به زندگیتون برکت ☘به رابطه هاتون محبت ☘به قلبتون مهربانی ☘و به روحتون آرامش بده ☘و از نعمتهای بیکرانش ☘بی نیاز تون کنه... 🌸 ان شالله در کنار عزیزان 🌸 و خانواده محترمتان 🌸 جمعه تون پر از بهترین‌ها @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از عالمۍ پرسیدند:🍃 براۍ "خوب بودن" ڪدام🌹 روز بهتر است؟ عالم فرمود: یڪ روز "قبل از مرگ" گفتند: ولى مرگ را "هیچڪس" نمیداند... عالم فرمود: پس هر روز زندگۍ را روز ِآخر فڪر ڪن و "خوب باش"🍃 شاید فردایۍ نباشد...🌹 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌♡• •♡ @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧂چشیدن اندکی نمک قبل و بعد از غذا ♦️این کار باعث گرم شدن معده و آمادگی بیش‌تر آن برای هضم می‌شود. کلر موجود در نمک طعام، موجب فعال شدن آمیلاز بزاقی شده و روند هضم نشاسته را تسریع می‌بخشد. ♦️یکی از ویژگی‌های طعم شور، منع تعفّن است. بنابراین چشیدن کمی نمک باعث پیش‌گیری از فساد و عفونت غذا می‌گردد. 👈🏻بهترین نمک، نمک اندرانی یا نمک معدنی است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🫕لزوم جویدن کامل غذا ✅توصیه می‌شود که هنگام غذا خوردن، لقمه‌های کوچک برداشته شود و هر لقمه به خوبی جویده شود. ✅تعداد دفعات جویدن هر لقمه به طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ مرتبه است. این قاعده یکی از مهم‌ترین و موثرترین قوانین غذا خوردن می‌باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
⁉️دلیل جویدن کامل غذا ♨️هضم مواد غذایی از دهان و با مخلوط شدن غذا و بزاق حین جویدن آغاز می‌شود. ♨️اگر غذا خوب جویده نشود، اولین مرحله هضم دچار اشکال می‌شود. این امر می‌تواند روی سایر مراحل هضم نیز اثرات سوء داشته باشد. ♨️جویدن خوب غذا در تسهیل مرحله هضم معدی بسیار مؤثر است. 📚منبع‌: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
⚠️بیماری‌های حاصل از خوب نجویدن غذا 〽️بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های گوارشی مانند ریفلاکس و درد معده، بیماری‌های مفصلی، بیماری‌های پوستی، بیماری‌های سیستم عصبی و دیابت می‌تواند از خوب نجویدن غذا سرچشمه بگیرد؛ زیرا وقتی غذا در دهان خوب جویده نشود و آماده هضم معدی نباشد، معده هم نمی‌تواند آن را به درستی هضم کند. 〽️در نتیجه غذای غیر منهضم تحویل کبد می شود و از این غذای غیر منهضم، اخلاط و خون نامناسب ایجاد می‌شود که قابلیت جذب توسط بدن را نداشته و در مفاصل و بین بافت‌ها رسوب می‌کند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا