eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. . . مواد لازم: تخم مرغ ..................... 4 عدد خرمالوی رسیده ............ 3 عدد شکر ........................... 1 لیوان روغن مایع .................. 1 لیوان رنده ی پوست پرتقال .... 1 پرتقال پودر دارچین ................ 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ................ 1 قاشق غذاخوری آرد ............................. 2 لیوان + 2 قاشق غذاخوری(با توجه به قوام خمیر، در صورت نیاز استفاده می کنیم.) . . طرز تهیه: گوشت های کاملا رسیده را جدا کرده و به حالت درمی آوریم. در گود مناسبی پوره ی خرمالو، مایع و را ریخته و به وسیله ی همزن برقی به مدتی 3 تا 4 دقیقه خوب می زنیم سپس ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا کاملا به خورد مواد برود و این کار را تا آخرین تخم مرغ ادامه می دهیم سپس پوست یک عدد را روی آن رنده می کنیم و همه ی مواد را خوب با هم می کنیم. در ظرف دیگری ، و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه می کنیم و به وسیله ی لیسک همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدستی حاصل شود. خمیر کیک را داخل قالبی که داخل آن را کاملا و آردپاشی کرده ایم می ریزیم. را به مدت 45 تا 50 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که قالب را از خارج کردیم، اجازه می دهیم کاملا شود سپس از قالب خارج کرده و می کنیم. . شیرینانه ی1: در دستور اصلی از یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر و یک قاشق چای خوری جوش شیرین استفاده شده است ولی از آن جایی که بهتر است جوش شیرین به صورت خوراکی مصرف نشود به همین دلیل در ترجمه، جوش شیرین حذف شده و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، جایگزین شده است. شیرینانه ی2: در صورت دلخواه می توانیم از مغز ی خرد شده نیز در تهیه ی این کیک استفاده کنیم. شیرینانه ی3: بعد از اتمام زمان گفته شده برای پخت کیک، قبل از خارج کردن کیک از فر، پخت آن را با خلال دندان، تست می کنیم و اگر هنوز کاملا نپخته بود، کمی حرارت فر را کاهش داده و اجازه می دهیم کیک کمی بیش تر در فر بماند تا بپزد. . برای کسب اطلاعات مفید و متنوع آشپزی، می توانید ها را ملاحظه بفرمایید. . تن تون سالم، دل تون شاد و تون پر برکت. . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
حلوای زعفرانی آرد: دو پیمانه شکر: یک ونیم تا  دو پیمانه کره:  ۲۵۰ گرم آب:   یک پیمانه گلاب:  ۳/۴ پیمانه زعفران حل شده :  ۱/۴ پیمانه طرزتهیه: آرد را به مدت 15 تا 20 دقیقه برروی حرارت ملایم مرتب هم زده، سپس کره را به آن افزوده و می‌گذاریم تا آب شود. شکر، گلاب، آب و محلول زعفران را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا فقط داغ شود. این شربت را در سه مرحله به مخلوط آرد و کره افزوده و بهم می‌زنیم. زمانی که حلوا کاملا از ظرف جدا شد، حرارت را خاموش نموده و حلوا را در ظرف سرو کشیده و با پودر نارگیل و پسته خلال شده تزیین می‌کنیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوای_زعفرانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تارسوس نوعی شیرینی کنارچای عصرانه و ترکیه ایه کسانیکه به تخم مرغ آلرژی دارند به راحتی میتونن ازاین شیرینی خوشمزه درکنار چایی لذت ببرند. ارده 1 استکان چایخوری(همون استکانهای قدیمی😉) آب 1 استکان روغن مایع 1 استکان کره ذوب شده 200گرم پودرشکر 1 لیوان پکینگ پودر 1 پاکت(ترکیه) آرد 5 لیوان اما باحتیاط ریخته شود تا خمیر سفت نشود. مواد رویه: کنجد بوداده 3 تا 4 لیوان شیره انگور 1دوم استکان اب 1دوم استکان پودر شکر 1 ق. غ سر صاف طرزتهیه: شیره و آب و پودرشکر رادرکاسه ای ریخته مخلوط میکنیم وکنار میگذاریم. بجز آرد وپکینگ پودر همه موادراداخل ظرف گودی ریخته مخلوط میکنیم آرد