eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍓🍉🍷 مواد لازم👇 هندونه ۵۰۰ گرم یخ زده توت فرنگی ۲۰۰ گرم تخم شربتی نصف استکان آب نصف لیموترش عسل ۱ ق.س . درست کردنش خیلی راحته😊کافیه همه مواد لازم رو داخل مخلوط کن پر قدرت سیلور کرست بریزید و ۱ دقیقه با سرعت بالا بزنید تا همه مواد با هم مخلوط بشن و در انتها هم اول تخم شربتی رو ته لیوان میریزیم و بعد هم به آرومی مواد اسموتی رو داخل لیوان میریزیم و با توت فرنگی تزئین میکنیم مراحل کامل تو ویدئو توضیح داده شده😊 . 📌از این دستگاه میتونید در منزل یا محیط کار و کافی شاپ ها استفاده کنید حتی یخ هم میتونید داخلش خرد کنید و انواع ادویه ها رو آسیاب کنید یا انواع مغزها رو داخلش خرد کنید😊 @shirini71
هوا داره گرم میشه و اسموتی هم تنها نوشیدنی راحته که خوردنش لذت بخشه هر میوه ای تو خونه خورده نمیشه فریز کنید بعد باهاش اسموتیهای خوشمزه درست کنید 😋👌 🍓🍉🍓🍉👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گوشت چرخ کرده دویست گرم_ پیاز دوعدد _آردنخوچی دلخواه یک یا دو قاشق _پودر نعنا خشک یک قاشق مربا خوری _ نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری(فلفل و پودر سیر پودر زنجبیل هرکدام یک چهارم قاشق جایخوری) گوشت و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کردم و با نمک و ادویه جات و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک و آرد نخوچی خوب مخلوط کردم ورز دادم و گذاشتم یخچال حالا تو قابلمه پیاز ریز کردم و با روغن گذاشتم تفت بخوره یه سیب زمینی بزرگ هم بعد شستن وپوست گرفتن حبه کردم اندازه حبه قند .ریختم تو پیاز که تفت بخوره و من به دلخواه خودم یه بادمجون هم پوست گرفتم و ریز خورد کردم و با همون پیاز و سیب زمینی تفت دادم و حدود ۵عدد گوجه خورد کردم و تو مخلوط کن ریختم و بعد با نمک و زردچوبه ریختم تو قابلمه حاوی پیازو .... یه کم که پخت یه قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و حدود سه کاسه آب ریختم و گذاشتم سیب زمینی بپزه .حدود ۴۵ دقیقه دربشو برداشتم و گوشت رو قلقلی کردم و ریختم تو آبگوشت و حدود نیم ساعت دیگه با حرارت کم گذاشتم بپزه و جا بیفته 😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلوچه اهری با طمع زنجبیل مدیر پز کانال😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه با گوشت قرمز چه با مرغ یکی از یکی خوشمزه تره☺ پیاز رو کمی تقت بدید تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید وباهاش تفت بدید واب بریزید ودرشو بگذارید تا گوشت نیم پز بشه تو این فاصله کنگر رو تمیز وخرد کنید وبا مقداری آب بزارید تا نیم پز بشه گوشت مرغ که نیم پز شد کنگر رو نیز اضافه کرده نمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا با شعله ملایم بپزن یکربع آخر مقداری غوره بریزد .بجای غوره میتونید کمی ریواس بزنید عااالی میشه این خورش خیلی خوشمزه حتماااامتحان کنید. برای خورش کنگر کمی بلند برش بزنید قشنگتره میخواید کنگر رو فریزیر کنید .تمیز کنید وخرد کرده وبگذارید بپزه سپس تو آبکش بریزید تا کاملا ابش کشیده بشه عجله دارید با فشار دست ابشو بگیرید سپس بسته بندی کرده وفریزیر بگذارید اگر ابشو نگیرید تو فریزیز یخ میزنه وقتی یخ زدای بشه له میشه پس حتما ابشو بگیرید کنگر رو خام فریزیر نگذارید بعدا وقتی بزارید بپزه وا میره موقع پخت کنگر کمی نمک بزنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
