eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستور کامل در پست بعدی👇😍😍👏👏 @sofrebanovanbeheshti
یا مَن سَبَقَت رَحْمـَــــتُه غَضَـــــبَه: یا مَن سَبَقَت رَحْمـَــــتُه غَضَـــــبَه: با 👇 این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی عالیه   شیر یا آب ولرم               ۱ لیوان تخم مرغ                       ۱ عدد آرد                              تا جایی که خمیر بدست نچسبه روغن                          ۶ قاشق غذاخوری پودر مخمر                     ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چایخوری شکر                           ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر نمک                            ۱ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ                 برای رومال این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا  ۵ قاشق غذاخوری بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید همینطور تو دستور گفته بود از شیر ولرم استفاده بشه ولی من چند بار هم بجای شیر از آب ولرم استفاده کردم که نتیجه عالی شد 😍😍😎😎😎 خب اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر رو روش میپاشیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ و نمک  و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو با پلاستیک میپوشونیم و میگذاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده کنیم ،من داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه و کمی رب و نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویشن و کمی سس کچاب ریختم و کمی پنیر پیتزا بعدروشو زرده تخم مرغ و دو قاشق زعفران دم کرده ، میزنیم من از سیاه دونه برای روشون استفاده کردم و تو فر به مدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به دمای فرتون داره میگذاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها هم طلایی بشه من از توستر استفاده کردم و یه کاسه آب هم از ابتدا گذاشتم برای زمان پخت هم از وقتی اشترودل ها رو توی توستر گذاشتم کرنومتر گرفتم ، ۱۴ دقیقه با دمای ۱۸۰ طول کشید که پخت و حدودا ۲ دقیقه هم گریل کردم، طعم این نون واقعا عالیه یه بار امتحانش بکنین @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍆 . 💠 وقتی و رب گوجه به خورشت اضافه می کنید یک الی ۲ قاشق چای خوری با توجه به میزان خورشتتان، به خورشت دارچین بزنید،دارچین فوق‌العاده خورشت قیمه بادمجان را خوشمزه می کند 💠برای تنوع بعضی اوقات از آبغوره برای چاشنی استفاده کنید👌 💠 علاوه بر 🍅یک یا دو عدد گوجه 🍅🍅را به چهار قسمت تقسیم کنیم و وقتی بادمجان ها را به خورشت اضافه کردید، گوجه ها روی خورشت بچینید. طعم گوجه تازه موجب خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان می شود و با وقتی که تنها از رب گوجه استفاده می کنید، کاملاً متفاوت است ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍪 اگر روی شیرینی‌تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت 🔥 فر زیاد بوده. 🌟 یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی‌ها بیندازید و دوباره شیرینی‌ها را در فر بگذارید. ☄ این کار باعث می‌شود خمیر وسط شیرینی‌ هم پخته شود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱⃢♥️ مادر بزرگم یه کار جالبی بلد بود که وقتی انجامش می داد، من به اون همه خلاقیت احسنت میگفتم! مامانی هیچ وقت غذای شب قبل را برای روز بعد گرم نمی کرد،❌ از موادش یه غذای دیگه می ساخت و میذاشت سر سفره. مثلا گوشت کوبیده را تبدیل به میکرد شوید باقالی را تبدیل به میکرد زرشک پلو تبدیل به می شد و .... 