🏴 انالله و انا الیه راجعون
✨ نادر طالبزاده در روز #قدس آسمانی شد.
این #سردار_فرهنگی از برنامهسازان و کارگردانان پیشکسوت جبههی انقلاب اسلامی و حامی سرسخت ملتهای مظلوم از جمله یمن و فلسطین بود که چند سال پیش در عراق بوسیله عوامل موساد با مواد رادیو اکتیو ترور بیولوژیک شد و بعد از آن حادثه به بیماری سرطان دچار و با آن دستوپنجه نرم میکرد.
👈 پیکر #عمار_انقلاب در جوار یار دیرینش، شهید آوینی آرام خواهد گرفت.
💥به فاتحه ای مهمانش کنید.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_تراشیون
⚡️ امیدوارم سطح سواد رسانه ای جامعه ما آنقدر بالا برود که اگر روزی فرزند ما در جمعی، تبلت یا گوشی تلفن همراه در دست بگیرد، شرم و خجالت خانوادهاش بیشتر از آن زمانی باشد که سیگار در دست او ببینند! ...
⚡️ درست است که میگویند: «سیگار منشا هفتاد نوع سرطان است» اما بنده میتوانم اثبات کنم که آسیبهای تبلت و بازیهای رایانهای، کمتر از سیگار نیست.
#سواد_رسانه
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#القدس_لنا
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#پیام_مخاطبین
دخترم را در سال ۹۶ سزارین شدم با دلایلی پزشکی صحیح یا ناصحیحی که تشخیص دادن و از اون موقع وقتی متوجه شدم وی بک هم وجود داره در فکرش بودم.
در بارداری دوم از طریق یکی از دوستان و همچنین کانال شما، با معرفی پزشک با دکتر طبرستانی در ساری آشنا شدم و از ۸_۹ هفتگی پیش ایشون رفتم و گفتن اگر شرایطتت خوب باشه بله چرا که نه، فقط باید یکسری فاکتورها مناسب باشه.
خدارو شکر چند روز پیش پسرم را به روش وی بک(زایمان طبیعی بعد از سزارین) به دنیا آوردم. البته دردهامو خونه کشیدم فقط چند دقیقه آخر زایمان به بیمارستان رفتم چون دکتر توصیه کردن چون وی بک هستم اگر زود برم بیمارستان و پیشرفت نکنم ممکنه بیمارستان سریع تصمیم به سزارین مجدد برام بگیرن. برای همین تا زمانی که تونستم توی خونه تحمل کردم.
توصیه میکنم دوستانی که شرایطشون مناسبه حتما زایمان طبیعی رو تجربه کنن. درصد خطر پارگی رحم در وی بک فقط ۲-۱ درصد هست.
اولین دلیل انتخاب وی بک این بود بتونیم فرزندان بیشتری بدنیا بیاریم که حرف حضرت آقا زمین نمونه و از یاران مهدی فاطمه بشن ان شاءالله. دومین دلیل انتخاب وی بک فضای نامناسب اتاق عمل زایمان با حضور مرد هست که حیا و عفت از زنان محجبه در فضای بیمارستان گرفته میشه، پوشش لباس بیمارستانی برای اتاق عمل بسیار نامناسب هست. چطور خانمی که محجبه هست باید یک کلاه کوچک که هیچ جای سر رو پوشش نمیده بزاره سرش و همچنین تکنسین بیهوشی لااقل در ساری من از هرکسی شنیدم مسئول بیهوشی مرد بوده. کمبود تکنسین خانم برای عمل خانمها هم واقعا باید توجه بشه. و سومین دلیل وی بک هم عوارضی که سزارین در بدن می ذاره از کمردردها، از چسبندگی های رحمی، از سرد شدن طبع و..
به امید ایرانی بهتر با فرزندان ولایی بیشتر
#معرفی_پزشک
#ساری
#زایمان_طبیعی_بعد_از_سزارین
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌مافیای غربالگری ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود به جیب میزند.
