eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴اگر دوست دارید از مطالب تربیتی دکتر عزیزی استفاده کنید حتما عضو کانال زیر بشید 🔴👇 https://eitaa.com/joinchat/2702376999C863e8a3b7b اگر نگران تربیت فرزندتون هستید و دوست دارید از مباحث تربیتی اساتیدی مثل دکتر و سایر متخصصین این حوزه استفاده کنید حتما روی لینک زیر بزنید و عضو کانال بشید 👇 https://eitaa.com/joinchat/2702376999C863e8a3b7b
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
🔴 فوری: ثبت‌نام شروع شد 🔻احتمالاً مثل من نگرانید که چطور می‌تونید در این وضع جامعه، و باورها و ارزش‌هایی که براتون مهمه رو به فرزنداتون منتقل کنید. ✅ یه جایی رو پیدا کردم که دقیقا این کار رو می‌کنه! اسمش رو گذاشته و مثل یه معلم به پدرو مادرا یاد می‌ده چطور ارتباط بهتری با بچه‌هاشون برقرار کنن و رو بهشون انتقال بدن. ترم جدیدشون شروع شده و به نظرم مثل من حتماً باید ثبت‌نام کنید. اینم لینک کانالشونه:👈 https://eitaa.com/joinchat/2702376999C863e8a3b7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴با آموز.شای را.یگان من،راحت میتونی ب درآمد💰برسی🤩پس فا.لوم کن ک کلی آموزش دیگه توراهه👌🤌 🔶️موادلازم: 🔹️شکر یا پودرنبات 🔹️آب 🔹️گلوکز 🔹️قالب سیلیکونی 🟢طرزتهیه: 👈شکر یا پودرنبات،آب و گلوکز رو باهم قاطی میکنیم،میذاریم رو شعله متوسط رو ب کم،هم میزنیم،وقتی حباب زد و جوش اومد،دیگه هم نمیزنیم❌️✋️میذاریمحدود۱۰. ،۱۲دیقه بجوشه،بعد ی قطره ازش تو آب یخ میریزیم،باید خودشو کامل جمع کنه،بعدمواد رو تو قالب ها میریزیم و میذاریم کامل خودشونوبگیرن👍🤗 🟣مقدار مواد رو،اگر با قاشق🥄اندازه میزنید،مثلا ۴🥄شکر،۲ونیم🥄آب و ۱🥄سر پر گلوکز بریزید🤌 👈اگر وزن میگیرید،مثلا۶۰گرم شکر،۳۰گرم آب و ۱۵گرم گلوکز بریزید 🟡پیشنهاد و انتقادی داری،بهم حتما بگو🤗🙏 🔵ممنون میشم کامل حمایتم کنی و پی.جمو ب دوستاتم معرفی کنی🙇‍♀️🙏
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻كاور سوسيس از كجا بگيرم؟؟ ميشه گلوتن نزد؟ تا این نکات نخوندی درستش نکن🤚 @marjan_mazeh @_finger_minger 🔻مراحل را به درستي رعايت كنيد 🔻ادويه ها روحتما ابتدا به مرغ بزنيد تا مرغ حسابي مزه دار و از تخم مرغ زهم گيري بشه 🔻در تمام مراحل بايد دماي مواد پايين باشه زمان اضافه كردن آرد و نشاسته به دستگاه استراحت بدهيد تا دماي مواد حفظ بشه 🔻حتما زمان كاور زدن ١٥ سانت از لبه كاوز برگردانيد تا براي هواگيري فضا داشته باشيد 🔻ابتدا با نصف مواد امتحان كنيد و ناگهاني بدون تجربه با مقدار زياد درست نكنيد هر مشكلي كه داشتيد در دايركت بپرسيد 🔻بعد از شوك يخ كاور چروك ميشه نگران نباشيد بخاطر كم شدن و جمع شدن سوسيس هاست از سر و ته مجدد كاوربپيچونيد و با بند محكم كنيد 🔻🔻تنها مواردي كه ميتونين حذف كنين اسانس دود و گلوتن است و تمام اين مواد از لوازم قنادي به راحتي ميتونين تهيه كنين🌸.. مواد لازم: يك عدد مرغ استخوان گرفته ٢عدد تخم مرغ ٦ حبه سير نمك ٢ ق غ ادويه ها: فلفل سياه ١ ق ج پودر زنجفيل ١ ق ج هل آسياب نصف ق ج پودر پياز ١ ق م جوز هندي نسف ق ج آويشن١ ق چ پودر خردل ١ ق چ دارچين نصف ق چ پاپريكاي دودي ١ ق غ اسانس دود ٢٠ قطره پودرهاي خشك: آرد گندم (سفيد) ٥٠ گرم شير خشك شور ٥٠ گرم نشاسته ذرت ٣ ق غ پر گلوتن ١ ق غ پر درست كنيد و لذت ببريد🌸 #سوسيس_خانگي
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
‌ ‌کانال آشپزی برای خانوم های با سلیقه و کدبانو اوردم محشره 👇 : @Cooking_Mf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکنه . مواد اولیه: ⬇️ تخم مرغ ۳ عدد سیب زمینی ۱ عدد بزرگ پیاز ۱ عدد متوسط رب ۱ ق.غ زردچوبه فلفل سیاه نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.پیاز نگینی تفت میدیم، رنگ که گرفت زردچوبه، رب و آبجوش اضافه می‌کنیم و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه تفت میدیم ۲.آبجوش اضافه می‌کنیم و سیب زمینی نگینی، فلفل و نمک اضافه می‌کنیم و هم میزنیم ۳.تخم مرغ‌هارو به آرومی داخل مواد شکسته تا زرده وا نره و بهش ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا خودش رو بگیره ۴.اگر دیدید تخم مرغ‌ها روی مواد موندن به آرومی از کنار تخم‌مرغ‌ها هم بزنید تا کمی برن پائین . .‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کرفس . مواد اولیه: ⬇️ گوشت ۲۵۰ گرم کرفس نیم کیلو نعناع و جعفری ساطوری ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد کوچک آبغوره ۲ ق.غ زردچوبه فلفل سیاه نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.پیاز رو نگینی ریز خرد کرده و تفت میدیم ۲.پیاز که رنگ گرفت گوشت رو اضافه می‌کنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم و آبجوش اضافه می‌کنیم و میذاریم با شعله کم بپزه ۳.ساقه کرفسی که دو سانت دو سانت برش زدیم رو تفت میدیم و از تابه خارج می‌کنیم ۴.سبزی‌ها و برگ کرفس رو هم ساطوری می‌کنیم و سرخ می‌کنیم ۵.دو ساعت که از پخت گوشت گذشت نمک، فلفل‌و زردچوبه رو اضافه می‌کنیم ۶.ساقه کرفس و سبزی‌های تفت داده شده رو هم اضافه می‌کنیم ۷.بعد از ۱ ساعت آبغوره اضافه می‌کنیم و بعد از ۱ ساعت خورشت ما حاضره . ✅نکات تکمیلی: ۱.این میزان مواد حدودا برای ۳ نفر کافیه ۲.هر چقدر کرفس و سبزی بیشتر سرخ بشه خورشت خوشمزه‌تر میشه و هر چقدر کمتر سرخ بشه خورشت سالم‌تره، انتخابش با خودتون . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
این فرش اتاق پسر منه👆 خودم براش درستش کردم☺️ تمام وسایلش ۲۰۰ هزار تومن هم نشد 😊 آموزش چندنوع فرشینه و و لباس بچه و همچنین کلی انوزش رایگان خیاطی...رو تو این کانال برای همه گذاشتم👇 https://eitaa.com/joinchat/1459552283C012b557734 گروه رفع اشکال رایگانم داریم ✔️اینجا بهت یادمیدم چطور پول دربیاری.
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
تنها کانالی که فوت و فن خیاطی رو بهت یاد میده همین کاناله هم کانال رایگان دارن هم کانال خصوصی با کمترین هزینه و هم گروه رفع اشکال اگر میخوای بدونی تو هر کانال چی بهت یاد میده اینجا عضو شو👇 دیگه هیچوقت لباس نمیخری حتی لباس زیر👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1755644319C531d863db2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی گردو . مواد لازم: ⬇️ گردو ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد سبزی خرد شده ۱ پیمانه (جعفری، گشنیز و شوید, اگر نعناع خشک نداشتید نعناع تازه) تخم مرغ ۳ عدد نعناع خشک ۲ ق.غ نمک فلفل سیاه زردچوبه پودرسیر دارچین . طرز تهیه: ⬇️ ۱.پیاز رو رنده می کنیم، سبزی هارو خرد می کنیم، گردو رو آسیاب می کنیم و همراه بقیه مواد مخلوط می کنیم ۲.داخل تابه روغن رو کمی داغ می کنیم و مواد رو داخل تابه میریزیم ۳.طرف اول رو با در بسته و طرف دوم رو با در باز سرخ می کنیم . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شب‌های زمستونی مرغ ناردونی . مواد اولیه: ⬇️ مرغ ۲ تکه رب انار ۱ ق.غ پر رب ۱ق.غ آب انار ۲ پیمانه آلوبخارا ۱۰ عدد پیاز ۱ عدد متوسط سیر له شده ۱ق.چ انار دون شده ۱ پیمانه(اختیاری) زردچوبه فلفل سیاه نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.مرغ رو به زردچوبه و نمک آغشته کرده و ۲ طرفش رو سرخ می‌کنیم ۲.مرغ رو از تابه خارج کرده تو همون تابه پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم ۳.سیر، رب، رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، انار دون شده، آلوبخارا و آبجوش رو اضافه می‌کنیم و مرغ های سرخ شده رو داخل سس میذاریم تا ۱/۵ ساعت بپزن و سس غلیظ بشه و تمام . . .