#کیک_باقلوا ی بدون فر
که #کیک_شربتی هم گفته میشه... فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه و بافتی نرم و سبک داره...
آرد سفید :دو پیمانه شکر:یک پیمانه
روغن:یک پیمانه
ماست شیرین:یک پیمانه
تخم مرغ:چهار عدد
هل:ربع ق چ
بکینگ پودر:دو ق چ
.
مواد شربت :
آب:یک لیوان
شکر:یک لیوان
زعفرون:یک ق غ
گلاب:یک چهارم لیوان
هل:یک چهارم ق چ
پودر پسته و نارگیل:برای تزیین
تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و خوب هم می زنیم...
هل و بعد هم ماست شیرین رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم...
ماست باید شیرین و بدون آب باشه وگرنه کیکتون پودر میشه...
خوب هم زدن توی بافت کیکتون خیلی تاثیر داره به همین خاطر چند بار تکرار کردم...
حالا آرد و بکینگ پودر رو خوب الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم... در این مرحله نباید زیاد هم بزنیم چون بافت کیک زبر میشه... دقت کنید گوله آرد نمونه که زیر دندون بیاد و تلخ بشه...
تابه ای پهن رو انتخاب میکنیم و چربش میکنیم بعد یه کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو توی اون میریزیم و دمکش و دمکنی میزاریم حدود ۴۰دقیقه با شعله کم بپزه...
یه تستر فرو میبریم اگه تمیز دراومد آماده است...
برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه یه زرده ی تخم مرغ رو با یه قاشق ماست و یه کوچولو زعفرون مخلوط کنید و رومال کنید و بعد ۵دقیقه دیگه زمان بدین برای پختش...
شربت: تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم... اب و شکر و زعفرون رو ده دقیقه میزاریم بجوشه...
لازم نیست غلیظ بشه.
در آخر هم هل رو اضافه و بعد هم گلاب میریزیم....
کیک و شربت هر دو بایدکاملا خنک باشند... چند ساعت هم استراحت بدین ،باید دو سه ساعت بمونه تا شربت به خورد کیک بره و بعد تزیین کنید...
@shirini71
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
#محلبی_توت_فرنگی
مواد لازم:
شیر: 3 لیوان، آرد برنج: 2 ق غ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، شکر : 3 تا 4 ق غ، گلاب: 1 ق غ، پوره توت فرنگی: نصف پ
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم.
در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
* این دسر اگر زیاد روی حرارت بمونه و غلیظ بشه میتونید توی قالب بریزید ، سه تا چهارساعت داخل یخچال قرار بدید و از قالب برگردونید.
@shirini71
#کتف_و_بال_کبابی_با_عسل_و_زنجبیل
👉 @shirini71
✏مواد لازم:
🔸کتف مرغ
🔸پیازچه باریک و مورب خرد شده
🔸2قاشق غذاخوری دانه کنجد بو داده
✏مواد سس خواب کتف ها:
🔸1/4 ربع فنجان سویا سس
🔸3قاشق عذاخوری عسل
🔸یک بند انگشت زنجبیل پوست گرفته و رنده شده
🔸3حبه سیر کامل خرد شده
🔸سر قاشق چایخوری سس فلفلی تند(هات)
👉 @shirini71
♨طرز تهیه
🔹فر یا آون رو در دمای 220 درجه سلسیوس یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید، سینی فر یا تابه را با فویل بپوشانید و با روغن زیتون یا کانولا کمی سطح فویل را چرب میکنیم تا بال ها نچسبند.
🔹سویاسس،عسل،زنجبیل رنده شده، سیر و سس تند را در یک کاسه خوب به هم میزنیم و کمی از سس را برای پایان کار کنار میگذاریم
🔹بال ها را داخل مواد طعم دهنده میریزیم و بعد اونها رو به سمتی که پوستشون به فویل باشه میچینیم روی سینس فر و یادمون باشه خیلی متراکم نشند
🔹برای حدود 15 دقیقه میگذاریم بپزند و بعد از فر بیرون میاریم و بالها رو زیرورو میکنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه تا طلایی (مایل به قهوه ای) شدن میپزیم و حواسمون باشه تیره نشن و اگه پخت کامل نشده روی بالها رو با فویل میپوشونیم تا تیره نشن و باز میپزیم
🔹بالهای پخته شده رو توی کاسه میریزیم و سسی که نگه داشتیم رو روش میریزیم و خوب مخلوط می کنیم
بالها رو توی ظرف میچینیم و با دانه کنجد و پیازچه نازک بریده شده تکمیل می کنیم
💡نکات
🔸اگر در فر میپزید از شعله بالای فر استفاده کنید
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
دوستم همیشه لباسهای شیک ولی پوشیده میپوشه👌👌
توی هر مجلسی همه با نگاه تحسین بهش نگاه میکنن😒😒
منم دوست داشتم مثل اون باشم😜😜
دیروز ازش پرسیدم فاطی این لباسها رو از کجا میخری آدرس این کانالو داد بهم و گفت📣📣
حتما حتما عضو شو
http://eitaa.com/joinchat/3393519629C63cd96c3c6
#شامی_لپه
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم
لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم.
با این مقدار بیست تا شامی درست شد.
میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین.
@shirini71
#_باقلوا_کونفه
مواد لازم:
تل کادایف تر ۲۵۰ گرم
کره گیاهی من از حیوانی اصل استفاده كردم ١٥٠ گرم
پنير موزارلا ١٥٠ گرم
پنير پيتزا براي كش دار شدن ب ميزان دلخواه در صورت دلخواه
مواد لازم براي شربت:
اب دو پيمانه
شكر يك و نيم پيمانه
گلاب يك چهارم پيمانه
ابليمو يك ق چ
هل يك ق چ
طرز تهيه:
ابتدا رشته هاي كادايف رو با چاقو خرد كنيد و ١٥٠ گرم کره مذاب روبهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید کف یک تابه نچسب یا ظرف مخصوص کونفه رو با کره و مقداری روغن مایع چرب کنید و نصف رشته های کادایف رو کف تابه ریخته و خوب فیکس کنید و یکدست پخش کنید،پنیر موزارلا رو ریز کنید و روی سطح کادایف ریخته و برای اینکه کشدار شود یک لایه پنیر پیتزا هم روی موزارلا بریزید و همه جا پخش کنید میتونید استفاده نکنید اختیاریه اگر دوست دارید گرم سرو کنید پنیرپیتزا اضافه کنید اگر نه زیاد مهم نیست،سپس لایه ی اخر نصف دیگر کادایف رو اضافه کنید و همه جا پخش کنید و با گوشتکوب کمی فشرده کنید،داخل فر از قبل گرم شده با درجه ٢٠٠ به مدت ٤٠ دقيقه بذاريد خوب برشته و طلايي بشه و بعد طرف ديگه رو داخل تابه برگردونيد تا طلايي بشه... براي تهيه شربت اب شكر ابليمو رو مخلوط كنيد روي حرارت بذاريد كمي غليظ بشه و در اخر هل اضافه كنيد كونفه از فر بيرون اومد شربت ولرم رو روي كونفه داغ بديد و پودر پسته بريزيد و با بستني يا ساده سرو كنيد
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_پنجم_دی_ماه🐇🐇
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش
🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود.
@shirini71
#کتلت_بدون_تخم_مرغ
سلام دوستان وقت به خیر
من همیشه کتلت رو بدون تخم مرغ درست میکنم و خیلی راضی ام اصلا هم وانمیر بسیار هم ترد و خوشمزه میشه
خوبی اش هم اینه که روغن موقع سرخ کردن کف نمیکنه
کتلت
مواد لازم
چهار عدد سیب زمینی متوسط و
یک عدد پیاز متوسط
دو حبه سیر سیصد گرم گوشت چرخ کرده
و نمک و فلفل یک ق غ سرپر آرد سوخاری
ابتدا سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده میکنیم بعد هم پیاز و سیر رو با رنده ریز رنده میکنیم بعد بهش گوشت و نمک و زردچوبه و فلفل وآرد سوخاری رو اضافه میکنیم اگر دیدین مایه کتلت شل کم کم آرد سوخاری اضافه کنین تا جمع بشه ولی نباید زیاد بزنین چون کتلت خشک میشه وفقط در همین حد که کتلت آب نندازه و سپس در تابه که روغنش داغ شده سرخ کنید وقتی دو طرف سرخ شد روی دستمال تمیز بزارید و با چنگال فشار بدین تا روغنش جذب دستمال بشه و از میزان چربی کتلت کم بشه
@shirini71
#شیرینی_مدرن
#شیرینی_کاکاعویی
مواد لازم
شكر ١٠٠گرم
كره ١٧٠گرم
پودر كاكائو ٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
ارد٢٠٠گرم
نمك ١/٨ق چ
بيكينگ پودر ١/٤ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
ترافل شكلاتى ١پ
طرز تهيه :
١-كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده
٢-شكر و پودر كاكائو را اضافه كرده
٣-تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده
٤- ارد را اضافه كرده خمير نرمي بدست ميايد
٥- خمير را يكساعت در يخچال استراحت داده
٦- از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى ان را فشار ميدهيم
٧- به مدت ٨دقيقه در فر ١٩٠درجه پخته
@shirini71
#کباب_فیله_نگینی_تابه_ایی
موادلازم:
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفندو گوساله ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
سیر یک حبه
اب زعفران مقداری
نمک و فلفل سیاه و سماق و زرد چوبه به میزان لازم
پودر مغز نان باگد دو ق غ
فلفل دلمه مقداری
طرز تهیه :
گوشت قرمز رو با یک عدد پیاز و یک حبه سیر و مقداری فلفل دلمه قرمز یا همون پاپریکا و فلفل سبز دلمه از چرخ گوشت رد میکنیم
اب زعفران و نمک و فلفل سیاه و سماق و پودر نان میزنیم خوب ورز میدیم داخل ظرف در دار میزاریم و میره یخچال نیمساعت ساعت استراحت کنه
فیله مرغو پاک کنید و رگ و ریشو رو بگیرید برش عمودی بزنید
با مقداری پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه و زعفران مزه دار کنید نیم ساعت استراحت کنه
طرز تهیه :
گوشت چرخکرده رو بصورت قلقلی در بیارید
فیله را دور گوشت قلقلی بپیچید با خلال دندون فیکس کرده داخل تابه خیلی کم روغن ریخته تمام کباب ها رو به همین روش داخل تابه چیده با حرارت ملایم پخته و سرخ کنید
کنارش گوجه سرخ کردم و همراه چلو زعفرانی سرو کردم
@shirini71
#کوفته_بادمجان_سوخاری
@shirini71
📌مواد مورد نیاز :
سینه مرغ (چرخ شده): 300 گرم
بادمجان قلمی: 6 عدد
پنیر موتزارلا (رنده شده):1 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
نمک: یک هشتم ق چ
پودر سیر: یک دوم ق چ
پودر خردل: یک دوم ق چ
زردچوبه: 1 ق چ
پودر فلفل سفید و قرمز: به میزان لازم
پودر سوخاری رنگی (درشت): به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
@shirini71
📌روش پخت :
1- سینه مرغ، پنیر موتزارلا، نمک، زردچوبه، پودر فلفل سفید و قرمز، پودر سیر، پودر خردل و 1 عدد تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شود.
2- بادمجان را با کلاهک آن شسته، سپس از قسمت انتهای بادنجان به اندازه گلابی (تقریبا 8 تا 9 سانتی متر بدون سر) جدا کرده و قسمت پایین آن را کنار بگذارید (در صورت تمایل می توانید پوست بادنجان را بگیرید). سپس آن را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن سرخ کرده بعد کنار بگذارید تا سرد شود.