سرپرست اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت در خصوص حواشی پیرامون حذف غربالگری جنین، با بیان این که قبل از ابلاغ قانون جدید، شروع فرایند غربالگری توسط افراد غیرمتخصص آغاز میشد، افزود: در حال حاضر شروع فرایند غربالگری تخصصی تر شده و توسط پزشک متخصص زنان و زایمان آغاز میشود
وی گفت: بر خلاف رویه رایج در دنیا در ایران تقریبا تمام مادران باردار حتی مادران جوان زیر ۳۵ سال به بهانه دروغین احتمال زیاد سندرم داون بدون اندیکاسیون علمی مجبور به انجام غربالگری می شدند که در قانون جدید با حفظ کرامت و اختیار انسانی نقش والدین پر رنگ تر شده و اجبار برداشته شده است
وی گفت هیچ آمار مستند و قابل دفاعی از اینکه انجام غربالگری به همراه آمنیوسنتز موجب کاهش تولد معلولان در کشور شده است وجود ندارد بلکه برعکس سقطهای القایی ناشی از عمل تهاجمی آمنیوسنتز به شدت افزایش پیدا کرده و بسیاری از جنین های سالم متاسفانه سقط شده اند، بدین منظور در قانون جدید کل فرایند انجام غربالگری در سامانه جامع الکترونیک ثبت خواهد شد تا افراد سود جو با جان مادر و جنین های بیگناه بازی نکنند
جباری در پایان گفت: به نظر میرسد مافیای غربالگری در ایران که سالانه بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود به جیب می زنند، قصد دارند با روشهای مذبوحانه همچنان به اسقاط جنین های بیگناه در ایران آن هم به بهانه سلامت باروری و کاهش تولد معلولان همچنان ادامه دهند و چون قانون جوانی جمعیت را سد راه خود می بینند ناجوانمردانه بدان حمله می کنند
#غربالگری
#مافیای_هزارمیلیاردی
«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_فاطمی_نیا
💥ماه مبارک رمضان را با یک زیارت جامعه کبیره به آخر برسانید.
#رمضان_کریم
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از هجرت | مامان دکتر |موحد
﷽
----
*امروز بر من مبارک!*
مگرنه اینکه من اولین و نزدیک ترین و بی مرخصی ترین #معلم دنیایی این طفلکانم؟
اصلاً مگر من نیستم آن که صبح تا شب با انواع لِگوها خانهسازی میکند و مدام ماشین کوکی تعمیر میکند و هواپیمای کاغذی میسازد و ایرادهای تبلت و تلویزیون را رفع میکند؟ روز #مهندس هم برمن مبارک.
مگر من نیستم آنکه شبهای بسیاری تا صبح پاشویه کرده و أمن یجیب خوانده و سرِ وقت دارو و دمنوش داده؟ روز #پرستار برمن مبارک.
منم آن که در شغلی ۲۴ساعته و ۳۶۵روزه، استخدامِ بی مزد و منتست؛ روز کارمند برمن مبارک.
منم آنکه در این دانشگاه بی تابلوی گمنام، سالهاست دانشجوست و ده ها مدرک نادیدنی و معادل چندده مقاله، اندوخته و اکتشاف دارد؛ روز دانشجو بر من مبارک.
منم آنکه صدها قصه و شعر کودکانه و لالایی از ذهنش تراویده و هزارها کتاب رده سنی الف و ب خوانده؛ روز شعر و ادب پارسی و کتابخوانی برمن مبارک.
مگر من مدام درحال رفع و رجوع مشکلات فی مابین این کودکان لجباز بی منطق نیستم؟ روز قوه قضائیه برمن مبارک.
کیست آنکه به هر سختی که بود، در آسایش و آرامش محض، نُه ماه تمام هریک از این طفلهای نحیف را حمل کرد و بار را به سلامت زمین گذاشت؟ روز ایمنی حمل و نقل برمن مبارک.
کیست آنکه قلبش را، فکرش را، همه وجودش را بی چشمداشت هدیه کرده به این خانه و زندگی و این بنیان باشکوه؟ روز اهدای عضو برمن مبارک.
