eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تافتون خونگى🥯🥞🥞 مواد لازم: شير گرم ١ ليوان آب گرم١ ل روغن مايع١/٢ ل نمك ١ ق چ شكر١ ق چ پودر خمير فورى١ ق چ بگينگ پودر١/٢ ق چ آرد به مقدار لازم طرز تهيه:همه مواد به جز آرد را مخلوط كرده ده دقيقه كنار ميزاريم بعد آرد را كم كم به مواد اضافه مى كنيم و ورز ميدهيم آرد را تا حدى ميريزيم تا خمير نرم بدست بياد و به دست نچسبه سعى كنيد با ورز دادن خمير نرمى بدست بياد آرد زياد نريزيد كه نونها تون سفت ميشه وقتى خمير نرم شد روى اون سلفون بكشيد و يك ساعت جاى گرم استراحت دهيد بعد خمير را چونه كنيد و با وردنه نازك باز كنيد و داخل تابه كه قبلاً به مدت ده دقيقه گرم كرديد بندازيد و روى تابه دمكنى بزاريد وقتى نون پخت طرف ديگر بر گردانيد تا بپزه بعد داخل پارچه بزاريد تا نرم بمونه نكته من كمى زعفران هم ريختم داخل خمير هم نونها خوشمزه ميشه 👨‍🍳 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥐کتلت نخود که نگم از طعمش😍 گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 چهارم خرداد 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هندوانه منبع خوبی از فیبر، ویتامین های C ، A و B است، همچنین منبع پروتئین و کربوهیدرات، پتاسیم، آهن، کلسیم ، منیزیم و فسفر نیز است. هندوانه حاوی آنزیم ها، اسیدهای آلی، قندهای طبیعی، فاقد چربی و کلسترول و میزان محدود سدیم است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای تهیه اسموتی هندوانه مقداری هندوانه تهیه کرده و  در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک و یخی شود و سپس هندوانه‌ی خنک را در مخلوط کن یا میکسر ریخته و کاملا مخلوط نمایید تا به صورت یک مایع غلیظ در بیاید. می‌توانید چند برگ درشت نعناع هم به آن بیفزایید تا طعم بهتری پیدا کند و بدین صورت اسموتی هندوانه و نعناع خواهید داشت، سپس در لیوان‌های مورد نظر تکه‌های کوچک هندوانه را اضافه کرده و اسموتی هندوانه را روی آن بیریزید. در صورت تمایل می‌توانید از چند قطره لیموی تازه نیز استفاده نمایید و در پایان یک نوشیدنی جدید خواهید داشت. نوش جان ╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍓🍉🍷 مواد لازم👇 هندونه ۵۰۰ گرم یخ زده توت فرنگی ۲۰۰ گرم تخم شربتی نصف استکان آب نصف لیموترش عسل ۱ ق.س . درست کردنش خیلی راحته😊کافیه همه مواد لازم رو داخل مخلوط کن پر قدرت سیلور کرست بریزید و ۱ دقیقه با سرعت بالا بزنید تا همه مواد با هم مخلوط بشن و در انتها هم اول تخم شربتی رو ته لیوان میریزیم و بعد هم به آرومی مواد اسموتی رو داخل لیوان میریزیم و با توت فرنگی تزئین میکنیم مراحل کامل تو ویدئو توضیح داده شده😊 . 📌از این دستگاه میتونید در منزل یا محیط کار و کافی شاپ ها استفاده کنید حتی یخ هم میتونید داخلش خرد کنید و انواع ادویه ها رو آسیاب کنید یا انواع مغزها رو داخلش خرد کنید😊 @shirini71
هوا داره گرم میشه و اسموتی هم تنها نوشیدنی راحته که خوردنش لذت بخشه هر میوه ای تو خونه خورده نمیشه فریز کنید بعد باهاش اسموتیهای خوشمزه درست کنید 😋👌 🍓🍉🍓🍉👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گوشت چرخ کرده دویست گرم_ پیاز دوعدد _آردنخوچی دلخواه یک یا دو قاشق _پودر نعنا خشک یک قاشق مربا خوری _ نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری(فلفل و پودر سیر پودر زنجبیل هرکدام یک چهارم قاشق جایخوری) گوشت و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کردم و با نمک و ادویه جات و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک و آرد نخوچی خوب مخلوط کردم ورز دادم و گذاشتم یخچال حالا تو قابلمه پیاز ریز کردم و با روغن گذاشتم تفت بخوره یه سیب زمینی بزرگ هم بعد شستن وپوست گرفتن حبه کردم اندازه حبه قند .ریختم تو پیاز که تفت بخوره و من به دلخواه خودم یه بادمجون هم پوست گرفتم و ریز خورد کردم و با همون پیاز و سیب زمینی تفت دادم و حدود ۵عدد گوجه خورد کردم و تو مخلوط کن ریختم و بعد با نمک و زردچوبه ریختم تو قابلمه حاوی پیازو .... یه کم که پخت یه قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و حدود سه کاسه آب ریختم و گذاشتم سیب زمینی بپزه .