فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کرفس
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۲۵۰ گرم
کرفس نیم کیلو
نعناع و جعفری ساطوری ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک
آبغوره ۲ ق.غ
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو نگینی ریز خرد کرده و تفت میدیم
۲.پیاز که رنگ گرفت گوشت رو اضافه میکنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم و آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم با شعله کم بپزه
۳.ساقه کرفسی که دو سانت دو سانت برش زدیم رو تفت میدیم و از تابه خارج میکنیم
۴.سبزیها و برگ کرفس رو هم ساطوری میکنیم و سرخ میکنیم
۵.دو ساعت که از پخت گوشت گذشت نمک، فلفلو زردچوبه رو اضافه میکنیم
۶.ساقه کرفس و سبزیهای تفت داده شده رو هم اضافه میکنیم
۷.بعد از ۱ ساعت آبغوره اضافه میکنیم و بعد از ۱ ساعت خورشت ما حاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این میزان مواد حدودا برای ۳ نفر کافیه
۲.هر چقدر کرفس و سبزی بیشتر سرخ بشه خورشت خوشمزهتر میشه و هر چقدر کمتر سرخ بشه خورشت سالمتره، انتخابش با خودتون
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
این فرش اتاق پسر منه👆
خودم براش درستش کردم☺️ تمام وسایلش ۲۰۰ هزار تومن هم نشد 😊
آموزش چندنوع فرشینه و #پادری و لباس بچه و همچنین کلی انوزش رایگان خیاطی...رو تو این کانال برای همه #رایگان گذاشتم👇
https://eitaa.com/joinchat/1459552283C012b557734
گروه رفع اشکال رایگانم داریم
✔️اینجا بهت یادمیدم چطور پول دربیاری.
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
تنها کانالی که فوت و فن خیاطی رو بهت یاد میده همین کاناله
هم کانال رایگان دارن
هم کانال خصوصی با کمترین هزینه
و هم گروه رفع اشکال
اگر میخوای بدونی تو هر کانال چی بهت یاد میده اینجا عضو شو👇
دیگه هیچوقت لباس نمیخری حتی لباس زیر👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1755644319C531d863db2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی گردو
.
مواد لازم: ⬇️
گردو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سبزی خرد شده ۱ پیمانه
(جعفری، گشنیز و شوید, اگر نعناع خشک نداشتید نعناع تازه)
تخم مرغ ۳ عدد
نعناع خشک ۲ ق.غ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
پودرسیر
دارچین
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو رنده می کنیم، سبزی هارو خرد می کنیم، گردو رو آسیاب می کنیم و همراه بقیه مواد مخلوط می کنیم
۲.داخل تابه روغن رو کمی داغ می کنیم و مواد رو داخل تابه میریزیم
۳.طرف اول رو با در بسته و طرف دوم رو با در باز سرخ می کنیم
.
.
.
#فرشادپز #کوکو #فرشاد_کوکو #کوکو_گردو #کتلت #گردو #سبزی #غذا #فود #رستوران #خوشمزه #شام #ناهار #آشپز #آشپزی #غذای_خانگی #آموزش_آشپزی #دستپخت #دستور_پخت #آشپزخانه #غذای_جدید #غذای_ایرانی #غذای_ساده #غذای_نونی #ایده_غذا #آشپزی_خاص #فودبلاگر #شف #شف_بلاگر #غذای_گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شبهای زمستونی
مرغ ناردونی
.
مواد اولیه: ⬇️
مرغ ۲ تکه
رب انار ۱ ق.غ پر
رب ۱ق.غ
آب انار ۲ پیمانه
آلوبخارا ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر له شده ۱ق.چ
انار دون شده ۱ پیمانه(اختیاری)
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.مرغ رو به زردچوبه و نمک آغشته کرده و ۲ طرفش رو سرخ میکنیم
۲.مرغ رو از تابه خارج کرده تو همون تابه پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم
۳.سیر، رب، رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، انار دون شده، آلوبخارا و آبجوش رو اضافه میکنیم و مرغ های سرخ شده رو داخل سس میذاریم تا ۱/۵ ساعت بپزن و سس غلیظ بشه و تمام
.
.
.
#فرشادپز #مرغ #مرغ_ناردونی #غذای_شمالی #شب_چله #شب_یلدا #چله #یلدا #باستانی #انار #مرغ_ترش #رب_انار #آلو_بخارا #غذا #خوشمزه #سفره_یلدا #غذای_خانگی #آموزش_آشپزی #بهترین_غذا #غذای_جدید #غذای_ایرانی #غذای_محلی #غذای_سنتی #غذای_مجلسی #ایده_غذا #آشپزی_خاص #لذیذ #فودی #فودبلاگر #غذای_گرم
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خلط پشت گلو:
این مشکل ریشه اصلیش بلغم در قسمت سر هست ،هیچ آنتی بیوتیکی باعث درمان آن نمی شود،فقط باید بلغم سر را خارج کرد اگر خلط پشت حلق درمان نشود باعث مشکلاتی مثل نفخ و رفلاکس معده ،پرخاشگری ،چاقی شکم و پهلو و افسردگی و کبد چرب می شود.
