eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‌ مواد لازم میانی: پیاز : ۱ عدد گوجه فرنگی : ۱ عدد کدو سبز : ۱ عدد (اختیاری) فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد کوچک کمی جعفری رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ خ غلیظ ادویه جات ( نمک، فلفل ، پاپریکا، پودر سیر) گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پنیر پیتزا مقداری (اختیاری) ‌ مواد لازم برای خمیر: (برای ۸ عدد گوزلمه) آرد : ۴۰۰ گرم شیر ولرم : ۲۵۰ گرم خمیر مایه تازه نانوایی : ۲۰ گرم نمک : ۸ گرم شکر : ۱ ق چ خ کره نرم : ۴۰ گرم ‌ طرز تهیه مواد داخلی: ۱.سبزیجاتُ نگینی خرد کرده و در ماهیتابه ای با کمی روغن تفت بده. ۲.گوشتُ اضافه کن و همراه با ادویه جات و رب گوجه تفت بده و اجازه بده با آب خودشون پخته بشن. طرز تهیه: ۱.ابتدا، آردُ در کاسه همزن یا در کاسه ای گود بریز. ۲.سپس شکر، مخمر نانوایی، نمک اضافه کرده و شروع به ورز دادن با دست یا دستگاه کن. ۳.شیرُ کم کم اضافه کن و ورز بده تا زمانی که مواد به شکل خمیر در بیاد. ۴.سپس تکه‌های کره رو اضافه کن و ۵ دقیقه دیگه به ورز دادن ادامه بده. ۵.روی خمیرُ با سلفون بپوشون و ۱ ساعت بهش استراحت بده تا ور بیاد. ۶.پس از استراحت خمیرُ هواگیری کن و چانه هایی به وزن ۱۲۰ گرم درست کن. ۷.سطح کارُ به خوبی آردپاشی کن و یکی یکی خمیرهارو بردار و به شکل دایره ای بسیار نازک باز کن. ۸.نیمی از خمیرُ با مواد داخلی گوزلمه بپوشون و با تا کردن یک طرف روی طرف دیگه، گوزلمه رو ببند. ۹.با پیتزابر یا چاقو برش بده، ماهیتابه ای نچسب رو بدون روغن گرم کن، و گوزلمه هارو از هر طرف چند دقیقه بپز و گرم سرو کن. ‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: 125 گرم آرد گندم، 75 گرم آرد گندم سیاه، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 50 گرم شکر قهوه ای، یک لیوان آرد، 1 تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری شیر و 75 گرم کره نرم شده را در غذاساز مخلوط کنید. با خمیر یک توپ درست کنید، با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سطح کارتان را خیلی زیاد آردپاشی کنید، چون خمیر کاملا چسبنده است. خمیر را به ضخامت 5 میلی متر باز کنید و شیرینی ها را با کاتر برش دهید. به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. وقتی کوکی ها خنک شدند، یک طرف آن را در مخلوطی از 80 گرم شکلات تلخ و 80 گرم شکلات شیری ذوب شده با 5 گرم روغن آغشته کنید. پس از سفت شدن شکلات، خطوط شکلات ذوب شده را با یک قیف ایجاد کنید و بلافاصله کوکی ها را در جهت دیگر بچینید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏ مواد لازم: فیله ماهی ۱۰-۱۲ تکه کوچک آرد ۱۰ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری دلستر ساده مقداری نمک و فلفل پیازچه شوید خیارشور مایونز کاپاریس(اگر داشتین حتما بریزید) لیموترش طرز تهیه: ابتدا ماهی ها را مثل ویدیو که در هایلایت ذخیره شده فقط مقداری نمک بپاشید و در یخچال استراحت دهید(ماهی تازه نیازی به زهم گیری نداره) در این فاصله که ماهی استراحت میکنه سس تارتار را حاضر میکنیم ابتدا پیازچه را خیلی ریز ساطوری کنید در غذاساز نریزید چون میخوایم سس مقداری بافت داشته باشه بعد از آن شوید های تازه را هم خیلی ریز خرد کنید و خیارشور رو هم رنده ریز بزنید و همه مواد را به همراه سس مایونز باهم مخلوط کنید در رسپی اصلی این سس کاپاریس هم داره که اگر داشتین خیلی ریز ساطوری و اضافه کنید،بچشید و اگر لازم بود مقداری نمکو فلفل سیاه هم اضافه کنید بعد از آن در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خرد هم برود برای درست کردن مایه ماهی ابتدا ماهی ها را از یخچال بیرون اورده و بعد از آن ظرف مناسبی بردارید و به ترتیب مواد را اضافه کنید ابتدا آرد بعد بکینگ پودر و نمک و فلفل و حالا کم کم دلستر را اضافه کنید تا مواد ما به غلظت ماست برسه ،سپس روغن را داغ کنید ترجیحاً از ظرف گود با حجم روغن بالا استفاده کنید سپس ماهی ها را تک به تک در مواد زده و بعد در روغن داغ سرخ کنید، سیب زمینی را هم خلالی یا درشت خرد کنید و بعد از نیم پز کردن با آبجوش ؛ در روغن سرخ کنید یا در فر بگذارید و در کنار سس تارتار میل کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ چهار عدد سبزی کوکو دو پیمانه زردچوبه ی ق چ نمک ی ق چ آرد دو ق غ سیب زمینی. 