#کوکو اسفناج
سیبزمینی پخته شده دو عدد
پیاز خام رنده شده یک عدد
تخم مرغ دو عدد
اسفناج خرد شده دویست گرم
گوشت چرخکرده صد و پنجاه گرم (اختیاری)
نمک و زردچوبه و روغن
سیبزمینیهارو خوب رنده و له کردم. پیاز، اسفناج، تخممرغ و ادویههارو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و تو روغن زیاد سرخ کردم (من گوشت چرخکرده نریختم، اما اگه شما دوست دارید کیتونید بریزید)
بعد از سرخ شدن روی دستمال گذاشتم تا روغن اضافیش جذب دستمال شه
@shirini71
#کیک_نارنگی
مواد لازم برای کیک
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
آب نارنگی ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
رنده پوست نارنگی ۱ ق چ
مواد لازم برای سس
نشاسته ذرت ۱ ق غ
آب ۳ ق غ
آب نارنگی ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
طرز تهیه کیک
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا با روغن جداکننده خوب چربش کنید.
تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره. آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت بزارید بپزه.
طرز تهیه سس
نشاسته ذرت رو در آب حل کنید، آب نارنگی و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه کیک که کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد سس گرم رو بریزید روش کیک خیلی خیلی خوشمزه ایه و بافت لطیفی داره
@shirini71
#دونات_جادویی
#بدون_فر
#عصرونه
مواد لازم برای شیرینی :
2 لیوان آب
2/5 لیوان آرد
4 تا تخم مرغ
1 ق غ کره
1 ق غ شکر
1 ق غ سمولینا
1 ق غ نشاسته
کمی نمک
👈برای سرخ کردنش روغن
👈مواد لازم برای شربت :
3/5 لیوان شکر
2/5 لیوان آب
1 عدد لیمو
👈برای تزیینش پودر نارگیل
👈طرز تهیه :
اولش شکرو آب و رو با لیمو قاطی میکنیم و میذاریم تا 6 الی 7 دقیقه جوش بیاد و خنک بشه .
برای تهیه ی خمیر اولش آب رو میذاریم رو اجاق تا جوش بیاد .
بعد نمک و شکر و روغن رو اضافه میکنیم .
وقتی روغن ذوب شد یکباره کلا آرد رو میریزیم تو ظرف و با پشت قاشق له میکنیم حدود 1 الی 2 دقیقه میذاریم خنک بشه تا حدی که بتونیم انگشتمونو توش نگه داریم ، وقتی ب این حد رسید تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و به خوردش میدیم .
درنهایت سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و وقتی هم زدیم دستمونو روغنی میکنیم و خمیر رو مثل ویدیو حاضر میکنیم .
با انگشتمون وسطشو خالی میکنیم و توی روغن سرد میذاریم .وقتی همش حاضر شد اجاقو روشن میکنیم تا کم کم سرخ بشن.
بعد داخل شربت خنک میندازیم حدود 3 الی 5 دقیقه . بعد از انداختن توی شربت ، دونات هارو توی ظرفی که قراره سرو کنیم میذاریم و با پودر نارگیل تزیین میکنیم .
هر بار باید منتظر بمونیم روغن بعد از استفاده سرد بشه به این منظور از ماهی تابه ی بزرگ استفاده کنید .