📌توصیه میکنم اگه هر کدوم از علائم بالا رو داری سریع فرم زیر رو پر کن تا جزء ۱۰۰ نفری باشی که توسط متخصص بصورت رایگان مشاوره میشی😍
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/1fvih
https://formafzar.com/form/1fvih
https://formafzar.com/form/1fvih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دلت کیک میخواد ولی فر نداری این بهترین کیک تابه ایه☺️👌
@nas_gul_84_b
موادلازم👇
تخم مرغ ۱عدد
روغن نصف پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
یک فنجان آرد
نصف لیوان شکر
وانیل نوک قاشق چایخوری
یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
@ashpazi.khallaghiyat
@ashpazi.khallaghiyat
ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهمزن هم بزنید تا کرم رنگ بشه سپس روغن و شیر را بترتیب اضافه کنید و هم بزنید
آدر و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید
مواد رو نصف کنید و به یه قسمت پودر کاکائو
و قسمت دیگه یه قاشق آرد اضافه کنید
مواد کیک را طبق کلیپ داخل تابه ای که از قبل گرم شده و چرب کردید بریزید(میتونید کف تابه کاغذ روغنی بذارید)
سپس حرارت را روی کمترین درجه قرار داده و حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت طول می کشه که آماده بشه
با خلال دندون تست کنید.
نوش جان🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماش پلو
.
مواد اولیه: ⬇️
برنج ۳ پیمانه
ماش ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
کشمش ۱ پیمانه
زردچوبه
نمک
لواش برای تهدیگ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.ماش رو همراه نمک و زردچوبه ۱ دقیقه تفت میدیم و بعد آب اضافه می کنیم و میذاریم نیم ساعت بپزه
۲.برنج آبکش می کنیم، با ماش مخلوط می کنیم، تهدیگ میندازیم و دم میذاریم
۳.پیاز خلالی رو تفت میدیم اواخر تفت خوردن زردچوبه و کشمش رو اضافه می کنیم و ۱ دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این مقدار مواد برای ۳ نفر کافیه
۲.من ساده درست کردم شما میتونید با گوشت و مرغ هم درست کنید
۳.نسبت ماش و برنج رو نسبت به ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید
۴.طعم این پلومخلوط خیلی نزدیک به عدسپلو هستش
۵.ماش خیلی زود میپزه مراقب باشید له نشه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی گردو
.
مواد لازم: ⬇️
گردو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سبزی خرد شده ۱ پیمانه
(جعفری، گشنیز و شوید, اگر نعناع خشک نداشتید نعناع تازه)
تخم مرغ ۳ عدد
نعناع خشک ۲ ق.غ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
پودرسیر
دارچین
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو رنده می کنیم، سبزی هارو خرد می کنیم، گردو رو آسیاب می کنیم و همراه بقیه مواد مخلوط می کنیم
۲.داخل تابه روغن رو کمی داغ می کنیم و مواد رو داخل تابه میریزیم
۳.طرف اول رو با در بسته و طرف دوم رو با در باز سرخ می کنیم
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس پستو
.
سس پستو یکی از اصیلترین سسهای جهانه که خاستگاه اون به شهر جنوا از کشور ایتالیا بر میگرده
.
مواد اولیه: ⬇️
ریحون
سیر
گردو
پنیر پارمزان
روغن زیتون
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
تمام مواد رو با غذا ساز یا گوشتکوب برقی کامل میکس میکنیم و غلظتش رو با روغن زیتون تنظیم میکنیم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.در رسپی اصلی این سس جای گردو باید دانهی کاج اضافه کرد ولی چون دانه کاج کم پیدا میشه ما میتونیم از گردو، بادام زمینی یا پسته استفاده کنیم
۲.در رسپی اصلی ریحون ایتالیایی استفاده میشه که جایگزینش میتونه ریحون خودمون باشه
۳.سس پستو در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته قابل نگهداریه
۴.از این سس در پاستا، پنینی مرغ، پیتزا، نان تست و بسته به ذائقه در خیلی از غذاها و ساندویچها میشه استفاده کرد
۵.این سس به خاطر مواد اولیه مفیدی که داره برخلاف خیلی از سسها نه تنها مضر نیست بلکه فواید زیادی هم داره
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیبزمینی
.
مواد اولیه: ⬇️
سیب زمینی ۵ عدد کوچک
سس بشامل ۵ پیمانه
پنیر مخلوط ۲ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.سیب زمینی رو ورقهای نازک برش میدیم
۲.کف ظرف سس بشامل میریزیم و روی سس ورقههای سیبزمینی و همینطور لایههارو ادامه میدیم تا سیب زمینی تموم بشه
۳.ظرف رو ۱ ساعت میذاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
۴.بعد از ۱ ساعت ظرف رو از فر خارج می کنیم پنیر اضافه می کنیم و برای ۱۰ دقیقه دیگه میذاریم داخل فر تا پنیر آب و طلایی رنگ بشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.در گراتن از هر نوع پنیری میتونید استفاده کنید مثل موزارلا، چدار، پارمزان و... فقط نکته مهم اینکه طعم پنیر کاملا باید احساس بشه تو این غذا
۲.طرز تهیه سس بشامل در صفحه هایلایت شده فقط برای استفاده از سس بشامل در گراتن آخر درست کردن سس یک فنجان آب اضافه کنید تا رقیقتر بشه تا به پخت سیبزمینی در فر کمک کنه
۳.در لایههای گراتن میتونید از بیکن یا پیاز کاراملی هم استفاده کنید
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