3- از مخلوط مرغ مقداری با دست برداشته و دور تا دور بادمجان را مانند سیخ کردن کباب به صورت کامل بپوشانید. سپس آن را به تخم مرغ (2 عدد تخم مرغ با چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) آغشته کرده و درون پودر سوخاری غلتانده و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا پودر روی آن کمی خشک شود (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
4- بادمجان آماده شده را درون روغن داغ و شناور سرخ کنید (اگر داخل تابه پودر سوخاری باقی ماند، روغن را صاف کنید تا هنگام سرخ کردن بادمجان های دیگر نیز خوش رنگ شوند)
@shirini71
#کیک_میوه
برای این کیک از هر نوع میوه در دسترس میتونید استفاده کنید فقط دقت کنید میوه ها نباید آب دار باشن. اگه از کمپوت استفاده میکنید باید کاملا آب کمپوت رو ازش جدا کنید.
🍴مواد لازم:
کره 100 گرم
شکر 180 گرم
ماست 50 گرم
تخم مرغ درشت 3 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو یا پرتقال 1 قاشق چای خوری
آرد 210 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
میوه خرد شده به میزان لازم
🍴طرز تهیه:
میوه ها را خرد کرده روی آنها کمی شکر بپاشید و کنار بزارید.
قالب گرد 20 تا 23 سانتی را چرب و ارد پاشی کنید.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
کره به دمای محیط رسیده را همراه شکر و ماست بزنید تا پوک شود.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده بعد از هر تخم مرغ مواد را خوب مخلوط کنید.
وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کنید.
ارد را همراه بیکینگ پودر الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.@cakesara
مواد را داخل قالب ریخته روی آن را صاف کنید سپس میوه ها را به سلیقه خود روی مواد کیک بچینید. سپس قالب را داخل فر 180 درجه به مدت حدود 1 ساعت یا تا زمانی که بپزد قرار دهید.
@shirini71
#حلوای_قهوه 🍮 😋
▫️آرد ١/٥ پيمانه
▫️روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه
▫️پودر قند ١/٢ پيمانه
▫️قهوه فوري ١/٥ ق غ
🔸آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه
روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين
از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين
🔸كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه
من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنين.
❦┅ @shirini71
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
عضو شو رایگان یاد بگیر👆🏻👆🏻
🍥شیرینی شکری رویه دار
🔷 @shirini71
✏مواد لازم برای۱۰ نفر
🔸کره (در دمای اتاق) ۲۲۵ گرم
🔸شکر ۴۵۰ گرم
🔸تخم مرغ ۴ عدد
🔸وانیل ۲ قاشق چای خوری
🔸آرد ۵۵۰ گرم
🔸نمک ۱ قاشق چای خوری
🔸جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
✏مواد اولیه رویه خامه ای کیک :
🔸کره (در دمای اتاق) ۱۱۵ گرم
🔸روغن ۱/۲ فنجان
🔸وانیل ۱ قاشق چای خوری
🔸نمک به مقدار لازم
🔸پودر شکر ۹۰۰ گرم
🔸شیر ۵ قاشق غذا خوری
🔸رنگ غذا به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹کره و شکر را مخلوط کنید تا خامه ای شکل شوند. تخم مرغ ها را در یک زمان، اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ، وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
🔹در یک کاسه جداگانه، آرد، نمک و جوش شیرین را با هم زن برقی بزنید سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
🔹خمیر را داخل ظرف چرب شده پخش کنید و به مدت 10-15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی در بیاید و بعد بگذارید کاملا خنک شود.
♨طرز تهیه رویه خامه ای کیک:
🔹برای تهیه رویه خامه ای، کره و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید تا کرمی و صاف شوند. سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و پودر شکر را به آن بیفزایید.
🔹سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل کمی رنگ غذا (هر رنگ دلخواه) به رویه اضافه کنید تا رنگی شود و بعد روی شیرینی ها پخش کنید و آن را در جای خنک قرار دهید.
