✨امام موسی کاظم علیه السلام:
«هر که میانه روى کند و قناعت ورزد، نعمت بر او پایدار شود و هر که بی جا مصرف نماید و زیاده روى کند، نعمتش زوال یابد.»
📚تحف العقول، ص ۴۰۳
🏴شهادت مظلومانه امام موسی کاظم علیه السلام را تسلیت عرض می کنیم.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_عباسی_ولدی
چرا ما باید این اندازه از مفاهیم و مبانی دینی خودمان فاصله بگیریم؟! واقعا قدیمی ها اگر فرزندان بیشتری می آوردند، به این دلیل بود که پول بیشتری داشتند؟ یا اینکه اعتقاداتشان به رزّاقیت الهی بیشتر بود؟!
بیایید اندکی در نگاه دین به مسائل اقتصادی، تفکر کرده، آن را با نگاه خودمان به این مسائل، مقایسه کنیم و ببینیم تا چه اندازه میان این دو نگاه، فاصله وجود دارد؟
اگر ما به جهت ترس از مسائل اقتصادی از فرزند دارشدن جلوگیری می کنیم، در صدر اسلام برخی فرزندانشان را از ترس فقر می کُشتند. درست است که میان جلوگیری کردن از فرزنددار شدن و کشتن فرزند، تفاوت بسیاری وجود دارد؛ امّا این دو دسته، یک منطق دارد : ترس از فقر...
خدای مهربان ما به کسانی که فرزندانشان را از ترس فقر می کُشتند، حرفی می زند که ما هم مخاطب آن هستیم:
✨ " وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا" و فرزندان خود را از بیم تنگ دستی مکشید. ما شما و آنان را روزی می رسانیم."
سوره انعام، آیه ۱۵۱
اهل بیت علیهم السلام هم به صراحت درباره این دغدغه سخن گفته اند. بکر بن صالح میگوید: درنامه ای به امام موسی کاظم علیه السلام نوشتم : پنج سال است که از آمدن فرزند ، جلوگیری می کنم؛ چرا که همسرم از فرزند دارشدن، کراهت دارد و می گوید : از آنجا که ما فقیر هستیم، تربیت فرزندان برای ما سخت خواهد بود. ایشان در پاسخ نوشت:
✨ "به دنبال فرزند باش که خداوند روزی فرزندان را می دهد".
الکافی، ج۶، ص۳
نکته: اگر ما به زندگی، نگاه مصرف گرایانه داشته باشیم، هر اندازه هم که از نظر اقتصادی قوی شویم، پولمان را خرج مصرف بیشتر می کنیم، نه اینکه انگیزه بیشتری برای فرزند آوری پیدا کنیم.
📚 "ایران، جوان بمان
#رزاقیت_خداوند
#سبک_زندگی
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#پیام_مخاطبین
✅دعای گوی همه ی اعضا هستم.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_عباسی_ولدی
✅ تست باروری...
❌ امروزه یک اشتباه بزرگ در میان جوانان، به صورت فرهنگ در آمده که سالها پس از ازدواج، از خداوند تقاضای فرزند میکنند. این را هم فرهنگ و به قول خودشان، کلاس میدانند.
📛 متأسّفانه برخی از بزرگترها هم به این مسئله دامن میزنند و به جوانترها توصیه میکنند چند سال اوّل زندگی را به دنبال خوشیهایتان باشید، بعد به سراغ فرزند بروید.
❌ این مسئله، هم از نظر پزشکی و هم از نظر تربیتی، اشتباه است.
⚠️ امروزه متخصّصان زنان و زایمان و نازایی میگویند: فرزند اوّل، باید در همان سالهای اوّل زندگی به دنیا بیاید تا باروری پدر و مادر، امتحان شود و اگر مشکلی وجود داشت، هر چه زودتر، قبل از بالا رفتن سن، مداوا انجام بگیرد. از نظر تربیتی هم اشکال دارد.