از اونجای که درخواست برای دستور این کیک زیاد بود تصمیم گرفتم دستورش رو بزارم برای یه سینی در ابعاد 35×25 تخم مرغ شش عدد آرد دویست گرم شکر شش ق پر شیر نصف لیوان دسته دار بگین پودر یک ق مربا خوری پر وانیل مقداری سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را خوب با همزن بزنید تا سفید شودو پف کند زرده را با شکر و وانیل مخلوط کنید و انقد بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه شیر رو بهش اضافه کنید و کمی بزنید حالا همزن رو خاموس کنید و ارد رو کم کم بهش اضافه کنید همراه سفیده و دورانی مخلوط کنید تا پفش نخوابه داخل سینی کاغذ بندازید و در فر دویست درجه که یک ربع قبل روشن کردید بمدت ده دقیقه بزارید بپزه داخلش یه خلال دندون بزنید و اگه نچسبید ینی پخته حالا گریل را روشن کنید تا روش قهوه ای بشه مراقب باشید نسوزه نگاه کنید همینکه روش قهوا ای شد بیرون بیارید و روش یه سینی بزارید تا عرق کنه و نرم بمونه وقتی خنک شد به دلخواه برش بزنید وبینش خامه بزنید و میوه نکته ..از این دستور تو همه کیکهای خامه ای و کیکهای که کرم یا دارن میشه استفاده کرد نکته...حتما قبل از خامه کشی روی کیک رو با شیر یا هر شربتی که دوس دارید مرطوب کنید هر چی رطوبت زیادتر باشه کیک بهتر میشه چون کیک اسفنجی هست رطوبت رو میکشه داخل خودش و اگر مرطوب نکنید رطوبت خامه رو جذب میکنه و کیک خشک میشه نکته ...حتما حداقل یک شب داخل دمای خیلی سرد بزارید بعد برش بزنید تا برشها تمیز و مرتب در بیاد نکته برای رولت هم همین دستور منتها برای این سینی چهار تخم مرغ و برای هر تخم مرغ سی گرم آرد و شکر و به جای شیر یک ق س آب جوش رو داخل زرده زده شد بریزید منتها همزن روشن باشه تا زرده پخته نشه و حتما روی سینی کیک که از فر درآوردید رو بزارید تا عرق کنه وقتی خنک شد آروم بین حوله رول کنید و بزارید دو ساعت بمونه و خامه کشی کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براي اين غذاي خوشمزه ميتونيد ماهي رو ابپز كنيد و بعد تيغ اون رو جدا كنيد ر با گوشت ماهي درست كنيد يا هم مثل ما با تن ماهي درست كنيد كه خيييييلي هم خوشمزس و راحت دو عدد پياز رو ريز ريز خرد كنيد و در ماهي تابه تفتش بديد كمي كه پيازا تغيير رنك داد بهش سه حبه سير له شده اضافه كنيد . يك بسته گشنيز رو هم به دو تا فلفل سبز (باريك) ريز خرد كنيد همراه با ماهي به پياز اضاف كنيد (نمك و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر ليمو هم اضافه كنيد) با قاشق هم بزنيد تا مواد خوب به خورد هم برن . نخود پخته شده رو هم اضافه كنيد دو عدد گوجه رو رنده كنيد و بريزيد روي پياز ها و بذاريد تفت بخوره و اب كوجه كامل كرفته بشه مواد كه خوب مخلوط شد خاموش كنيد حرارت رو برنج را جداگانه بذاريد بپزه و ابكش كنيد و اين مواد رو بريزيد لابه لاي برنج و نوش جان كنيد eli.alavi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام دوستانم 😍✋🏻✋🏻 😀😀جديدا من عاشق كيك هاي ميوه اي شدم البته تجربه مزه هاي جديد هم لذت بخشه ها😍😍 . بعد از پرتقال ،شليل،هويج نوبتي هم باشه نوبت 😍😍 👌🏻👌🏻👌🏻بسيار خوشمزه با بافت عالييي بود عكس بافتشم دارم ميذارم😍 تخم مرغ. 2عدد ارد. 2پيمانه شكر. 1پيمانه كره. 3/4پيمانه شير. نصف پيمانه گردو. خرد شده به مقدار لازم بكينك پودر. 1ق غ گلاب. 2 ق غ موز. 2 عدد طرز تهيه . شكر و تخم مرغ را با هم زن بزنيد (حدود پنج دقيقه) تا زماني كه كرم رنك و كشدار شود سپس كره (كه به دماي محيط رسيده ) را بهش اضافه كنيد و هم بزنيد بعد از كره ،شير و گلاب را به ترتيب اضاف كنيد و هم بزنيد تا خوب