#چیز_کیک
⭕️مواد لازم
بیسکوییت ساقه طلایی ۳بسته
خامه ۵۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
شکر یک پیمانه
شیر یک لیوان
ژلاتین ۴ ق غ در ۱ فنجان آب بنماری شود
دارچین ۲ ق غ پر
کره ۳۰۰گرم
⭕️طرز تهیه
بیسکویت رو آسیاب میکنیم تا پودر بشه و دارچین و کره آب شده رو اضافه میکنیم(البته کره داغ نباشه که بیس کار سفت میشه)میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با همزن میزنیم و شیر و بعد پنیر و بعد ژلاتین بنماری رو اضافه میکنیم و هم میزنیم..
من مواد رو با رنگ خوراکی دو رنگ کردم و بصورت زبرا ریختم.
🍇 @ashirini71
#کوکو اسفناج
سیبزمینی پخته شده دو عدد
پیاز خام رنده شده یک عدد
تخم مرغ دو عدد
اسفناج خرد شده دویست گرم
گوشت چرخکرده صد و پنجاه گرم (اختیاری)
نمک و زردچوبه و روغن
سیبزمینیهارو خوب رنده و له کردم. پیاز، اسفناج، تخممرغ و ادویههارو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و تو روغن زیاد سرخ کردم (من گوشت چرخکرده نریختم، اما اگه شما دوست دارید کیتونید بریزید)
بعد از سرخ شدن روی دستمال گذاشتم تا روغن اضافیش جذب دستمال شه
@shirini71
#کیک_نارنگی
مواد لازم برای کیک
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
آب نارنگی ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
رنده پوست نارنگی ۱ ق چ
مواد لازم برای سس
نشاسته ذرت ۱ ق غ
آب ۳ ق غ
آب نارنگی ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
طرز تهیه کیک
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا با روغن جداکننده خوب چربش کنید.
تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره. آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت بزارید بپزه.
طرز تهیه سس
نشاسته ذرت رو در آب حل کنید، آب نارنگی و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه کیک که کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد سس گرم رو بریزید روش کیک خیلی خیلی خوشمزه ایه و بافت لطیفی داره
@shirini71
#دونات_جادویی
#بدون_فر
#عصرونه
مواد لازم برای شیرینی :
2 لیوان آب
2/5 لیوان آرد
4 تا تخم مرغ
1 ق غ کره
1 ق غ شکر
1 ق غ سمولینا
1 ق غ نشاسته
کمی نمک
👈برای سرخ کردنش روغن
👈مواد لازم برای شربت :
3/5 لیوان شکر
2/5 لیوان آب
1 عدد لیمو
👈برای تزیینش پودر نارگیل
👈طرز تهیه :
اولش شکرو آب و رو با لیمو قاطی میکنیم و میذاریم تا 6 الی 7 دقیقه جوش بیاد و خنک بشه .
برای تهیه ی خمیر اولش آب رو میذاریم رو اجاق تا جوش بیاد .
بعد نمک و شکر و روغن رو اضافه میکنیم .
وقتی روغن ذوب شد یکباره کلا آرد رو میریزیم تو ظرف و با پشت قاشق له میکنیم حدود 1 الی 2 دقیقه میذاریم خنک بشه تا حدی که بتونیم انگشتمونو توش نگه داریم ، وقتی ب این حد رسید تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و به خوردش میدیم .
درنهایت سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و وقتی هم زدیم دستمونو روغنی میکنیم و خمیر رو مثل ویدیو حاضر میکنیم .
با انگشتمون وسطشو خالی میکنیم و توی روغن سرد میذاریم .وقتی همش حاضر شد اجاقو روشن میکنیم تا کم کم سرخ بشن.
بعد داخل شربت خنک میندازیم حدود 3 الی 5 دقیقه . بعد از انداختن توی شربت ، دونات هارو توی ظرفی که قراره سرو کنیم میذاریم و با پودر نارگیل تزیین میکنیم .
هر بار باید منتظر بمونیم روغن بعد از استفاده سرد بشه به این منظور از ماهی تابه ی بزرگ استفاده کنید .