رو کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست آورده خمیر به دست نچسبد روی خمیررا پوشانده ده دقیقه استراحت میدهیم. خمیر بعداز استراحت به سه قسمت تقسیم شود هر قسمت رابین دو کیسه فریزر باوردنه باز شود به قطر یک سانت با کاتر گرد یاسر لیوان قالب میزنیم . و داخل مخلوط شیره و آب میغلتانیم از شیره در می آوریم و داخل کنجد میغلطانیم ودر سینی فر (احتیاجی به چرب کردن نداره)میچینیم ودر فر 170درجه(البته درجه فرها متفاوته من در فر برقی خودم بادرجه 250پختم) گذاشته تا طلایی شود . نوش جوووون دوستای گلم اگه براتون مفید بود 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تارسوس #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه شنبه تون عالی الهی🍃🌸 بهترین لبخندهابر صورت ماه تون بشینه لبخندبرای حال خوب لبخندموفقیت لبخندپیروزی لبخندرزق زیاد🍃🌼 ولبخندرضایت اززندگی سلام.. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌#اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
* تخم مرغ :٣ عدد * آب پرتقال : نصف لیوان * شکر : یک لیوان * روغن مایع : نصف لیوان * آرد سفید دولیوان * وانیل : نوک قاشق * بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری * رنده پوست پرتقال بدون سفیدی : یک * قاشق مرباخورى مواد رو نيم ساعت قبل از يخجال دربيارين به دماى محيط برسن اب پرتقال رو بگيرين وپوستشم رنده كنين كنار بذارين تخم مرغ هارو با شكرو وانيل خوب بزنين حالا رنده پوست پرتقال رو هم اضافه كنين بعد اب پرتقال رو اضافه كنين يه دقيقه بزنيروغن رو اضافه كنين خوب كه مخلوط شد همزن رو كنار بذارين وارد وب پ الك شده رو اروم اروم اضافه كنين تو فر ١٨٠بمدت ٥٠دقيقه بذارين براى سس پرتقالى آب پرتقال نصف لیوان نشاسته ذرت١ ق غذاخورى شکر 4 ق غذاخوری وانیل 1 ق چای‌خوری كره ١ق م خ شكر ونشاسته ووانيل رو با اب پرتقال بذارين رو حرارت ملايم تا كمى غليظ بشه حالا كره رو اضافه كنين حل كه شد زيرشو خاموش كنين سس سرد شده رو روى كيك سرد شده بريزين نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كيك_پرتقالى_با_سس_پرتقال #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كيك_پرتقالى_با_سس_پرتقال #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پودینگ تخم شربتی😍😍 🍜طرز تهیه برای لایه اول تخم شربتی رو از شب قبل شسته بعد با کمی شیر نارگیل مخلوط میکنم و داخل یخچال میذارم تا صبح،بعد یک قاشق عسل بهش اضافه میکنم برای شیرینی بهتر با قاشق انتهای ظرف سرو میریزیم برای لایه دوم اناناس رو کمی داخل فریزر نگه میدارم تا حالت یخی بگیره بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم اگر دوست داشتید کمی عسل بزنید (من نزدم) لایه سوم (اخر) توت فرنگی رو مثل اناناس داخل فریزر میذارم تا یخی بشه و دورش برفک ببنده بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم و روی لیوان ها کمی گردو و شربت توت فرنگی ریختم و با قاشق میل کردیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پودینگ_تخم_شربتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد دو پیمانه پودر شکر یاپودرقند یک پیمانه کره آب شده 200 گرم هل ساییده شده یک قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو دو قاشق سوپ‌خوری پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم آرد را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود. سپس حرارت را خاموش می‌کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.ازحرارت کمی افتاد پودرقند را اضافه میکنیم . پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می‌دهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می‌کنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می‌کنیم. ویااینکه برعکس ابتدا کاکایویی وسپس ساده راپهن میکنیم . حلوا را در یخچال می‌گذاریم تا ببندد سپس در قالب برش می‌زنیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوا_کاکائویی_دورنگ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴زرشک پلو با مرغ مجلسی🔴 مواد لازم: 🔺مرغ بدون پوست :300 گرم 🔺برنج: 4 لیوان 🔺پیاز کوچ: 3 عدد 🔺زرشک: 1 لیوان 🔺شکر: 2 قاشق مرباخوری 🔺روغن مخصوص سرخ کردن: 2 قاشق غذاخوری 🔺کره: 1 قاشق غذاخوری 🔺زعفران، نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه طرز تهیه: تکه‌های مرغ را بدون افزودن ادویه‌ای در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید و بعد از طلایی شدن، پیازها را بیفزایید و پس از افزودن نمک و زردچوبه، مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم پخته شوند.در قابلمه‌ای که آب در حال جوشیدن است، برنج را بریزید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را آبکش کنید. در تابه‌ای کوچک کره، شکر، زعفران و زرشک بریزید و پس از آب شدن کره، کمی آب به آن‌ها اضافه کنید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید تا هم زرشک‌ها قرمز بمانند و هم زعفران رنگ خود را به سایر محتویات بدهد. برنج را بعد از دم کشیدن در ظرف بکشید و روی آن را با برنج مخلوط شده با زرشک و زعفران و مرغ تزیین کنید و با آب مرغ سرو کنید. نوش جان❤️ ✅ برای اینکه غذای‌تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آن‌ها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید. ✅ پیازی که به مرغ اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای کوچک را انتخاب کنید و 2 تا 3 عدد از آن‌ها را در ظرف حاوی مرغ بیندازید. ✅ زرشک را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشک شدنش می‌شود و هنگام خوردن به دندان‌ها می‌چسبد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#زرشک_پلو_بامرغ_مجلسی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
. هویج و گردو . مواد لازم : تخم مرغ .............. 4 عدد روغن مایع ............ 1 لیوان شکر .................‌.... 1 لیوان هویج رنده شده ...... دو و نیم لیوان پودر دارچین .......... 1 قاشق مرباخوری مغز گردو ............... 1 فنجان(خرد شده) آرد ....................... دو و نیم لیوان آب جوش .....‌‌......... نصف لیوان بیکینگ پودر ......‌‌.... 2 قاشق چای خوری . طرز تهیه: ها و را در مناسبی، به وسیله ی همزن برقی خوب می زنیم تا قوام مانند پیدا کند. مایع، رنده شده، مغز خرد شده و را اضافه کرده و همه ی را به خوبی با هم می کنیم. مخلوط و بیکینگ پودر را روی مواد، الک می کنیم و همه ی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدستی حاصل شود سپس در حالی که جوش را به آرامی به خمیر اضافه می کنیم، خمیر را به وسیله ی همزن دستی، با سرعت، هم می زنیم. خمیر را درون مورد نظر که داخل آن را و آردپاشی کرده ایم، می ریزیم و قالب را به مدت 50 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 160 درجه ی سانتی گراد، کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که با تِستِ خلال دندان، از کامل وسطِ کیک، مطمئن شدیم، قالب را از خارج کرده و بعد از این که شد، کیک را از قالب خارج کرده و برش می زنیم و در کنار ، می کنیم. . تون سالم، تون شاد و تون پر برکت. . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_هویچ_گردو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
😋 تخم مرغ ۴ عدد درشت آرد ۲ پ روغن مایع ۳/۴پ شیر۱/۲ پ شکر ۱ پ ب پ ۲ ق م پودر کاکائو ۲ ق غ وانیل کمی بیسکوییت اورئو یا هرنوع بیسکوییت کرم دار آرد و ب پ رو باهم مخلوط کنین و دو بار الک کنین و کنار بزارین. تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با دورتند همزن بزنین تا کاملا تغییر رنگ بده و حجمش چند برابر و کشدار بشه. بعد روغن و سپس شیر رو مخلوط و کاملا با همزن بزنین. همزن رو خاموش و آرد رو تو چند مرحله رو مواد الک کنین و دورانی هم بزنین . قالب مافین رو کاغذ بندازین و نصف قالب هارو با مواد پر کنین و روی هر کدوم یه دونه بیسکوییت بزارین. مابقی مواد کیک رو با پودر کاکائو الک شده مخلوط کنین و مجدد روی همه بیسکوییتارو با مواد کاکائویی بپوشونین. بزارین تو فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه. این کاپ کیکا بسیار خوش پخت و خوشمزن مناسب عصرانه و مهمونی های دوستانه با یه لیوان چای😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کاپ_کیک_دورنگ_با_مغز_اورئو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅حلوا کاسه ای😋 🌟حلوای کاسه یکی از حلواهای سنتی در شهر شیراز است که زمان های قدیم در تمام و مراسم مذهبی مورد استفاده قرار می گرفته است. ✍مواد لازم آرد برنج ۱ پیمانه شکر ۲ پیمانه آب ۳ پیمانه گلاب ۱ پیمانه روغن مایع به مقدار لازم (بسته به پیمانه و نوع آرد برنج متفاوت است ) زعفران آب شده به مقدار لازم خلال بادام و پسته به مقدار لازم 🌟حجم پیمانه را ذکر نکردم.چون برای این دستور فرقی نمی کنه و چیزی که حائز اهمیته رعایت نسبت هاست. 🍜طرز تهیه : 👈نکته : شاید با دیدن مواد اولیه این حلوا، یاد حلوای آرد برنج بیفتید. اما باید بگم که شیوه آماده سازی این حلوا با حلوای آرد برنج فرق داره و در نهایت شکل و طعم اون هم کاملا متفاوت می شه. ابتدا آرد برنج ، شکر و آب و گلاب و زعفرون را در ظرفی ریخته و خوب هم زده تا مخلوط یکدستی حاصل شود. روي حرارت هم مي زنيم تا سفت و غليظ بشه بادام رو اضافه مي كنيم روغن و كره رو قاشق قاشق اصافه مي كنيم تا حلوا سرخ بشه وقتي ديگه روغن جذب نكرد يعني حلوا آماده س حلوا رو قنداق كرده داخل كاسه مي كشيم و تزيين مي كنيم. 🍘 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوا_کاسه_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 ١ بسته پاستا فرمى ٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ١ پيمانه قارچ خرد شده ١ پيمانه فلفل دلمه خرد شده ٣ قاشق غذاخورى رب گوجه ادويه و آبليمو به ميزان كافى پنير پيتزا به ميزان كافى ١ عدد پياز خرد شده ✍طرزتهیه: پاستا:اجازه دادم آب ب جوش بياد بعد كمى نمك و روغن توى اب ريختم و پاستا رو اضافه كردم وقتى پخته شد آبكش كردم و آب سرد روشون ريختم. سس بشامل:دو ق غ آرد رو روی حرارت آروم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه حالا دو ق غ کره بهش اضافه کردم هم زدم تا کره ذوب بشه بعدم یک لیوان شیر رو آروم اروم اضافه کردم و هم زدم تا سس غلیظ بشه نمک و آویشن و یه کوچولو فلفل سياه یادتون نره. حرارتو خاموش کردم و اجازه دادم سس کمی خنک بشه موادگوشتی:گوشت چرخ کرده رو با پیاز و زردچوبه تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه رنگى خرد شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ادويه گوشت و ى كوچولو زيره (براى نفخ غذا) و آويشن و كمى آبليمو تازه (دلخواه) رو هم بهش اضافه کردم (ميتونيد از ادويه دلخواه استفاده كنيد) و دراخر ٣ ق غ رب گوجه هم به موادم زدم کمی تفت دادم تا هم خوشرنگ بشه هم بوی خامی رب گوجه گرفته بشه.  کف پیرکس رو ى لایه سس بشامل و كمى روى ديواره ظرف هم ریختم بعد ى لايه پاستا و روی اون مواد گوشتی ریختم و بعد مقداری پنیر پیتزا. همین مراحل رو تکرار کردم تا موادم تموم شه و درآخر روی اون سس بشامل ريختم و ى لایه پنیر پیتزا. داخل فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰درجه گذاشتمش حدودا نیم ساعت و چند دقیقه اخر اگه نياز بود فقط دمای بالا(گریل) رو روشن كنيد تا پنیر طلایی بشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_گراتن_پاستا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