#کیک_آلمانی👇
کیک بدون روغن
این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره کیک ارزون و مناسبی در میاد
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۳۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
آرد برنج۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ق سوپخوری
وانیل ۱/۴ق چ
شیر سرد ۱ لیوان
شربت ۱و ۱/۲ق سوپ خوری(برای تهیه شربت ۱/۲ پیمانه آب و۱/۲ پیمانه گلاب و۱/۲شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در آب حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوریه برسه)
حتما اجازه بدین شربت سرد بشه.
میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیک را تیره تر کنه فقط زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید.
سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم یک سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره
زرده رو به همراه وانیل و مابقی شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه در حین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید
البته من بجای شربت تو کیکم از عسل استفاده کردم و در آخر نصف مقدار شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید.
آردهارو مخلوط و با بکینگ پودر سه بار الک کنید
سفیده زده شده و آردها رو به تناوب به زرده ها اضافه کنید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید
حتما با لیسک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله
نباید آرد داخل مواد گلوله گلوله بشه
نصف دیگه شیر سرد رو هم با مواد مخلوط کنید
و بازم با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشه
مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و ارد پاشی شده با قطر ۲۵ سانت بریزید
با فر از پیش گرم شده در دمای ۱۸۵ درجه بمدت تقریبی ۵۵ دقیقه
لطفا در آخر پخت با خلال چوبی امتحانش کنید اگر نپخته بود حدود ۱۰ دقیقه دیگه بهش زمان بدین
این کیک بافت پوک و نرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید
ته مزه آرد برنج داره که خیلی خوش بو و خوشمزه میشه البته اگه آرد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید.
البته من با ۴ تخم مرغ کیکم رو درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سیب_زمینی :👇
سیب زمینی خام۴عدد کوچک رنده درشت شده/
سیب زمینی آبپزورنده درشت شده۱عدد کوچک/
پیاز خام رنده درست شده۱عدد متوسط/نمک،فلفل قرمز،پاپریکا،زردچوبه لازم/
تخم مرغ۲عدد کوچک/
آرد سوخاری۲تا۳ ق غذاخوری
همه مواد را خوب باهم مخلوط کرده و در روغن داغ قاشق قاشق ریخته وسرخ کرده
چیپس سیب زمینی خلالی:سیب زمینی را رنده درشت کرده ودر آبکش ریخته وآن راشسته وگذاشته تا آبش برود و روی دستمال پهن کرده خشک شود ودر روغن داغ ریخته به همراه نمک و مدام هم زده تا به همنچسبد و برشته شود.
نوش جونتون😁😁
@sofrebanovanbeheshti
#مادرانه
💟چگونه به کودک حس ارزشمندی بدهیم؟
✅بگذارید کودکان با شما #آشپزی کنند. انجام کارهایی مانند آشپزی، باعث میشود که آنها احساس خاص بودن و #مهم_بودن داشته باشند.
❇️درست است که زمانی که میخواهید چیزی را به هم بزنید، سخت است – اما سعی کنید کاری به آنها بدهید که انجام دهند (شستن سبزیجات، قالب زدن خمیر ، تکان دادن کاسه و غیره) برای اینکه آنها در تهیه غذا کمک کنند.
ممکن است برای شما کوچک به نظر برسد، اما برای آنها بزرگ است آنها احساس #ارزشمند بودن می کنند...
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🍃 تدبیر #فصل_پاییز
😊 پائیز فصلی است که از دیدگاه طب سنتی طبیعتی سرد و خشک دارد توصیه های زیر میتواند پاییز دلچسب تری برایتان به ارمغان بیاورد
✅ در این فصل میوه ها و غذاهایی با طبع گرم توصیه می شود (مرکبات شیرین مستثنا هستند)
✅ مصرف غذاهای کنسروی و منجمد و مانده درهمه فصول مضر است در این فصل ضرر بیشتری خواهند داشت
✅ مصرف غذاهایی با طبع گرم وخشک و ادویه جات با گرمی زیاد به افراد با مزاج سرد وخشک توصیه نمی شود
✅ برای جلوگیری از خشکی پوست از #روغن_بادام_شیرین ، #روغن_زیتون و #روغن_بنفشه جهت چرب کردن پوست استفاده شود
✅ در این فصل ورزش کردن به دلیل برقراری تعادل در بدن سردی مزاج را کاهش می دهد.
✅ در پاییز از اقداماتی نظیر: #فصد ’ #حجامت بی دلیل، خوابیدن با شکم پر، خوابیدن در مجاورت هوای سرد، نوشیدن آب سرد و حمام یا نشستن در #آب_سرد پرهیز کنید
😊قدر سلامتی تون رو بدونین😊
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