#غذای_مکزیکی #فاهیتا #سالسا
.
.
فاهیتا(Fajita) ازسادهترینوخوشمزه ترین خوراکهای مکزیکیه که بامرغ،گوشت ، میگو ویاحتی بصورت گیاهی تهیه میشه و روی نان ترتیا همراه گوآکومولی و خامه ترش(ساورکیریم) یا سالاد لوبیای سیاه وذرت ویاسالسا سرو میشه.
.
#گوآکومولی #سالاد_لوبیا
.
یکم روغن وتوتابه گرم کردم .مقداری سیرخردشده اضافه کردم عطرسیرکه بلندشدسینه مرغ نواری خرد شده.بعدازون پودرزیره،پاپریکا،اورگانو،پودرچیلی،پودرپیازوسیرونمک.
عطرادویه هاکه بلندشدومرغ کاملا تفت خوردپیازخلال شده وفلفل دلمه های رنگی.اینقدری روی حرارت بمونه که سبزیجات طعمدارشه کافیه.خیلی نپزه.
.
.
این سبک سالسا (دیپ مکزیکی)اسمهای زیادی داره:
.
قرمزیگوجه فرنگی،سفیدی پیازوسبزی گشنیزوفلفل رنگهای پرچم مکزیک وتداعی میکنن درنتیجه به سس پرچم هم معروفه
🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽
.
چهارتاگوجه ساتوری شده+ یه دونه پیاز ساتوری+یه دونه چیلی سبزیافلفل هالوپینو+چهارتاحبه سیرله شده+یک پ گشنیزتازه+ نصف ق چ پودرسیر+آب یه دونه لیموی تازه کمی پودرزیره،اورگانو،نمک وفلفل سیاه باهم مخلوط شه ویکساعت تویخچال بمونه.
یاهمه مواد باهم بلند بشه وسس (دیپ)بافت ریزی پیداکنه.
اگرخواستیم طعم دودی وتندتری پیداکنه چهارتاگوجه فرنگی ودوتا فلفل قرمز وتوتابه خالی روی حرارت قرارمیدیم تا رست بشه وپوستشون تیره شه.بعدکاملا پوره میکنیم وبه سالسای ریزخردشده اضافه میکنیم وتویخچال میزاریم تاجابیفته.
🍲 @bebinobepaz
ساندویچ بستنی ماچا با کلوچه کنجدی
#بدون_تخم_مرغ #بدون_شکر سفید #وگن
موادلازم #بستنی_ماچایی
بادام هندی: 100 گرم خیس کشیده از شب قبل
خامه نارگیل: 250 گرم
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود خامه گیاهی، خامه لبنی)
شربت افرا: 60 گرم
(جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، شیره ی دلخواه مثل شیره انگور)
پودر ماچا: 2 قاشق سوپ خوری توضیحات مفصل ماچا در هایلایت ها
شکر دلخواه: 2 قاشق سوپ خوری
(شکر قهوه ای، شکر خرما، شکر نارگیل)
شیربادام: 80 گرم
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود هرنوع شیرگیاهی دیگر، شیرلبنی)
روش تهیه
1_ بادام هندی ها آبکش می کنیم
2_ همه ی مواد بستنی را در بلندر پرسرعت ریخته و نرم و مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود
3_ حالا مواد را برای 25 دقیقه در بستنی ساز* می ریزیم
4_ سپس مخلوط را در یک قالب لوف یا پاندکیک ریخته وبرای 1 ساعت در فریزر می گذاریم و هر نیم ساعت یکبار با یک قاشق آن ها را هم می زنیم
*اگر از بستنی ساز استفاده نمی کنیم، پس از مرحله ی 2 مواد را در قالب لوف ریخته و برای یک ساعت و نیم یا 2 ساعت در فریزر می گذاریم و به فاصله هر 20 دقیقه یکبار آنها را با قاشق هم می زنیم
5_ حالا هم می توانیم اگر قالب سلیکونی مناسبی شبیه قالب مافین الیته بادیواره های عمودی داریم بستنی ها را در آن بریزیم ویا درغیراین صورت، مواد را دریک سینی و یا قالب ریخته و به قطر 3 سانتی متر بستنی ها را در آن پهن می کنیم و برای 6 ساعت قالب را در فریزر می گذاریم تا بستنی ها خودش را بگیرد و ست شود
6_ پس ازآن، کوکی های کنجدی را که در این فاصله آماده کرده ایم کنار هم آماده می گذاریم
7_ بستنی ها را از قالب سلیکونی درآورده و یا اگر از قالب سینی مانند استفاده کرده ایم با کاتر مدور آن ها را قالب می زنیم و یکی در میان روی کوکی ها می گذاریم و کوکی دیگر را روی آن پرس می کنیم
دقت کنید برای زیبایی بیشتر، روی کوکی ها را خارج از ساندویچ ها قرار می دهیم
نوش جان گرامی تان😍😘
🍲 @bebinobepaz
شارلوت تیرامیسو همون بیستیرامیسو داره
فقط من داخل قالب ۲۰سانتیاول دورتادور قالب لیدی فینگر گذاشتم بعدمواد تیرامیسو ریختم دورتادورش رینگ طلقی گذاشتم
گذاشتم داخل یخچال خودشو که خوب گرفت
طلق باز کردم با یه روبان سفت تزیین کردم
.
_همونطور که بهتر از من میدونید تیرامیسو اصل نوشیدنی غیر مجاز داره که استفاده نمیکنیم؛جایگزینش کمی اسانس رام میریزیم😜
_زرده تخم مرغ هم داره که باید روی بخار آب با شکر همزده بشه تا خطر مسمومیت سالمونلا ازبین بره.
_اگر دسترسی به تخم مرغ پاستوریزه دارید میتونید استفاده کنید.من نداشتم نریختم.
.
_برای این مقدار۴عدد زرده تخم مرغ نیاز هست که با۴۰گم شکر روی حرارت بخار آب باید ۱۰_۱۵دقیقه مدام هم بخوره تا کشدار بشه.
_میتونید دوتا سفیده کوچک هم فرم بدین و با مایه پنیریتون فولد کنید.البته سعی کنید از سفیده تخم مرغ پاستوریزه
که بسته بندی هست استفاده کنید. .
_اسانس رام خیلی وقت پیش از لوازم قنادی خریدم الان نمیدونم هست یا نه.
اگر نداشتید میتونید کمی اسانس کارامل یا موکا بریزید.
_پودر شکر میزانش بر اساس ذائقه تون هست آخر کار بچشید ببینید اگه شیرینتر دوست داشتین پودر شکر اضافه کنید.
_لیدی فینگرهاتونو خیلی خیس نکنید که موقع برش له میشه و حالت ناخوشایندی داره.
_ترجیحالیدی فینگر ایتالیایی استفاده کنید اگه در دسترس نبود ایدی فینگر ایرانی البته لیدی های ایرانی یا اونایی که خودتون تو خونه درست میکنید رو زیاد خیس نکنید 😉
_میتونید نسکافه رو حذف کنید و از کافی میکس یا کاپوچینو واسه خیس کردن بیسکوئیتهاتون استفاده کنید.
_حتما ۲۴_۳۶ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد سرو کنید.
#تیرامیسو:
پنیر ماسکارپونه:۴۰۰گرم
پودر شکر:۳۰گرم یا بیشتر
خامه فرم گرفته:۲۵۰گرم(یاخامه صبحانه+کمی پودر شکر)
اسانس رام :کمی
لیدی فینگر
نسکافه فوری گلد یا رد یا اسپرسو فوری:۲ق س
آب جوش:نصف پ
شکلات شیری رنده درشت ۲۰۰گرم
_پنیر+پودر شکر با دور متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید.
_اسانس خامه فرم گرفته را افزوده و مجدد یک دقیقه دیگر هم بزنید.
نسکافه و آبحوش را مخلوط کرده و لیدی فینگرها را به آن آعشته کرده و کف ظرف یا رینگ بچینید.
نصف مایه پنیری را ریخته و با پالت یکدست پهن کنید.
_مجدد لیدی فینگر آغشته به محلول نسکافه را در خلاف جهت ردیف قبل بچینید.
_باقیمانده کرم پنیری را ریخته و با پالت صاف کنید.رویش پودر کاکائو زیاد الک کردم
۲۴_۳۶ساعت در یخچال استراحت دهید.
در انتها حدود ۲۰۰گرم شکلات رنده درشت کردم
🍲 @bebinobepaz
ترافل خرمای شکلاتی
مواد لازم
20 عدد خرما
مغز گردوی کامل 5 عدد
گلاب 3 قاشق غذاخوری
پودر هل مقداری
دارچین مقداری
بيسکوئيت پتی بور 7 عدد
شکلات تلخ تخته ای به میزان لازم
طرز تهیه
بيسکوئيت ها را با کوشتکوب خوب بکوبید تا پودر شوند سپس خرمای شسته شده که پوستش رو گرفتین و هسته اش رو جدا کردین رو در ظرفی با گلاب و دارچین و هل خوب بکوبید تا نرم شود سپس پودر بيسکوئيت رو اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس از خرماها به اندازه یک گلوله کوچک بردارید و لابه لاش مغز گردو قرار داده و قلقلی کنید و اگر دوست دارید در انواع مغزهایی که در دسترس دا ید بغلطونید و در آخر روشون شکلات ذوب شده بریزید. و روش رو با پودر نارگیل یا پسته یا شکلات رنگی دیگه تزئین کنید.
سپس اجازه بدید در یخچال به مدت نیم ساعت بسته شود. تا زمانیکه شکلات گرمه و مذاب هست بهتره تزئین کنید تا مغزها به شکلان بچسبه
نوش جان
طریقه شکلاتی کردن خرما رو میتونید بصورت فیلم در پیجشون ببینید.
🍲 @bebinobepaz
ترش شامی
.
٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مخلوط به صورت كتلت سرخ كنيد
براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد.
🍲 @bebinobepaz
یتیمچه یک غذای محلی خوشمزه با میزان کالری پایینه طرز تهیه یتیمچه بسیار ساده ست و به راحتی میتونید در یک زمان کوتاه یک غذای خوشمزه داشته باشید.
ماده اصلی این غذا #بادمجان است و اگر از طرفداران بادمجان باشید میدانید که با بادمجان خوشمزهترین غذاها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و … را میتونید درست کنید
مواد لازم برای تهیه #یتیمچه ؛
پیاز درشت پنج عدد
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه
بادمجان پنج عدد
سیب زمینی پنج عدد
کره کاله دو قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی پنج عدد
فلفل دلمه ای بزرگ یک عدد
طرز تهیه یتیمچه؛
مرحله اول
در طرز تهیه تیمچه ابتدا باید بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید مقداری نمک روی آنها بریزید و حدود نیم ساعت آنها را کنار بگذارید تا نمک طعم تلخی آنها را به خوبی بگیره و سپس آنها را خوب بشویید تا نمک آنها از بین برود و بادمجانها شور نباشند.
روغن یا کره را درون یک قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید. پیازهارا نگینی خرد کنید و درون روغن بریزید و آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.
گوجه فرنگیها راخردکنید و بعد از سرخ شدن پیازها گوجهها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوجهها آب بیندازند.
بعد از گذشت حدود ۵ دقیقه بادمجانها را به گوجه اضافه کرده . فلفل دلمهایهایتان را نگینی ریز و سیب زمینیها را به صورت خرد کنید. فلفلها را روی بادمجانها بریزید و بعد از آن سیب زمینیها را به آن اضافه کنید
در آخرین مرحله رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهیدوبه آن نمک ،فلفل وزردچوبه بزنيدو با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا رب کاملا در آب حل شود سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید . در قابلمه را روی آن قرار دهید و حدود 30 تا 40 دقیقه اجازه دهید تا مواد پخته شوند و یتیمچه شما آماده شود.
بعد از آماده شدن آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و نوش جان كنيد
دوستان ميتونيد مثل من داخل فر با حرارت 180درجه به مدت40دقيقه هم بپزيد حتماً با فويل رو ظرف مورد نظرتون رو بپوشونيد😍
🍲 @bebinobepaz
#میکادو_شکلاتی
بریم سراغ رسپی👈دو پیمانه(یا لیوان دسته دار فرانسوی)آرد سفید را الک کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا بوی آرد بلند بشه و کمی تعییر رنگ بده سپس از روی حرارت برداشته و الک میکنیم و دوباره روی حرارت قرار میدیم سپس دو سوم پیمانه روغن مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم و یک پیمانه پودر قند الک شده و صد گرم کره و دو ق غ سر پر پودر کاکائو و نوک ق چ وانیل یا پودر هل اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه صاف و یکدستی بدست بیاد
در یک ظرف جداگانه یک پیمانه آرد نخودچی رو روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت میدیم سپس کمتر از نصف پیمانه روغن مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و پنجاه گرم کره و نصف پیمانه پودر قند و دو ق غ ارده اضافه می کنیم
یک ورق نان میکادو رو کف سینی قرار میدیم و به اندازه کافی از مواد شکلاتی روی نون میریزیم و با کاردک صاف میکنیم تا ضخامت مایه همه جای نون یکنواخت بشه (حدود دو میلی متر)سپس یک ورق دیگه نون میکادو روی مواد قرار میدیم و با کف دست کمی فشار میدیم تا لایه ها کاملا به هم بچسبند این کار رو تا شش لایه ادامه میدیم (من دو لایه کاکائویی ریختم و سه لایه نخودچی و دوباره یک لایه کاکائویی )روی لایه آخر یک ورق نون میکادو قرار میدیم و با کف دست فشرده میکنیم و در یخچال به مدت حداقل یکساعت قرار میدیم.من روی لایه آخر از همون مواد شکلاتیمون ریختم،شکلات انبه رو آب کردم با قیف بصورت خطی ریختم و خلال دندون طرح انداختم سپس دوباره در یخچال قرار میدیم و بعد از یکی دو ساعت بصورت منظم برش زده و در ظرف مناسب می چینیم.
پ.ن.ارده قابل حذفه
🍲 @bebinobepaz
مگنولیا اورئو 🍫🍮
مواد لازم🔻
شیر : ۱ لیتر
شکر : ۱ لیوان
نشاسته ذرت : ۱ فنجان
آرد : ۲ ق غ سرپر
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نصف ق چ
خامه صبحانه : یک پاکت
بیسکوییت اورئو
طرز تهیه
۱.شیر، آرد، شکر ، نشاسته و زرده ی تخم مرغ را در یک قابلمه بریزید هم بزنید و روی اجاق بگذارید
۲.روی حرارت ملایم تا زمانی که قل بزند و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید
۳.سپس محلبی آماده شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود
۴.بیسکوییت ها را با میکسر پودر کنید
۵.وانیل و خامه را به محلبی سرد شده اضافه کنید و ۵ دقیقه با میکسر بزنید
۶.در کاسه های سرو بیسکوییت و محلبی را به هر نحوی که دوست دارید بریزید و ۳-۲ ساعت در یخچال بگذارید
۷.سپس سرو کنید
📍دوستان تا جایی که من میدونم ویتانا هم بیسکوئیتاورئو میزنه در هر صورت اگر پیدا نکردید از بیسکوییت های کاکائویی که نزدیک به این بیسکوئیت باشه استفاده کنید. حتی میتونید با بیسکوییت های متفاوت امتحان کنید
امیدوارم لذت ببرید😍😋
🍲 @bebinobepaz