نگران هم نباشین روغن زیادی جذب نمیکنه 😍
@shirini71
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_ششم_دی_ماه_🧁🧁
💦 8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت
💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب
💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی
💚ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + 300 گرم سینه مرغ کبابی+یک عدد هویج آبپز
💚عصرانه : قهوه بدون شکر با یه تکه شکلات تلخ
💚شام : سالاد بدون سس + یک کاسه سوپ سبزیجات
💚بعد از شام 3 عدد خرما
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
توپک انرژی زا که مدت زیادی سیر نگهتون می داره و قند خون کم بالا و پایین میبره!مناسب برای بچه های مدرسه ای و جایگزین عالی برای هله هوله های پر شکر و مصنوعی و چاق کننده و پر ضرر!👍
اگر دیابت دارید و قند خونتون بالاست، این میان وعده برای شما مناسب!اگر رژیم میگیرید و میخواین لاغر بشین ولی تند تند گرسنتون میشه،جو دوسر پرک بخورید!فشار خون و کلسترولتون بالاست؟پوست عالی میخواین؟رژیم پُر فیبر میخواین؟جو دوسر بخورید👌.در ضمن فاقد گلوتن هم هست👍این یکی از انواع صبحانه هاییِ که من با جو دوسر پرک درست میکنم👇
#صبحانه_جو_دوسر
این قِل قِلی ها یک مدل از #توپکهای_انرژی زایِ منن😋فقط کافیه چند تا دونه رطبِ بدون پوست و هسته رو با کمی دارچین و یک قاشق چایخوری کره بادام زمینی و چند اسلایس موز و کمی عسلُ خوب با هم مخلوط کنید و با دستتون گلولش کنید و بعد در جو دوسر یا کنجد یا پودر نارگیل بغلتونید.۱ ساعت در فریزر بذارید و تمام.نوش جان🤗 امیدوارم دوست داشته باشید
@shirini71
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#_کوکو_سیب_زمینی_پاکستانی
موادلازم:
سیب زمینی ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری
برگ گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
نمک مقداری
طرزتهیه:
سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس سیب زمینی ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا نرم و یکدست شونددانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا بوی زیره بلند شود ( دقت کنید زیره نسوزد ) سپس زیره بو داده ، برگ گشنیز خرد شده ، فلفل قرمز خرد شده، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، از مایه سیب زمینی مقداری بردارید و با دست به شکل گرد حالت دهید و داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شودپس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، تمام سیب زمینی ها را به همین صورت آماده کنید سپس در ظرف بریزید و همراه با نان و ترشی تند سرو کنید.
🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قهوه_ترک_پرتقالی☕️🍊
#نوشیدنی_داغ
#کافی_شاپ_خونگی
داخل پرتقال رو خالی کنید و قهوه رو توی پرتقال دم کنید 😍👌
@shirini71
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#ته_چین_کباب
گوشت چرخ کرده .......400گرم
پیاز......1عدد متوسط
برنج ......3.پیمانه
زرده تخم مرغ.........3عدد
ماست.........1 لیوان
زعفرون .....به مقدار دلخواه
روغن مایع.....نصف لیوان
✏️✏️✏️✏️
نمک و فلفل قرمز و پودر پیاز و سماق
گوشتو با پیاز رنده شده ریز و آبش گرفته شده ونمک و فلفل قرمز و پودر پیاز و مخلوط کرده و ورز دادم یه ربع بمونه بعد برنجو آبکش کرده و با زرده تخم مرغ و ماست و زعفرون و روغن و نمک و فلفل مخلوط کردم وته قالبو چرب کردم و گوشت و گوجه فرنگی رو ته قالب چیدم و روش مخلوط برنجو ریختم و روی قالب فویل کشیدم و تو فر گذاشتم. 160 درجه به مدت یک و نیم ساعت ودر آخر فویلو برداشتم یه ربع هم تو فر موند.....
نوووش جووون .....
@shirini71
#موجور_بلغور
#گیاهخواری
یه غذای ترکیه ای که به ذائقه ما خیلی نزدیک،خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید
بلغور ریز نصف پیمانه
کدو سبز یه دونه،
هویج یه دونه،
پیازچه پنج شاخه،
جعفری و شوید و نعنا یک قاشق سوپ خوری،
تخم مرغ دو عدد،آرد دو ق غذاخوری،
نمک و فلفل
.
بلغور و با نصف پیمانه آب جوش خیس کنید و در ظرف و ببنید تا اب به خورد بلغور بر،البته من بلغورا از شب قبل خیس کردم،حالا کدو سبز و هویج و رنده میکنیم ،پیازچه و جعفری و شوید و نعنا و. تخم مرغ و نمک و فلفل و آرد و اضافه میکبیم و مخلوط میکنیم و توی تابه که روغنش داغ شده سرخ میکنیم .
به نظرم غذای ساده و خوشمزه ای اگه موادشو دارید درست کنید و لذت ببرید از طعمش
@shirini71
سلام بچه ها 🤗
حال واحوالتون چطوره؟خوب هستین ،،،،،خوب بریم سراغ اموزش این مدل از کیکمون
#کیک_روسی
#کیک_کارامل_اناری
من سعی کردم تزیینش یه کم یلدایی باشه، دستور کیکش را این پست بصورت البومی گذاشتم ومی نویسم ،،مواد میانی وطرز تهیه نهایی وتزیینش هم پست بعدی اون تزیین دور کیک هم رولت موکتی هست ،می تونین به رنگهای دلخواه تهیه کنید وبرای تزیین انواع کیکهای دلخواهتون استفاده کنید درضمن به جای این کیک می تونید از هر نوع کیک دلخواهی هم که خواستین وباب سلیقتون هست استفاده بشه،
#کیک_کاراملی
تخم مرغ همدمای محیط ۴ عدد
شکر قهوه ای یک لیوان سرخالی حدود ۱۵۰ گرم
شکر سفید ۱/۴لیوان 👈اگر شکر قهوه ای نداشتین به جاش شکر سفید بریزید یعنی کل شکر سفید را حدود یک لیوان سرخالی بریزید،
کره ۱۰۰گرم
روغن مایع ۱/۳لیوان
آرد کیک پزی ۲ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۲ق چ
اب یا شیر ۱/۲لیوان
👈شکر قهوه ای ،کره واب را روی حرارت بگذارید تا شکر قهوه ای وکره اب شود،
زرده وسفیده تخم مرغها را جدا کرده، سفیده ها را بادور تند همزن بزنید تا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،زرده ،وانیل وشکر سفید را بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود،
شکر قهوه ای و روغن را به زرده ها بیفزایید در حد مخلوط شدن هم بزنید،سفیده فرم گرفته را اضافه کرده کمی زیر ورو کنید(دراین مرحله سفیده را زیاد هم نزنید مطابق شکل)
درنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله افزوده ودر حد یکدست شدن مایه هم بزنید،
مایه کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته سایز ۲۰_۱۸ریخته ،درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود نیم ساعت تا چهل وپنج دقیقه پخت دهید،
@shirini71
#کیک_یزدی
#شیرینی
#پذیرایی
تخم مرغ3عدد
پودر شکر 1.1/3لیوان دسته دار فرانسوی
وانیل1/4ق چ
پودر هل تازه و مرغوب 1ق چ
ماست شیرین 3/4لیوان
روغن مایع1لیوان
گلاب1/4لیوان
عسل1 ق غ
آرد سفید2/5لیوان
بکینگ پودر1ق چ
همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و پودر هل و پودر شکر به مدت3دقیقه هم زده و سپس ماست،روغن،گلاب وعسل را بیفزایید و پنج دقیقه دیگر هم هم بزنید.
آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و طی دو الی سه مرحله به مواد بیفزایید و با همزن دستی تا حد ی که هیچ گلوله ی آردی داخلش نماند بزنید.
کپسول های کیک یزدی را داخل قالب ها قرار داده و 3/4از قالب را از مواد پر کنید.
اگه میخواین کیک یزدی هاتون حالت قله ای بخودشون بگیرن قاشق را داخل روغن مایع زده و در وسط کیک ها علامت+ بزنید.
قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و با حرارت 200درجه سانتی گراد و به مدتنیم ساعت بپزید.
نکته:فر را از قبل حتما گرم کنید.تازمانی که یزدی ها پف نکرده اند در فر را به هیچ عنوان باز نکنید.