منم آنکه هرروز مقاومت میکند در برابر خواهش و التماسها برای تماشای بیشتر تلویزیون و خرید خوراکیهای غیرمفید؛ روز مقاومت برمن مبارک.
چه کسی جز من میتواند تمام دردهای این طفلکان را با کمی عرق نعنا و نبات داغ و ماساژ و بوسه و قربان صدقه، دوا کند؟ روز داروساز و پزشک برمن مبارک.
کیست آنکه روزی حداقل سه بار پوشک پسرک بزرگتر و شش بار پسرک کوچکتر را عوض میکند؟ روز مبارزه با سلاحهای شیمیایی و میکروبی برمن مبارک.
آن منم مدام درحال نمایش با عروسکهای پارچهای و کاغذی؛ روز هنرهای نمایشی برمن مبارک.
منم آنکه لباسهای بچههای بزرگتر را پاکیزه و سالم نگه میدارد برای کوچکترها، منم آنکه مدام درحال چسب زدن کتابهای پاره شدهاست، منم آنکه اضافه مرغ خورشت دیروز را امروز تهچین مرغ هل دار زعفرانی میکند؛ روز اقتصاد مقاومتی برمن مبارک.
مگر نگفتهاند "زنده نگاه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست"؟ روز شهید برمن مبارک.
مگرنه اینکه دامن و آغوش من، امن ترین و آرامترین و مهربانترین محیط زیست این کودکان معصوم
و عطر تنم، معصومانه و پاکترین هوای تنفس تربیتی این پروانههاست؟
روز محیط زیست و هوای پاک هم بر من مبارک!
اصلاً همه روزها و زمانها و مکانها بر من مبارک،
که وجودم متبرک شده با نور #مادری...
#مادرم_باافتخار
#مادری_را_با_همه_سختیهایش_دوست_دارم
#مادری_رشد_است
#مادری_بدون_روتوش
#نشربامنبع
🖋هـجرٺــــ
بله https://ble.im/hejrat_kon
ایتا @hejrat_kon
اینستاگرام @dr.mother8
#نشر_فقط_بامنبع
#استاد_شهید_مطهری
نازپروردگی موجب شکنندگی در همه امور است. معمولاً در خانوادهها یك آدمی پیدا می شود خیلی سختكوش، پركار، جدی، تن بهزحمت بده. این فرد یك كارخانه یا یك تجارتخانه تأسیس میكند، كار و ابتكار را به حدّ اعلا میرساند، ولی خودش چون از یك خانواده طبقه چهارم است، به زندگی سخت، به گرما و سرما و تحمل سختی عادت كرده. اینها او را یك انسان جدی بار آورده است.
بعدها زن و بچهاش در این زندگی كه مقرون به رفاه است، بزرگ میشوند. نسل بعد از او كه بچه های او باشند، آدم های متوسطی از آب درمیآیند. چون اوایل زندگیشان در زندگیِ همین آدم بوده و در سختی بزرگ شدهاند اینها هم تا حد زیادی آدمهای جدی و كارآمدی هستند و آن ثروت را حفظ می كنند؛
ولی بچه های این ها كه به وجود می آیند، چون تدریجاً زندگی، رفاه و خوشی را توسعه میدهند، كمكم از این منزل می روند به منزل دیگری، این فرش را تبدیل می كنند به فرش دیگری، خوراك و زیور لباسشان تغییر میكند. آن نسل سوم افرادی نازپرورده خواهند شد كه فقط باید به آن ها رسید، از كوچك ترین رنج، ناراحت می شوند. درنتیجه، قدرت این را كه آن زندگی و آن ثروت را ضبط كنند، ندارند. همینکه پدر مُرد، در مدت کمی تمام زندگی را به باد می دهند، دوباره به همان صورت فقیرهای درجه اول با وضعیت مفلوك برمیگردند. و باز تکرار همین چرخه... .
#سبک_زندگی_اسلامی
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✨اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ خَيْرَ مَا سَأَلَكَ بِهِ عِبَادُكَ الصَّالِحُونَ وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا اسْتَعَاذَ مِنْهُ عِبَادُكَ الْمُخْلِصُونَ.
💐 عید سعید فطر، جشن طاعت و بندگی بر همه روزه داران و ره یافتگان به ضیافت الهی مبارک باد.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
💥فردای عید فطر...
سال ۹۰ و آخرین سالی که مصطفی کنار ما بود یک روز با زبان روزه به منزل آمد و درد عمیقی در ناحیه پهلو احساس میکرد به طوری که نفس کشیدن برایش سخت شده بود؛ فردای آنروز برای انجام یکسری آزمایش ها مجبور شد روزه نگیرد.
ولی فردای عید فطر قضای روزه اش را به جا آورد که من به او گفتم: مادر چه عجله ای داشتی؟ حالا فرصت داشتی بعداً می گرفتی.
گفت: بدهی خداوند را باید به موقع به جا آورد، از کجا معلوم آدم تا کی زنده باشه که قضای روزه اش رو بگیره؟"
فکر می کنم مصطفی مثل نامش برگزیده بود و خدا از روز اول او را انتخاب کرده بود و ما نقشی نداشتیم. همیشه می خندید و می گفت هیچ نماز و روزه قضا ندارم، تازه کلی هم اضافه گرفتم، بدهکار که نیستم طلبکار هم هستم!
#سبک_زندگی_اسلامی
#شهید_احمدی_روشن
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۵۰۲
#فرزندآوری
#تربیت_فرزند
#رزاقیت_خداوند
#مدیریت_اقتصادی
#قسمت_اول
من متولد سال ۶۴ هستم و سال ۹۰ ازدواج کردم، با اینکه دوست داشتم زود بچه دار بشیم اما به خاطر مشاور های نامناسب به همسرم، ایشون با وجود اینکه بچه زیاد دوست داشتن، مخالف بچه دار شدن در ابتدای زندگی مشترک بودند.
خدا رو شکر بعد از ۳ سال راضی شدن و سال ۹۴ خدا لطفش رو شامل حالمون کرد و در ۲۹ سالگی، صاحب یه گل دختر شدیم که موقع بارداری نذر حضرت زهرا (س) کردیم، با اصرار من سال ۹۶ دومین دخترمون بدنیا اومد که این گلمو نذر حضرت معصومه(س) کردم و سال ۹۸ هم خدا بهمون یه پسر کوچولو داد که ایشون نذر امام حسن مجتبی (ع) هستن برای آزادی بقیع انشالله...
تمام این مدت اجاره نشین هستیم و در شهر غریب زندگی می کنیم، شهر مادریم شش ساعت با ما فاصله داره و رفت و آمد ها خیلی کمه البته کرونا هم مزید بر علت شده، سختی بچه های پشت سر هم زیاده اما از وقتی بزرگتر شدن خدا رو شکر با هم بازی میکنن و تازه میتونم علاوه بر کارهای خونه به درسم هم برسم، الحمدلله الان یه کوچولوی تو راهی هم داریم که انشالله چند ماه دیگه بدنیا میاد انشالله این یکی رو نذر امام زمان (عج) کردم برای ظهورشون...
تا جایی که بتونم برای تربیتشون تلاش میکنم، کلاس تربیت فرزند رفتم و کتابهای تربیتی میخونم و توی وقت هایی که بتونم صوت فرزند پروری از اساتید بزرگ مثل حاج آقا تراشیون یا آقای عباسی رو گوش میکنم، توی جاهایی که احساس میکنم نمیدونم چطور باهاشون برخورد کنم از مشاوره تخصصی کودک کمک میگیرم، و سعی میکنم اجرا کنم، معتقدم اونجا که دیگه دستم نرسه یا ندونم یا نتونم توی تربیتشون کاری کنم، اگه لایق باشن و منم لایق باشم، خود ائمه حفظشون میکنن، چون بزرگوارن و هدیه کوچیک ما رو قبول میکنن، چطور ممکنه وقتی آدم همه زندگی خودشو که بچه هاش باشن، نذرشون کنه و اونها قبول نکنن؟!!
خدا رو شکر رزق ما با هر بچه بیشتر شده، قبل از اومدن بچه اولم، گاهی با اینکه فقط دو نفر بودیم و مخارج اضافه نداشتیم توی مخارج آخر ماه می موندیم ولی با اومدن هر بچه هم موقعیت همسرم بهتر شد و هم تلاششون و از اون طرف گشایشی که خدا قرار می داد.
من لباس و چیزهای مورد نیاز بچه ها رو از جنس خوب میخرم و با این کار مدت زمان استفاده از لباس رو زیاد میکنم، گاهی دست به کار میشم و برای توی خونه شون لباس میدوزم، البته خیلی وقت برای این کار ندارم، گاهی لباس بزرگتر برای کوچکتر هم استفاده میشه، گاهی لباس هایی که هنوز قابل استفاده هست و برای بچه های خودم قابل استفاده نیست برای بچه های خواهرم میبرم و البته اگه لباس بچه های خواهرم همین وضع رو داشته باشن برای بچه خودم استفاده میکنم، البته بیشتر به عنوان لباس توی خونه، چون هم از نظافتش مطمئنم و هم از اسراف و هزینه اضافه جلوگیری میکنم، شاید برای بعضی ها این روش مورد پسند نباشه اما واقعا هزینه ها رو کم میکنه، البته برای لباس بیرون حتما هزینه میکنیم.
اسباب بازی هم به اندازه هست البته دختر ها از وسایلشون بیشتر نگهداری میکنن و پسر کوچولوی دو سال و نیمه ام حسابی از خجالت اسباب بازی ها در اومده😁 مجبور شدم براش اسباب بازی نشکن بگیرم، چون نصف اسباب بازی ها رو شکسته.
البته اسباب بازی زیاد مورد تایید هیچ مشاور کودکی نیست، ما خیلی از روزها با هم کاردستی درست می کنیم و اسباب بازی می سازیم، حتی بچه کوچیکم هم بلده قیچی دست بگیره و ساعتها با قیچی کردن و چسبوندن کاغذ مشغول میشن، خمیر بازی خونگی براشون درست میکنم و گاهی براشون عروسک میدوزم ، عروسک های ساده دستی یا انگشتی یا ... با نمد و پارچه و کاغذ، از مواد بازیافتی خونه یا جوراب و کارتن کاردستی درست میکنیم و چقدر بچه ها از این بازی ها لذت میبرن، از ایده های بعضی کانال ها هم در این موارد استفاده میکنم، توی کارها از بچه ها کمک میگیرم، تمیز کردن خونه، آب دادن به گل ها، شستن جوراب ها و کفش ها یا پوست گرفتن میوه و سیب زمینی با پوست کن یا خورد کردن میوه و سیب زمینی که حتی پسر کوچکم هم این کار رو انجام میده. همه اینها باعث میشه بتونم ارتباط بهتری باهاشون برقرار کنم.
بدترین زمان ها وقتی هست که مریض میشن، چون کوچیکن و نیاز به مراقبت بیشتر دارن، اما وقتی سلامت هستن با خنده هاشون و با بازی هاشون واقعا آدم رو شاد و راضی میکنن.
الحمدلله برای من هر چه تعداد بچه ها بیشتر شد، زمانبندی برای کارها مهمتر شد و البته بیشتر به کارهام می رسم.
👈 ادامه در پست بعدی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۵۰۲
#فرزندآوری
#تحصیل
#سختیها
#قسمت_دوم
بچه اولم تا شش ماه شبها نمیخوابید و بجز ۱۰ روز اول که مادرم پیشم بودن، تمام کارهای بچه با من بود، چون همسرم از صبح تا شب خونه نبودن و وقتی می اومدن خسته تر از اونی بودن که ازشون انتظار کمک داشته باشم، وقتی هم که بزرگتر شد گریه زیاد و وابستگی شدید داشت و اصلا برای همین ما زود برای آوردن دومی اقدام کردیم چون با مشاور صحبت کردم و گفتن اگه بچه دوم بیاد خود به خود اولی هم آروم میشه و هم انتظاراتش کمتر میشه و همین هم شد، دومی به لطف خدا خیلی آروم بود به شکلی که من توی یه مهد اطراف خونه به عنوان مربی مشغول شدم و بچه ها رو با خودم میبردم و می آوردم.