🔴 امروزه متوسّط سن ازدواج در پسرها، حدود ۲۸ سال است. وقتی پنج، شش سال از ازدواج میگذرد و پای بچّه به خانه باز میشود، دیگر حوصله و انرژی کافی برای تربیت فرزند، وجود ندارد.
📚بشقابهای سفره پشت باممان ص۲۶۲
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌منشا طغیان...
خداوند در قرآن میفرماید: ✨«إنّ الْإِنْسانَ لَيَطْغى أَنْ رَآهُ اسْتَغْنى». بی نیازی منشأ و علت طغیان انسانی است که به خود و هواهاى نفسانى خود میپردازد و به اسباب ظاهرى كه تنها وسيله مقاصد او است (و نه هدف) دل مى بندد و از پروردگارش غافل مى شود.
این آسیب در آیهای دیگر نیز بیان شده است: ✨«وَ لَوْ بَسَطَ اللَّهُ الرِّزْقَ لِعِبادِهِ لَبَغَوْا فِي الْأَرْضِ وَ لكِنْ يُنَزِّلُ بِقَدَرٍ ما يَشاءُ إِنَّهُ بِعِبادِهِ خَبِيرٌ بَصِيرٌ؛ و اگر خداوند براى بندگانش رزق را توسعه مى داد در زمين طغيان مى كردند، ولیکن آنچه را مى خواهد به اندازهای (معيّن) نازل مى كند. زيرا كه او به بندگانش آگاه و بيناست».
خدای متعال به عنوان عبرت از هلاکت قومهای اینچنینی مثال میزند: ✨«وَ كَمْ أَهْلَكْنا مِنْ قَرْيَةٍ بَطِرَتْ مَعِيشَتَها ....» ، كلمه «بطر» به معناى سرمستی و طغيان ناشى از نعمت است، چهبسا قريه ها كه در معيشت خود طغيان کردند و ما هلاكشان كرديم؛ بنابراین صبر، تنها در برابر تلخى ها نيست؛ بلكه در رفاه و شادى نيز بايد صبر كرد وگرنه سبب طغيان انسان خواهد شد.
✨اميرالمؤمنين(علیه السلام) در حكمت ۲۹۴ نهجالبلاغه مى فرمايند: «تصور نشود كه فرد مبتلا به بلاى الهى و گرفتار مشكلات دنيا از كسى كه در آسايش و رفاه است به دعا نيازمندتر است. فرد مرفه نيز نيازمند دعاست تا نعمت را از دست ندهد و رفاه باعث طغيان او نشود».
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
4_5931672877446202854.mp3
2.08M
✅ اگر دوست دارید فرزند بیشتری داشته باشید اما نگران مشکلات اقتصادی هستید، این فایل صوتی رو گوش کنید.
👌بسیار عالی و راهگشا
#نعمت
#رزق
#برکت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_ابوترابی
📌 مادری که یک بچه داره، پیوسته نگران اینه که نکنه این بچه طوریش بشه، با هم میرن طبیعت، دست این بچه رو میگیره [بهش میگه] ... جلوتر از ما توی پیادهروی نرو، توی کوه، بالاتر نرو، مواظب باش خفه نشی، فلان اردوی دانشآموزی نمیگذاره بره، گاهی کابوس میبینه ... این اضطراب حتماً منتقل خواهد شد به بچه.
📌بچهای است که پیوسته تحت کنترل والدین هست. بچهای است که پدر و مادر همیشه میخوان این کاملاً شیکپوش باشه، نمرهاش باید بیست باشه، رقم کنکورش باید دو رقمی باشه و بچهای است که معمولا رضایت والدین را حاصل نمیکند چون اونها تمامیتخواهاند ... پس کجا فرزند کمتر، تربیت بهتر؟
#آسیبهای_تک_فرزندی
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#مقام_معظم_رهبری
🔹 این حدیثی که من خواندم از قول پیغمبر اکرم که «تَناکَحوا تَناسَلوا تَکثُروا»، خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند. واقعاً هم این جور است که اگر چنانچه عدد ملّت مسلمان -حالا در یک کشور اسلامی مثل کشور ایران یا در فضای اسلامی مثل امّت اسلامی- زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی در آنها وجود دارد؛
🔹 یعنی وقتی که عدّه زیاد است، افراد صالح در آن قهراً زیادترند، تواناییها قهراً بیشتر است، نیروی انسانی قهراً راقیتر است؛ این چون طبیعی است اگر چنانچه جمعیّت زیاد باشد. جمعیّت کم، مقهور واقع میشود.
🔹امروز در دنیا آن کشورهایی که جمعیّتهای زیادی دارند، به برکت آن به خیلی امکانات دست یافتهاند؛ چین یک نمونه است، هند یک نمونه است؛ با اینکه مشکلاتی هم دارند امّا در عین حال خود این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی، یک ارزش بینالمللی برای آنها توانسته موفّقیّتهایی را به وجود بیاورد. بنا بر این نسل باید افزایش پیدا کند؛ اینکه من تکرار میکنم، تأکید میکنم، به خاطر این است.
🔹به هر حال افزایش فرزند باید به صورت یک فرهنگ دربیاید. شما ببینید، در بعضی از کشورهای غربی ــ مثلاً در آمریکا ــ خانوادهای پانزده تا بچّه دارند، بیست تا بچّه دارند و از این قبیل، تشویق [هم] میشوند و هیچ کس مذمّتشان نمیکند. امّا نوبت به کشور ما که میرسد، این طرف قضیّه تشویق میشود، [یعنی] کمفرزندی و مانند اینها.
«بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از زوج های جوان در فروردین ماه ۹۸ »
#فرزندآوری
#جمعیت_مولفه_قدرت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✨پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
«به راستی نوزادى كه در امّت من متولّد شود، براى من از آنچه خورشيد بر آن می تابد، محبوب تر است»
📚 وسائل الشیعه،ج۱۷، ص۱۳۷
🌟عید بزرگ #مبعث مبارک باد
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#هوالرزاق
✨امام علي عليه السّلام فرمودند:
"فرزند آدم! غم روزى را كه نيامده بر روزى كه در آن هستى بار مكن، اگر روز نيامده از عمرت باشد، خداوند روزيت را مى رساند."
📚نهج البلاغه، حكمت ٢٦٧
#رزاقیت_خداوند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#مقام_معظم_رهبری
✅ ریشهای ترین جهاد
✨"نخستین توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. در خود و دیگران نهال #امید به آینده را پرورش دهید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است."
(۹۷/۱۱/۲۲، مروری بر بیانیه گام دوم انقلاب)
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
دوتا کافی نیست
#حاج_اسماعیل_دولایی ✅ هرکس روزی اش تنگ شد، از همان چیزی که دارد، باید #انفاق کند. #صدقه کلید رزق ا
#پیام_مخاطبین
ما ۸ فروردین ۹۲ در محضر امام رضا علیه السلام و در رواق دارالحجه عقد کردیم. خیلیها میگن زندگی رو از صفر شروع کردیم، ولی باید اعتراف کنم که ما زندگی رو از زیر صفر شروع کردیم چون نه تنها هیچ پساندازی نداشتیم، بلکه تقریبا نیمی از حقوق کارمندی هم به اقساط وامهایی که خرج شده بود میرفت.
ولی با توکل به خدا تا حد امکان مراسم ازدواج رو ساده گرفتیم، هزینه آتلیه، ماشین عروس و حتی آرایشگاه نکردیم و زندگی رو از یک زیرزمین ۳۶ متری در جنوب تهران شروع کردیم. وسایل واقعا ضروری رو آن هم کم کم خریدم. تک تک مخارج رو یادداشت میکردیم سال ۹۳ به طور متوسط با ۷۰۰ هزار تومن زندگی دو نفره و اجاره خونه مون بود.
سال ۹۴ خدا دختری به ما داد اسمش رو کوثر گذاشتیم، شکر خدا روز به روز وضعمان بهتر می شد، کار خدا بود و ما همون یک حقوق کارمندی رو بیشتر نداشتیم ولی سعی میکردیم تمام کارهایی که در اسلام جهت توسعه رزق مطرح شده خصوصا صدقه را انجام دهیم. با همان حقوق کم یتیمی از کمیته امداد هم تحت پوشش گرفتیم خلاصه به برکت خدا هر روز وضع بهتر شد و دخترم تقریبا دو ساله بود که برادرش هم بدنیا اومد.
همچنان در حد توان صرفهجویی کردیم و صدقه دادیم و از خدا طلب برکت کردیم که کمکم پسانداز خوبی هم جمع کردیم و با چند وام به لطف خدا قبل از شروع گرانی ها، توانستیم یک منزل بخریم. امسال هم فرزند سوممان بدنیا آمده و با همان یک حقوق کارمندی زندگی آبرومند و خوبی داریم، حتی یک ماشین کوچک هم خریدیم و معمولا جمعهها بچهها را به اطراف شهر میبریم.
روند زندگی مون با حساب کتابهای دنیایی اصلا جور در نمییاد فقط برکت خداست و دعای خیر پدر و مادری که همیشه من و همسرم حتی کف پاشون رو میبوسیم.
انشالله قصد چهارمین فرزند رو هم داریم و دوست داریم همه خانواده زیاد بشیم و یار امام زمان و افتخار رهبر عزیزمان باشیم. التماس دعا
#ازدواج_آسان
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
موقع بدنیا آمدن پسرم ١٧ سالم بود و زمان بدنیا اومدن دوقلوها هم ٢٢ سال. از لحاظ اینکه فاصله سنی کمی با بچه هام دارم خیلی راضی ام و دوقلوها رو هم زمانی که حاج قاسم شهید شدند، تصمیم گرفتم دوباره بچه بیاریم که انشاالله در خدمت ظهور امام زمان (عج) باشن که وقتی فهمیدم دوقلو هستن خیلی خوشحال شدم و دخترامو نذر ظهور آقا کردم.
#برکت_خانه
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۴۴۰
#فرزندآوری
#غربالگری
#تربیت_فرزند
ما یه فرزند پسر داشتیم و هر بار با همسرم صحبت می کردم در مورد فرزند دوم، همسرم کلی اذیت هایی که سر بچه متحمل شدیم رو مرور می کرد و می گفت اصلا نه.
تا بالاخره وقتی پسرم رفت مدرسه، تصمیمش عوض شد. قبول کرد که بچه دار بشیم.
پسرم اون طور که ما دلمون می خواست بار نیومد. شاید به دلیل تک فرزند بودن و توجهات زیاد ما این طور شد.
خود محور،ناراضی و متوقع، حتی تو مسافرت هم چهره اش راضی نیست بالاخره یه چیزی هست که ناراضیه.
وقتی برای بچه دوم اقدام کردیم متوجه شدیم بی دلیل نابارور شدیم. سه سال دارو و درمان و سونوگرافی و خرج ... هیچ نتیجه ای نداشت.
یک دوست مومن و آشنا به مستحبات، حجامت پایین کمرم رو؛ حجامت ساکرال کرد و به لطف خدا ماه بعد باردار شدم. یه جنین سالم و درشت، که الحمدلله بعد از سزارین اول، تونستم طبیعی زایمان کنم. الان که دردهای زایمان طبیعی یادم رفته، خاطره زایمانم یکی از بهترین خاطرات زندگی مشترکمونه که عشق توش موج می زد و هر با بهش فکر می کنم بی اختیار لبخند می زنم.
بعد از دو سال، خدا یه دختر کوچولو و ناز دیگه بهمون داد. وقتی سر بچه سومم باردار شدم اولش جا خوردیم. قایم می کردیم. رومون نمی شد خانوادگی بریم دکتر کنار بقیه خانمای باردار بشینم، در حالیکه یکی بغلمه و یکی کنارم نشسته.
توی غربالگری دوم بهمون گفتن با احتمال ۱ به ۴ بچه سندرم داون هستش . دکترم بهم پیشنهاد سقط داد. ولی ما قبول نکردیم من از قتل بچه واهمه داشتم. با اینکه دوران بارداری با استرس گذشت الحمدلله دخترم سالمه.