2 عدد نمک،فلفل،زردچوبه. بمیزان لازم تخم مرغ. 1 عدد سیب زمینی را میزاریم ابپز بشه پوستشوو گرفته بکمک کوشتکوب یا رنده له کرده نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد هر نوع شکلی ک بخواییم توی دست فرم داده ته ماهیتابه چیده بعد کوکو سبزی ابتدا سبزی رو ساطوری کرده و تخم مرغارو ی طرف ظرف میشکونیم و نمک و زردچوبه رو اضافه میکنیم تخم مرغارو همزده و اروم اروم از سبزیا قاطی کرده هم میزنیم تا کاملا کف کنه بعد در اخر ارد رو اضافه کرده هم میزنیم بعر روی کوکو سیب زمینی ریخته درشو گزاشته میزاریمم باحرارت ملایم بپزه بعد برمیکردونیم طرف دیگه اش سرخ بشه بعد داخل ظرف سرو کشیده تزیین کرده @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Tati... گز آردی شکر ۱ پیمانه سفیده تخم مرغ دو عدد گلاب ۱/۴ پیمانه آب ۱/۴ پیمانه گلوکز ۱/۲پیمانه پسته وگردو نصف پیمانه آرد سفید به میزان لازم سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی زدم تا ابری بشه وازظرف وقتی برمیگردونم نریزه شکر وآب و گلاب رو روی حرارت کم و ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه،وقتی که یکم غلیظ شد گلوکز رو اضافه کردم و دوباره روی حرارت کم گذاشتم تا شهد غلیظی بدست بیاد باید خیلی غیظ باشه و چسبناک که بین دو انگشت کشدار و چسبناک بشه غلظت شهد مهمه وگرنه گزشل میشه دو قاشق از شهد رو داخل سفیده ریختم و هم زدم و بعد همه سفیده رو داخل شهد ریختم وروی حرارت کم با همزن سفیده و شهد رو زدم حدود پنج دقیقه تاحجم بگیره وکمی سفت بشه وبعدبا قاشق مواد راهم زدم تا کاملا سفت بشه و از کناره های ظرف جمع بشه و وقتی وسط ظرف جمع شد از روی حرارت برداشتم و پسته وگردو رو اضافه کردم ته ظرف یک لایه آردریختم و مواد گز رو روی آرد ریختم و پخش کردم و دوباره کمی آرد روی گز ریختم وحدودنصف روز داخل یخچال گذاشتم وبعدباچاقو برش دادم با این دستور ۴۰۰ گرم گز شد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 دهم خرداد 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد سفید : 200 گرم آرد سنگک :75 گرم کره:225 گرم روغن مایع:80 میلی لیتر آب: 350 میلی لیتر شکر:300 گرم آلبالوی بدون هسته :300 گرم شربت آلبالو:200 میلی لیتر جوهر لیمو: 1ق چ اول آرد سنگک رو تفت میدیم تا کاملا طلایی بشه بعد کنار می گذاریم بعد آرد سفید رو تا حدی تفت میدیم که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش تغییر نکنه . شربت: در قابلمه ای آب، شربت، شکر، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده می گذاریم تا به جوش بیاد . داخل تابه ای کره را ذوب میکنیم بعد آردها را الک کرده و با کره تفت میدیم روغن مایع رو هم اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه تفت میدیم بعد با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط کره و آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که حلوا بافت لطیفی پیدا کنه از روی حرارت برمیدارم. نوش جوووون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
با روزهای گرم تابستان چه میکنییییید😥 تو هوای گرم غذاهای سبک بخوریدو سالاد و سبزی.... دم پختک یکی از اون غذاهاییه که تو هر فصلی میچسبه تابستون با سالاد شیرازیو ماست و خیار زمستون با ترشی آخ آخ ترشیییی😭😭😭😭جات چقدر خالیه . . برای دم پختک به باقالی زرد نیاز داریم خیسش کنید( یک ساعت قبل پخت) بزارید رو حرارت نا نیم پز بشه، زود میپزه پس مراقب باشید له نشه و زیادی نپزه، چون قراره تو پلو هم یه مرحله پخت دیگه هم طی کنه.... دو تا پیاز بزرگ رو رنده کنید، تو روغن سرخ کنید، بهش زردچوبه بزنید و با قالی های زرد نیم پز رو باهاش