@shirini71
#دسر_انار
یه دسر خوشمزه و خوشگل
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بيسكوييت ساقه طلایی ۲ بسته
كره ۲۰۰ گرم
ژله انار ۲ بسته
شكر ( به ميزان لازم اضافه شود من ۱۰ قاشق استفاده کردم میتونید کمیابیشتر استفاده کنید بچشینحتما )
اسانس وانيل ٥قطره
ابتدا بيسكوييت رو پودر ميكنيم و سپس كره اب شده رو بهش اضافه و هم ميزنيم تا كاملا كره به بيسكوييت آغشته بشه سپس در ظرف مورد نظر ( من داخل اين قالب بیست سانتی با ارتفاع ۴سانت پلاستیک فریزر انداختم ) سپس خوب با پشت قاشق دور و كف ظرف رو با بيسكوييت ميپوشونيم و فشرده ميكنيم ١٥ دقيقه در فريزر قرار ميديم
براي فيلينگش پنیر و خامه وشکر ووانیل روبا همزن بزنید تا یکدست بشه بعد بذارین رویحرارت تا رقیق بشه شعله ملایمباشه بعد پودر ژله رو اضافه کنید مدام با همزن دستی هم بزنید ژله که حل شد خاموش میکنیم من خیلی کم رنگ خوراکی قرمز زدم
کراست بیسکوییتی رواز فریزر خارج کردم مایه پنیری رو داخلش ریختم ۲ ساعت فریزر گذاشتم نیم ساعت قبل از سرو توی دمای محیط قرار میدیم بعد برش میزنیموسرو میکنیم
@shirini71
#لاوانتین_انار😋
#دسر_انار
ابتدا دو تا کیک اسفنجی نیاز داریم من تو قالب ۱۴ دوتا کیک اسفنجی ساده پختم داخلش رو خالی کردم و کنار گذاشتم برای درست کردن لاوانتین نیاز به
شیر یک پیمانه
اب انار یک پیمانه
ارد گندم دو سوپ خوری
نشاسته ذرت دو ق سوپخوری
زرده تخم مرغ دو عدد
وانیل نصف ق چ
شکر یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین چها ق چ
خامه فرم گرفته یک پیمانه
دونه انار یک پیمانه
ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف اب انار به صورت بن ماری ذوب میکنیم و کنار میزاریم تمام مواد بالا رو به غیر از «««خامه فرم گرفته،ژلاتین بن ماری،دونه انار »»»رو با هم خوب مخلوط کرده تا ذرات اردو زرده کاملا مخلوط و یکدست بشه روی حرارت میزاریم مرتب مخلوط میکنیم تا به غلظت فرنی برسه در انتها بعد از خاموش کردن حرارت ژلاتین ذوب شده و خامه فرم گرفته رو هم اضافه و میزاریم تا یکم از حرارت بیفته و بعد انار دون شده رو هم اضافه و خوب مخلوط میکنیم مایه بدست اومده رو تو کیک که تو خالی کرده بودیم به نسبت مساوی میریزیم داخل یخچال قرار میدیم تا ببنده من برای لایه روش و برای این میزان هفتادگرم شکلات سفید رو بن ماری کردم و با سه ق غ خامه صبحانه مخلوط کردم و بعد از بسته شدن مواد روی کیک لاوانتین رو پوشوندم😋
@shirini71
با اینکه یلدا تموم شده ولی تا انار هست میشه از این نعمت الهی نهایت استفاده رو برد 😊👆
#کیک_کدو_حلوایی_باشکلات_چیپسی
کدو حلوایی پوست گرفته وخرد شده: ۲۷۰ گرم
روغن: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد به دمای محیط رسیده
شکر: ۲۲۰ گرم
آرد: ۳۲۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱۰ گرم
شکلات چیپسی نسوز: ۸۰ گرم
وانیل: نوک ق چ یا رنده پوست یک پرتقال
طرز تهیه:
تکه های کدو حلوایی را با روغن در مخلوط کن ریخته و چند پالس بزنید تا یک پوره ی خوشرنگ و نارنجی درست شود. در یک کاسه, تخم مرغ ها را با شکر آنقدر بزنید تا سبک و پفدار شوند. سپس وانیل یا رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و باز هم چند دقیقه با همزن مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده, الک کنید. نیمی از آرد را به مواد تر اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. سپس نیمی از پوره کدو حلوایی را اضافه و مخلوط کنید. مجددا باقیمانده آرد و پس از آن باقیمانده پوره کدو حلوایی را اضافه کنید. در انتها شکلات های چیپسی را به مایه کیک بیفزایید. در خرید شکلات چیپسی دقت کنید. این شکلات ها دو نوع معمولی و نسوز دارند. حتما از نوع نسوز استفاده کنید. یک قالب ۲۴ سانتی متری را چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بپزید. پس از تست با خلال دندان از فر خارج کنید.اجازه دهید خنک شود، سپس از قالب خارج کنید.