حل بشه ارد و بيكينگ پودر را كه (سه بار) الك كرديد. در دو مرحله به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك به صورت دوراني هم بزنيد خوب كه مخلوط شد يكي از موزها رو نگيني تكه كردم همراه با گردوها ريختم داخل مايه كيك . قالب رو چرب كنيد و مايه كيك رو بريزيد داخل قالب و از فر از قبل گرم شده به مدت 40دقيقه با حرارت 170 قرار بديد . من يكي از موزها رو أريب تكه كردم و ده دقيقه اخر كه ميخواستم گريل رو روشن كنم (واسه جذابيت كيك😀😀😀 ) گذاشتم روي كيك و گريل رو زدم .بعد از پخت هم بذاريد خوب خنك شه بعد از قالب در بياريد eli.alavi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 پنجم خرداد ماه 1401 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب + ۳ کف دست نان تافتون (۲۰۰کالری) 🔴میان وعده 2عدد میوه 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ۵ قاشق برنج + ۱۰۰گرم ران مرغ ابپز+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر یک لیوان شیر + 2 عدد میوه یا 6 عدد مغز 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام ۱۰۰ گرم بادمجان و گوجه سرخ شده+ +یک کف دست نان سنگک(۳۰۰کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️ درمان درد مفاصل ناشی از سردی مفاصل و بادگرفتگی 💌⇦•یک قاشق غذا خوری سرکۀ 💌⇦•طبیعی به همراه زنبق (سوسن) 💌⇦•خورده و ماساژ با روغن زنبق 💌⇦•(سوسن) دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : آرد گندم ۶۵۰ گرم آرد جو ۳۵۰ گرم نمک یک ق چ بهبود دهنده یک ق چ خمیر. مایه یک ق غ عسل دو ق غ روغن مایع ۶ ق غ آب حدودا ۲ لیوان طرز تهیه: ابتدا آرد گندم و. جو و بهبود دهنده را مخلوط و الک میکنیم بعد مایه خمیر را با کمی شیر یا آب ولرم در ظرفی ریخته و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و. مخلوط میکنیم و. ۱۰ دقیقه به آن زمان میدهیم بعد به مواد آردی اضافه میکنیم به تدریج آب را به خمیرمون اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه بعد در حالی که خمیر را ورز میدیم‌ روغن را هم اضافه میکنیم حدود ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدیم‌ و در ظرفی چرب شده گذاشته و رویش را با کیسه فریز چرب میپوشانیم تا خمیر دو برابر بشه حدودا نیم ساعت. بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در سینی به صورت دایره ای به ضخامت یک سانت دراورده و باز رویش را میپوشونیم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم بعد رویش را آب پاشی کرده و خرفه یا کنجد یا مغزیجات میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه ی وسط قرار میدهیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پودر نارگیل 2 پیمانه شکر نصف پیمانه آب نصف پیمانه شیر نارگیل 2 ق س گلاب 2 تا 3 ق غ پودر هل یک هشتم ق غ پودر پسته نصف پیمانه آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس چند دقیقه صبر کرده تا شربت قوام بیاید و غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا خنک شود سپس پودر نارگیل و گلاب و شیر نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و مجدد روی حرارت کم گذاشته حدود 5 دقبقه و خوب مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مستطیل مناسب ریخته و روی آن پودر پسته پاشیده روی آن را پوشانده و در یخچال برای مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم و سپس با چاقو به صورت لوزی برش می زنیم و در ظرف پذیرایی می چینیم. @shirini71