👩‍🍳 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 پاپریکا 2 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ پودر کاری 1 ق چ روغن زیتون 3 ق‌غ سیر 3 حبه جوز هندی رنده شده 1 عدد آرد سفید یا آرد ذرت 3 ق غ 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 نمک به مقدار لازم مواد لازم برای سوخاری کردن: تخم مرغ با 1 ق چ سرکه پودر سوخاری و ارد همه مواد رو با هم نخلوط کنید و بعد برای سوخاری کردن ابتدا درآرد و بعد تخم مرغ و پودر سوخاری بزنید که میتونید به این روش درست کنید و در فریزر بذارید میتونید ب موادتون دو عدد نان باگت اضافه کنید به اینصورت که نان رو داخل آب خیس کنید تا نرم شود و سپس با دست آب اضافه رو بگیرد و به مواد اضافه کنید🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل فر👇 برای 4 سیب زمینی بزرگ 👇 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت ، 1 حبه بزرگ سیر ، 2 قاشق چایخوری آویشن ، نمک. اگر می خواهید در فر سرخ کنید ، می توانید روی آن روغن ریخته و در دمای 200 درجه بپزید می تونید سرخشون هم کنید😋 نوش جونتون ❌حتما با صدا گوش بدین کامل توضیح دادم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان گلم ✋ در جوار امام رئوف امام رضا علیه السلام دعاگوی همه ی اعضاے گروه و کانال هستم ❤️ ان شاء الله به حق این امام عزیز همگی حاجت روا شوید🤲 در راس همه حوائج مون فرج آقامون❤️حجه بن الحسن (عج)انشالله 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی برخی فواید بادام درختی 🍀آرامش دهنده اعصاب و روان زیرا بادام درختی غذای مغز است 🍀درمان افسردگی دوران زایمان و پس از زایمان و تقویت رحم 🍀 تقویت جنین و قوی شدن بچه 🍀 بادام درختی به صورت فسنجان مولتی ویتامین و قرص اهن طبیعی است که حسوم و آهن هم مانند شمالیها میتوان به آن اضافه کرد که سبب خوش رنگی فسنجان هم میشود. 🔴توجه: بادام درختی و گردو را باید به صورت ناشکسته و خام مصرف کنید زیرا و بادام درختی و گردو در مجاورت هوا و نور قرار بگیرد خاصیت آن کم می شود خاصیتش را از دست می دهد. موقع خوردن می شود بشکنید و مصرف کنید و یا برای مصرف یک هفته تان بشکنید و مصرف کنید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که مهدی زهرا ز پشت پرده ی غیبت به ما نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 كُلَّ صَباحََ أتَنَفَـسُّ بِحُبِّ الحُسِين(ع)... هر صبح... به عشقِ حُسین... نفس می‌کِشَم سلام‌آقا ...✋💚 صلے الله علیڪ یا اباعبدالله بۍگمان روزِ قشنگۍ بشود امروزم .. چون سرِ صبح، سلامَم بہ تو خیلے چسبید! ♥️ .• ✋ همیشه وقت دلتنگی فقط تو رو میشناسم السلام علیک یا علے بن موسی الرضا ؏ ما حسینی گر شدیم از برکت نام رضاست ؏ سلام دوستان گلم ❤️✋صبحتون رضوی😍 صدای منو از حرم امام رضا ؏ـلیه السلام میشنوید😉👌 برای تک تک تون دعا کردم 🤲 یه ســــــــــــــــــــلام هم از طرف همه ی ۵۲۶۳ نفر اعضای کانال و ۲۷۰۰ نفر اعضای گروه🤩خدمت امام رضا علیه السلام عرض کردم✋😭 میدونم همتون دلتون تنگ شده😭 چون خودمم بی تاب بودم 😭😭 وای صبح های حرم چه حال و هوایی داره😍😍 خب حالا که صبح تون حال و هوای امام رضایی گرفت پس پر انــــــــــرژے و شاد و پر برکت روزتون رو آغاز کنید ❤️❤️ بزن بریم برای آخر هفته ای پر انــــــــــــــــــــرژی 🤩 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 تخم مرغ ۵ عدد شیر یا ماست یک لیوان آرد ۳ لیوان ب پ ۳ ق م پودر دارچین ۳ ق غ روغن یک لیوان کشمش نصف لیوان+ یک ق غ آرد شکر یک و نیم لیوان همه مواد هم دما محیط باشن شکر و دارچین و تخم مرغ با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن اضافه میکنیم کمی میزنیم بعد شیر یا ماست کمی میزنیم بعد هم مخلوط آرد و ب پ که سه بار الک کردیم در دو مرحله اضافه میکنیم یک مرحله آرد میریزیم و با حالت دورانی هم میزنیم بعد کشمشی که با یک ق غ آرد مخلوط کردیم اضافه میکنیم دوباره آرد میریزیم در آخر هم برای اینکه گلوله آردی باقی نمونده باشه با دور کند همزن میزنیم به اندازه ۵ شماره قالب رو با مخلوط ۲ ق غ آرد و ۳ ق غ روغن جامد یا مایع چرب میکنیم و ده دقیقه میگذاریم داخل فریزر و بعد مایه کیک داخلش میریزیم و میگذاریم داخل فری که از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت حدود یک ساعت. درست کنین و لذت ببرین❤️ @sofrebanovanbeheshti