الان هر جا می شینم به شوخی بهم می گن باز می خوایی بچه بیاری می گم چرا که نه ان شاالله دعا کنید دختر باشه😜
طوری حرف می زنم که اگه بازم باردارشم خوشحال می شیم.
شمایی که مخالف بچه زیاد هستی، اشتباه می کنید، خونه هاتون در آینده سوت و کوره. یه سفره فامیلی پهن می کنید همه پیرن، دو سه تا جوان هم که دارید حتما خوششون نمیاد باهاتون قاطی بشن.
با اعتماد به نفس در مورد اینکه سه تا بچه دارم دفاع می کنم.
بچه دوم و سومم از صبح با هم مشغولن . اصلا زحمتشون اندازه بچه اولم نبود. با هم غذا می خورن. توی سرو صدا می خوابن. معمولا خودشون سرشون گرمه بازی یا دعواس. تجربه دفاع کردن از حق خودشون رو دارن مدام سراغ من نمیان.
همسرم چند وقت یه بار ازم بخاطر اینکه طعم دختر دار شدن رو چشیده ازم تشکر می کنه.
من خدا رو به خاطر خانوادم بسیار شکر می کنم. امیدوارم خدا طعم بچه دار شدن رو به هر کس آرزو داره بچشونه.
ان شاالله❤️
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📣 فراخوان ارسال تجارب
✅ از اعضای محترم کانال، تقاضا می شود تا تجارب خود را در مراجعه به خانم دکتر وحید دستجردی در حوزه بارداری و زایمان با ما به اشتراک بگذارند.
از همراهی شما سپاسگزاریم🌺
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌تنوعطلبی
«وَ إِذْ قُلْتُمْ يا مُوسى لَنْ نَصْبِرَ عَلى طَعامٍ واحِدٍ» دربارهی بنیاسرائیل آمده است که آذوقهشان از آسمان میآمد و هرکسی تنها باید بهاندازهی مصرف روزش از آن میگرفت و اگر بیش از آن برمیداشت و خمیر میکرد، تبدیل به کرم میشد.
آنها تمام وقتشان صرف آموزش و پیامدهای آموزش بود. پس از مدتی نزد حضرت موسی آمدند و گفتند از این یکنواختی خسته شدهایم. حضرت آنان را بر حذر داشت و مأموریتشان را گوشزد کرد که باید برای رسیدن به آن مأموریت، سیریِ قناعتگرانه را طی کنند و تنوعطلبی، آنان را از مسیر بازخواهد داشت؛ اما بنیاسرائیل نپذیرفتند.
خداوند امر فرمود که جای اردوگاه را عوض کنند و به مصر درآیند که در آنجا همه چیز هست. نتیجه این بود که برای خرید باید پول میدادند و برای پول داشتن باید کار میکردند. لازمهی کار کردن، واماندن از اردوگاه و آموزشهای آن بود. پس به قرض و نسیه افتادند و آزادیشان سلب شد.
آنها دریافتند که این تنوعخواهی چه ذلتی برایشان آورد و دوباره آنان را به بردگی و خفت کشانید. شکمپرستی و رفاهطلبی عامل سقوط و هبوطشان گشت و زمینه ای شد برای ذلت و خواریشان. از اینجا بود که یهودیان یکی از راههای بهزانو درآوردن اقوامی که با آن درگیر میشوند را در دچار کردن آنان به تنوع خواهی یافتند.
#ساده_زیستی
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
💥علت تاخیر چیست؟!!
✨مقام معظم رهبری در دیدار تصویری با نمایندگان مجلس، تیرماه ۹۹:
"مسئلهی فرزندآوری و مسئلهی نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها(بیش از چهل بار) در این چند سال اخیر تکیه کردهام و تأکید کردهام، [ولی] متأسّفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که خیلی این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته. اینها احتیاج دارد به #قانون، احتیاج دارد به دنبالگیری جدّی دستگاههای اجرائی و بایستی بِجِدْ مسئلهی فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیّت ترسید."
✅ مجلس یازدهم به دنبالش فرمایش مقام معظم رهبری عزم خود را برای قانون گذاری در موضوع جمعیت جزم کرد. ماحصل چندین ماه تلاش کمیسیون های مختلف مجلس *طرح "جوانی جمعیت و حمایت از خانواده"* است که در ۷۴ ماده و در قالب یک طرح چند ساله آماده شده است.
📌 این طرح که بیش از همه شامل تسهیلات و مشوق های مربوط به اقشار مختلف جامعه است، اکنون بیش از یک ماه است برای تعیین مدت اجرای آزمایشی خود در فهرست دستور کار مجلس قرار دارد، منتها هنوز در صحن علنی مطرح نشده و هر روز به تعویق می افتد.
👈 مردم پس از نزدیک به هفت سال که از ابلاغ سیاست های کلی جمعیت توسط رهبر انقلاب میگذرد منتظر هستند تا بالاخره مجلس فرایند قانونگذاری جمعیت را به انتها برساند.
*تصویب فوری زمان اجرای این طرح در صحن علنی و ارجاع آن به شورای نگهبان یقینا فرآیند حمایت از فرزندآوری را در خانواده های ایرانی تسهیل خواهد کرد و حتی یک روز تاخیر در آن برای کشور هزینه خواهد داشت.*
🔻حمایت از کمپین درخواست اجرای طرح «جوانی جمعیت» از سوی مجلس
✅ با صرف کمتر از یک دقیقه زمان و امضا در لینک زیر از نهایی شدن این طرح جمعیتی حمایت کنید:
https://www.farsnews.ir/my/c/55146
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#پیام_مخاطبین
من بعد از تموم شدن درسم ازدواج کردم و تو همون ماه های اول باردار شدم. متاسفانه با وجود اینکه خانواده هامون هر دو انسانهای مذهبی هستن اون زمان ما رو خیلی خیلی سرزنش کردن. اما من وقتی دخترم دنیا اومد تازه فهمیدم که خدا هرکس رو بیشتر دوست داشته باشه زودتر بهش فرزند عنایت میکنه.
بعد از تولد دخترم مسائلی تو زندگیم پیش اومد که اگر فرزند نداشتیم قطعا کارمون به جدایی میکشید. حرفم با کسانیه که اسم این جور تولدها رو میذارن ناخواسته و به بچه هم لقب ناخواسته میدن، به نظر من اینجور بچه ها نور چشمیهای خدا هستن و خدا عنایت ویژه داره بهشون.
پشیمون نیستم که سال اول زندگیم مادر شدم و بهش افتخار میکنم. الان دوتا بچه دارم و منتظرم چند وقته دیگه جنسیت سومین فرزندم هم معلوم بشه. مادری یک هنر و افتخاره برام.
#مادری
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
🌟🌺🍃خبری خوش در شب میلاد امام حسین علیه السلام🌟🌺🍃
✅ طرح جوانی جمعیت برای ۷ سال به صورت آزمایشی اجرا می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (سهشنبه ۲۶ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح "جوانی جمعیت و حمایت از خانواده" با اجرای آزمایشی آن به مدت ۷ سال موافقت کردند.
امیرحسین بانکی پور، سخنگوی کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت در توضیح مصوبه این کمیسیون، گفت: برای بررسی طرح جوانی جمعیت ۷۳ جلسه برگزار شد در نهایت طرح با ۷۴ ماده نهایی شد، این طرح قبل از لایحه بودجه ۱۴۰۰ آماده شده بود اما به دلیل ۲ ابهام طرح آن در صحن علنی به تاخیر افتاده بود.
این نماینده مجلس توضیح داد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری تاکید دارند برنامه پنجساله هفتم با محوریت جوانی جمعیت باشد و از سوی دیگر مجمع تشخیص مصلحت نظام به دنبال تمدید یکساله برنامه ششم است، مقرر شد طرح جوانی جمعیت به مدت ۷ سال آزمایشی اجرا شود تا کل قانون برنامه را پوشش دهد.
#طرح_جوانی_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1