eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
5.2هزار ویدیو
215 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
تیتاب خانگی شجاع: آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 3/4 تا 1 پیمانه ◀من 3/4 استفاده کردم چون کرم بین کیک هم شیرین هست ماست غلیظ1 پیمانه ◀چون میخوایم روی کیک طرح بندازیم نمیشه شیر رو جایگزین کنید روغن 1 پیمانه پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری . مواد سس کارامل شکلاتی: شکر قهوه ای تیره یا روشن 2/3 پیمانه ◀برای پیمانه کردن باید شکر قهوه ای را در پیمانه فشرده کنید کره 30 گرم خامه صبحانه 2 قاشق عذاخوری پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذاخوری . ◀کف قالب 35×25 سانت را کمی چرب و کاغذ بندازید و روی کاغذ رو هم کمی چرب کنید ◀میتونید از قالب 30×20 استفاده کنید فقط ضخامت تی تاپ بیشتر میشه ◀فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀میتونید در تابه دو طرفه روی گاز درست کنید،واشر رو در بیارید ◀همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید تخم مرغ ها+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن شوند ماست+روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن حدود 1 دقیقه هم بزنید مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و با لیسک آرام مخلوط کنید 1 پیمانه از مایه کیک را جدا کنید و 1 قاشق پودر کاکائو به آن افزوده با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود بقیه مواد کیک را در قالب پهن کنید مواد شکلاتی را در قیف بریزید و روی مایه سفید خط بیندازید(میتونید 2 بار روی خطها برید تا ضخیم تر بشن) در انتها با سیخ چوبی روی کیک طرح بیندازید قالب را در فر گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه   @sofrebanovanbeheshti
به یک کیلو شکر یک کیلو آب یک لیتر به رو به اندازه ی دلخواه خورد کرده و در قابلمه ریخته و آب رو هم اضافه میکنیم بعد از پختن به(نباید له بشه) شکر رو اضافه میکنیم و شعله رو ملایم کرده و صبر میکنیم تا قوام بیاد حدود یک ساعت و نیم تا دوساعت برا این مقدار به زمان کافیه *اگر در قابلمه رو نزاریم مربا خوشرنگ میشه ولی اگر تیره تر دوست دارید در قابلمه بزارید. *اگرشکر رو همزمان با به بریزیم به ها سفت میشن و نرمی خودشون از دست میدن یا ترشی گل گلم گل گلم کوچیک‌ = یک عدد هویج= یک کیلو کرفس=یک عدد کوچیک رب گوجه = نیم کیلو سرکه انگور طبیعی= ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم سبزیجات رو به اندازه ی دلخواه خورد کرده و رب رو با آب سرکه مخلوط میکنیم و دو تا سه ق غ نمک و دو ق غ شکر و ادویه زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم من(پودر انبه)هم یک ق غ زدم سبزیجات رو دربطری های مخصوص ریخته و مواد ربی رو روی آن می ریزیم و در جای خنک نگهداری میکنیم :شکر طعم ملسی به ترشی میده و ظاهرا از تحریک اسید معده جلوگیری میکنه🤪 ترشی و لیته بادمجون بادمجان=دو کیلوحلقه یا حبه شده (با پوست با پوست کنده) دلخواه سرکه ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم نمک =به مقدار لازم شکر ۳ ق غ زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم سیر ۵۰ تا ۱۰۰ گرم دلخواه سبزیجات معطر (گشنیز،جعفری،ترخون،مرزه) گلپر😣 ندوست بادمجون رو به دلخواه خورد کرده و با دولیوان آب سرکه و نمک میزاریم بپزه آخر سیر ساطوری و نگینی شده رو اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم. بعد از سرد شدن باقی سرکه و مواد رو مخلوط کرده در ظرف می ریزیم.   @sofrebanovanbeheshti