@shirini71
#دسر_هزار_شب
موادلازم
شيره انگور 1 ليوان
آب 1 ليوان
آرد 3 ق غ
كره 50 گرم
لايه شيري:
شير 3 ليوان
شكر نصف ليوان
آرد 1 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
وانيل 1 ق م
كره 50 گرم
طرزتهیه
ابتدا لايه شيري را اماده ميكنيم داخل ظرفي تمام مواد را ميريزيم بحز وانيل و كره همه رو باهم خوب قاطي ميكنيم تا گوله هاي ارد و نشاسته باز بشه با حرارت خيلي كم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر كره و وانيل را اضافه كرده از رو حرارت برميداريم
برا لايه بعدي باز همه موادو بجز كره قاطي كرده روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا موادمون غليظ بشه در اخر كره را اضافه كرده از روحرارت برميداريم
ظرف مورد نظر را خيس كرده يك ملاقه از مواد شيري بعد يك ملاقه از مواد شيره انگور وسط ظرف ميريزيم به همين ترتيب ادامه ميدهيم الا اخر تا موادمون تموم بشه ظرف را داخل يخچال بمدت 6ساعت قرار ميدهيم بعد كناره هاشو از ظرف جدا كرده داخل ظرف سرو برميگردونيم
@shirini71
#حلوای_کرمدار
هرحلوایی دوست دارید درست کنید....بعدنصف موادروکف ظرف موردنظرپخش کنید وتادیواره هاهم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلواباشه .بعدتمام سطح حلواروباموزحلقه شده بپوشانید..وبعدکرمی که درست کردید رو روی موزهابریزید .اجازه دهیدکمی کرم بماندوخنک ترشودسپس مابقی حلواروتکه تکه دردست صاف کرده وروی سطح کارقراردهیدتاکامل پرشود...بعدداخل یخچال چندساعت قراردهیدوبعدداخل ظرف سروبرگردانیدوتزیین کنید.
طرز تهیه کرم : نصف لیوان آرد را دریک لیوان شیرسردمخلوط کرده وروی حرارت گذاشته جوش که آمدیک لیوان شکر وکمی کره انداخته وگلاب یاوانیل زده تابه غلظت فرنی برسد
@mivhe71
#سوسیس_بندری_بازاری
#فست_فود
#ساندویچ
دلتون نخواد امشب سوسیس بندری درست کردم؛به هر حال سالی یکی دوبار باید از این خوشمزه جان استفاده کرد تا زیادی پاستوریزه نباشیم😃
من و همسر جون که کلا اهل فست فود نیستیم اما من گاها هوس بندری میکنم اونم به عشق تندو فلفلی بودنش وگرنه چیز خاصی نداره که😐
حالا اگر موافق باشید بریم سراغ طرز پخت این سوسیس بندری عالی به روش بازاری:
💧سوسیس آلمانی یا هات داگ 5 عدد
💧پیاز خلالی 5 عدد
💧رب گوجه فرنگی دو ق غ
💧پودر سیر،نمک،فلفل قرمز،سیاه،زرچوبه
💧روغن سرخ کردنی
💧اب جوش یک استکان
اول سوسیس هارو نازک برش زدم به صورت اریب و کنار گذاشتم؛بعد پیاز های خلالی شده رو داخل کمی روغن با درب بسته سرخ کردم که خوب نرم و سرخ بشن،بعد پیاز ها رو داخل توری ریختم و سوسیس هارو داخل روغن پیاز سرخ کردم نباید زیاد سرخ بشن سوسیس هاتون چون سفت میشن،بعد داخل یه ماهیتابه ی تمیز پیازهارو ریختم و ادویجات رو اضافه کردم بعد رب گوجه فرنگی به اندازه ی دلخواه زدم و خوب تفت دادم کمی اب جوش اضافه کردم و سوسیس هارو به مخلوط ربی اضافه کردم و دوباره کمی ابجوش اضافه کردم و مخلوط کردم،شعله رو خاموش کردم و ریختم داخل دیس که بره واسه ساختن یه لحظه ی خوشمزه😉😜
من داخل بندری خییییلی فلفل قرمز میریزم کع قشننننگ تند باشه و بسوزونه؛شمام به اندازه ی دلخواهتون میتونید فلفل اضافه کنید...
بعضیا داخل مخلوط سوسیس بندری سیب زمینی نگینی شده سرخ شده و یا ابپز و یا قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده میکنن اما من هر وقت بخوام بندری درست کنم فقط با پیاز داغ فراوان درستش میکنم....
@shirini71
#کوفته_چوبی_مرغ
#فینگرفود
#فست_فود
سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خ 700 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
پودر سوخاری 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم
پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده طبق شکل فرم داده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری به سیخ کشیده و سرخ کنید
@shirini71