وقتی سومی رو باردار شدم دیگه نتونستم سر کارم برم و اسباب کشی های پشت سر هم برامون پیش اومد برای همین ماه هشتم استراحت مطلق شدم و مادرم دو هفته پیشم بودن و خدا رو شکر مشکلاتش سپری شد.
گاهی بچه ها با هم دعوا میکنن، من سعی میکنم دخالت نکنم، هر کدوم که از بقیه شکایت کنه فقط سعی میکنم احساسش رو درک کنم و قضاوتی نکنم، چون بچه ها نیاز دارن رشد کنن و این دعوا ها براشون لازمه، توی این جور مواقع ما دنبال مقصر نیستیم ، دنبال راهی برای حل مشکل میگردیم، واقعا بعضی اوقات که نمیدونم چطور به دعوا خاتمه بدم، میرم توی اتاق دیگه و خودم رو به کاری مشغول میکنم، خدا رو شکر بچه هام هوای همدیگه رو دارن و کار خطرناک نمیکنن، منم محیط خونه رو براشون ایمن کردم، دکوری اصلا ندارم، تا جای ممکن از امر و نهی کردن خودداری میکنم، حتی وقتی میبینم نتیجه اش اضافه شدن چند برابر کارهام باشه، مگه اینکه کار نامناسب یا خطر ناکی باشه، که علی القاعده باید جلوش رو گرفت.
تقریبا ۱۰ ساله که درسم رو شروعش کردم ولی با هر بارداری و زایمان چهار ترم مرخصی بدون احتساب سنوات شامل حالم شده و نتیجه اش شده آهسته و کند شدن رسیدن به نتیجه که البته مهم نیست چون کار و هدف مهمتری داشتم، یعنی وسط درسها تقریبا شش سال مرخصی داشتم 😅 ولی چون دوست دارم هنوز یاد بگیرم و درس خوندن حس پویایی و حرکت بهم میده برای به اتمام رسوندن درسم تلاش میکنم، امتحان دادن و برای امتحان خوندن با وجود بچه ها خیلی سخت میشه علی الخصوص وقتی کسی برای کمک نباشه به حدی که گاهی به خودم میگم تحمل این سختی واقعا لازمه؟ ولی وقتی به هدفم و نتیجه اش فکر میکنم باز هم سعی میکنم عقب نکشم.
بعضی اوقات میخونم که مادری با وجود چندین بچه کوچیک فلان درس رو میخونه و فلان کار رو انجام میده، اولین سوالی که از خودم میپرسم اینه که به نظرم آیا تمام وظایف مادریش رو انجام میده؟ نیازهای بچه هاشو پاسخ میده؟ چون نظرم اینه که اولویت یک مادر همیشه باید بچه هاش باشن. سوال بعدی اینه که با این همه کار آیا انرژی و وقت کافی در وجودش برای بچه هاش باقی میمونه؟ اگر جواب سوال ها به نظرم منفی باشه، اصلا ازشون الگو گیری نمیکنم چون افتخار من مادر، به مادری کردنم باید باشه نه به اینکه هم مادری کنم هم درس بخونم و هم کار کنم، و بر اساس همین نگاه هر وقت احساس کردم میتونم و ضرری به بچه ها نمیرسه درسم رو ادامه دادم و هر وقت احساس کردم کم میارم مرخصی گرفتم.
الان ویار سختی دارم که حتی نمیتونم درست به کارهای خونه برسم ولی خب وقتی بهترم بلند میشم و چند نوع غذا درست میکنم که وقتی حالم دوباره بد شد بچه ها اذیت نشن، همسرم هم کمک حالم هست که اگه نبود واقعا نمیشد تحمل کرد. امیدوارم به لطف خدا و دعای بنده های خوب خدا.
امیدوارم خدا این سختی رو به عنوان جهاد از من قبول کنه و بچه هام رو شیعه واقعی و سرباز آقا امام زمان (عج) قرار بده.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1