eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
606 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚬دخانیات، مواد مخدر و نوشابه‌های الکلی 📛مضرات: ریزش مو، آب مروارید، چین و چروک پوست، ضایعات شنوایی، سرطان، فساد دندان‌ها، پوکی استخوان، بیماری‌های قلبی، زخم معده، سرطان رحم، سقط جنین، سیروز کبدی، تغییر شکل دادن سلول‌های جنسی و... 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی، دکتر غلامرضا کرد افشاری و همکاران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟠ترشی و سرکه‌های صنعتی 🔸مصرف این ترشی‌ها اشتهای کاذب ایجاد نموده و باعث پرخوری گشته و می‌تواند موجب ناراحتی‌های گوارشی مانند زخم معده و اثنی عشر شود. 🔸همچنین افرادی که به طور مداوم از این قبیل مواد استفاده می‌کنند به دلیل غلبه سردی مستعد ابتلاء به بیماری‌های استخوانی و مفصلی، ضعف اعصاب، صرع، ناتوانی قوای جنسی و سستی آلت تناسلی می‌باشند. ✅توصیه می‌شود به جای استفاده از آن‌ها از ترشی‌های گیاهی، آب لیمو ترش تازه، سرکه‌های طبیعی مانند سرکه سیب، انگور و غیره و همچنین زیتون پرورده استفاده شود. 👈🏻برای تهیه ترشی‌های خانگی از سرکه طبیعی استفاده کنید. 📚منبع:‌ تغذیه در طب ایرانی اسلامی، دکتر غلامرضا کرد افشاری و همکاران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔵سس (مایونز، کچاپ، گوجه‌‌فرنگی و...) 🌀سس حاوی زرده تخم‌مرغ، روغن مایع و ادویه‌های مختلف بوده که مصرف بی‌رویه این گونه مواد مشکلات زیادی مانند سنگ‌های صفراوی، ناراحتی‌های کبدی، آلرژی، چرب شدن سریع پوست و مو و مهم‌تر و خطرناک‌تر از همه گرفتگی عروق کرونر قلب در بدن ایجاد می‌کند. 🌀همچنین مصرف غذاهای بسیار پر چرب از جمله سس مایونز باعث افزایش خطر بروز سرطان روده بزرگ در افراد سالم می‌شود. ✅توصیه می‌شود به جای آن از انواع سس‌های گیاهی استفاده شود. 📚منبع: Mathew A, peters U, Chatterjee N & et al... ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
♨️ادویه‌های تند ♦️ادویه‌ها اگر به مقدار کم استفاده شوند، مسئله‌ای ایجاد نمی‌کنند اما چون جزء دواهای غذایی محسوب می‌شوند، بر روی بدن اثر دارویی داشته و باعث تغییر در کیفیت بدن می‌شوند و اگر به طور مرتب و زیاد استفاده شوند، می‌توانند باعث ناراحتی‌های پوستی و آلرژی‌های شدید، آسم، غلظت خون، خارش چشم و التهاب کبد شوند. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی، دکتر غلامرضا کرد افشاری و همکاران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️روزتون بہ قشنگی 🌸آسمان پر نور ⚪️ولبخندتون بہ زیبایی. 🌸گلهای شکفتہ ⚪️از آفرینش هستی روز خوبی 🌸براتون آرزو میکنم ⚪️امروزتون بہ زیبایی 🌸قلب مهربونتـ♥️ــون😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‎ @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌭ساندویچ و 🍕پیتزا 🍔ساندویچ و پیتزا به خاطر داشتن سوسیس و کالباس، بیماری‌های مختلفی را باعث می‌شوند. خمیر پیتزا چون از آرد نول تهیه می‌شود، بعد از مصرف در روده تبدیل به قند شده و تولید الکل می‌کند که می‌تواند موجب بیماری میگرن شود. 🍔از دیگر عوارض ناشی از این غذاها بیماری‌های پوستی، عصبی و یبوست است که خود عوارضی مانند بواسیر، شقاق مقعد و بیماری کولیت یا قولنج روده و... را به دنبال دارد. ‼️نکته: پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه که در اثر ماندن و تخمیر زیاد حالت کش‌دار پیدا می‌کنند، سودازا می‌باشند. 🍔مصرف انواع پیتزا، پاستا، سس مایونز و انواع طعم دهنده‌های صنعتی با افزایش خطر سرطان پستان در سنین یائسگی همراه است. ✅توصیه می‌شود به جای آن‌ها از فلافل که از غذاهای مفید و سنتی ایرانی می‌باشد، استفاده شود؛ به شرط اینکه در روغن سالم سرخ شود. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی، دکتر غلامرضا کرد افشاری و همکاران Cottet V, Touvier M, Fournier A & et al... ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍝ماکارونی، لازانیا و انواع رشته‌های صنعتی 🍜بر اساس نوشته‌های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو در قرن ۱۳ میلادی، پس از بازگشت از چین، غذایی شبیه به ماکارونی را به دربار هدیه کرد. این محصول به طور وسیعی در قرن بیستم وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید. 🍜ماکارونی چون با آرد نول تهیه شده و فاقد سبوس است، ارزش غذایی ندارد و به دلیل حالت خمیری و زیاد جویده نشدن آن، موسین و پتیالین بزاق کمتر تولید شده و به راحتی هضم نمی‌شود. همچنین فاقد فیبر گیاهی بوده که ایجاد یبوست می‌کند و باعث به وجود آمدن سم پتومائین و گازهای سمی (ایندول، اسکاتول، فنل) در روده بزرگ می‌شود. 📚منبع:‌ ماهنامه کشاورزی و غذا تغذیه در طب ایرانی اسلامی، دکتر غلامرضا کرد افشاری و همکاران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟤غذاهای مانده، بیات و فریز شده 🤎غذاهای فریز شده آرام آرام ماهیت غذایی خود را از دست داده و خواص آن‌ها کمتر شده و حتی طعم آن‌ها نیز تغییر خواهد کرد. 🤎انجماد، دشمن اصلی ویتامین‌ها خصوصا ویتامین E می‌باشد. غذاهای مانده، بیات و فریز شده سودازا بوده و باعث بروز انواع بیماری‌های پوستی و غیره می‌شوند. ✅توصیه می‌شود به جای استفاده از آن‌ها از سبزی‌ها و حبوبات خشک کرده و یا گوشت و غذاهای تازه استفاده شود. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی، دکتر غلامرضا کرد افشاری و همکاران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim