✅ @shirini71😍
#بیسکوئیت_صبحانه_ایتالیایی
❤️مواد لازم:
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 1 عدد
شکر 3/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه هم دمای محیط
روغن مایع 1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
آرد 2 و 1/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
نمک یک پنسه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
@shirini71
❤️طرز تهیه:
کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. همه مواد را به دمای محیط برسانید. آرد را همراه بیکینگ پودر و نمک الک کنید.
تخم مرغ را همراه شکر چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود و حجم آن افزایش پیدا کند. بعد شیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی همه مواد را مخلوطط کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز دهید. خمیر کمی چسبناک خواهد بود و نباید زیاد آرد به خمیر اضافه کنید.
داخل بشقابی کمی شکر بریزید. تکه هایی از خمیر بردارید و به شکل بیضی مانند عکس فرم دهید و داخل شکر بغلطانید و داخل سینی فر بچینید.
بیسکوئیت ها را بین 10 تا 15 دقیقه بستگی به دمای فر بپزید.
💫 بِسْمِ اللهِ النّور
آفتابِ پس از باران است؛ شعبان!
که وقتی میتابد؛
قلبها را به حلولِ رنگین کمانی از عشق ،
مهمان میکند..
این ...
تازه، سرفصلِ اولِ ضیافتی باشکوه است!
@shirini71😍
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دانمارکی _بدون _فر
آرد 5 لیوان( یا بیشتر)
خمير مايه سه قاشق غذاخوري
شير ولرم يك پيمانه و نیم
تخم مرغ سه عدد
شكر نصف لیوان
روغن مايع يك پيمانه
زعفران اب شده به مقدار لازم
وانيل نصف قاشق چايخوري
مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:
دو پیمانه شیر
يك پيمانه شكر
آرد و نشاسته ذرت باهم نصف پیمانه
نصف چايخوري وانيل
قبل از هر كاري اول
يك قاشق چايخوري شكر رو داخل نصف پیمانه شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاریم پف كنه
تا خمير مايه عمل بياد
كرم رو درست كنید كه سرد بشه..
درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكنیم روي گاز با شعله ملايم ميذاریم و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.
آخري هم وانيل رو اضافه ميكنی بعد زیرشو خاموش میکنیم بزارید کنار
تخم مرغ و روغن وشکر خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزنید بعد شیر ولرم رو اضافه کنید آرد
رو هم اروم اروم اضافه كنید تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بدید چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه احتمالا آرد یه کم بیشتر ببره تا جای که خمیر نرم و به دست نچسبه.
بعد یه بیست دقیقه بزاید استراحت کنه
بعد با وردنه بازش کنید
كرم بزارید لاش و ببندید و برش بزنید
بچینید تو سيني و يك یا دو ساعت بهش استراحت بدید تا كامل حجمش دوبرابر بشه
اگه خمیر مایه تازه باشه خمیر زود آماده میشه
بعد اینکه دانمارکیها پف کردن روغن رو داغ میکنیم
و دونه دونه تو روغن شناور بندازید تا سرخ بشن با قاشق روشون تند تند روغن بریزید تا پف کنند مثل دونات
نکته.
فقط خمیرمایه روحتما عمل بیارید
بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید. هر وقت دیدین خمیر دو برابر شد شیرینی آماده سرخ شدن هس ( شاید زمانی بیشتر یا کمتر ببره.)
حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه 😍😋
اگه درست کردین خوشتون اومد لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون
@shirini71
#زرشک_پلو_مرغ_فوری
سینهمرغ وبه هراندازه ای که دوست دارین خردکنین نبایدخیلی بزرگ باشه تا سریع بپزه.اگرفرصت کافی دارین مرغ ویکی دوساعت طعمدارکنین من عجله داشتم ونکردم.
برنج وآبکش کردم ودم گذاشتم.اگردسترسی به برنج ایرانی دارین که حتما یه کته نرم وخوشبودرست کنین.
.
دوتاهویج وبا ابزار رشته کن رشته ای کردم وتومقداریکره تف دادم همینکه نرم شد زرشک شسته شده اضافه کردم.
.
یه تابه دیگه رو داغ کردم مقداری کره ریختم وباحرارت بالاسینه مرغ وتف دادم وقتی رنگش عوض شد نمک وفلفل سیاه اضافه کردم بهمراه زعفران وآب یه لیموی تازه بعددرتابه روبستم واجازه دادم مرغابپزه (حدودهفت هشت دقیقه).
.
کمی برنج زعفرونیوخلال هویج وزرشک وخلال پسته ومرغای زعفرونی ومیشه لابلای چلوی ساده توظرف سروکشید.چون حجم غذای من کم بود فقط روی برنج ریختم.
@shirini71
#آش_ دوغ
#آش _محلی
ابتدا دوغ بدون نمک رو داخل قابلمه ریختم بعد یه دونه تخم مرغ رو در کاسه ریختم با چنگال زدم بعد اضافه کردم به دوغ بخاطر اینکه دوغ نبره
بعد دو قاشق آرد هم داخل دوغ ریختم خوب مخلوط کردم بعد دوغ رو گذاشتم روگاز تا جوش بیاد بعد از جوشیدن نخود پخته یا خیس شده رو اضافه کردم بعدش برنج خیس شده ریختم بعضیها كلم میریزن من نریختم بعد سبزي آش ریختم بدون تره یه کم بعد سیر رنده شده و فلفل سبز تند یک قاشق پودر نعناع خشک اضافه کردم در آخر پخت نمک ریختم پنج دقیقه بعد زیرشو خاموش کردم.
خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید.
نکته.
سعی کنید سیر زیاد بریزید تو این آش
@shirini71
طرز تهیه کیک ژله ای خوشمزه
مواد لازم :
پودر کیک آماده : 1 بسته
خامه : به میزان لازم
پودرژله : 1 بسته
طرز تهیه :
پودر کیک را با تخم مرغ ، شیر و کمی روغن مخلوط کنید و خوب هم بزنید و در قالب کیک بریزید ، ته قالب کاغذ روغنی بندازید.قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد 30-40 دقیقه قرار دهید و پس از آن کیک را خارج کنید و بگذارید تا کاملا سرد شود .
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا ژله کاملا حل شود و بعد از آن نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کاملا سرد شود ولی نبندد .
روی سطح کیک را سوراخ سوراخ کنید و این سوراخ کردن مرتب باشد یا در جهت افقی و یا در جهت عمودی سوراخ کنید . عمق سوراخ زیاد نباشد و تا 3/2 کیک باشد ( برای سوراخ کردن می توانید از قاشق چینی استفاده کنید) سپس ژله را روی کیک بریزد که به عمق سوراخها برود
حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید 6-7 ساعت بماند . و بعد از این مدت کیک را خارج کنید و رویش خامه فرم گرفته بریزید و سپس برش دهید . کیک ژله ای آماده سرو است
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗🎗آموزش ویدیویی🎗🎗
#خاگینه_برگی
#صبحانه
#عصرانه
#شیرینی
#بدون_فر
انواع,غذا🍤🍕
کیک وشیرینی ودسر🍧🍮🍹
وبه روزترین دستورات دنیا
@shirini71
#ماکارانی_قالبی
#کیک_ماکارانی
ماکارونیتونو اینجوری درست کنید🍝😋
اینطوری ماکارونی سادتون هم طعم جدیدی پیدا میکنه هم خیلی شکیل میشه و بعنوان یه غذا تو مهمونیامیتونه باشه
مواد لازم
هر اون چیزی ک برای ماکارونی خودتون استفاده میکنید ++تخم مرغ
++پنیر پیتزا
++پنیر خامه ای و پارمسان
نکات
👈من برای اینکه رو بوی تخم نرغ خیلی حساسم اولا مقدار تخم مرغ تا حای ممکن کممیزنم 👈یکم ادویه ای ک دوست دارید حتما بهش بزنید مثل فلفل سیاه و اویشن و پودر سیر
👈مقداری کره ی اب شده ب محلول تخممرغتون طعم و بوشو محشر میکنه
امتحانش کنید
@shirini71
#کیک_ابری
#کیک_نرم
#کیک_پنبه_ایی
کاملا پوک و نرم 👌
همچنین شیک و خوشمزه😍
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شیر یک لیوان
آرد 2 لیوان
شکر 1لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل یک قاشق چای خوری
روغن مایع سه چهارم لیوان
خامه صبحانه ۲ق غ
مواد لازم برای سس شکلاتی(درصورت تمایل)
آب یک پیمانه
شکلات تخته ای 100 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
نکته:
منظور از لیوان , لیوان دسته دار فرانسوی میباشد
مدت زمان پخت در دمای 180 درجه سانتیگراد بین45 دقیقه تا یکساعت میباشد
سس شکلاتی و کیک هر دو باید سرد شوند سپس سس شکلاتی را روی کیک بریزید .
