#خوراک_بادمجان با #سس_گوجه_فرنگی
مواد لازم خوراک #بادمجان :
بادمجان ..................... 2 عدد
روغن مایع .................. به مقدار لازم
پنیر چدار ................... به مقدار لازم
.
مواد لازم #سس #گوجه_فرنگی :
گوجهفرنگی ................ 2 عدد
روغن زیتون ................ به مقدار لازم
پیاز ........................... 1 عدد
رب فلفل ..................... 1 قاشق مرباخوری(اختیاری)
پودر آویشن ................. به مقدار دلخواه
فلفل سیاه ................... به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک .... به مقدار دلخواه
نمک ........................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را شسته و حلقه حلقه میکنیم. مقداری #روغن مایع در تابه ریخته و روی #شعله ی متوسط #اجاق قرار میدهیم سپس دو طرف حلقههای بادمجان را در روغن مایع #سرخ میکنیم تا حلقههای بادمجان نرم شود سپس از روغن خارج کرده و روی کاغذ خشککن آشپزخانه قرار میدهیم تا روغن اضافهی آن گرفته شود. #پیاز را نگینی خرد کرده و در #روغن_زیتون تفت میدهیم تا پیازها سبک شود سپس گوجهفرنگی رنده شده را به آن اضافه کرده و به مدت دو دقیقهی دیگر تفت میدهیم و #رب_فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا #آب سس کاملا بخار شود سپس #نمک ، #فلفل_سیاه ، #پودر #فلفل_قرمز خشک و #آویشن را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و از روی شعلهی اجاق برمیداریم. در #قالب یا #ظرف مخصوص #فر که کف آن کاغذ روغنی قرار دادهایم یک حلقه از بادمجان را قرار داده سپس مقداری سس روی حلقهی بادمجان ریخته و یک برش از #پنیر_چدار را روی آن قرار میدهیم و دوباره یک حلقه از بادمجان را روی #پنیر #چدار قرار داده و این کار را تکرار میکنیم تا به این ترتیب 4 حلقه بادمجان را روی هم بچینیم و روی حلقهی آخر هم سس گوجهفرنگی و پنیر چدار قرار میدهیم و در آخر با فرو کردن یک خلال دندان در لایههای بادمجان، آن را ثابت میکنیم. قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد #روشن کردهایم قرار می دهیم تا پنیر ذوب و #طلایی شود.
1: میتوانیم به جای #رب #فلفل از رب گوجهفرنگی استفاده کنیم.
2: میتوانیم از هر پنیر کشدار دلخواهی استفاده کنیم.
3: میتوانیم از #ادویه جات دلخواه مانند #زردچوبه ، پودر #دارچین و ... و یا #سیر و #زنجبیل #تازه یا پودری هم استفاده کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘اشپزی خاص
🔷#زیتون_سوخارى😍😍
زیتون بدون هسته 200 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
ژامبون خرد شده(اختیاری) 2 ورق
جعفری تازه و خرد شده 4 قاشق غذاخوری
فلفل به میزان دلخواه
روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری
آرد ½ فنجان
تخم مرغ هم زده 1 عدد
خرده نان یا پودر سوخاری ½ فنجان.
طرز تهیه
✏️✏️✏️✏️
پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل رو تو مخلوط کن یا غذاساز بریزین و چند بار بزنین تا تمام مواد با هم ترکیب بشن .مواد رو توو قیف بریزین و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها رو با مواد پر کنین.زیتون ها رو اول تو آرد بغلطونین، بعد تو تخم مرغ بزنین و آخر تو پودر سوخاری بغلطونین. بعد زیتونا رو توو یه تابه سرخ کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک
#لقمه
#ساندویچ
سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای رو کاملا ریز کنید،داخل ظرفی بریزید پنیر پیتزا و ذرت رو هم اضافه کنید،اویشن و نمک و فلفل هم اضافه کنید،هم بزنید..و از موادی که اماده کردید تا جایی میشه وسط نان تست بذارید و داخل دستگاه اسنک ساز قرار بدید و حدود ده دقیقه بذارید بپزه و با سس خردل و سس قرمز تزیین کنید،میتونید به جای اسنک پیتزا،اسنک گوشت چرکرده یا اسنک مرغ یا سبزیجات هم درست کنید👩🍳😋
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_قاشقی
تخم مرغ 1عدد
شکر یک استکان
وانیل نوک ق چ
آرد سفید یک و نیم استکان
پکینگ پودر یک ق م
شیر یک استکان
تخم مرغ و وانیل و شکر رو هم میزنیم شیر اضافه میکنیم بعد پکینگ پودر و آرد اضافه کرده هم میزنیم تا یکنواخت بشه در تابه روغن ریخته با قاشق از مایه ریخته و دوطرفش رو سرخ میکنیم روشم با شکلات آبکرده تزئین کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_گوجه_فرنگی
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک بسته
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند از هر کدام 200گرم
اندازه فلفل بستگی به خودتون داره
گل کلم دو عدد متوسط
خیار حدود یک و نیم کیلو
سرکه و نمک(به ازای هر کیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
سبزی (شوید. گشنیز. نعناع. کروز. برگهای کرفس) جمعا یک کیلو
طرز تهیه:تمام مواد رو نگینی خرد میکنیم. گوجه ها رو پوست بکنید و در غذا ساز پوره میکنیم اگه غذا ساز نداشتین میتونین چرخ کنین بعد گوجه ها رو درون قابلمه بریزید و یک ربع بجوشانید و در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنین بعد از حدود یه ربع خاموش میکنیم و نمک و بقیه مواد رو که نگینی و ریز خرد کردیم بهش اضافه میکنیم میزارم خنک بشه بعد میریزیم تو ظرف یه روز بمونه تو فضای اشپزخونه بعد میزاریم یخچال بعد از ده روز ترشی آماده خوردن میشه
برای اینکه راحت پوست گوجه فرنگی ها رو بگیرین یه علامت ضربدر رو گوجه فرنگی بزنین بعد بریزین تو آب جوش و بعدش تو آب سرد به راحتی پوستشون کنده میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بیسکوییتی😍😍
.
سلام دوستای عزیزم
یه دستور راحت و خوشمزه با کمترین مواد رو براتون آوردمکه زود هم درست میشه امیدوارم دوست داشته باشین
.
.
موادلازم:
بیسکوییت پتی پور ۲بسته
شکلات ۳بسته
خامه صبحانه ۱ عدد
.
طرز تهیه:
خامه را روی حرارت میگذاریم و بعد ازکمی ۲ بسته شکلات را به آن اضافهمیکنیم و مخلوط میکنیم.سپس بیسکوییت ها را خرد کرده و به مواد اضافهمیکنیم.سپسطبق فیلممواد را در قالب ۲۲ سانتی میریزیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم بعدش برای روی کیک ۳ قاشق خامه و ۱بسته شکلات را روی حرارت میگذاریم و روی کیک میریزیم و به دلخواه باپودر پسته یا هرچیزی تزیین میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بیسکوییتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_تبریزی
🔸لپه پخته شده .... یک پیمانه
🔸برنج پخته شده .... نیم پیمانه
🔸پیاز متوسط .رنده شده ابشو گرفته... 1 عدد(آب پیاز رو دور نریزین)
🔸گوشت چرخ کرده .... نیم کیلو
🔸تخم مرغ 1عدد
🔸سبزی معطر کوفته (مرزه . تلخون. شوید . گشنیز .نعنا ).... 3قاشق غذا خوری خرد شده
🔸نمک و زروچوبه و فلفل سیاه ... به مقدار لازم
🔸زرشک دو قاشق غذا خوری
مواد میانی:
🔸گردو نصف شده به میزان لازم حدودا 4عدد
🔸آلوی پخته شده به میزان لازم
موادلازم برای سس کوفته:
🔸رب گوجه فرنگی ..... 2 تا 1 قاشق سوپخوری
🔸روغن ..... به مقدار لازم
🔸آب ..... حدود 3 تا 4پیمانه
🔸گردو آسیاب شده 1/4پبمانه
🔸زرشک ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
🔸سبزی معطر 2قاشق غذا خوری
🔸زردچوبه و نمک به میزان لازم
🔸پیاز یک عدد
📝کاسه بزرگی را انتخاب کنید. لپه ها نیم پز شده و برنج ها نیم پز شده و سرد شده وپیاز رنده شده که آب پیاز را گرفته ایم و گوشت را با هم مخلوط کنید و خوب ماساژ داده تا حالت چسبندگی و یکنواختی پیدا کند . هر چی بیشتر ماساژ بدین بهتر میشه و انسجام کوفته بهتر
میتوانید داخل غذا ساز بریزین تا خوب یکدست شود .
سبزی های خرد شده و زرشک و نمک و فلفل و تخم مرغ را هم به مواد بیفزاییدو به ماساژ دادن ادامه دهید .
از مایع کوفته برداشته و دستانتون رو به آب پیاز آغشته کنید و وسطش رو یک گردو و آلو گذاشته و بعد توی دست گرد میکنیم (با این مقدار 4 الی ۵ عدد کوفته بدست می آید ) کوفته ها را برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال استراحت داده
پیاز رو خلالی کرده و در روغن سرخ کرده و وقتی کمی طلایی شد گردو رو تف میدهیم و وقتی کمی گردو تف خورد زردچوبه و بعد سبزی و در آخر رپ وزرشک کمی تف خورد آب رو اضافه میکنیم .
ووقتی هنوز آب به جوش نیامده بود کوفته ها را داخل انداخته و نمک رو اندازه کرده و سر قابلمه رو نمیگذارم و با شعله متوسط تا زمان تبخیر آب پخت میکنیم .
مبتوانید آب آلوهای پخته شده رو به قابلمه در حال پخت کوفته اضافه کرد و حتی اگه آلو ها اضافه بود داخل قابلمه بندازید.
آب داخل قابلمه باید طوری باشد که کوفته به اندازه یک بند انگشت بیرون باشند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_رولت_ترامیسو
مواد لازم: 📝
٤عدد تخم مرغ
٦٥ گرم آرد قنادي
١٥ گرم پودر قهوه
٢٠ گرم نشاسته ذرت
١٠٠ گرم پودر قند
يك قاشق چایخوری بیكينگ پودر
كمی نمك و وانيل
✍طرز تهیه:
چهار عدد سفيده تخم مرغ و٥٠ گرم پودر قند و كمی نمك را پنج دقيقه با همزن ميزنيم تا كاملا حجيم و منسجم بشود. چهار عدد زرده را با ٥٠ گرم پودر قند و كمي وانيل پنج دقيقه با همزن ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار شود. مخلوط زرده را به سفيده اضافه كرده و آرام فولد مي كنيم. (زیر و رو میکنیم ،هم نمیزنیم) آرد و قهوه و نشاسته ذرت و بیكينگ پودر را روی مواد الك ميكنيم و به آرامی هم مي زنيم . كف قالب سی در چهل را چرب كرده و كاغذ روغنی ميزاريم و روی كاغذ را هم چرب ميكنيم.مواد را در قالب پهن ميكنيم ، حتما بايد قطر مواد در همه جاي قالب يكسان باشد. قالب را در فر گرم دمای دويست درجه حدود دوازده تا پانزده دقيقه قرار ميدهيم. چند دقيقه بعد از پخت كيك را از قالب خارج مي كنيم و كاغذ روغنی را ازش جدا مي كنيم و مجدد كيك را به قالب برمي گردانيم و روی قالب را با پارچه تميز و مرطوب ميپوشانيم تا در حين خنك شدن نرم بماند. از قبل دويست گرم خامه قنادی را خوب ميزنيم تا فرم بگيرد و دويست گرم پنير ماسكارپونه هم اضافه ميكنيم و با همزن ميزنيم تا فرم بگيرد بعد روي رولت ميكشيم و رول ميكنيم
رولت را يكساعت در يخچال ميزاريم و بعد تزيين و سرو ميكنيم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_کباب
داغ داغ
یکی از غذاهایی که من عاشقشم و اصلا دوست ندارم خودم بپزم شامی کبابه اونم با نون لواش داغ.
پ.ن:ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب
جاتون سبز دوستای گلم🙋❤
برای این شامی احتیاج داریم به
گوشت چرخ شده نیم کیلو
سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک،زردچوبه،ازبویه(اویشن)،زیره،فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت،نمک، زرد چوبه ،ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه)مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه...
میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم پ.ن۱:در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره
پ.ن۲:پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره.
پ.ن۳:نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری
موادلازم:
نان تست
سینه مرغ روباروغن زیتون،ماست،سیر،نمک،فلفل سیاه، پاپریکا،زیره مزه دارکنید
برای سس:
خامه 3ق غ
مایونز 3ق غ
پنیر خامهای یا چدار 3ق غ
سیر
پاپریکا
سیبزمینی سرخ شده
جعفری
پنیر چدار
خیارشور
ابتدا مرغ مرینیت شده رو سرخ کنید تا مواد به خوردش بره سپس طبق کلیپ سس رو اماده کنید و مثل کلیپ آماده کنید و درآخر داخل فر 180 درجه تا پنیر آب بشن بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🍁سلام ۵ شنبه ۱۱ مهر ۹۸
🌺☘آخر هفته تون بی نظیر
🌺☘امروز ازخدا میخوام
🌸🍃لبتون خندان
🌸🍃دلتون شاد و
🌼🌳لحظه هاتون آرام باشه و
🌼🌳فرشته خوبی ها
🌷🌱به سراغتون بیاد
🌷🌱گل خوشبختی و
💐🌿عاقبت بخیری رو
💐🌿براتون هدیه بیاره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_کافی_شاپی 😍😍
مواد لازم :
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک لیوان
آرد 2 لیوان
شیر یک و نیم
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 50 گرم طرز تهیه :
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید
در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید
در مایکروفر کانوکشن 160 زمان 45 دقیقه تو سولاردام کانوکشن 160 درجه 30 دقیقه تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید
دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه
اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه
فوق العاده خوشمزه اس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_هلو (کیکی
مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع و شیر هر کدام نصف لیوان
وانیل نصف ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
پوره پخته هلو ۴ ق غ
هلو ۳ عدد .
طرز تهیه :
برای پوره هلو : ۳ عدد هلو درشت پوست و هسته بگیرید با ۳تا ۴ ق شکر (مقدار شکر بستگی من شیرینی هلو داره ) و ¼ لیوان آب بزارید بپزه تا کاملا آبش کشیده بشه و بتونید با چنگال له کنید در آخر ۲ تا ۳ قطره آبلیمو بهش اضافه کنید .
.
برای کیک: تخم مرغ + شکر .وانیل را با همزن بزنید تا کاملا کرمی و کشدار بشه بعد روغن و شیر اضافه کنید کمی هم بزنید سپس پوره بریزید در آخر مخلوط الک شده آرد و بیکینگ پودر طی چند مرحله اضافه کنید .
توی قالب ها کپسول بزارید از مواد بریزید و روش هلو برش خورده بچنید بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر گرم بپزید . من روشو بعد از پخت با کمی عسل گرم رومال زدم . .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_خامه_ای .
(برای سینی ۴۰×۳۰).
مواد لازم :
آرد سفید ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر دانه ریز ۶۰ گرم
وانیل نصف ق چایخوری
عسل ۱ ق غذا خوری
شیر سرد ۴۰ میلی لیتر
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر .
طرز تهیه :
ابتدا ۱ ربع قبل فر روی ۲۰۰ درجه روشن کنید تا فر داغ بشه داغی فر نکته مهمیه در پخت رولت و بعد بقیه مراحل انجام بدید .
زرده و سفیده را جدا کنید ، سفیده را در کاسه ای تمیز و خشک با همزن برقی بزنید تا کمی کف کنه سپس نیمی از شکر را بریزید و به هم زدن ادامه بدید تا سفیده فرم بگیره و از ظرف نریزه ، سفیده را در یخچال بزارید تا آب نندازه .
حالا زرده ها را با باقیمانده شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرمی و یکدست بشه و حجمش ۲ برابر بشه سپس به ترتیب عسل ، شیر و روغن اضافه کنید و هر بار کمی بزنید تا یکدست بشه بعد همزن کنار بزارید آرد و نشاسته را روی مواد الک کنید و با لیسک زیر و رو کنید تا یکدست بشه و در آخر سفیده را طی سه مرحله به موادتون اضافه کنید و فولد کنید در سینی سی در چهل که از قبل چرب کردید و کاغذ روغنی گذاشتید و روی کاغذ را چرب کردید مواد بریزید و صافش کنید سینی را ۳ بار روی سطح میز بزنید تا حباب های اضافی خارج بشن با درجه ۲۰۰ بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید و ۲ تا ۳ دقیقه گریل کنید تا روش طلایی بشه و چسبناک نباشه .
بعد از پخت روی رولت پارچه ای بندازید و اجازه بدید تا از داغی بیفته سپس پارچه را بردارید و تمام سطحشو پودر قند بپاشید و رولت را روی اون برگردونید و با همون پارچه رولش کنید بمدت ۱ ساعت بزارید در محیط آشپزخونه بمونه سپس باز کنید و خامه فرم گرفته بزنید و مجدد رول کنید بمدت ۳ تا ۴ ساعت در. یخچال یا ۱ ساعت در فریزر بزارید سپس برش بزنید .
من خیلی پر خامه دوست ندارم شما میتونید ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم خامه بزنید.
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_ذرت
4تا تخم مرغ و با نمک و فلفل زدم نصف پیمانه پیازچه خورد شده و کمی هم جعفری و دو تا حبه سیر یا پودرسیر توش خورد کردم، بعد یه قوطی کنسرو ذرتو بهش اضافه کردم به اضافه نصف پیمانه شیر خوب همه رو با هم مخلوط کنیدحالا ۱ پیمونه آرد و کمی بکینگ پودر هم به مخلوطم اضافه کردم برا رنگی رنگی شدنشم به دلخواه میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید خوب هم بزنید . من توش پنیر پیتزا هم حسابی ریختم
برشته های روش پنیر پیتزاس
حالا تو روغن سرخ کنید حتی اگه رژیمی دوس دارید پنیر نزنید و تو فر درستش کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی
طرز_تهیه:
بلال هارو پاک کرده، دسته شون رو جدا کرده و بجاش بعد از پخت، یه سیخ چوبی یا فلزی رد کنید. بلال هارو به مدت تقریبی ۵ تا ۱۵ دقیقه داخل آبجوش حاوی کمی نمک بریزید و بعد در بیارید (میشه ۱ استکان کوچیک شیر هم به آبجوش اضافه کرد). کره رو ذوب کرده و با فرچه روی ذرت ها بزنید، به مقدار دلخواه مایونز روی کره بمالید، بعد با پنیر پارمسان بپوشونید و در نهایت ادویه هارو روش ریخته و سرو کنید.
🍋با لیمو هم خیلی خوشمزه تر میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لوبيا_پلوشيرازي 😋
براي درست كردنش دو پيمونه لوبيا چشم بلبلي رو با كمي نمك و زرچوبه پختم گذاشتم كنار .
برنج رو موقع ابكشي اگر شويد تر داريد بهش اصافه ي جوش زد ابكش كنيد (در اصل بايد تر باشن شويدا )
يا مثل من موقعي كه ابكشي كرديد شويدخشك بپاشيد با لوبيا ها قاطي ،
ته قابلمه تهديگ مورد نظرتون بزاريد و برنج رو بزاريد دم بكشه .
اين غذا همراه گوشت چرخكرده ،قلقلي و مرغ ميتونه سرو بشه .
كه من يك عدد پياز تفت دادم طلايي شد گوشت رو اضافه كردم نمك فلفل ي كوچولو رب زدم و با برنج سرو كردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ قیمه نثار 😋
اول از همه گوشت رو بصورت قیمه ای یا درشت تر خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و بعدگوشتتون رو اضافه کنید و خوب تفت بدیدسپس رب گوجه فرنگی،زردچوبه،فلفل و درصورت تمایل کمی پودرهل و دارچینم بهش اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه.بعدمقداری آب اضافه کنید و بزارید تا گوشتتون بپزه.اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید.توجه داشته باشید که فقط یه کوچولو باید آب داشته باشه گوشت بعداز پخت و پرآب نباشه.برنجتون رو خیس کنید و بعد آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین..خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید...خلال بادومرو یه زمان خیلی کمتوی گلاب خیس کنیدو مجددا درکره تفت بدید.خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و توی کره تفت بدین و بهش مقداری زعفران اضافه کنید.از مربای خلال پرتقال یا نارنج هم میتونید استفاده کنید.درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید
#قیمه_نثار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