حدود ۴۵ دقیقه دربشو برداشتم و گوشت رو قلقلی کردم و ریختم تو آبگوشت و حدود نیم ساعت دیگه با حرارت کم گذاشتم بپزه و جا بیفته 😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلوچه اهری با طمع زنجبیل مدیر پز کانال😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه با گوشت قرمز چه با مرغ یکی از یکی خوشمزه تره☺ پیاز رو کمی تقت بدید تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید وباهاش تفت بدید واب بریزید ودرشو بگذارید تا گوشت نیم پز بشه تو این فاصله کنگر رو تمیز وخرد کنید وبا مقداری آب بزارید تا نیم پز بشه گوشت مرغ که نیم پز شد کنگر رو نیز اضافه کرده نمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا با شعله ملایم بپزن یکربع آخر مقداری غوره بریزد .بجای غوره میتونید کمی ریواس بزنید عااالی میشه این خورش خیلی خوشمزه حتماااامتحان کنید. برای خورش کنگر کمی بلند برش بزنید قشنگتره میخواید کنگر رو فریزیر کنید .تمیز کنید وخرد کرده وبگذارید بپزه سپس تو آبکش بریزید تا کاملا ابش کشیده بشه عجله دارید با فشار دست ابشو بگیرید سپس بسته بندی کرده وفریزیر بگذارید اگر ابشو نگیرید تو فریزیز یخ میزنه وقتی یخ زدای بشه له میشه پس حتما ابشو بگیرید کنگر رو خام فریزیر نگذارید بعدا وقتی بزارید بپزه وا میره موقع پخت کنگر کمی نمک بزنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
از اونجای که درخواست برای دستور این کیک زیاد بود تصمیم گرفتم دستورش رو بزارم برای یه سینی در ابعاد 35×25 تخم مرغ شش عدد آرد دویست گرم شکر شش ق پر شیر نصف لیوان دسته دار بگین پودر یک ق مربا خوری پر وانیل مقداری سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را خوب با همزن بزنید تا سفید شودو پف کند زرده را با شکر و وانیل مخلوط کنید و انقد بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه شیر رو بهش اضافه کنید و کمی بزنید حالا همزن رو خاموس کنید و ارد رو کم کم بهش اضافه کنید همراه سفیده و دورانی مخلوط کنید تا پفش نخوابه داخل سینی کاغذ بندازید و در فر دویست درجه که یک ربع قبل روشن کردید بمدت ده دقیقه بزارید بپزه داخلش یه خلال دندون بزنید و اگه نچسبید ینی پخته حالا گریل را روشن کنید تا روش قهوه ای بشه مراقب باشید نسوزه نگاه کنید همینکه روش قهوا ای شد بیرون بیارید و روش یه سینی بزارید تا عرق کنه و نرم بمونه وقتی خنک شد به دلخواه برش بزنید وبینش خامه بزنید و میوه نکته ..از این دستور تو همه کیکهای خامه ای و کیکهای که کرم یا دارن میشه استفاده کرد نکته...حتما قبل از خامه کشی روی کیک رو با شیر یا هر شربتی که دوس دارید مرطوب کنید هر چی رطوبت زیادتر باشه کیک بهتر میشه چون کیک اسفنجی هست رطوبت رو میکشه داخل خودش و اگر مرطوب نکنید رطوبت خامه رو جذب میکنه و کیک خشک میشه نکته ...حتما حداقل یک شب داخل دمای خیلی سرد بزارید بعد برش بزنید تا برشها تمیز و مرتب در بیاد نکته برای رولت هم همین دستور منتها برای این سینی چهار تخم مرغ و برای هر تخم مرغ سی گرم آرد و شکر و به جای شیر یک ق س آب جوش رو داخل زرده زده شد بریزید منتها همزن روشن باشه تا زرده پخته نشه و حتما روی سینی کیک که از فر درآوردید رو بزارید تا عرق کنه وقتی خنک شد آروم بین حوله رول کنید و بزارید دو ساعت بمونه و خامه کشی کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براي اين غذاي خوشمزه ميتونيد ماهي رو ابپز كنيد و بعد تيغ اون رو جدا كنيد ر با گوشت ماهي درست كنيد يا هم مثل ما با تن ماهي درست كنيد كه خيييييلي هم خوشمزس و راحت دو عدد پياز رو ريز ريز خرد كنيد و در ماهي تابه تفتش بديد كمي كه پيازا تغيير رنك داد بهش سه حبه سير له شده اضافه كنيد . يك بسته گشنيز رو هم به دو تا فلفل سبز (باريك) ريز خرد كنيد همراه با ماهي به پياز اضاف كنيد (نمك و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر ليمو هم اضافه كنيد) با قاشق هم بزنيد تا مواد خوب به خورد هم برن . نخود پخته شده رو هم اضافه كنيد دو عدد گوجه رو رنده كنيد و بريزيد روي پياز ها و بذاريد تفت بخوره و اب كوجه كامل كرفته بشه مواد كه خوب مخلوط شد خاموش كنيد حرارت رو برنج را جداگانه بذاريد بپزه و ابكش كنيد و اين مواد رو بريزيد لابه لاي برنج و نوش جان كنيد eli.alavi @shirini71