سفیده تخم مرغ و جدا بزنید کاملا فرم گرفت بزارید یخچال. کنار بزارید.تخم مرغ و شکر و وانیل و ۷دقیقه هم بزنید.شیر و خامه رو اضافه کنید و ۱دقیقه هم بزنید ،روغن و اضافه کنید ۱دقیقه هم بزنید.در اخر مواد اردی و بعد الک کردن در ۳مرحله اضافه کنید. و در آخر به آرامی سفیده رو اضافه کرده و خوب هم بزنید
.
برای سس نشاسته و کاکائو وشکر و مخلوط کنید با اب مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا کمی غلیظ بشه و بعد شکلات و اضافه کنید.
شکلات که ذوب شد از روی حرارت بردارید خامه رو اضافه کنید و بعد سرد شدن روی کیک بریزید. .
@shirini71
#سالاد_گندم
#رژیمی
دو لیوان گندم آب پز شده
یک قوطی کنسرو لوبیای مکزیکی(لوبیا قرمز)
یک لیوان ذرت
یک مشت گردوی درشت خرد شده
هشت تا ده عدد خیار شور
دو عدد فلفل قرمز كاپيا
نصف دسته شوید وجعفری
نصف دسته پیازچه تازه
برای سس :
یک قاشق غذاخوری مایونز
چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب لیمو به میزان دلخواه
فلفل سیاه ونمک
طرز تهیه :
اول گندم رو از شب قبل خیس میکنیم وروز بعد با کمی آب میشوریم وآبپز میکنیم. وقتی پخت آبکش میکنیم. بعد از این که سرد شد در یک کاسه گود میریزیم بعد لوبیای مکزیکی، کنسرو ذرت، فلفل قرمز خرد شده، گردو وخیارشور خرد شده رو اضافه میکنیم. مواد سس رو در کاسه ی دیگری میریزیم وخوب هم میزنیم.وروی سالاد میریزیم ومخلوط میکنیم.حداقل یک یا دو ساعت قبل از سرو سس رو اضافه میکنیم و استراحت ميديم. با اين كار روغن ،نمك و ترشي اب ليمو به خوردش ميره و خوشمزه تر ميشه. قبل از سرو پيازچه خرد شده ،جعفري و شويد رو اضافه كنيد .
@shirini71
#سالاد_گندم 🥗🥗🥘🥘🌾🌾
#پیشغذا
#رژیمی
گندم پخته شده در حدی که از پوسته جدا نشود (کاملا زیر دندان حس شود و گندم بترکد) ۲۵۰ گرم
گشنیز چند شاخه
آبلیمو تازه یک عدد
سرکه قرمز ۲۰ گرم
سس مایونز ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای و مایونز درصد مایونز بیشتر
ذرت شیرین ۵۰ گرم
گوجه چری ۵۰ گرم
روغن زیتون ۵۰ گرم
بادام زمینی ۵۰ گرم
پاپریکا
نمک
فلفل سیاه به میزان لازم
گندم طبق دستور پخته شود
روغن زیتون با کمی نمک و ابلیمو و سرکه و پاپریکا و مایونز ووپنیر مخلوط شود تا سس یکدست شود
سپس به گندم اضافه شود مابقی مواد هم اضافه و ترکیب شود
@shirini71
❣ #سلام_امام_زمانم❣
نذر کردم تا #بیایی هرچه دارم مال تو
چشم هاے خسته😔 پر انتظارم مال تو
یک دل💗 دیوانه دارم باهزاران آرزو
آرزویم هیچ، قلب بیقرارم مال #تو
#اللهم_عجل_لولیـڪ_الفـرج 🌸🍃
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌 هستم فروردین 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
#املت_مافینی
#صبحانه
#فینگرفود
با تخم مرغ و کالباس یک صبحانه مجلل درست کنید
فلفل دلمه ای : 1 عدد نگینی خرد شده
پیازچه : 4 الی 5 عدد نگینی خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده : به مقدار لازم
تخم مرغ : 2 عدد
کالباس : به تعداد لازم
قالب مافین
قالب مافین را با قلمو کمی چرب کنید.
کالباس های را درون قالب مافین مانند شکل قرار دهید.
فلفل دلمه ای نگینی، پیازچه نگینی، تخم مرغ و پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را درون کالباس های لوله شده ریخته و مجدد روی آن کمی پنیر پیتزا رنده شده قرار دهید.
قالب مافین را درون فر قرار دهید تا تخم مرغ سفت و پنیر پیتزا کاملا آب شود.
این کالباس های لوله شده را با نان برای صبحانهتان میل کنید.
@shirini71
#املت_مافینی
طرزتهیه:تخم مرغها را خوب هم بزنید سپس در هر سینی کاپ کیک مواد دلخواه خود را درون قالب ها بریزید مثل پنیر،سینه مرغ،تن ماهی،گوشت چرخ کرده،ذرت،هویج،لبو،بروکلی،گوجه فرنگی های کوچک ونخودفرنگی و.....سپس تخم مرغهارو روی مواد بریزید وسینی رو به مدت 20دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
@shirini71
#قیمه_یزدی
#طرز_تهیه
در پخت قیمه یزدی به جای لپه از نخود استفاده میشه . نخود ها رو چندین ساعت خیس کنین و تو این فاصله چند بار آبشو عوض کنین . بعد با وردنه نخودها رو دولپه کنین . و پوستشو به راحتی جدا کنین . حالا پیاز رو نگینی خرد کنین و تو روغن کمی تفت بدین تا سبک بشن . حالا گوشتهای قیمه ای و زرچوبه و دارچین و فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنین و تفت بدین . سپس نخودها رو اضافه کنین . سپس چهار الی پنج لیوان آبجوش و لیمو عمانی رو به مواد اصافه کنین و بزارین تا خورشت کاملا جا بیفته . در اواخر پخت زعفران هم اضافه کنین .
@shirini71
#اسفناج_قلقلی
〰️مواد لازم〰️
✔️اسفناج 500 گرم
✔️سيبزمينی پخته 1 عدد
✔️تخممرغ 1 عدد
✔️پيازداغ 1 قاشق سوپخوری
✔️نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
🔶اسفناجها را بعد از شستن خرد كنيد و برای 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.سيبزمينی پخته را رنده كنيد.حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سيبزمينی را با هم مخلوط كنيد.تخممرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.نمك، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
@shirini71
#کله_گنجشکی
#خوراک
#غذای_نونی
موادلازم :
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز : دو عدد
سیب زمینی : دو عدد
رب گوجه
گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه
طرز تهیه :
یکی از پیازها رو رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز بدید و به اندازه ی کله ی گنجشک (انتخاب اسم این غذا) قلقلی کنید و داخل یک بشقاب بچینید.
قلقلی ها رو برای ده دقیقه داخل فریزر بزارید تا خودش رو بگیره .
بعد در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بزارید.
یک عدد پیاز رو ریز خرد کنید و سرخ کنید . کمی زردچوبه و نمک و ادویه های دلخواه بزنید و رب رو اضافه کنید.
وقتی رب سرخ شد،گوجه های رنده شده رو اضافه کنیدکمی که تفت خورد ، سیب زمینی های خرد شده و قلقلی ها رو اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا روی مواد رو بگیره و شعله رو ملایم کنید تا کله گنجشکی جا بیفته و غلیظ بشه ودر ظرف مورد نظر همراه نون سنگک سرو کنید
نکته
کله گنجشکی رو میشه با برنج هم سرو کرد
میشه آب کله گنجشکی رو بیشتر بریزید و نون توش تلیت کنید
اگه طعمشو ترش دوست دارید از لیموی تازه یا آبغوره استفاده کنید
@shirini71
بریم سراغ یک ایده ی خوشمزه
سیب زمینی رو مکعبی خرد و سرخ کنید.وقتی سرخ شد کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.اگر مقداری آویشن یا جعفری ساطوری به سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید طعمش خیلی خوب میشه. حالا کمی پنیر چدار یا موزارلا یا پنیر پیتزا روی سیب زمینی بریزید (میتونید حذف کنید)، به تعداد تخم مرغها حفره هایی باز کنید و تخم مرغها رو بریزید،روشون نمک و فلفل بپاشید،در تابه رو بذارید تا تخم مرغ بپزه.
تخم مرغهایی که در تصویر میبینید،تخم مرغ دو زردست😉
.@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#کیک_توت_فرنگی_ژاپنی 🍓
کیک های ژاپنی بسیار اسفنجی و سبک هستند. این کیک رو میتونید با طعم های دیگه ای مثل موزی هم درست کنید.
🍓مواد لازم:
زرده تخم مرغ 4عدد
شکر برای زرده ها 20 گرم
شیر 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
چند قطره اسانس توت فرنگی
چند قطره رنگ قرمز خوراکی
ارد سفید 30 گرم یا 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 30 گرم یا 3 قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 4 عدد
نمک یک پنسه
کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری
شکر برای سفیده ها 60 گرم
🍓طرز تهیه:
همه مواد را دقیقه اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسونید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف یک قالب مربع 20 در 20 سانتی را کاغذ روغنی قرار دهید.
زرده های تخم مرغ را همراه 20 گرم شکر با همزن بزنید تا رنگ آن کمی روشن شود. اسانس و رنگ خوراکی را اضافه کنید و کمی دیگر با همزن بزنیید. شیر و روغن و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید. ارد را همراه نشاسته ذرت داخل زرده تخم مرغ ها الک کنید و با همزن مخلوط کنید. مواد باید کاملا یک دست شوند. اگر رنگ صورتی خیلی کم رنگ بود دو سه قطره دیگه رنگ اضافه کنید. بعدا با اضافه کردن سفیده ها رنگ مواد روشن تر خواهد شد.
پره های همزن را بشویید و کاملا خشک کنید. در ظرفی کاملا تمیز و خشک سفیده های تخم مرغ را همراه کرم تارتار و نمک بزنید و قاشق قاشق شکر را اضافه کنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد و وقتی با پره های همزن سفیده را برمیدارید شکل آن تغییر نکند.
همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید طوری که پف سفیده تخم مرغ نخوابد. مواد کیک باید کاملا پفکی باشد. مرحله همزدن سفیده ها و مخلوط کردن صحیح آنها باعث پف کیک خواهد شد .
مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته شود در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. 25 دقیقه اول پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید. زمان پخت بستگی به دمای فر شما دارد.
وقتی کیک را از فر خارج کردید 5 دقیقه صبر کنید بعد روی پنجره فلزی برگردانید تا خنک شود. این کیک را مثل تصویر میتوانید با خامه تزئین کنید.
نکته : من خودم این کیک رو چند بار با طعم های مختلف درست کردم. این کیک لطیف ترین کیک اسفنجی هست که تاحالا درست کردید و طعمش هم عالیه ولی بعد از پخت و سرد شدن چون آرد دستور کم هست جمع میشه و حجمش کم میشه در هر صورت امتحان کردنش خالی از لطف نیست.