نگران هم نباشین روغن زیادی جذب نمیکنه 😍
@shirini71
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_ششم_دی_ماه_🧁🧁
💦 8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت
💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب
💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی
💚ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + 300 گرم سینه مرغ کبابی+یک عدد هویج آبپز
💚عصرانه : قهوه بدون شکر با یه تکه شکلات تلخ
💚شام : سالاد بدون سس + یک کاسه سوپ سبزیجات
💚بعد از شام 3 عدد خرما
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
توپک انرژی زا که مدت زیادی سیر نگهتون می داره و قند خون کم بالا و پایین میبره!مناسب برای بچه های مدرسه ای و جایگزین عالی برای هله هوله های پر شکر و مصنوعی و چاق کننده و پر ضرر!👍
اگر دیابت دارید و قند خونتون بالاست، این میان وعده برای شما مناسب!اگر رژیم میگیرید و میخواین لاغر بشین ولی تند تند گرسنتون میشه،جو دوسر پرک بخورید!فشار خون و کلسترولتون بالاست؟پوست عالی میخواین؟رژیم پُر فیبر میخواین؟جو دوسر بخورید👌.در ضمن فاقد گلوتن هم هست👍این یکی از انواع صبحانه هاییِ که من با جو دوسر پرک درست میکنم👇
#صبحانه_جو_دوسر
این قِل قِلی ها یک مدل از #توپکهای_انرژی زایِ منن😋فقط کافیه چند تا دونه رطبِ بدون پوست و هسته رو با کمی دارچین و یک قاشق چایخوری کره بادام زمینی و چند اسلایس موز و کمی عسلُ خوب با هم مخلوط کنید و با دستتون گلولش کنید و بعد در جو دوسر یا کنجد یا پودر نارگیل بغلتونید.۱ ساعت در فریزر بذارید و تمام.نوش جان🤗 امیدوارم دوست داشته باشید
@shirini71
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#_کوکو_سیب_زمینی_پاکستانی
موادلازم:
سیب زمینی ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری
برگ گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
نمک مقداری
طرزتهیه:
سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس سیب زمینی ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا نرم و یکدست شونددانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا بوی زیره بلند شود ( دقت کنید زیره نسوزد ) سپس زیره بو داده ، برگ گشنیز خرد شده ، فلفل قرمز خرد شده، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، از مایه سیب زمینی مقداری بردارید و با دست به شکل گرد حالت دهید و داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شودپس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، تمام سیب زمینی ها را به همین صورت آماده کنید سپس در ظرف بریزید و همراه با نان و ترشی تند سرو کنید.
🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قهوه_ترک_پرتقالی☕️🍊
#نوشیدنی_داغ
#کافی_شاپ_خونگی
داخل پرتقال رو خالی کنید و قهوه رو توی پرتقال دم کنید 😍👌
@shirini71
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#ته_چین_کباب
گوشت چرخ کرده .......400گرم
پیاز......1عدد متوسط
برنج ......3.پیمانه
زرده تخم مرغ.........3عدد
ماست.........1 لیوان
زعفرون .....به مقدار دلخواه
روغن مایع.....نصف لیوان
✏️✏️✏️✏️
نمک و فلفل قرمز و پودر پیاز و سماق
گوشتو با پیاز رنده شده ریز و آبش گرفته شده ونمک و فلفل قرمز و پودر پیاز و مخلوط کرده و ورز دادم یه ربع بمونه بعد برنجو آبکش کرده و با زرده تخم مرغ و ماست و زعفرون و روغن و نمک و فلفل مخلوط کردم وته قالبو چرب کردم و گوشت و گوجه فرنگی رو ته قالب چیدم و روش مخلوط برنجو ریختم و روی قالب فویل کشیدم و تو فر گذاشتم. 160 درجه به مدت یک و نیم ساعت ودر آخر فویلو برداشتم یه ربع هم تو فر موند.....
نوووش جووون .....
@shirini71