صباصادقی با سبزیجات برای همسربیمارم😔 بلغور جو ۱ پیاله ماست خوری/ساقه کرفس ۱عدد متوسط و ریز شده/مرغ لازم/پوره هویج۱پیابه ماست خوری پر/سیب زمینی کوچک۱عدد ریز شده/نخود فرنگی و ذرت آبپز شده از هر کدام۳غ پر/رب گوجه ۱غ/نمک.فلفل.زردچوبه/فلفل دلمه قرمز کوچک ۱عدد ریز شده/آب به مقدار لازم/جعفری خرد شده۳تا۴غ/آبلیمو به میزان دلخواه/روغن ۲غ همه مواد رو به جز آبلیمو و جعفری.آب در قابلمه ریخته یه نفت کوچکی داده بعد آب را به میزان لازم ریخته و گذاشته تا جوش بیاید وبعد حرارت را ملایم کرده تا مواد پخته شوند.اواسط پخت رشته فرنگی رو اضافه کرده همزده و درب قابلمه رو بسته با حرارت کم تا سوپ ما لعاب دار شود نیم ساعت آخرجعفری را ریخته گذاشته تا پخته شود و سوپ مزه دار شودبعد حرارت را خاموش کرده و آبلیمو ریخته و بعد نوش جان کرده -همه مواد خام هستند   @sofrebanovanbeheshti
مامان علی وفاطمه و زینب😍 موادلازم برای خمیرمخصوص سمبوسه آرد حدوداً۳پیمانه نمک ۱ق چ ماست یک سوم پیمانه روغن مایع ۴ق س آب ولرم یک دوم پیمانه برای تهیه خمیرماست وآب رادرون کاسه همزن ریخته سپس روغن ونمک رابه آن می افزاییم.بعدآردالک شده را کم کم دردوتاسه مرحله اضافه نموده ومدام هم می زنیم تاخمیرلطیفی به دست آید.خمیرآماده شده رادرنایلون بمدت۱ساعت دردمای آشپزخانه استراحت میدهیم. 🔴باهمزن دستی هم میتوان انجام داد. موادلازم برای داخل سمبوسه: سیب زمینی آب پز ۵۰۰گرم پیازتفت داده شده یک دوم پیمانه زردچوبه ۱ق چ فلفل ۱ق چ نمک به مقدارلازم پودتخم گشنیز ۲ق س گشنیزوتره خردشده ازهرکدام۱۵۰گرم خمیرمخصوص ۸۰۰گرم پیازرابه همراه ادویه هاسرخ کرده وسیب زمینی رابه آن اضافه میکنیم بعدسبزی هارااضافه کرده کمی تفت میدهیم.بعدازخمیربه اندازه نارنگی برداشته روی سطح کاربازمیکنیم (احتیاج به آرددوباره ندارد) بعدآن رابه دونیم دایره تقسیم میکنیم یکی ازآنهارابرداشته مانندقیف درست کرده ومقداری ازموادسمبوسه درون آن ریخته ولبه دیگرش رابسته وآن رامانندیک مثلث کرده ودرانتهادرروغن داغ انداخته باحرارت متوسط سرخ میکنیم. نوش جان😋 🔴من برای موادسمبوسه ازجعفری استفاده میکنم چون طعمشوبیشترمیپسندم ولی باتره وگشنیزهم امتحان کردم اونم خوبه😋 🔴پودرتخم گشنیزهم نزدم😉 🔴فقط پیازروسرخ میکنم دیگه سیب زمینی وسبزی روتفت نمیدم😊 🔴میتونین مثل قطاب هم بپیچونین   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱⃢♥️ 📽مادران حتما ببینند👌 🟣نکته ای که خیلی مامانها حواسشون بهش نیست. چقدر خوبه رعایت بشه... 🧕تا دختر، از دختر بودنش متنفر نشه😉!!!   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 لیمو عمانی واسه خورشت قیمه و قورمه سبزی بهتره با اب جوش خیس بخوره یا اب سرد؟ کدوم روش تلخیش کامل گرفته میشه؟ 👇 لیموعمانی رو بعد ازخیس خوردن(فکرنمیکنم دمای آب مهم باشه، من تو آب سرد میریزم) از وسط برش میزنم هسته هاش رو درمیارم بعد داخل غذا میریزم ديگه غذا رو تلخ نمیکنه یا چندتا خط با چاقو روی لیمو میندازیم میگذاریم تو آب داغ نیم ساعت یا یک ساعت بمونه نصف نمی کنیم اصلا @sofrebanovanbeheshti
👇 روغن حلواچه روغنی خوبه؟؟بامایع خوبه؟ 👇 روغن مخلوط بهتر جواب میده مایع جامد اگر در دسترس بود کره که عالی میشه @sofrebanovanbeheshti
👇 میشه برای دستور کیک و شیرینی بجای روغن مایع از روغن جامد استفاده کرد؟روغن مایع تموم کردم 👇 برای کیک میتونید بن ماری کنید ولی بافت کیک یکم سفت میشه اما برای شیرینی اصلا جایگزین نمیشه کرد بهتره فعلا چیز دیگه ای درست کنید تا نتیجه دلخواه رو بگیرید @sofrebanovanbeheshti
👇 پودرژله وپودرژلاتین خالص بسته بندی دارم ۵،۶تا‌که‌تاریخ‌انقضاش‌ برای‌ برج ‌۱۰‌و ۱۲سال‌ پیش‌ بوده‌ ؛آیامیتونم‌استفاده‌کنم‌ و ژله‌درست‌کنم؟یابریزمش‌دور؟ 👇 سلام اگر تو یخچال نگه داشتید میتونید استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا