#کیک_شیفون_دو_تخم_مرغی
#کیک_شفون
دوستان عیدتون مبارک ان شاالله زیر سایه حضرت زهرا🤲
اینم کیک ۲تخم مرغی شیفون من در قوطی شیرخشک با فیلینگ گردو وشکلات چیپسی 💖
مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 120 گرم
شکر: 110 گرم
آب: 70 گرم
روغن: 40 گرم
بکینگ پودر: 4 گرم
✅ طرز تهیه:
ابتدا زردن و سفیده جدا شود . سفیده در حد پف کردن زده شود نصف شکر به سفیده اضافه شود سپس زرده و وانیل و مابقی شکر زده شود تا کرم رنگ شود . سپس روغن و آب یا شیر را به زرده اضافه و مجددا کمی با همزن زده شود (دور کند) سپس آرد و ب پ الک شده را ابتدا با لیسک و بعد با همزن زده شود در نهایت سفیده های فرم گرفته داخل مواد با لیسک به صورت دورانی مخلوط شود .
کف قالب کاغذ روغنی انداخته شود و دیواره چرب نشود . در فر با دمای 180 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه از پیش گرم شده قرار دهید .
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی 👩🍳🌱⃢🍳
همچنان رفیق بی کلک یک مادر ِ امنیتی😂🤦🏻♀
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلام بر بهترینای دنیا😍✋
صبح سردِ زمستونی❄️🌧 یکشنبه تون بخیر🤩
با امید به خدا و با لبخند و انرژی بریم برای شروع یک روز بی نظیرِ دیگه 🏃♀🥰
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#لبو_پلو 😋 😋
بسیار عالی بود 👌
بادستور خانم صادقی عزیز 🌹🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/59346
.
#کیک_تولد
سلاااام اینم آموزش کیک تولد 😍😍
یه کیک خوشمزه و خوش بافت😋 اونم بدون جدا کردن زرده و سفیده😃👌
مواد لازم👇
۱. ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۲. یک پیمانه سرخالی شکر
۳. ۴ عدد تخم مرغ
۴. ۱ ق م بیکینگ پودر
۵. ۱/۲ ق م وانیل
۶. ۱/۲ پیمانه مخلوط آب و روغن ( مقدار روغن کمی بیشتر از آب باشد)
ابتدا تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را در ظرفی ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا حجمش چند برابر و سبک شود.
در مرحله بعد مخلوط آب و روغن را اضافه میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم نه بیشتر.
بعد از آن مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن در یک جهت فولد میکنیم.
مایع کیک اماده شد☺️. آن را در قالبی که چرب شده و یک تکه کاغذ روغنی کفش انداخته اییم میریزیم
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم
نکته ها👇
✅همیشه برا کیکاتون از ارد سه صفر استفاده کنید تا بافت لطیفی بهتون بده
✅آردتون رو حتما الک کنید سه بار تا هوا دهی بشه
✅درجه فر ممکنه برا هر دستگاهی فرق کنه. شما قلق فرتون رو برا پخت کیک پیدا کنید
✅من ۴ تا تخم مرغ این رسپی رو تو دوتا قالب سایز ۱۰و ۱۵ ریختم شما میتونید از یه قالب ۲۰ استفاده کنید.
بعد از آن کیک را برش بزنید و لایه لایه خیس کنید که من با گلاب خیس کردم خامه فرم گرفته بزنید و بعد از موز ،آناناس و شکلات چیپسی و.... استفاده کنید تا در نهایت لایه ها آمده شوند بعد آستر کشی کیک را انجام بدهید و ۶تا۷ ساعت بذارید یخچال بعد از یخچال در بیارید و خامه نهایی را انجام بدید یا شکوفه بزنید 🌹
@sofrebanovanbeheshti
#پودر_پیاز
#خشک_کردن_پیاز
سلام من پیاز خشک کردم برای پودر پیاز عالی شد.
ممنون از کانال خوب و دوستان خوبم🥰
من پیاز را خلالی خورد میکنم، داخل آبکش رویی میریزم، روی بخاری میذارم. شعله بخاری متوسط مرتب هم میزنم تا آبش گرفته بشه. وقتی نیم خشک شد، دیگه میریزم توی سینی و بازم روی بخاری با شعله خیلی کم ،چون دیگه توآبکش وقتی هم میزنیم خورده هاش میریزه خیلی هم خوب میشه ودو روزه خشک میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#احکام_آشپزی🍃⃢☀️
🤔 این چیزهای سياه داخل برنج چیست؟
⁉️چرا با فشار له میشه؟
➖چرا این رنگی است؟
🍚 غذا پاکه!؟ نجس نیست؟؟
✔️ برای اینکه بدانیم این چیزهای سیاه داخل چیست و از کجا آمده باید یک سفر کوتاه از مراحل تولید برنج و مراحل آن را ببینیم:
🌾 برداشت برنج از مزرعه
👌 برنج گياهي است با مصرف آب بالا، به قول معروف غرقابي است.