مخلوط کنید. دم پختک تمام رنگش به زردچوبه شه پس بیشتر از حد معمول به غذاتون زردچوبه بزنید. من برنجمو کته کردم، وقتی آب برنجم کمِ کم شد باقالی هارو بهش اضافه کردم. خوب مخلوط کنید و بعد اینکه کاملا آبش کشیده شد دم کنی بزارید و بره واسه دم😊 از قدیم الایام دم پختک رو با نیمرو میخوردن یه غذای تهرانی الاصل banaeifar_maryam @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چای سیاه و زعفران کیسه ای نیوشا:1 عدد شیر گرم: 1 لیوان بستنی: 20 گرم بیسکوییت شکلاتی خرد شده : 40گرم مغز پسته و بادام هندی: 20 گرم عسل: 5 گرم پودر گل سرخ:برای تزیین 👇🏽👇🏽👇🏽 چای زعفران را در شیر گرم قرار داده تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد. بعد از دم کشیدن در لیوان مناسب ریخته، سپس بستنی، بیسکوییت شکلاتی خرد شده و مغز پسته و بادام هندی را اضافه کرده و در نهایت مقداری عسل و گل سرخ را روی معجونتان بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 500گرم آرد 250میلی شیر سه عدد زرده تخم مرغ 20گرم خمیر مایه خیس یا یک قاشق خمیر مایه خشک فوری 80گرم شکر 60گرم کره وانیل یک پاکت یا نصف قاشق چایخوری برای معطر کردن رنده پوست لیمو یک قاشق مرباخوری برای داخل شیرینی: شکلات یا مارمالاد برای روی شیرینی: پودر قند روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه: آرد را داخل کاسه بریزید در ظرف دیگری شیر ولرم و شکر و خمیر مایه و وانیل را مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیر مایه حل شود و به آرد اضافه کنید زرده تخم مرغ را هم مخلوط کنید و ورز دهید وقتی خمیر خودش را کمی جمع کرد کره و پوست لیمو را هم اضافه کنید اگر از همزن استفاده می کنید 3-4دقیقه خوب ورز دهید. روی خمیر را نایلکس کشیده و 1/5ساعت استراحت دهید بعد خمیر را دوباره ورز دهید تا هواگیری شود و به چانه های 70گرمی تقسیم کنید و با فاصله روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و روی چانه ها را پوشانده و دوباره 2 ساعت استراحت دهید .داخل تابه حدود یک لیتر روغن مایع بریزید و گرم کنید و خمیر ها را به آرامی به طوری که قسمت رویی در زیر قرار بگیرد داخل روغن مایع قرار دهید در تابه را بگذارید و با حرارت متوسط سرخ کنید وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. و بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کشیده شود بعد از کمی سرد شدن داخل پیراشکی ها را می توانید با سس شکلاتی یا مارمالاد پر کنید و روی شیرینی ها پودر قند بپاشید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از خمیر جادویی,یا خمیر نون باگت ,وهر خمیر دیگه که بلدید می تونید استفاده کنید جای خیارشور میشه قارچ ریخت👌 ‌‌🍕 رول پیتزا 🍕 🕛 زمان پخت : ۱ ساعت 🍴مواد لازم🍴 برای ۸-۱۰ نفر ‌ روغن : ۲ قاشق چای‌خوری گوشت چرخ کرده گاو : ۸۰۰ گرم نمک : نیم قاشق چای‌خوری فلفل : ۱ قاشق چای‌خوری سس گوجه فرنگی (کچاپ) : ۱/۴ پیمانه پنیر چدار : ۱۲ ورق خمیر پیتزا : ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده : ۱ عدد خیارشور بزرگ خرد شده : ۱ عدد کنجد ‌ 👩‍🍳طرز تهیه👩‍🍳 ۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. روغن را روی گرمای متوسط به بالا حرارت می دهیم. گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.‌هَم می زنیم و تا زمانی که قهوه ای بشه و گوشت کاملاً پخته بشه، می پذیم. با سس کچاپ مخلوط می کنیم سپس کنار می گذاریم تا سرد شود. ‌ ۲- تکه های پنیر را کنار هم روی خمیر قرار می دهیم طوری که از لبه ها فاصله داشته باشه. سپس به ترتیب گوشت آماده شده، پیاز و خیارشور را می ریزیم. ‌ ۳- خمیر را رول می کنیم و لبه های باز را می بندیم. ‌ ۴- به یک سینی پخت و پز انتقال می دهیم. و به آب آغشته می کنیم و بعد کنجد می زنیم. ‌ ۵- برای ۳۰-۴۰ دقیقه می پذیم تا زمانی که قهوه ای طلایی بشه. ‌ ۶- ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا سرد شود. bebin_bepaz_besaz ‍ ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71