برنج در مراحل کاشت و داشت باید چند سانتيمتر داخل آب راکد باشد.
➖آب راکد رنگ خاک را سیاه میکند خاصیت مرداب همین است.
هنگام برداشت همین گِلها به دانه های برنج میچسبد.
خشک کردن
🔥 اولین مرحله بعد از برداشت برنج از مزرعه و جدا کردن ساقه آن مرحله خشک کردن است.
🔹 خشک کردن شالی، بسیار مهم و حساس است و لازم است میزان رطوبت دانه ( شلتوک) کاهش داده شود و در صورت خشک نکردن باعث ترک و خرد شدن میشود.
⏰ شلتوک برنج به طور معمول، ۴۸ تا ۷۲ ساعت در دمای 30 تا 45 درجه در خشککن میماند تا رطوبت آن گرفته شود.
🧬 فرایند خشک کردن باید آرام و یکنواخت باشد در خشک کنها مختلف (بستر ثابت، ایستاده و دورانی و ...) زیر و رو کردن جابجایی شالی توسط دستگاه یا کارگر انجام میشود.
✅ در این مرحله گِلهای چسبیدن به دانهها به علت زیر و رو کردن وجابجای بیضی شکل میشوند و در اثر حرارت سفت میگردد و سیاهتر میشود.
🧹🔬مرحله تمیز کردن و سنگ زدایی بعد از خشک کردن مرحله تمیز کردن است
شالی در این مرحله دارای ضایعاتی است مانند کاه، کلش و سنگهای که بخاطر سفت شدن گِلها بوجود آمدن.
برای تمیز کردن از الکهای ارتعاشی و یا گردان، بادبزن ها، سنگ جدا کن ها و جداسازی مغناطیسی استفاده میشود.
🔅گل های که سفت شده و به صورت سنگ بیضی درآمده بودن در ارتعاش این الکها زاویهها خود را از دست میدهند و تقریبا به صورت بیضی کامل میگردند.
👌در این مرحله 95 تقریبا درصد سنگها از برنج جدا میشود و حدود 5 درصد باقی میماند که وارد کیسه برنج میشود.
🤔 این چیزهای سياه داخل برنج چیست؟
🔹همان گِلهای است که در اثر حرارت سفت شده که هنگام پختن برنج چون داخل آب میجوشد شل میشود و با فشار دست له میشود.
💯پس تا زمانی که یقین ندارید #فضله موش بوده، غذا #پاک است و دور ریختن آن #اسراف است.♨️
#تبصره:⚠️
تحقیق و جست و جو در مورد اینکه فضله موش است یا نه، لازم نیست.❌
@sofrebanovanbeheshti
خوش بحال ذاکرین.mp3
11.55M
#استاد_شجاعی | #استاد_میرباقری
√ نکات مهم در استفادهی حداکثری از ظرفیت #ماه_رجب !
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥄
تخته آشپزی🍗🥩🥬
حداقل در آشپزخانه از دو تخته استفاده کنید، یکی برای سبزیجات و دیگری برای گوشتها. دلیل این امر افزایش میزان تمیزی میباشد،
زیرا گوشتها به صورت خام دارای یک سری از باکتریها هستند که برای سلامتی مضرند و این باکتریها میتوانند در صورت تماس با محیط، روی آن باقی بمانند و اگر روی یک تخته باقی بمانند، میتوانند به راحتی با سبزیجات ترکیب شوند و از آن جهت که اکثرا سبزیجات به صورت خام استفاده میشوند، این باکتریها وارد بدن ما میشوند و میتوانند دردسر ساز باشند.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
درمان سرفه و گلو درد. در روزهای اول ِ بیماری
یک قاشق عسل🍯 را داخل یه ملاقه یا قاشق بزرگ قرار بدید و بعد با فاصله از شعله ی گاز (همان اندازه که داخل کلیپ مشخصه)نگه دارید همین که اطرافش حباب زد و چند ثانیه گذشت داخل یه ظرف بریزید و فقط اجازه بدید از دما بیفته که دهان رو نسوزونه و همانطور گرم میل بفرمایید
یه داروی عالی برای درمان سرفه و گلو درد هست🤗😍
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti